#6918 Batiatus: Vyvádíš, jako by si byl snad z porcelánu, kamaráde. Žádný urážky v tom však nejsou. Ukázal jsi sám svou zbytnou předpojatost, ukázal. Já tě akorát pro dobro dobrých vztahů zde v diskusi upozornil, jak se to ze zvoleným slovem k tobě správně fakticky má a to že nijak, že je to myšleno obecně a spíše sarkasticky na výše uvedené kolegou, který tímto první atakoval Jaclana. A tvou zbytečnou obavu, že jsi právě urážen a z místa nasazuješ textovou protiofenzívu jsem zabalil do vypovídajícího „ježka“, protože jsem se s tímto sentimentálním výstřelem zrovna u tebe a tvých lidí zde nesetkal poprvé. O nic tu však nejde, není potřeba abys tu sebou cukal a cítil se dotčeně. Nic se ti neděje a nemusíš se hned chytat zabarveněji zvolených slovíček.
Opravdu mě při úvodní myšlence jen osvětlit Jaclanův příspěvek jako spoilerově neškodný pro další případné nervózy, co by mu to chtěli tmavit na toto téma, nenapadlo, že se tu budu s tebou liebesbriefovat o špatně pochopených slovíčkách vůči tvé osobě a nerůžovoučkém přístupu.
#6917 ZvacA: Uznávam moja blbosť neviem česky ale keď som to pochopil tak ako som to pochopil nieto divu že mi to vadilo a keď mi píšeš že som na ježka tak sa pozri na svoju reakciu. V podstate pre nič za nič mi tu sypeš urážky ako zrno slepiciam.
#6916 Batiatus: Batiatus, ty bys potřeboval vytáhnout hlavu z té své řitní předpojatosti o trochu cvičit rekognitivní funkce, příteli. Zkus si tu mou větu přečíst ještě jednou, zkus si přečíst tady zvolené slovo kolegovo #6913 dankri300: a zkus si přečíst ještě jednou a znovu tu mou větu a všichmni si, jak jsem záměrně volil ono slovo. Můj ty světě, že vy od východu jste tak na hned na tak ježka i když se vás to netýká…
#6911 Batiatus: #6913 dankri300: Ovšem hoši, nevím jak vy, ale já vidím jen logickou domněku přidávající se do diskuse o tom, kdy a zda vůbec může dojít k případnému zabití daného charakteru, žádný kulervoucí spoiler. Že se nám možná ráčí odporoučet zrzavý seržant, o tom se na základě vcelku mu věnujícímu se poslednímu dílu tady teoreticky špekuluje už od pondělí. Že se v posledním díle řady stane něco drastického pro naši skupinu mluví tvůrci otevřeně už nějakou dobu sami. Že se tam má objevit jistý charakter se už taky ví. A kolega nahoře si to jen spojil dohromady a domnívá se, že pokud už hrozí, že nás Abraham opustí, dojde k tomu zřejmě až v posledním díle ne dřív. Co je na tom kurvasynově pro ostatní tak zničenýho? Nebo máte snad vy nečtenáři komiksu tak jasno v tom, kdo je „žehličkový chlap“?
#6902 kutas: Prosté vysvětlení: Potřebovali Ježíše pro další vývoj seriálu :D Kdyby to byl jakejkoli nedůležitej týpek tak mu hned při tý druhý potyčce Rick střelí jednu mezi voči a jeli by pryč…ale kam bysme se posunuli v seriálu že? Ta dávka štěstiny co naší skupinu stále potkává už je opravdu „do nebe volajíící!“ :)
Nečtu komiks, takže následující slova neberte jako spoiler, ale jen moji představu dalšího vývoje :-). Podle mě umře hodně postav (hl. odpadlíci Saviors, lidi z Alexandrie a pár z Hilltopu), ale z Rickovy skupiny to bude podle mě Abraham při střetu se Saviors, Daryl se obětuje, aby zachránil zbytek skupiny a závěr 6. řady si představuju tak, že během bitvy se Saviors ( hrstkou z nich), obsadí Negan se svýma lidma Alexandrii a počká až se Rick se skupinou vrátí. Poslední scéna u vrat Alexandrie, kdy Negan řekne své požadavky a pak pálkou sejme Morgana, který mu celou dobu klečí zbitej u nohou (v duchu seriálu to bude jen jak se Negan napřáhne a konec, pokračování za půl roku :-)
#6918 Batiatus: Vyvádíš, jako by si byl snad z porcelánu, kamaráde. Žádný urážky v tom však nejsou. Ukázal jsi sám svou zbytnou předpojatost, ukázal. Já tě akorát pro dobro dobrých vztahů zde v diskusi upozornil, jak se to ze zvoleným slovem k tobě správně fakticky má a to že nijak, že je to myšleno obecně a spíše sarkasticky na výše uvedené kolegou, který tímto první atakoval Jaclana. A tvou zbytečnou obavu, že jsi právě urážen a z místa nasazuješ textovou protiofenzívu jsem zabalil do vypovídajícího „ježka“, protože jsem se s tímto sentimentálním výstřelem zrovna u tebe a tvých lidí zde nesetkal poprvé. O nic tu však nejde, není potřeba abys tu sebou cukal a cítil se dotčeně. Nic se ti neděje a nemusíš se hned chytat zabarveněji zvolených slovíček.
Opravdu mě při úvodní myšlence jen osvětlit Jaclanův příspěvek jako spoilerově neškodný pro další případné nervózy, co by mu to chtěli tmavit na toto téma, nenapadlo, že se tu budu s tebou liebesbriefovat o špatně pochopených slovíčkách vůči tvé osobě a nerůžovoučkém přístupu.
