#6735 ZvacA: no myslel som to hlavne tak že to mohol spravit hocikto. A predsa, jeho skupinu rozprášili s RPG tak dúfam že na Ricka nenabehne len tak s lucille v ruke :D
bojím sa že ďalší diel bude podľa obrázkov časový skok dopredu ,lebo sú tam pekný a čistí ,ale mi chceme po masakre hneď ďalej čo sa deje. TI motorkári na začiaku začínalo pekne magori hlavný magor vypadal nebezpečne kľudný vypadalo to že bude z toho niečo zaujímavé a do toho BOOM RPG a je vymaľované ideme ďalej , tvorcovia majú asi iné eso v rukáve :) v príbehu
Komunita na kopci by v tuto chvíli měla být pod Neganovou svrchovaností. Pokud si dobře pamatuju, alespoň v komiksu se moc do příchodu Grimase neměli k tomu, aby se Neganovy zrovna podobným způsobem pokoušeli nějak vzdorovat. A lze předpokládat, že Negan si je tohodle plně vědom, že ti na Kopci mají v téhle chvíli plný gatě a raději se budou poslušně chovat a spolupracovat, jak se od nich očekává. Šance, že by zrovna oni najednou útočili a likvidovali partičky Neganových goril, je pro Negana malá. Chápu, jak to myslíš, ale pro něj asi nebude v tomhle případě důležitý, kdo nese vinu za zabití jeho lidí. On jde po nově objevených komunitách v okolí tak či tak, aby si zajistil jejich poslušnost a zdroje a Alexandrie by se tak měla stát jeho cílem bez ohledu na to co se stalo.
#6728 danho123: Negan to nemusí vědět. On a jeho lidi o Alexandrii i těch, kdo tam jsou s velkou pravděpodobností stejně už vědí, protože tak trochu mají okolí pro své zájmy v merku. To právě Grimas a jeho grupa nemají ani potuchy, koho to právě oddělali a s kým budou mít tu čest.
#6726 majkl12: Podle mě amatérismus tvůrců, kteří si nechali čiště vjet do záběru, ale kde věřím, že jakmile se to po tomhle trochu rozvíří, bude z jejich strany náležitě využito k zametení pod koberec vlastní neschopnosti a řečeno, že to měl být připravený odkaz pro fakt pozorný diváky, kteří tím začnou vymýšlet nejrůznější vzrůšu teorie o Neganovi. Vzhledem k tomu, že je to v tom záběru v normální rychlosti a řešeném střihu naprosto nepostřehnutelný je to jen náhodný úlet, který nic neznamená. Ale musím pochválit alespoň to, že si někdo při tom všem, co se tam děje vůbec všimnul i takové kravinky.
Tedle dil hodnotim jako zatim nejnapinavejsi,co jsem videl.Jsem nadseny a cekam s napetim na dalsi dily.Rejza udelal fakt dobrou praci a herci taky,jsem z toho zkratka na sracky :-)
já se tu chytám z většiny komentářů za hlavu :/ to jako 90% lidi tady neví že seriál je natáčen podle komiksu? hodně lidem se nelíbí že to Carl přežije ale tak důležitou věc prostě nelze odklonit od předlohy
Ovšem, bylo by to naprosto geniální ukončení celého Grimasova příběhu ve WD. Poslední záběr v komiksu na dospělýho Carla s páskou přes oko a dlouhýma vlasama a s úšklebem naplněným všemožnýma zkušenostma, které si prožil, jak si prohlíží komunitu lidí a Alexandrii, kterou převzal po svém již v kytičkách spočívajícím otci a s vlastním odhodláním v očích tuto komunitu a odkaz Grimase za každou cenu ochránit ..... dokonalá asociace na závěr.
A pokud bychom se někdy dočkali v budoucnu zase dalších nějakých sequelů ze světa Walking dead, které by se zase odehrávaly z pohledu jiných lidí ve vzdálené budoucnosti, klidně bych se nebál tu představu sjednocených komunit s Alexandrií v popředí, v jejíchž čele stojí právě Carl-vůdce, do těchto příběhů zapasovat.
Kirkmane, doufám, že nejseš takovej blbec, co se s univerzem jenom plácá, ale přijdeš na to…
#6717 badyvlasim: badyvlasim – To RPG našli v předminulým dílu na tom walkerovi co visel na mostě.Tuším Abraham .Takže vykouzlený nebylo, jestli narážíš na toto .
Jeden z mála důvodů proč se těšit na pondělky a začne to takhle zostra . Nó mladej Ron tam byl docela zbytečnej a nedivím se ,že se ho zbavili. Carl měl teda óbr kliku ,když cca z 2m mu sříknul do ksichtu, ale napadá mě ,že v komiksu byl Carl jednoočko ,tak se rozhodli takto . Nó některý díly v první půlce serie byly docela nuda a teď to namrskali do jednoho .Inu uvidíme ,už by to chtělo změnu , zase budovat Alexandrii a začínat odznova … Alou do divočiny ! A Carla na hlídku :-)
#6735 ZvacA: no myslel som to hlavne tak že to mohol spravit hocikto. A predsa, jeho skupinu rozprášili s RPG tak dúfam že na Ricka nenabehne len tak s lucille v ruke :D
Jsem jedinej komu se Gabriel začina libit ? :D
#6740 Batiatus#6728 danho123: napise email do guuglu
bojím sa že ďalší diel bude podľa obrázkov časový skok dopredu ,lebo sú tam pekný a čistí ,ale mi chceme po masakre hneď ďalej čo sa deje. TI motorkári na začiaku začínalo pekne magori hlavný magor vypadal nebezpečne kľudný vypadalo to že bude z toho niečo zaujímavé a do toho BOOM RPG a je vymaľované ideme ďalej , tvorcovia majú asi iné eso v rukáve :) v príbehu
#6732 danho123:
Komunita na kopci by v tuto chvíli měla být pod Neganovou svrchovaností. Pokud si dobře pamatuju, alespoň v komiksu se moc do příchodu Grimase neměli k tomu, aby se Neganovy zrovna podobným způsobem pokoušeli nějak vzdorovat. A lze předpokládat, že Negan si je tohodle plně vědom, že ti na Kopci mají v téhle chvíli plný gatě a raději se budou poslušně chovat a spolupracovat, jak se od nich očekává. Šance, že by zrovna oni najednou útočili a likvidovali partičky Neganových goril, je pro Negana malá. Chápu, jak to myslíš, ale pro něj asi nebude v tomhle případě důležitý, kdo nese vinu za zabití jeho lidí. On jde po nově objevených komunitách v okolí tak či tak, aby si zajistil jejich poslušnost a zdroje a Alexandrie by se tak měla stát jeho cílem bez ohledu na to co se stalo.
