No Daryl je důležitej maximálně tim, že je asi nejoblíbenější postava, nic víc. Nejlepší byl v prvních dvou sériích, od té doby to s ním šlo hodně z kopce. A to co předvádí v posledních dílech Ricky Grimas by si taky zasloužilo pořádně krvavou ťavku…
#7081 JackIsBest: Nevím, co považuješ za spoilery, takže ti radši nic říkat nebudu a vlastně ani nevím, proč na tebe reaguju. Ale „Všichni jsme Negan“, říkaj jako takovou psychologickou zastrašovací hlášku na nepřítele.
Vždy trpělive v pondělí večer čekám na edně na titulky k aktuální epizodě, ale když mi BS player nabídl před hodinou čtvery české, tak jsem neváhal a díl zkouknul. :D Dnes to byla „one man show epizoda“, ale mělo to náboj a smrt a finále je fakt cejtit ve vzduchu :).
No pár dílů a brzo to zjistíme, kdo natáhne bačkory… Ale za sebe doufám, že umře někdo hodně důležitej, aby to bylo co nejvíc šokující. Bohužel všude kolem je tolik spoilerů, takže překvápko se konat nebude… Jasně, nikdo mě nenutí to číst, jenomže když to tu vidim, nemůžu si pomoct a stejně to rozkliknu. Furt s láskou vzpomínám na tu krásnou nevědomost, když jsem sledoval druhou řadu, o tomhle webu neměl ani páru a absolutně netušil, kdo to odnese. O to víc mě pak zasáhla třeba smrt Dalea, změna Shaneova chování, kterej neváhal kvůli lékům pro Carla odsoudit k smrti Otise atd.
kteří údajně utíkali od Spasitelů. Z toho lze vyvodit, že buď je Negan znovu chytil a motorku začlenil do svého mototoparku nebo to na Daryla sehráli, aby zjistili o koho jde.
Ahoj vsem, mel bych dotaz ohledne Darylovy motorky… Kde v serialu byla videna naposledy, ze se Rick a spol tak zajimali, kde ji ten Neganovec vzal? Diky moc za odpoved!
Myslim si, ze umre Glenn a mozna Abraham. Pro tuhle sezonu by to uz byla dost tezka ztrata. Podle me nechaji Daryla poradne se vyradit v dalsi sezone, byla by skoda nevidet ho v nadchazejici velkolepe valce. :D
Sakra co ta motorka? To byla Darylovo motorka v minulym díle jak jí ten týpek ukradl? A co sakra bude znamenat to, že „všichni jsou Negan“? (Nečtu komix, nemám páru co se tam děje, tak prosím bez spoilerů, pokud na mě někdo hodlá reagovat) děkuji :)
Jinak po posledním díle nelze vyloučit ani to, že to brzo odnese Carol, protože tim, jak furt váhala se zabíjením, si dost koledovala. Prostě ta akční, rozhodná baba, která významnou měrou pomohla osvobodit skupinu z Terminusu, je asi už pryč, a to ji podle mě bude stát krk.
V pekle se má nejlépe ďábel! Asi tak by se dala shrnout proměna hlavní skupiny, ale hlavně Ricka. Ten mě vždycky zabije!
už vybrali kdo bude hrát Negana – https://en.wikipedia.org/…_Dean_Morgan#… to jsem teda zvědavej, jak to celé dopadne, a koho zabijou.
#7100 misticjoeNo Daryl je důležitej maximálně tim, že je asi nejoblíbenější postava, nic víc. Nejlepší byl v prvních dvou sériích, od té doby to s ním šlo hodně z kopce. A to co předvádí v posledních dílech Ricky Grimas by si taky zasloužilo pořádně krvavou ťavku…
Tak se mi zdá, že se z těch hlavních charakterů stávají záporáci. Takhle automaticky vraždit ostatní… Tento seriál se ubírá zajímavým směrem :)
Sakra, už to došlo i na mě, začínám se bát o ABRAHAMA! :D :( Když jsem viděl, že jde někam na průzkum s Eugenem… Ti co četli komiks ví
#7082 danas: Já teda ne :-D Jeho smrt by právě byla to nejnečekanější, prostě pecka. V seriálu je zbytečnej .
