Herečka Lauren Cohan říká ano deváté sérii

Herečka Lauren Cohan říká ano deváté sérii

26.4.2018 17:00


Donedávna jsme nevěděli, jak to bude s přítomností Maggie v deváté sérii. Nyní již padl konečný verdikt, který má pozitivní hodnotu. Herečka Lauren Cohan se bude i nadále vyskytovat v seriálu.


Brzy po oznámení deváté série začali herci podepisovat nové smlouvy, díky kterým by si mohli zahrát v pokračování. Smlouvu podepsali všichni herci až na herečku Lauren Cohan, které se nový kontrakt nelíbil. Kvůli tomu bylo až donedávna nejasné, zda se Maggie v pokračování seriálu vůbec dočkáme. Dnes jsou všechny spekulace u konce, Maggie se objeví v deváté sérii.

Informaci týkající se návratu oznámila samotná představitelka Maggie na CinemaConu: „Vracím se. Na Maggie čeká ještě spoustu příběhu. Nemůžu sice nic prozradil, ale bude to dobré.“ Všechny fanoušky tato zpráva pochopitelně potěšila, protože na konci osmé řady nám bylo jasně naznačeno, že Maggie bude mít v pokračování opět velkou roli.

(Maggie ještě uvidíme. Foto: AMC)

Stále však platí to, že si herečka zahraje hlavní ženskou postavu v novém seriálu Whiskey Cavalier. I tak bude mít na The Walking Dead dostatek času, protože seriál Whiskey Cavalier by se měl začít natáčet až za dva měsíce, zatímco devátá série The Walking Dead se začne natáčet už příští týden. Navíc není ani jisté, zda Whiskey Cavalier získá celou sérii, seriálu byl prozatím objednán pouze pilotní díl.

Informace o uzavřené smlouvě pochopitelně nemáme, proto nevíme, zda tvůrci herečce přidali, nebo zda se domluvili na nějakém jiném kompromisu, který by se mohl týkat osudu její postavy. To vše se dozvíme až v nadcházející řadě, která nás čeká už letos na podzim.

Zdroj článku: EW


Jít na The Walking Dead | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!