Představitelé Ricka a Morgana mluví o crossoveru

Představitelé Ricka a Morgana mluví o crossoveru

9.12.2017 19:00


Herci Andrew Lincoln a Lennie James se nedávno vyjádřili ke crossoveru, o kterém toho sice moc neprozradili, ale aspoň trochu naznačili, že Morganův konec v The Walking Dead nemusí být definitivní.


Před pár dny se k očekávanému crossoveru seriálů The Walking Dead a Fear the Walking Dead vyjádřil herec Andrew Lincoln, který řekl, že si Rick a Morgan k sobě najdou vždy cestu: „Myslím, že mají ve zvyku se neustále nacházet. Nezáleží ani na tom, zda jsou ve spojení.“

S tímto výrokem musíme souhlasit. Rick a Mrogan se poprvé setkali v pilotním díle, kde se jejich cesty brzy rozešly. Poté se setkali ve třetí řadě, ve které se oba dva opět vydali jinou cestou. Naposledy se setkali na konci páté řady a od té doby jsou spolu. Brzy se však jejich cesty opět rozdělí, protože Morgan po osmé řadě odejde ze seriálu.

(Foto: AMC)

Stále je velkou neznámou, kterou dobu bude onen crossover mapovat. Buď se v seriálu Fear the Walking Dead setkáme s Morganem, který během první až páté série bloudil všude možně, nebo s Morganem, který se tu objeví po událostech osmé řady The Walking Dead.

Ať už to bude jakkoliv, tak byl herec Lennie James dotázán, zda ho ještě někdy uvidíme v The Walking Dead. „Všechno je možné. Nevím, ale je možné všechno. Nikdy jsem nepomyslel na možnost, že budu hrát stejnou postavu v jiném seriálu. Cesta této postavy není zrovna obvyklá. Tohle se prostě nestává kdekomu,“ řekl představitel Morgana.

Aktuálně to tedy vypadá tak, že víme, že dojde ke crossoveru, ale nevíme, kdy a jak k němu dojde. Více informací se určitě dozvíme časem.


Jít na The Walking Dead | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!