Díl se mi líbil a jsem ráda, že to Glenn přežil, osobně jsem to tipovala, ale samozřejmě jsem se bála, že se budu mýlit :) Teď se jen bojím toho, aby ho hned nepopravili v dalším díle, nebo aby nepřiběhl do Alexandrie a neviděl umírat Maggie. Och já vím, není to žádná romanťárna, ale ty dva mám prostě ráda :D A jeden bez druhého to není ono :)
Tak jak jsem si myslel tak se taky stalo, ale mrzí mě, že nikdo se ani nepozastaví nad šikanou našeho kněze, nad tím že Tara už není ustrašená holka a nemá dokonce problém poslat Ricka do určitých míst. S věží to muselo napadnout každého, když ji ukázali nejméně 5×. A co mě hlavně napadlo tak to, že by byla celkem sranda a kreativita scénáristů, kdyby Heathova kolegu potkal stejný osud jako Ricka, a to že by se probudil v tom městě s tou vlnou chodců a sám, ale to jen tka co mě napadlo :D
Jinak ahoj jsem tu nově zaregistrovaný a diskuzi čtu už dlouho tak snad tady nebudu nenáviděn jako pan S :D Samozřejmě bez urážky, každý má své názory a pohled na věc.
„Střílej do oka“,tohle mluví za vše :D Z Alexandríjců doufám na přežití Sama,aby ho Carol mohla potom vycvičit.A panu Scénáristovi s velkým D vzkazuji: Prosím,přestěhuj se na stránku GoT a piš tam možné scénáře na 6.sérii,třeba se trefíš
No to zase bude! Vymřou 3/4 Alexandrie…(Které sme doposud mohli spatřit..) poté zase z kanálu vylezou další 3/4 postav který v Alexandrii byly „odjakživa“. To teda jen v případě, že se tohle místo ješte udrží, což po příští epizodě moc nevím. Pokud ne, tak už „kompars“ nebude potřeba a zabijou je všechny. Dotoho možnáá umře jedna z „hlavních?“ postav… Protože momentálně je tam něco jako hlavní postavy a „hlavní“ postavy :D No ale pokud se tak stane a nebude to vyloženě otravná figurka jako Gabriel, najde se zase plno lidí co to možná nepřenesou přes srdce :)
#6346 StrejdaCZ: viděl bych to možná na Taru nebo Gabriela, který by mohl udělat nějaký hrdinský skutek a Rick by byl smutný, že ho pokaždý, když chtěl nějak pomoct nebo něco udělat tak vyrektil :D
No, podle mě je celkem reálný, že v dalším díle umře Tobin (chlap, co pomáhal u plotu :D ), Deanna, Ron, Sam, Jessie, možná Scott (Heathovo parťák, jak je v komatu u doktorky), Bruce a další nejmenovaný lidi z Alexandrie + možná ještě nějaká známější postava co je v seriálu dýl, jak tomu obvykle v mid-season finále bývá :)
tých x percent čo povedalo, že ak glenn žije že to nepozeráte, tak fuck off na vaše hlavy :D bez vás bude lepšie :P
Glenn žije!!!! :-) nice už jsem se bál :-D
#6343 JaRaN: To víš, ve škole brali novou látku :-D
Díl se mi líbil a jsem ráda, že to Glenn přežil, osobně jsem to tipovala, ale samozřejmě jsem se bála, že se budu mýlit :) Teď se jen bojím toho, aby ho hned nepopravili v dalším díle, nebo aby nepřiběhl do Alexandrie a neviděl umírat Maggie. Och já vím, není to žádná romanťárna, ale ty dva mám prostě ráda :D A jeden bez druhého to není ono :)
Tak jak jsem si myslel tak se taky stalo, ale mrzí mě, že nikdo se ani nepozastaví nad šikanou našeho kněze, nad tím že Tara už není ustrašená holka a nemá dokonce problém poslat Ricka do určitých míst. S věží to muselo napadnout každého, když ji ukázali nejméně 5×. A co mě hlavně napadlo tak to, že by byla celkem sranda a kreativita scénáristů, kdyby Heathova kolegu potkal stejný osud jako Ricka, a to že by se probudil v tom městě s tou vlnou chodců a sám, ale to jen tka co mě napadlo :D
Jinak ahoj jsem tu nově zaregistrovaný a diskuzi čtu už dlouho tak snad tady nebudu nenáviděn jako pan S :D Samozřejmě bez urážky, každý má své názory a pohled na věc.
