#6417 k_ub0: Uražený příteli, nejen že ti bez překladače moc nerozumím, ale nemám ani náladu na tu tvou poměrně jednodušší a ne zrovna vyzrálou mysl. Nepřátelství mezi námi zuří již od počátků této fan stránky. Ty si neodpustíš rýpat, protože se ti několikrát už nachcalo do písečku a já tě prostě nemám rád. Ale pro dobro ostatních normálních přispěvovatelů, cokoliv s chutí osobně se usměrňovat, poučovat a stírat a reagovat na sebe co se netýká bezprostředně tématu seriálu a WD, nadále do soukromých zpráv. Dík gumo.
#6410 JaRaN: Daryl, Abe a Sasha zatím v žádný upoutávce nebyli, tak se obávám taky, nebo si je nechají prostě na konec. Byl bych ale radši, kdyby to uzavřeli už teď. Na Carol si ani nešáhne! :D
#6408 StrejdaCZ: Obávám se, že vše neuzavřou a jen doufám, že kvůli tomu debilovi s tyčkou ten jeho vězeň nezabile Carol. To by mě slušně znechutilo, neb ji a Maggie rád mám. Druhá to má navíc v poslední upoutávce celkem nahlé.
#6409 ModroOčko25: Kéž by – jejího obličeje se děsím víc jak zombiků a evidentně je pořád švihlá :o)
Doufám, že další díl bude aspoň hodinový, když je to ten mid season. Je tam hodně věcí k dořešení – Daryl, Abraham, Sasha… zombie v Alexandrii… Glenn s Enid… Morganovo vězeň, to se prostě kvalitně do 40 minut nedá nacpat :/ Když dostal ten Morganovo díl hodinu, tak tenhle by měl taky!
Hele decka vymente si fb a bezte se hadat tam… Fakt smesne… Jinak dil slusny zatim si serie drzi svou kvalitu. glenn zije, trosku to scenaristi prehnaly ale budis co se tyce konce velice zajimave a trosku prekvapive ale jak nekdo podotknul balonku si vsimnou ale rozpadajici se veze ne… Za me, pocitam do toho i kvalitu deje 4 hvezdy…
#6404 Batiatus: Tak jo, nakonec ty problémy mám já. Hoši, kaju se, prohlašuju tento seriál za umění milénia a jdu si vyřešit své exkluzivní útočné a provokující problémy.
#6403 ZvacA: Som absolútne kludny. U toho traileru som nikoho nezdrbal to malo od zdrbania dosť ďaleko navyše som zle prečítal jedno slovo a zmenilo mi to význam vety a v tom prípade som to videl tak že sa snaží urážať a v tom prípade by sa nejednalo o nevínnu poznámku. Nič zlé som ti nenapísal a jediný kto tu má niake problémy si ty.
#6401 Batiatus: Ty jsi dneska nějakej nervózní, kolego. U videa jednoho zdrbeš jen za neškodnou poznámku, že toho moc k traileru k překladu nebylo, ze mě zkoušíš hned dělat Dušína pro nic za nic. Jen klídek, klídek, příteli…
#6400 ZvacA: Len slušne, nijak provokujúco vyjadril svoj názor nikoho tu neodsudzuje len ako on napísal pozastavil sa nad jednou vecou nič viac nič menej. Urobil niečo zle ? Nemusíš mať s tým problém.
#6398 Dusek: Pro můj degenerativní přístup budiž ke cti, že přehrávače dnes mají posuvník, proto jsem hrdým držitelem rekordu udělat z 45 minut ubíjející nudy 5 minutový sledovatelný seriál i s přehledem toho, co chtěl mistr scénarista i režisér sdělit. Tak či tak, nejsi tu první ani poslední dospělý a pracující, který se tu bude pokoušet mlátit taktovkou za tento již znamenitě hnijící seriál a divit se nad námi ocasy, co s cucáním dudlíků dobrovolně ztrácíme vlastní čas nad kravinama. No křivého slova, aby se člověk bál už tu říkat a nechal se snad seriálem primitivně poflusávat s otevřenou pusou, no fuj.
Oni naši slovenští bratři nemají žádné takové forum? Proč tu furt vypisujete, vždyť se to po Vás ani číst nedá, jako fakt sory, ale je to tak!
#6420 Scenárista s veľkým S #6423 k_ub0#6417 k_ub0: Uražený příteli, nejen že ti bez překladače moc nerozumím, ale nemám ani náladu na tu tvou poměrně jednodušší a ne zrovna vyzrálou mysl. Nepřátelství mezi námi zuří již od počátků této fan stránky. Ty si neodpustíš rýpat, protože se ti několikrát už nachcalo do písečku a já tě prostě nemám rád. Ale pro dobro ostatních normálních přispěvovatelů, cokoliv s chutí osobně se usměrňovat, poučovat a stírat a reagovat na sebe co se netýká bezprostředně tématu seriálu a WD, nadále do soukromých zpráv. Dík gumo.
