#6995 corwinm: Hlavně proto, aby z nich nebyli chodci. Těžko by se jim dobýjely další místnosti, když by jim do zad vpadl nějaký chodec. Po dobytí to místo chtěli vybrakovat, tak proč za sebou zanechávat místnosti s chodci, které by bylo třeba následně čistit.
#6991 Moor8: Do oka je píchaly max proto že to je jediný nejrychlejší, nejtišší a nejbezpečnější způsob jak usmrtit protivníka. Dále je škoda že Rick jako policajt a Abraham jako voják nepřišli s lepší taktikou obsazení jejich základny.
#6992 Stardos: ajeje a kirkman třeba skrytě nesnáší daryla, za to že je víc populární jak jeho původní postavy z komiksu a tak ho nějak brutálně zmasakruje…
#6991 Moor8: možná, ale vypadalo to, že jdou po krku… je škoda že to neukázali… fakt doufám, že nebudou nějak zakrývat i negana a jeho práci s pálkou, tam to komixech bylo vždy nejvíc brutální…
Všimli jste si Easter Eggu s Carol na díl, kdy na Alexandrii zaútočili Wolves, tak říkala jedné ženské, že ji to kouření jednou zabije.. V dnešním díle u aut zapálila, takže co asi můžeme čekat? :D
BTW, taky vám připadal divnej způsob, jakým zabíjeli ty spící týpky? Nejsem expert, ale bodnout nůž z vrchu do ohryzku podle mě okamžitej kill nedá. Divný bylo, že se ani neprobudili a nezačali chroptět. Osobně být Glennem bych spíš preferoval zakrýt jednou rukou pusu a druhou bodnout nůž pod bradu směrem k mozku… nebo vést ostří skrz oční důlek, to je vždycky tutovka…
Na začátku jsem čekala, že koláčky budou otrávené :D Ani nevím proč, ale když hraje nějaká vesele znějící hudba, tak to neznačí nic dobrého. A pak ta sušenka na Samově hrobě… Tam už chyběla vyrazivší ruka ze země :D Jinak měl díl spád, a taky jsme se podívali na psychologii postav. Ono je přece jen rozdíl zabít někoho, kdo je živý a spí, než zabít chodce či někoho, kdo vás napadl a vy se jen bráníte. Je to prostě chladnokrevná vražda a i na Rickovi bylo vidět, že si to uvědomuje. Sice si ten útok logicky odůvodnili, ale pořád to byla podpásovka. Konec super, čekala jsem, že se tam najednou objeví obří skupina, po zuby ozbrojená a přivedou svázané Maggie s Carol. Ale vyjednávání bude taky dobré, protože proč by je měli držet naživu, za tu řežbu by je mohli zabít hned, bez keců.
Nejspíš se ještě neví, jestli bude mít poslední díl opět 60 minut, že? :) Jinak druhá polovina zatím nezklamala! Snad se v dalším díle objeví aspoň Dwight, když už to bude nejspíš jen o Maggie s Carol.
Je škoda že u scény kdy se Glenn kouká na tu hezkou galerku fotek na zdi, tak že na jedné z nich nebyla vidět Lucille to by byl větší nářez :D Spoilery že na konci zazní do vysílačky hlas Negana nevyšly, tak čekám že se vážně objeví v posledním díle na posledních pár minut.
Bojím se něco takového říkat, ale myslím si že v boji s Neganem příjdeme o dost postav
Bojím se něco takového říkat, ale myslím si že v boji s Neganem příjdeme o dost postav
#6995 corwinm: Hlavně proto, aby z nich nebyli chodci. Těžko by se jim dobýjely další místnosti, když by jim do zad vpadl nějaký chodec. Po dobytí to místo chtěli vybrakovat, tak proč za sebou zanechávat místnosti s chodci, které by bylo třeba následně čistit.