#6739 danho123Ty vole, tak to byl GANGBANG! Neskutečnej nářez! Masokombinát! Musím si jít převlíct trenky :)
#6730 ZvacA: no ved hej ale kludne to mohli urobiť aj ludia s kopca
#6730 ZvacA: no ved hej ale kludne to mohli urobiť aj ludia s kopca
#6735 ZvacA#6721 Aleix: to vim, spis o to, kde to rpg meli, vzdyt Daryl byl vzadu a tam neni zadnej sejf, to tu bednu meli pridelanou lepenkou k nadrzi?
#6728 danho123: Negan to nemusí vědět. On a jeho lidi o Alexandrii i těch, kdo tam jsou s velkou pravděpodobností stejně už vědí, protože tak trochu mají okolí pro své zájmy v merku. To právě Grimas a jeho grupa nemají ani potuchy, koho to právě oddělali a s kým budou mít tu čest.
#6732 danho123 #6733 danho123#6726 majkl12: Podle mě amatérismus tvůrců, kteří si nechali čiště vjet do záběru, ale kde věřím, že jakmile se to po tomhle trochu rozvíří, bude z jejich strany náležitě využito k zametení pod koberec vlastní neschopnosti a řečeno, že to měl být připravený odkaz pro fakt pozorný diváky, kteří tím začnou vymýšlet nejrůznější vzrůšu teorie o Neganovi. Vzhledem k tomu, že je to v tom záběru v normální rychlosti a řešeném střihu naprosto nepostřehnutelný je to jen náhodný úlet, který nic neznamená. Ale musím pochválit alespoň to, že si někdo při tom všem, co se tam děje vůbec všimnul i takové kravinky.
teraz by som chcel vedieť jednu vec. Ako Negan teda zistí kto zabil jeho ludí ked nikto neprežil?
#6730 ZvacA #6737 otbblexsTedle dil hodnotim jako zatim nejnapinavejsi,co jsem videl.Jsem nadseny a cekam s napetim na dalsi dily.Rejza udelal fakt dobrou praci a herci taky,jsem z toho zkratka na sracky :-)
http://comicbook.com/…king-dead-s/
všimli jste si někdo? já vůbec. :D
#6729 ZvacA #6741 Cybercafmůžete mi prosím někdo poradit za boha tady nemuzu najit kde shlidnu posledni dil poradite mi prosim nekdo dekuju
já se tu chytám z většiny komentářů za hlavu :/ to jako 90% lidi tady neví že seriál je natáčen podle komiksu? hodně lidem se nelíbí že to Carl přežije ale tak důležitou věc prostě nelze odklonit od předlohy
#6722 janky82: heheheh :D
Ovšem, bylo by to naprosto geniální ukončení celého Grimasova příběhu ve WD. Poslední záběr v komiksu na dospělýho Carla s páskou přes oko a dlouhýma vlasama a s úšklebem naplněným všemožnýma zkušenostma, které si prožil, jak si prohlíží komunitu lidí a Alexandrii, kterou převzal po svém již v kytičkách spočívajícím otci a s vlastním odhodláním v očích tuto komunitu a odkaz Grimase za každou cenu ochránit ..... dokonalá asociace na závěr.
A pokud bychom se někdy dočkali v budoucnu zase dalších nějakých sequelů ze světa Walking dead, které by se zase odehrávaly z pohledu jiných lidí ve vzdálené budoucnosti, klidně bych se nebál tu představu sjednocených komunit s Alexandrií v popředí, v jejíchž čele stojí právě Carl-vůdce, do těchto příběhů zapasovat.
Kirkmane, doufám, že nejseš takovej blbec, co se s univerzem jenom plácá, ale přijdeš na to…
Ked Carl zdedi alexandriu, mozu ho povysit na guvernera :)
#6723 ZvacA#6717 badyvlasim: badyvlasim – To RPG našli v předminulým dílu na tom walkerovi co visel na mostě.Tuším Abraham .Takže vykouzlený nebylo, jestli narážíš na toto .
#6731 badyvlasimJeden z mála důvodů proč se těšit na pondělky a začne to takhle zostra . Nó mladej Ron tam byl docela zbytečnej a nedivím se ,že se ho zbavili. Carl měl teda óbr kliku ,když cca z 2m mu sříknul do ksichtu, ale napadá mě ,že v komiksu byl Carl jednoočko ,tak se rozhodli takto . Nó některý díly v první půlce serie byly docela nuda a teď to namrskali do jednoho .Inu uvidíme ,už by to chtělo změnu , zase budovat Alexandrii a začínat odznova … Alou do divočiny ! A Carla na hlídku :-)