Napadla ma taká teória. Ak sa v 4 serii nejednalo o lásku medzi Rickom a Michonne tak možno sa viac zblížili medzi 9 a 10 epizódou 6 série medzi ktorými bol časový skok 2 mesiace. V komixe to tak myslím bolo s Andreou. Pekne dlhú dobu boli len priatelia a odrazu po smrti Jessie medzi nimi začínalo byť niečo viac. Tak to možno bolo aj medzi Rickom a Michonne a v 10 epizóde sa dali dokopy. Abrahám k Sashe tiež zo začiatku nič moc necítil a trvalo mu zo pár mesiacov než na ňu začal myslieť aj vtedy keď má nahú Rositu vedľa seba :D
Já tento vztah beru prostě jako velkou tvůrčí neschopnost/schopnost co nejvíce překvapit diváka … stejně jako v případě Glenova pádu mezi chodce – neříkám, že tento tah nebyl napínavý, ba naopak – chválím ho a svůj účel splnil dokonale (probíhaly diskuze, o seriálu se mluvilo, stoupla sledovanost, atd), ale je nutno si přiznat, že logika v tomto případě dostala také pořádně zabrat… a stejně jako minule, i teď tvůrci v podstatě došli k úspěšnému závěru – vedeme o tom diskuzi, kdy a jak kdo pozoroval náznaky vývoje jejich vztahu… to, že tento vývoj z mého pohledu zanedbali bohužel nemá vliv na jejich další práci … což je škoda, protože oba světy (filmový a komiksový) mohou vedle sebe úspěšně existovat.
Zajímavej díl docela jsem zvědavej na toho Negana to musí být docela řízek když nejdřív někoho zabije a potom vyjednává navíc se my líbí že dali prostor i vedlejším postavám jako je Abraham škoda že nevíme co se děje s Morganem ale snad se to časem dozvíme
#6933 Mela: Prosííím, napiš mi místa náznaků nebo alespoň místa, kde to tak asi bylo.. já chci vidět ten vývoj „lásky“, protože jinak to nemůžu „vstřebat“ .. myslím to vážně.. potřebuji se vnitřně vyrovnat s tím, že to tam „někde“ bylo..
#6932 dameo: To jak „blbla“ s Carlem a sázeli se o čokošku?? nebo jak mu nabízela tekutej sejra?.. ale no tak.. toto :D .. to asi neeee ee.. jedině, že by chtěla chodit s Carlem, to pak jo.. protože flirtovala s ním, snažila se ho rozveselit, Rick, jako táta samozřejmě přitaká k rozveselení dítěte.. a dělal to tak pokaždé, když viděl, jak se hezky starají o jeho syna i dceru (bez hlubších vztahů – nebo ho to k Beth pak táhlo??).. nicméně, to mne přivádí k tomu, o co je to rozdílné od Daryla a Beth a jejich „opileckém“ večírku? ..nebo Daryl a Carol? .. ti si takto „pomáhají“ pořád – od vězení jsou si blízcí.. nicméně – vztah z toho nevidím. To Jessie byla jasná, tam to jiskřilo jako blázen, Abe a Sasha, tam ten náznak byl čitelně viditelný .. .. a to že Michonne má ochranitelské sklony ke Carlovy – plně chápu, přišla o dítě a milovala rodinu.. nedokázala se „tak rychle odpojit“ .. proto s sebou tahala svého přítele a jeho kámoše, proto se starala o Andreu, pečovala, ochraňovala ..nebo to znamená, že s Andreou taky něco měla? …nebo tam to bylo jinak? ? ;) ..ano, vztahově mi k sobě nepasují.. ano, nic s tím nenadělám.. a ne.. neviděla jsem žádné „jiskření“ ..krom přátelství a podpory…
#6931 LucieMil.: Já si těch náznaků taky všiml. Po Terminusu to už celkem slušně začalo ale po příchodu do Alexandrie to upozadili tvůrci kvůli Rickovu vztahu k Jessie. Pokud sis toho nevšiml a ostatní taky ne, tak se podívejte znovu a nebo to ještě nechápete, tady ty náznaky :)
#6931 LucieMil.: Každý máme jinou představu o různých věcech. Já to jiskření a chemii mezi nimi cítil. V době, kdy byli Rick, Carl a Michonne na cestě do Terminusu bylo krásně vidět, že k sobě ti dva cítí více, než pouhé přátelství. Alespoň já to tak vnímal.