#6991 Moor8: Do oka je píchaly max proto že to je jediný nejrychlejší, nejtišší a nejbezpečnější způsob jak usmrtit protivníka. Dále je škoda že Rick jako policajt a Abraham jako voják nepřišli s lepší taktikou obsazení jejich základny.
#6996 Moor8#6992 Stardos: ajeje a kirkman třeba skrytě nesnáší daryla, za to že je víc populární jak jeho původní postavy z komiksu a tak ho nějak brutálně zmasakruje…
#6991 Moor8: možná, ale vypadalo to, že jdou po krku… je škoda že to neukázali… fakt doufám, že nebudou nějak zakrývat i negana a jeho práci s pálkou, tam to komixech bylo vždy nejvíc brutální…
Ten Glenn je až tak nehorázně nápadný :D Já tomu prostě nevěřím, zvlášť když scenář finále napsal Kirkman :D
#6994 Kalam#6989 Kalam: Podle mě je „píchali“ do oka, aby se z nich nestali chodci.
#6993 Kalam #6995 corwinmVšimli jste si Easter Eggu s Carol na díl, kdy na Alexandrii zaútočili Wolves, tak říkala jedné ženské, že ji to kouření jednou zabije.. V dnešním díle u aut zapálila, takže co asi můžeme čekat? :D
#7023 raptor272001BTW, taky vám připadal divnej způsob, jakým zabíjeli ty spící týpky? Nejsem expert, ale bodnout nůž z vrchu do ohryzku podle mě okamžitej kill nedá. Divný bylo, že se ani neprobudili a nezačali chroptět. Osobně být Glennem bych spíš preferoval zakrýt jednou rukou pusu a druhou bodnout nůž pod bradu směrem k mozku… nebo vést ostří skrz oční důlek, to je vždycky tutovka…
#6991 Moor8 #7001 CybercafNa začátku jsem čekala, že koláčky budou otrávené :D Ani nevím proč, ale když hraje nějaká vesele znějící hudba, tak to neznačí nic dobrého. A pak ta sušenka na Samově hrobě… Tam už chyběla vyrazivší ruka ze země :D Jinak měl díl spád, a taky jsme se podívali na psychologii postav. Ono je přece jen rozdíl zabít někoho, kdo je živý a spí, než zabít chodce či někoho, kdo vás napadl a vy se jen bráníte. Je to prostě chladnokrevná vražda a i na Rickovi bylo vidět, že si to uvědomuje. Sice si ten útok logicky odůvodnili, ale pořád to byla podpásovka. Konec super, čekala jsem, že se tam najednou objeví obří skupina, po zuby ozbrojená a přivedou svázané Maggie s Carol. Ale vyjednávání bude taky dobré, protože proč by je měli držet naživu, za tu řežbu by je mohli zabít hned, bez keců.
#6986 Mela: Díky, to jsem přesně chtěl vědět. Těším se na to! (y)
#6984 Raulivo: ! mají více menších základen jako tahle. Pokud se povede ta hlavní tak to budeš čumět :D
#6987 RaulivoNejspíš se ještě neví, jestli bude mít poslední díl opět 60 minut, že? :) Jinak druhá polovina zatím nezklamala! Snad se v dalším díle objeví aspoň Dwight, když už to bude nejspíš jen o Maggie s Carol.
Savioři mají víc základen, a nebo prostě měli na obhlídce pár vojáků ?
#6986 MelaJe škoda že u scény kdy se Glenn kouká na tu hezkou galerku fotek na zdi, tak že na jedné z nich nebyla vidět Lucille to by byl větší nářez :D Spoilery že na konci zazní do vysílačky hlas Negana nevyšly, tak čekám že se vážně objeví v posledním díle na posledních pár minut.
#6981 Scenárista s veľkým S: Lucille je nejvíc hot „ženská“ z celýho univerza… :)
Kto dostane po hlavičke? :D
#6982 KalamHmm, slušný nářez …