uvidíme, dívam sa na hercov a u každeho vidím potvrdené natáčanie dalších častí ±3, len u Glenna nie, tak isto to bolo aj pri Beth, myslel som si že je to chyba a v ďalšej časti už nebola :/
Taky jste si všimli, jak všechny postavy pomalu přemýšlejí a polemizují o životě? Tara a Denise o budoucnosti, Abe – zda se usadit a založit rodinu, Glennovi a Carol se začalo příčit to, co dělají, Maggie – že by se měla začít starat o sebe a své dítě .. u Morgana je to vlastně stálé.. toto se vždy dělo před tím, než jsme se „rozloučili“ s některým z nich… těším se na další sérii ;)
ahoj tak podle nejnovejsich informaci zemre rukou Negana opravdu Glenn. na net unikla pisnicka ze zaverecne sceny 6 serie a jeji text ukazuje na Glenna.
přiznám se, že mě trošku překvapilo to váhání Carol, bylo mi jasné, že trošku hraje nemohoucí a vystrašenou, aby ukolébala protivníky a pak mohla udeřit, tomu jsem věřil hned od začátku, ale pak mě překvapilo to její následné váhání a morální dylema atd… navíc sama přiznala, že mohla střílet už v tom lese atd… zrovna do Carol bych to neřekl, že bude v akci váhat… jsem si myslel, že naše skupina to má psychicky vyřešené už dávno… ale pochybovat asi může každý… to je pochopitelné… ted je otázka, zda to Carol vrátí na drsnáckou cestu, nebo už nebude chtít takto dál pokračovat…
#7138 kutas: O tom, že v poslední epizodě zemře hlavní a ne vedlejší postava není pochyb. Vážně ale pochybuji, že jsi pochopil, co mi na umírání v TWD vadí. Nejde mi o to, že umírají hlavně vedlejší postavy, ale o to, že je jeden mrtvý člen Rickovi skupiny na 100 jejich mrtvých nepřátel. Tobě to možná nevadí, ale mě ano.
Eugene a Abraham budú hľadať miesto na výrobu nábojov, Daryl s Rositou a Denise budú hľadať lieky. Denise zomrie smrťou Abrahama v komixe (šíp do hlavy). Carl nebude v ďalšom dieli, naopak Dwight áno aj s popálenu tvárou. Daryl získa späť svoju kušu a prenasledovať Dwighta.
#7143 Monkeyskunk: Až na to že to nie je spoiler už dávno sa vie kto bude hrať Negana a okrem toho v tej epizóde sa všetci predstavovali ako Negan. Ale máš pravdu v tom že si ten užívateľ myslel (neviem meno) že to je Negan a tak je teraz pripravený o prekvapenie ale inak si myslím že nič hrozné sa nestalo.
#7140 majkl12: A dalsi takovej, proc davas takovou otazku. Vzdyt mu to uplne zkasis. Chapu, ze obecne je to otazka a ne spoiler, ale kdokoliv s IQ vyssim nez sklenicka vody si to dokaze domyslet a razem dalsi spoiler na svete.
#7140 majkl12: A dalsi takovej, proc davas takovou otazku. Vzdyt mu to uplne zkasis. Chapu, ze obecne je to otazka a ne spoiler, ale kdokoliv s IQ vyssim nez sklenicka vody si to dokaze domyslet a razem dalsi spoiler na svete.
#7135 Batiatus: Vidis o cem mluvim? Dekuji Ti, ze to aspon nekdo pochopil :) Ale i ty ostatni nechapu, spoilerovou sekci tu maji a stejne si o ne chodi rikat na aktualni diskuzi… Jak tahle generace skonci, to bude neco :-D
#7158 ZaRo: To môže byť klidne aj zámer aj ked Glenn akože zomrel tak už nemal meno pri úvodnej scéne a potom ho tam zase dali
uvidíme, dívam sa na hercov a u každeho vidím potvrdené natáčanie dalších častí ±3, len u Glenna nie, tak isto to bolo aj pri Beth, myslel som si že je to chyba a v ďalšej časti už nebola :/
#7159 danho123Ve finále posledního dílu se má objevit postava Beth i Merla. Je tedy jasné, s kým se rozloučíme :/
#7150 Enter88: Ne ten song ukazuje spíš na Daryla :P ..ale jisté části textu sedí i na Glenna.