#6422 Hodooor #6423 k_ub0#6416 ZvacA: Jaké nožiky ty fetoško ? zase si si šlahol mali by ta zavret na cajlu ty mongoloide
#6418 ZvacA#6415 k_ub0: hahahahaha Výborná reakce vole. Běž si radši nabrousit nožíky psychopate, ať tu ostatní moc neotravujem svýma zakomplexovanýma pindama.
#6417 k_ub0 #6422 Hodooor#6413 ZvacA: žvača som nevedel ze si mongol :D
#6416 ZvacA#6413 ZvacA: přesně, ještě když ho bude hrát tak skvělej herec=„Komediant“ :3
#6406 k_ub0: Na spravení nálady, neustále na mě naštvaný příteli – https://youtu.be/oThctK5SLwY #6407 Tobar: To by ztratilo tu místní elévskou poezii. Prostě dokud nebude Negan, tak bude nuda.
#6414 StrejdaCZ #6415 k_ub0 #6422 Hodooor#6410 JaRaN:
Nezabije Carol ale Carol o tom zistí že tam je vlk volačo sa stane a bude v bezvedomi a vlk ujde s Denise.
#6410 JaRaN: Daryl, Abe a Sasha zatím v žádný upoutávce nebyli, tak se obávám taky, nebo si je nechají prostě na konec. Byl bych ale radši, kdyby to uzavřeli už teď. Na Carol si ani nešáhne! :D
#6408 StrejdaCZ: Obávám se, že vše neuzavřou a jen doufám, že kvůli tomu debilovi s tyčkou ten jeho vězeň nezabile Carol. To by mě slušně znechutilo, neb ji a Maggie rád mám. Druhá to má navíc v poslední upoutávce celkem nahlé.
#6409 ModroOčko25: Kéž by – jejího obličeje se děsím víc jak zombiků a evidentně je pořád švihlá :o)
#6411 StrejdaCZ #6412 ModroOčko25Deana by mala byt vážne zranená možno pohryzená.
#6410 JaRaNDoufám, že další díl bude aspoň hodinový, když je to ten mid season. Je tam hodně věcí k dořešení – Daryl, Abraham, Sasha… zombie v Alexandrii… Glenn s Enid… Morganovo vězeň, to se prostě kvalitně do 40 minut nedá nacpat :/ Když dostal ten Morganovo díl hodinu, tak tenhle by měl taky!
#6410 JaRaNHele decka vymente si fb a bezte se hadat tam… Fakt smesne… Jinak dil slusny zatim si serie drzi svou kvalitu. glenn zije, trosku to scenaristi prehnaly ale budis co se tyce konce velice zajimave a trosku prekvapive ale jak nekdo podotknul balonku si vsimnou ale rozpadajici se veze ne… Za me, pocitam do toho i kvalitu deje 4 hvezdy…
#6413 ZvacA#6405 ZvacA: žvača ty radšej chod
#6413 ZvacA#6404 Batiatus: Tak jo, nakonec ty problémy mám já. Hoši, kaju se, prohlašuju tento seriál za umění milénia a jdu si vyřešit své exkluzivní útočné a provokující problémy.
#6406 k_ub0 #6422 Hodooor#6403 ZvacA: Som absolútne kludny. U toho traileru som nikoho nezdrbal to malo od zdrbania dosť ďaleko navyše som zle prečítal jedno slovo a zmenilo mi to význam vety a v tom prípade som to videl tak že sa snaží urážať a v tom prípade by sa nejednalo o nevínnu poznámku. Nič zlé som ti nenapísal a jediný kto tu má niake problémy si ty.
#6405 ZvacA#6401 Batiatus: Ty jsi dneska nějakej nervózní, kolego. U videa jednoho zdrbeš jen za neškodnou poznámku, že toho moc k traileru k překladu nebylo, ze mě zkoušíš hned dělat Dušína pro nic za nic. Jen klídek, klídek, příteli…
#6404 Batiatus #6422 Hodooor#6398 Dusek: Ale ona padla ak som dobre videl :D
#6400 ZvacA: Len slušne, nijak provokujúco vyjadril svoj názor nikoho tu neodsudzuje len ako on napísal pozastavil sa nad jednou vecou nič viac nič menej. Urobil niečo zle ? Nemusíš mať s tým problém.
#6403 ZvacA#6398 Dusek: Pro můj degenerativní přístup budiž ke cti, že přehrávače dnes mají posuvník, proto jsem hrdým držitelem rekordu udělat z 45 minut ubíjející nudy 5 minutový sledovatelný seriál i s přehledem toho, co chtěl mistr scénarista i režisér sdělit. Tak či tak, nejsi tu první ani poslední dospělý a pracující, který se tu bude pokoušet mlátit taktovkou za tento již znamenitě hnijící seriál a divit se nad námi ocasy, co s cucáním dudlíků dobrovolně ztrácíme vlastní čas nad kravinama. No křivého slova, aby se člověk bál už tu říkat a nechal se snad seriálem primitivně poflusávat s otevřenou pusou, no fuj.
#6401 Batiatus #6422 Hodooor