Přidávám se do diskuse na téma břicho těhotné Maggie – není přece nikde psané, že postavy ze světa Walking Dead žijí v reálném čase i po tom, co vypneme přijímače. Dle mého, zatímco mi čekáme celý týden na novou porci jatýrek, oni nežijí a tudíž nestárnou ani nerostou. Až na jednu – Tara – která narostla během několika dílů do pořádné maminy (viz S06E09 na konci před ošetřovnou).
#6876 Batiatus: To sice, ale ber v potaz, ze ona neni tehotna od momentu, kdy vtrhlo stado do Alexiandie. Se svou situaci se sverila v tom tunelu pri hledani Glenna uz v 5. dile 6. serie a predtim musela byt v tom uz taky nejaky ten mesic (minimalne tedy jeden – aby poznala ze se neco „vynechalo“).. takze proto mi to pripada uz trochu divne..
#6873 anyq: #6874 Dhorgaan: Nedalo mi to a niečo som si o tehotenstve našiel. U štíhlych žien sa začína bruško objavovať v 13 týždni tehotenstva a v 20 týždni je už viditeľne. Od objavenia mega stáda po súčasne udalosti prešlo nie viac ako 10 týždňov takže to že Maggie nie je ešte vidno brucho je v poriadku.
#6874 Dhorgaan: Me to prave najednou bouchlo do oci jak odhalila bricho a tam nic. Kdyz zabehnem do detailu, tak ten ultrazvuk vypadal, ze je tam „neco“ o velikosti fazole a to muze byt max. 3 mesic. To by bricho v tom pripade mit jeste nemusela, ale opravdu ten dej utika tak pomalu? Podobne mi ty pocty nevychazi s dcerou Ricka, vypada na takovy rok a pul, pritom se narodila uz ve 3. serii… no nic, radsi se v tom nebudu moc pitvat :D ,
#6873 anyq: To s tou Meggie je dobrý postřeh, nejsem kdo ví jaký zdravotnický znalec, ale od doby co zjistila, že je v jináči uběhla doba na tolik dlouhá, aby už bylo něco vidět… Nebo jsem něco přehlédl?
Prosim Vas,jak dlouho ta Maggie bude jeste tehotna? Tam uz se stalo tolik veci od te doby co zjistila,ze je v tom – Glenn nekolikrat malem umrel, zbourala se pulka Alexandie, povrazdili trilion zombiku, znovu vybudovali zdi, zacali hledat jine osady.. a ona tam furt beha s plochym brichem a hleda ultrazvuk. A co uz vubec nechapu, tak proc na takovou ne zrovna bezpecnou vypravu berou tehotnou zenskou? A aby toho nebylo malo, tak se po ceste jeste rozhodnou jit vyvrazdit jinou skupinu, o ktere nic nevi. Mohli to aspon vyresit nejakym kratkym dialogem ala „Nechod Maggie, tata Glenn se o vse postara“, to by aspon nebylo tak okate. Jinak souhlasim, ze 6. rada je kvalitou trochu vys nez predesle sezony. Pamatuji, ze ve 4. a 5. serii jsem mela co delat,abych nepretacela a ted to docela i utika. Minimalne museli vymenit scenaristu nebo co, protoze jejich hloubove dialogy najednou davaji smysl.
Tak nový díl nebyl špatný, vcelku se mi líbil. Jinak, bude vtipné, až Rick s jeho sebevědomím zjistí, kdo je opravdu jejich nový nepřítel. :D Takovej Guvernér, byl asi jako procházka růžovým sadem. :P
Já se zase smál :D Fakt se mi líbí, že epizody posunují děj a zároveň mají takový humorný poddech.A Daryl mi přišel sebevědomný, co se týče Negana, příjde mi, že pod pálkou bude on
Som zvedavý na Rickov face, keď zistí aká je veľká Neganova skupna :) Prekvapene veľký priestor mal v dnešnom dieli Abraham, žeby sa blížil jeho koniec ??? Btw som veľmi rád, ako napreduje dej. Žiadne naťahovačky typu jeden diel čistenie Alexandrie, ďalší cesta na Hiltop atď.
Parádní díl , BADYVLASIM tak prosím prestan se koukat na serial a nepiš tady po každý epizodě , jak jsi zklamán prosím. Jinak Gregory mi příjde namyšlený ,dost. A jak tady kolega psal , rick to měl nechat v utajení , negan tam bude mít špeha , řeknu mu to a dojdee si pro ně sám. Rick neví čemu čelí..
Parádní díl , BADYVLASIM tak prosím prestan se koukat na serial a nepiš tady po každý epizodě , jak jsi zklamán prosím. Jinak Gregory mi příjde namyšlený ,dost. A jak tady kolega psal , rick to měl nechat v utajení , negan tam bude mít špeha , řeknu mu to a dojdee si pro ně sám. Rick neví čemu čelí..
Tak dneska zase skvělý díl :) Konečně se děj trochu hýbe, leč nelogičností se nezbavíme. Chtějí se postavit Neganovi a rozhlašují to po „celém“ táboře, aby se to dozvěděl a ztratili výhodu překvapení. Je velmi pravděpodobné, že by v té osadě měl Negan nějakého svého špeha.
Přidávám se do diskuse na téma břicho těhotné Maggie – není přece nikde psané, že postavy ze světa Walking Dead žijí v reálném čase i po tom, co vypneme přijímače. Dle mého, zatímco mi čekáme celý týden na novou porci jatýrek, oni nežijí a tudíž nestárnou ani nerostou. Až na jednu – Tara – která narostla během několika dílů do pořádné maminy (viz S06E09 na konci před ošetřovnou).