#6361 JaRaNPrávě jsem se podíval na jedno promo,no Glenn ví o tom,že Maggie je těhotná
#6351 Stardos: Presne s tým okom som si hovoril aj ja, že už je to tu :D
#6351 Stardos: S velkým S,opravuji
„Střílej do oka“,tohle mluví za vše :D Z Alexandríjců doufám na přežití Sama,aby ho Carol mohla potom vycvičit.A panu Scénáristovi s velkým D vzkazuji: Prosím,přestěhuj se na stránku GoT a piš tam možné scénáře na 6.sérii,třeba se trefíš
#6352 Stardos #6353 oriNo to zase bude! Vymřou 3/4 Alexandrie…(Které sme doposud mohli spatřit..) poté zase z kanálu vylezou další 3/4 postav který v Alexandrii byly „odjakživa“. To teda jen v případě, že se tohle místo ješte udrží, což po příští epizodě moc nevím. Pokud ne, tak už „kompars“ nebude potřeba a zabijou je všechny. Dotoho možnáá umře jedna z „hlavních?“ postav… Protože momentálně je tam něco jako hlavní postavy a „hlavní“ postavy :D No ale pokud se tak stane a nebude to vyloženě otravná figurka jako Gabriel, najde se zase plno lidí co to možná nepřenesou přes srdce :)
#6346 StrejdaCZ: viděl bych to možná na Taru nebo Gabriela, který by mohl udělat nějaký hrdinský skutek a Rick by byl smutný, že ho pokaždý, když chtěl nějak pomoct nebo něco udělat tak vyrektil :D
#6347 raptor272001: No já bych byl taky rád, kdyby přežil, z Alexandrie je pro mě snad nejsympatičtější :)
V komiksu zemřel právě při tomhle útoku, spolu s dalšíma členama těch stavitelů, ale samozřejmě to podle komiksu asi nepůjde :D
#6346 StrejdaCZ: jen Tobin ne :-)
#6348 StrejdaCZNo, podle mě je celkem reálný, že v dalším díle umře Tobin (chlap, co pomáhal u plotu :D ), Deanna, Ron, Sam, Jessie, možná Scott (Heathovo parťák, jak je v komatu u doktorky), Bruce a další nejmenovaný lidi z Alexandrie + možná ještě nějaká známější postava co je v seriálu dýl, jak tomu obvykle v mid-season finále bývá :)
#6347 raptor272001 #6349 StrejdaCZJsem rád, že ten veliky otazník kolem Glenna se vyřešil hned v prních sekundách aktuálního dílu a že nás tvůrci nenapínali až do 16. dílu.
#6343 JaRaN: a po každej epizode sa tie %-tá menia :D možno už teraz sú úplne iné
#6342 Scenárista s veľkým S: :D :D Nezlob se a omlouvám se, ale ty jsi fakt nejlepší, jak se v těch procentech hrabeš :D
#6344 Radkoman #6357 MonkeyskunkDaryl Dixon 0 % Rick Grimes 0 % Sasha Williams 0 % Glenn Rhee 0 % Carl Grimes 0 % Sgt. Abraham Ford 0 % Maggie Rhee 0 % Carol Peletier 20 % Michonne 20 % Tara Chambler 26 % Rosita Espinosa 32 % Gabriel Stokes 54 % Aaron 62 % Deanna Monroe 64 % Jessie Anderson 66 % Rone Anderson 79 % Morgan Jones 9 % Ann Mahoney 84 % Doktorka 78 % Syn Deann 60 % Chlap ktory pomahal pri plote 86 %
Cim viac %, tym je sanca, ze postava umrie vyssia.
#6343 JaRaN#6339 Scenárista s veľkým S: si si dal námahu :D :D
díl celkem nuda posledních deset minut jsem prospal jediné pozitivní překvapení je že Glen to PŘEŽIL PARÁDA!!!