#6928 dameo: Prosím.. jakých náznaků? .. patřím k těm, co „jsem nezaznamenala“ absolutně NIC. Jejich „spojení“ nezměním, ale jak píše #6930 Jino: – pevné přátelské pouto, nic víc.. Díky za osvětu, asi mám jiné představy o „náznacích a jiskření“ :);)
#6928 dameo: No osobně jsem za vším, co mezi nimi bylo, viděl spíše pevné přátelské pouto než nějakou vzplanující lásku. Vím že v komiksu skončil s Andreou, ale to je komiks… v této hrané formě této „lásce“ bohužel prostě nemůžu uvěřit :-D
#6927 Jino: S tím, že nic nenasvědčovalo tomu, že ti dva skončí spolu, zásadně nesouhlasím. Tvůrci prohlásili, že tento krok plánovali již delší dobu a je to vidět, protože již od začátku čtvrté série se začal vztah Ricka a Michonne zajímavě vyvíjet. Začalo to přátelstvím a vyvrcholilo to láskou. To, že mezi nimi bude něco více, než jen přátelství, bylo jasné již delší dobu. V komiksu začal Rick chodit po smrti Jessie s Andreou, která je v seriálu dávno po smrti. Věřil jsem tomu, že až Jessie zemře, budou Rick a Michonne spolu a tak se také stalo. A věřil jsem tomu ne proto, že mám tyto dvě postavy rád a přál bych jim to, ale hlavně proto, že tu bylo plno těch náznaků.
#6925 Cermb0: #6924 Stardos: Tu poslední větu jsem myslel samozřejmě ironicky… jinak si myslím, že jediný důvod, že je Michonne s Rickem je ten, aby mohla neočekávaně a šokovaně pro všechny zemřít, protože jinak si nedokážu vysvětlit ten krok, že skončili spolu … zvlášť když k němu vůbec nic nenasvědčovalo.
Jedna taková malá otázka pro zdejší fanoušky do placu… Zamlouvá se vám postava Michonne v seriálu? V komiksu se mi líbí, ale přiznám se, že v seriálu s ní mám poslední dobou (od zhruba 5 série) docela problém. Možná že za to můžou scénáristi, ale z postav, které ději už moc dopředu nepomáhají a charakterově se vyvíjejí pomaleji nebo vůbec (herci v podstatě nemají co hrát) mi přijde Michonne bohužel jako hodně zbytečná… (nejsem zarytým fanouškem Daryla – ostatně, toho tvůrci taky postupem času pěkně zprasili). Předposlední díl s Rickem v ložnici mému přesvědčení moc nepřidal … a osobně si myslím a přeji si, aby Michonne byla tím esem v rukávu, s nímž tvůrci nakrmí Neganovu lucille … Rickovi už dlouho nikdo neumřel :-)
Beru to Jaclanova vyjádření jako jeho názor, jak by to mohlo být… Já osobně čekám na konci šestý řady nějakej pořádnej šok, tzn. smrt Glenna nebo Daryla. Abraham je celkem fajn postava, nicméně neni v seriálu tak dlouho, aby se z jeho úmrtí lidi hroutili a s napětim čekali několik měsíců, co se bude dít na začátku sedmý řady.
Napadla ma taká teória. Ak sa v 4 serii nejednalo o lásku medzi Rickom a Michonne tak možno sa viac zblížili medzi 9 a 10 epizódou 6 série medzi ktorými bol časový skok 2 mesiace. V komixe to tak myslím bolo s Andreou. Pekne dlhú dobu boli len priatelia a odrazu po smrti Jessie medzi nimi začínalo byť niečo viac. Tak to možno bolo aj medzi Rickom a Michonne a v 10 epizóde sa dali dokopy. Abrahám k Sashe tiež zo začiatku nič moc necítil a trvalo mu zo pár mesiacov než na ňu začal myslieť aj vtedy keď má nahú Rositu vedľa seba :D
#6940 LucieMil.#6936 kutas: Abraham je ale jednou z hlavních postav.