#6880 tomask636Jako priznam se, ze mi v tom delaj trochu bordel jak se tam nestrida zima / leto :D
#6876 Batiatus: To sice, ale ber v potaz, ze ona neni tehotna od momentu, kdy vtrhlo stado do Alexiandie. Se svou situaci se sverila v tom tunelu pri hledani Glenna uz v 5. dile 6. serie a predtim musela byt v tom uz taky nejaky ten mesic (minimalne tedy jeden – aby poznala ze se neco „vynechalo“).. takze proto mi to pripada uz trochu divne..
#6882 Batiatus#6873 anyq:
#6877 anyq#6874 Dhorgaan: Nedalo mi to a niečo som si o tehotenstve našiel. U štíhlych žien sa začína bruško objavovať v 13 týždni tehotenstva a v 20 týždni je už viditeľne. Od objavenia mega stáda po súčasne udalosti prešlo nie viac ako 10 týždňov takže to že Maggie nie je ešte vidno brucho je v poriadku.
#6874 Dhorgaan: Me to prave najednou bouchlo do oci jak odhalila bricho a tam nic. Kdyz zabehnem do detailu, tak ten ultrazvuk vypadal, ze je tam „neco“ o velikosti fazole a to muze byt max. 3 mesic. To by bricho v tom pripade mit jeste nemusela, ale opravdu ten dej utika tak pomalu? Podobne mi ty pocty nevychazi s dcerou Ricka, vypada na takovy rok a pul, pritom se narodila uz ve 3. serii… no nic, radsi se v tom nebudu moc pitvat :D ,
#6873 anyq: To s tou Meggie je dobrý postřeh, nejsem kdo ví jaký zdravotnický znalec, ale od doby co zjistila, že je v jináči uběhla doba na tolik dlouhá, aby už bylo něco vidět… Nebo jsem něco přehlédl?
#6875 anyq #6876 BatiatusProsim Vas,jak dlouho ta Maggie bude jeste tehotna? Tam uz se stalo tolik veci od te doby co zjistila,ze je v tom – Glenn nekolikrat malem umrel, zbourala se pulka Alexandie, povrazdili trilion zombiku, znovu vybudovali zdi, zacali hledat jine osady.. a ona tam furt beha s plochym brichem a hleda ultrazvuk. A co uz vubec nechapu, tak proc na takovou ne zrovna bezpecnou vypravu berou tehotnou zenskou? A aby toho nebylo malo, tak se po ceste jeste rozhodnou jit vyvrazdit jinou skupinu, o ktere nic nevi. Mohli to aspon vyresit nejakym kratkym dialogem ala „Nechod Maggie, tata Glenn se o vse postara“, to by aspon nebylo tak okate. Jinak souhlasim, ze 6. rada je kvalitou trochu vys nez predesle sezony. Pamatuji, ze ve 4. a 5. serii jsem mela co delat,abych nepretacela a ted to docela i utika. Minimalne museli vymenit scenaristu nebo co, protoze jejich hloubove dialogy najednou davaji smysl.
#6874 Dhorgaan #6876 BatiatusTak nový díl nebyl špatný, vcelku se mi líbil. Jinak, bude vtipné, až Rick s jeho sebevědomím zjistí, kdo je opravdu jejich nový nepřítel. :D Takovej Guvernér, byl asi jako procházka růžovým sadem. :P
To ich sebavedomie ich dostane do dosť veľkého pruseru!
#6868 Benne: A pak to tam ještě Rick pocákal krví, když se šel nahoru umýt. Prasata no :D
Jinak taková zajímavost.Budou dvě verze epizod kvůli Negana. Jedna necenzurovaná odvysílaná jednou a cenzurovaná.Aspoň že tak
Dost mě štvalo jak měli boty od bahna (při výstupu z RV) a pak vešli do toho megabaráku a pošlapali koberec :D
#6870 JirkasonJá se zase smál :D Fakt se mi líbí, že epizody posunují děj a zároveň mají takový humorný poddech.A Daryl mi přišel sebevědomný, co se týče Negana, příjde mi, že pod pálkou bude on
Vypada to že Glenna vazne vystrida Abraham.. At uz to bude kdokoli s techto dvou, tak obou je skoda :-)
Jou, fajn díl … na setkání s Lůcou po dnešku tipuju Abrahama, ale kdo ví :) A Rickovo „Co?“ když zazdil toho borca bylo luxusní :D
#6862 danas: dovol mi se divat, prosim. ...... Kdyby nebylo kritiku, nebylo by filmu a serialu.
Som zvedavý na Rickov face, keď zistí aká je veľká Neganova skupna :) Prekvapene veľký priestor mal v dnešnom dieli Abraham, žeby sa blížil jeho koniec ??? Btw som veľmi rád, ako napreduje dej. Žiadne naťahovačky typu jeden diel čistenie Alexandrie, ďalší cesta na Hiltop atď.
#6864 badyvlasimParádní díl , BADYVLASIM tak prosím prestan se koukat na serial a nepiš tady po každý epizodě , jak jsi zklamán prosím. Jinak Gregory mi příjde namyšlený ,dost. A jak tady kolega psal , rick to měl nechat v utajení , negan tam bude mít špeha , řeknu mu to a dojdee si pro ně sám. Rick neví čemu čelí..
Tak dneska zase skvělý díl :) Konečně se děj trochu hýbe, leč nelogičností se nezbavíme. Chtějí se postavit Neganovi a rozhlašují to po „celém“ táboře, aby se to dozvěděl a ztratili výhodu překvapení. Je velmi pravděpodobné, že by v té osadě měl Negan nějakého svého špeha.