Takže doufám, že Tara nebude v příští epizodě :D Protože pokud ne, šestou sérii přežije
#7081 JackIsBest: Nevím, co považuješ za spoilery, takže ti radši nic říkat nebudu a vlastně ani nevím, proč na tebe reaguju. Ale „Všichni jsme Negan“, říkaj jako takovou psychologickou zastrašovací hlášku na nepřítele.
#7088 Ben111: Ale prdlajs – zabodla si do ruky ten křížek.
Vždy trpělive v pondělí večer čekám na edně na titulky k aktuální epizodě, ale když mi BS player nabídl před hodinou čtvery české, tak jsem neváhal a díl zkouknul. :D Dnes to byla „one man show epizoda“, ale mělo to náboj a smrt a finále je fakt cejtit ve vzduchu :).
tak podle proma na další díl, ten mamrd Morgen zas něco vyvede. Asi aj někoho zavře do cely. Fakt jedna z těch postav, co umí akorát nasrat…
Že by byla Carol pokousaná?
#7091 misticjoe#7085 ZvacA: už stačilo
No pár dílů a brzo to zjistíme, kdo natáhne bačkory… Ale za sebe doufám, že umře někdo hodně důležitej, aby to bylo co nejvíc šokující. Bohužel všude kolem je tolik spoilerů, takže překvápko se konat nebude… Jasně, nikdo mě nenutí to číst, jenomže když to tu vidim, nemůžu si pomoct a stejně to rozkliknu. Furt s láskou vzpomínám na tu krásnou nevědomost, když jsem sledoval druhou řadu, o tomhle webu neměl ani páru a absolutně netušil, kdo to odnese. O to víc mě pak zasáhla třeba smrt Dalea, změna Shaneova chování, kterej neváhal kvůli lékům pro Carla odsoudit k smrti Otise atd.
#7084 travixx9: Asi v šesté epizodě této řady. Tu motorku mu vyzobla tahle dvojice – http://walkingdead.wikia.com/…TV_Series%29 http://walkingdead.wikia.com/…TV_Series%29
kteří údajně utíkali od Spasitelů. Z toho lze vyvodit, že buď je Negan znovu chytil a motorku začlenil do svého mototoparku nebo to na Daryla sehráli, aby zjistili o koho jde.
#7087 k_ub0Ahoj vsem, mel bych dotaz ohledne Darylovy motorky… Kde v serialu byla videna naposledy, ze se Rick a spol tak zajimali, kde ji ten Neganovec vzal? Diky moc za odpoved!
#7085 ZvacAMyslim si, ze umre Glenn a mozna Abraham. Pro tuhle sezonu by to uz byla dost tezka ztrata. Podle me nechaji Daryla poradne se vyradit v dalsi sezone, byla by skoda nevidet ho v nadchazejici velkolepe valce. :D
#7078 sarii25: Daryl je důležitý pro celé TWD, jeho smrt by znamenala velkou ztrátu , je oblíbený, a višichni se o něj bojí.
#7094 sarii25Sakra co ta motorka? To byla Darylovo motorka v minulym díle jak jí ten týpek ukradl? A co sakra bude znamenat to, že „všichni jsou Negan“? (Nečtu komix, nemám páru co se tam děje, tak prosím bez spoilerů, pokud na mě někdo hodlá reagovat) děkuji :)
#7092 KalamJinak po posledním díle nelze vyloučit ani to, že to brzo odnese Carol, protože tim, jak furt váhala se zabíjením, si dost koledovala. Prostě ta akční, rozhodná baba, která významnou měrou pomohla osvobodit skupinu z Terminusu, je asi už pryč, a to ji podle mě bude stát krk.