#6920 Batiatus#6917 ZvacA: Uznávam moja blbosť neviem česky ale keď som to pochopil tak ako som to pochopil nieto divu že mi to vadilo a keď mi píšeš že som na ježka tak sa pozri na svoju reakciu. V podstate pre nič za nič mi tu sypeš urážky ako zrno slepiciam.
#6919 ZvacA#6916 Batiatus: Batiatus, ty bys potřeboval vytáhnout hlavu z té své řitní předpojatosti o trochu cvičit rekognitivní funkce, příteli. Zkus si tu mou větu přečíst ještě jednou, zkus si přečíst tady zvolené slovo kolegovo #6913 dankri300: a zkus si přečíst ještě jednou a znovu tu mou větu a všichmni si, jak jsem záměrně volil ono slovo. Můj ty světě, že vy od východu jste tak na hned na tak ježka i když se vás to netýká…
#6918 Batiatus#6914 ZvacA: a už vôbec neviem čo si to dovoľuješ mi písať kurvasyn ja som nikoho neurážal ani inak neútočil.
#6917 ZvacA#6914 ZvacA: Preto sa pýtam či je to Spoiler ohladne toho Abraháma alebo nie ak si to nepochopil.
#6911 Batiatus: #6913 dankri300: Ovšem hoši, nevím jak vy, ale já vidím jen logickou domněku přidávající se do diskuse o tom, kdy a zda vůbec může dojít k případnému zabití daného charakteru, žádný kulervoucí spoiler. Že se nám možná ráčí odporoučet zrzavý seržant, o tom se na základě vcelku mu věnujícímu se poslednímu dílu tady teoreticky špekuluje už od pondělí. Že se v posledním díle řady stane něco drastického pro naši skupinu mluví tvůrci otevřeně už nějakou dobu sami. Že se tam má objevit jistý charakter se už taky ví. A kolega nahoře si to jen spojil dohromady a domnívá se, že pokud už hrozí, že nás Abraham opustí, dojde k tomu zřejmě až v posledním díle ne dřív. Co je na tom kurvasynově pro ostatní tak zničenýho? Nebo máte snad vy nečtenáři komiksu tak jasno v tom, kdo je „žehličkový chlap“?
#6915 Batiatus #6916 Batiatus#6910 Jaclan: Zkurvysyne..... diky že jsi zničil konec serialu nejenom mě ale i ostatním díky :) tobě bych zabanoval celý internet
#6914 ZvacA #6917 ZvacA#6910 Jaclan: Zkurvysyne..... diky že jsi zničil konec serialu nejenom mě ale i ostatním díky :) tobě bych zabanoval celý internet
#6910 Jaclan: Spoiler ?
#6914 ZvacAAbraham zomrie až v 16 dieli, keďže tam má dôjsť aj ku stretu so žehličkovým chlapom a následne aj s Lucillou. :)
#6911 Batiatus #6912 dankri300 #6913 dankri300Popisy dalsich epizod: http://www.imdb.com/…211/episodes?… a objavili sa informacie, ze Negana sa dockame skor, v 13. epizode :)
#6921 StrejdaCZ#6907 Stardos: Jojo děkuji :D to mě nějak nenapadlo :D
#6906 Dee85: Třeba solární panely, vzhledem k tomu, že žiji ve světě s občasným deštěm, je to výhodné :D
#6908 Dee85Může mi prosím někdo vysvětlit, kde a jak berou elektřinu ? :D
#6907 Stardos#6902 kutas: Prosté vysvětlení: Potřebovali Ježíše pro další vývoj seriálu :D Kdyby to byl jakejkoli nedůležitej týpek tak mu hned při tý druhý potyčce Rick střelí jednu mezi voči a jeli by pryč…ale kam bysme se posunuli v seriálu že? Ta dávka štěstiny co naší skupinu stále potkává už je opravdu „do nebe volajíící!“ :)
#6902 kutas: To bych jeste pochopil, ale nevim proc tam s tim tak debilne manevroval :-D Jakmile byl na dostrel, dostal by jednu do nohy a bylo by :-D
#6902 kutas: Asi se bali ze je nepritel, tak ho museli chytit.. Treba si mysleli ze by o nich mohl rict svoji komunite. :--)
Pochopil někdo proč honili Ježíše a díky tomu si nechali utopit auto v jezeře když stačilo otočit volantem a prostě ujet
#6903 RooibosCZ #6904 Monkeyskunk #6905 CybercafDobry teorie lidi! Musim souhlasit s tim, ze Abraham tak na 70% umre..
Nečtu komiks, takže následující slova neberte jako spoiler, ale jen moji představu dalšího vývoje :-). Podle mě umře hodně postav (hl. odpadlíci Saviors, lidi z Alexandrie a pár z Hilltopu), ale z Rickovy skupiny to bude podle mě Abraham při střetu se Saviors, Daryl se obětuje, aby zachránil zbytek skupiny a závěr 6. řady si představuju tak, že během bitvy se Saviors ( hrstkou z nich), obsadí Negan se svýma lidma Alexandrii a počká až se Rick se skupinou vrátí. Poslední scéna u vrat Alexandrie, kdy Negan řekne své požadavky a pak pálkou sejme Morgana, který mu celou dobu klečí zbitej u nohou (v duchu seriálu to bude jen jak se Negan napřáhne a konec, pokračování za půl roku :-)