Já tento vztah beru prostě jako velkou tvůrčí neschopnost/schopnost co nejvíce překvapit diváka … stejně jako v případě Glenova pádu mezi chodce – neříkám, že tento tah nebyl napínavý, ba naopak – chválím ho a svůj účel splnil dokonale (probíhaly diskuze, o seriálu se mluvilo, stoupla sledovanost, atd), ale je nutno si přiznat, že logika v tomto případě dostala také pořádně zabrat… a stejně jako minule, i teď tvůrci v podstatě došli k úspěšnému závěru – vedeme o tom diskuzi, kdy a jak kdo pozoroval náznaky vývoje jejich vztahu… to, že tento vývoj z mého pohledu zanedbali bohužel nemá vliv na jejich další práci … což je škoda, protože oba světy (filmový a komiksový) mohou vedle sebe úspěšně existovat.
Zajímavej díl docela jsem zvědavej na toho Negana to musí být docela řízek když nejdřív někoho zabije a potom vyjednává navíc se my líbí že dali prostor i vedlejším postavám jako je Abraham škoda že nevíme co se děje s Morganem ale snad se to časem dozvíme
#6938 dameo#6933 Mela: Prosííím, napiš mi místa náznaků nebo alespoň místa, kde to tak asi bylo.. já chci vidět ten vývoj „lásky“, protože jinak to nemůžu „vstřebat“ .. myslím to vážně.. potřebuji se vnitřně vyrovnat s tím, že to tam „někde“ bylo..
#6932 dameo: To jak „blbla“ s Carlem a sázeli se o čokošku?? nebo jak mu nabízela tekutej sejra?.. ale no tak.. toto :D .. to asi neeee ee.. jedině, že by chtěla chodit s Carlem, to pak jo.. protože flirtovala s ním, snažila se ho rozveselit, Rick, jako táta samozřejmě přitaká k rozveselení dítěte.. a dělal to tak pokaždé, když viděl, jak se hezky starají o jeho syna i dceru (bez hlubších vztahů – nebo ho to k Beth pak táhlo??).. nicméně, to mne přivádí k tomu, o co je to rozdílné od Daryla a Beth a jejich „opileckém“ večírku? ..nebo Daryl a Carol? .. ti si takto „pomáhají“ pořád – od vězení jsou si blízcí.. nicméně – vztah z toho nevidím. To Jessie byla jasná, tam to jiskřilo jako blázen, Abe a Sasha, tam ten náznak byl čitelně viditelný .. .. a to že Michonne má ochranitelské sklony ke Carlovy – plně chápu, přišla o dítě a milovala rodinu.. nedokázala se „tak rychle odpojit“ .. proto s sebou tahala svého přítele a jeho kámoše, proto se starala o Andreu, pečovala, ochraňovala ..nebo to znamená, že s Andreou taky něco měla? …nebo tam to bylo jinak? ? ;) ..ano, vztahově mi k sobě nepasují.. ano, nic s tím nenadělám.. a ne.. neviděla jsem žádné „jiskření“ ..krom přátelství a podpory…
#6944 dameo#6931 LucieMil.: Já si těch náznaků taky všiml. Po Terminusu to už celkem slušně začalo ale po příchodu do Alexandrie to upozadili tvůrci kvůli Rickovu vztahu k Jessie. Pokud sis toho nevšiml a ostatní taky ne, tak se podívejte znovu a nebo to ještě nechápete, tady ty náznaky :)
#6935 LucieMil.#6931 LucieMil.: Každý máme jinou představu o různých věcech. Já to jiskření a chemii mezi nimi cítil. V době, kdy byli Rick, Carl a Michonne na cestě do Terminusu bylo krásně vidět, že k sobě ti dva cítí více, než pouhé přátelství. Alespoň já to tak vnímal.