#7149 Bublaninamorava: Odkud berete ty „spoiler“ informace? :D
V nasledujúcej časti bude bitka medzi Darylom a Dwightom.V tejto časti umrie Denise strelí ju Dwight s kušou do hlavy.
Carol není pokousana
Pokúsali v tomto dieli tu Carol, či nie? Mám furt taký pocit, že pri tej potyčke ju ten jeden pribodnutý pokúsal. Sa mi tam zazdal taký zvuk, či?
Taky jste si všimli, jak všechny postavy pomalu přemýšlejí a polemizují o životě? Tara a Denise o budoucnosti, Abe – zda se usadit a založit rodinu, Glennovi a Carol se začalo příčit to, co dělají, Maggie – že by se měla začít starat o sebe a své dítě .. u Morgana je to vlastně stálé.. toto se vždy dělo před tím, než jsme se „rozloučili“ s některým z nich… těším se na další sérii ;)
ahoj tak podle nejnovejsich informaci zemre rukou Negana opravdu Glenn. na net unikla pisnicka ze zaverecne sceny 6 serie a jeji text ukazuje na Glenna.
#7156 BrunyCZpřiznám se, že mě trošku překvapilo to váhání Carol, bylo mi jasné, že trošku hraje nemohoucí a vystrašenou, aby ukolébala protivníky a pak mohla udeřit, tomu jsem věřil hned od začátku, ale pak mě překvapilo to její následné váhání a morální dylema atd… navíc sama přiznala, že mohla střílet už v tom lese atd… zrovna do Carol bych to neřekl, že bude v akci váhat… jsem si myslel, že naše skupina to má psychicky vyřešené už dávno… ale pochybovat asi může každý… to je pochopitelné… ted je otázka, zda to Carol vrátí na drsnáckou cestu, nebo už nebude chtít takto dál pokračovat…
#7155 Eleanor05#7140 majkl12: vždyť to říkal že je ale podle tebe si asi vymýšlel no tak uvidíme v dalším díle
#7138 kutas: O tom, že v poslední epizodě zemře hlavní a ne vedlejší postava není pochyb. Vážně ale pochybuji, že jsi pochopil, co mi na umírání v TWD vadí. Nejde mi o to, že umírají hlavně vedlejší postavy, ale o to, že je jeden mrtvý člen Rickovi skupiny na 100 jejich mrtvých nepřátel. Tobě to možná nevadí, ale mě ano.
#7144 Batiatus: Jo sak sam pisu, ze to neni uplne spoiler. Ale efekt to na typka melo stejny.
Ďalší diel v skratke:
Eugene a Abraham budú hľadať miesto na výrobu nábojov, Daryl s Rositou a Denise budú hľadať lieky. Denise zomrie smrťou Abrahama v komixe (šíp do hlavy). Carl nebude v ďalšom dieli, naopak Dwight áno aj s popálenu tvárou. Daryl získa späť svoju kušu a prenasledovať Dwighta.
#7143 Monkeyskunk: Až na to že to nie je spoiler už dávno sa vie kto bude hrať Negana a okrem toho v tej epizóde sa všetci predstavovali ako Negan. Ale máš pravdu v tom že si ten užívateľ myslel (neviem meno) že to je Negan a tak je teraz pripravený o prekvapenie ale inak si myslím že nič hrozné sa nestalo.
#7146 Monkeyskunk#7140 majkl12: A dalsi takovej, proc davas takovou otazku. Vzdyt mu to uplne zkasis. Chapu, ze obecne je to otazka a ne spoiler, ale kdokoliv s IQ vyssim nez sklenicka vody si to dokaze domyslet a razem dalsi spoiler na svete.
#7144 Batiatus#7140 majkl12: A dalsi takovej, proc davas takovou otazku. Vzdyt mu to uplne zkasis. Chapu, ze obecne je to otazka a ne spoiler, ale kdokoliv s IQ vyssim nez sklenicka vody si to dokaze domyslet a razem dalsi spoiler na svete.
#7135 Batiatus: Vidis o cem mluvim? Dekuji Ti, ze to aspon nekdo pochopil :) Ale i ty ostatni nechapu, spoilerovou sekci tu maji a stejne si o ne chodi rikat na aktualni diskuzi… Jak tahle generace skonci, to bude neco :-D
#7139 kutas: Vážně si myslíš, že to byl Negan? :D :D :D
#7142 Monkeyskunk #7143 Monkeyskunk #7148 kutas