Herec Austin Amelio mluví o tom, jak je na tom aktuálně Dwight

Herec Austin Amelio mluví o tom, jak je na tom aktuálně Dwight

18.4.2018 17:00


Dwight byl nedílnou součástí posledních dvou sérií a konec osmé řady nám napověděl, co ho čeká dál. Podaří se mu najít Sherry?


I když Dwight původně patřil ke Spasitelům, tak je nakonec zradil, aby se pomstil Neganovi za to, co mu udělal. I tak však neměl jisté přežití, kdyby Rick a jeho spojenci vyhráli. Negan byl ale nakonec skutečně poražen, Dwight přežil, a proto jsme čekali, co s ním bude dál. Daryl se ho rozhodl ušetřil, dal mu auto a řekl mu, ať hledá Sherry.

„Očividně byla jeho lidskost podrobena zkoušce. Podle mě má Dwight pevnou vůli. Kdyby se ty věci, které se mu děly, staly i mně, tak bych se asi zhroutil. Pohromadě ho drží jen myšlenka na jeho ženu. Ta slouží jako lepidlo, které mu brání před zhroucením,“ řekl k Dwightově stavu jeho představitel Austin Amelio.

(Foto: AMC)

Když Dwight odjel pryč, tak nejdříve zamířil do staré známé chatky, kde našel vzkaz od Sherry. Znamená to, že tu byla, ale také to znamená, že může být ještě naživu. „Je tam někde venku. Díky tomu má mnohem větší odhodlání. Nevím ale, jestli je to jediná věc, která ho pohání. Podle mě si také díky věcem, které viděl, uvědomil, že se svět opět musí dát do pořádku. Jde mu tedy o nalezení Sherry a věcí, díky kterým by byl svět opět celiství. Nevím, co to je, nikdo mi zatím nic neřekl, ale podle mě jeho další cesta nebude jen o nalezení Sherry,“ řekl Austin Amelio.

Válka se Spasiteli sice skončila, ale Negan stále žije. Podle Amelia tento výsledek Dwighta neuspokojil: „Podle mě je jeho poslání nedokončené. Opravdu chtěl Negana vidět mrtvého, protože po tom všem, co se mu stalo, je to logické. Ten chlap ho mučil fyzicky, psychicky, citově a duševně. Když ho uvidí živého, tak si vždycky vybaví, že tento svět není v pořádku.“

Co podle vás čeká na Dwighta v deváté sérii? Najde Sherry, vrátí se do Alexandrie?

Zdroj článku: Comic Book


Jít na The Walking Dead | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!