#6934 LucieMil.#6928 dameo: Prosím.. jakých náznaků? .. patřím k těm, co „jsem nezaznamenala“ absolutně NIC. Jejich „spojení“ nezměním, ale jak píše #6930 Jino: – pevné přátelské pouto, nic víc.. Díky za osvětu, asi mám jiné představy o „náznacích a jiskření“ :) ;)
#6932 dameo #6933 Mela#6928 dameo: No osobně jsem za vším, co mezi nimi bylo, viděl spíše pevné přátelské pouto než nějakou vzplanující lásku. Vím že v komiksu skončil s Andreou, ale to je komiks… v této hrané formě této „lásce“ bohužel prostě nemůžu uvěřit :-D
#6931 LucieMil.#6928 dameo: Úplný súhlas.
#6927 Jino: S tím, že nic nenasvědčovalo tomu, že ti dva skončí spolu, zásadně nesouhlasím. Tvůrci prohlásili, že tento krok plánovali již delší dobu a je to vidět, protože již od začátku čtvrté série se začal vztah Ricka a Michonne zajímavě vyvíjet. Začalo to přátelstvím a vyvrcholilo to láskou. To, že mezi nimi bude něco více, než jen přátelství, bylo jasné již delší dobu. V komiksu začal Rick chodit po smrti Jessie s Andreou, která je v seriálu dávno po smrti. Věřil jsem tomu, že až Jessie zemře, budou Rick a Michonne spolu a tak se také stalo. A věřil jsem tomu ne proto, že mám tyto dvě postavy rád a přál bych jim to, ale hlavně proto, že tu bylo plno těch náznaků.
#6929 Batiatus #6930 Jino #6931 LucieMil. #6942 chir#6925 Cermb0: #6924 Stardos: Tu poslední větu jsem myslel samozřejmě ironicky… jinak si myslím, že jediný důvod, že je Michonne s Rickem je ten, aby mohla neočekávaně a šokovaně pro všechny zemřít, protože jinak si nedokážu vysvětlit ten krok, že skončili spolu … zvlášť když k němu vůbec nic nenasvědčovalo.
#6928 dameotipuju abrahama ale ten je moc predvidatelnej muj druhej tip je mischonne
#6923 Jino: A Jessie byla kdo? :D jen sousedka viď?
#6927 Jino#6923 Jino: Nevím jak brát tu poslední větu, jestli jako vtip nebo opravdu to myslíš vážně :D
#6927 JinoJedna taková malá otázka pro zdejší fanoušky do placu… Zamlouvá se vám postava Michonne v seriálu? V komiksu se mi líbí, ale přiznám se, že v seriálu s ní mám poslední dobou (od zhruba 5 série) docela problém. Možná že za to můžou scénáristi, ale z postav, které ději už moc dopředu nepomáhají a charakterově se vyvíjejí pomaleji nebo vůbec (herci v podstatě nemají co hrát) mi přijde Michonne bohužel jako hodně zbytečná… (nejsem zarytým fanouškem Daryla – ostatně, toho tvůrci taky postupem času pěkně zprasili). Předposlední díl s Rickem v ložnici mému přesvědčení moc nepřidal … a osobně si myslím a přeji si, aby Michonne byla tím esem v rukávu, s nímž tvůrci nakrmí Neganovu lucille … Rickovi už dlouho nikdo neumřel :-)
#6924 Stardos #6925 Cermb0Beru to Jaclanova vyjádření jako jeho názor, jak by to mohlo být… Já osobně čekám na konci šestý řady nějakej pořádnej šok, tzn. smrt Glenna nebo Daryla. Abraham je celkem fajn postava, nicméně neni v seriálu tak dlouho, aby se z jeho úmrtí lidi hroutili a s napětim čekali několik měsíců, co se bude dít na začátku sedmý řady.
#6909 Jedi knight: Možný to je, ale podle mě je to bráno spíš tak, že zaútočí nějaký Neganovi muži, např Dwight s menší skupinkou. :)
#6919 ZvacA: Ok