Tak díl byl nudnej kromě začátku jak RIck utíká před zombíky a řve: otevřete bránu! to bylo epický jinak děsná nuda po minulém díle musela klesnou určitě i sledovanost
#6157 ori: Kirkman je totiž v tomhle tak trochu kok*t. Darabontovy nápady tímhle společně s komiksem začaly právě první sérií prospívat. Kirkman začal brečet, že on sám nemá v celé věci jasno, a tak, ať se podle něho všichni zařídí (o tom jak vlastně jeho „jasno“ vypadá jsme se potom později přesvědčili v Fear the walking dead). A když se z vlastní iniciativy rozhodli tvůrci první série univerzum trochu opepřit, ten kirkmanovský hňup to zastavil. Což je škoda, protože seriál mohl vycházet z komiksu, ale dneska by byl těmito drobnostmi někde úplně jinde.
#6148 Ing.Tatiana: Je to o prežívaní, teraz sa určite nezačnú zaujímať o chodcov. Aj Kirkman povedal, že to CDC v prvej sérii bolo až moc, a on by to tam najradšej nedal.
Doufas ze Glenn neumrel a vrati se. To se myslim nestane, vsichni jsme prece videli stejny dil. Jestli Glenn prezije, tak to bude totalne trapny. Jeho postavu mam v top 5 ale nemohl se prece zachranit. Mozna degustovali Nicholase a Glenn byl pod nim ale k nemu se museli taky dostat. Bohuzel ve walking se neobjevila carodejka, ktera dokaze ozivovat mrtve :D takze nemuzeme doufat v zazrak :D Jinak pro me prisel dil s Morgenem jako prinos. Konecne jsme videli jeho pribeh a taky proc je takovej ,nevrah'. Ac chce kazdej akci a zabijeni hordy zombiku, tak ja se spokojim i s dilem jako byl tento. Bohuzel dalsi dil se dal zaobalit do 10 minut ale nemuzeme pocitat, ze budeme hltat uplne kazdy dil. Kazdopadne si myslim ze pristi dil bude bomba a vynahradi nam to ten predchozi ;)
Diel ktory bol uplne nepotrebny… prve 3 dieli sa rozbehli som zvedavy ako dlho sa bude natahovat to casove obdobie dpc… tak isto ako u druhej serii dobre to zacalo a hned sa to zkurvilo a ostalo to trapnych neviem kolko 12 dielov na jednej farme trapnej… a tu sa to deje opat 3 diely dobre tempo a potom zasa len zvasty a stale dookola jedna casova linia nic sa nerobi ..jedni piju druhi placu dalsi su trapni o glennovy sa stale nevie nic… len dufam ze glenn nezomrel a to z toho dovodu bo zas potom to bude dalsie 3 diely len o plakani za nim a to ze uz je to 3× co je podobne… farma ..... vazenie… alexandria… to iste dookola … chyba mi tam nieco co by bolo nieco ine nove… co ja viem niekto ide tam nieco preskumat nieco najde a nvm neaky novy zmysel alebo zistit co sa stalo vlastne ze su zombici alebo daaka nova nadej nvm ..stale to iste idu tam.. zombici napadnu ich chuji a idu zas inam… jak rozpravka o troch prasiatkach a vlkovy…terminus bol iny… to sa mi pacilo ..rychlo to zbehlo diali sa tam veci nebolo to nudne a pretahovane a ine…abo v predchadzajucej serii jak isli do mesta to bolo tiez fasa, alebo este v prvej serii ako putovali a aj tan Labak nasli stale nieco ine a neee kokotiny … ale teraz co sa deje toto mam taky pocit ze to skonci tak ze rick bude trojnasobnym tatom , stara sa scvokne , mladi chalani sa budu byt o cajocku celu seriu o glenovi ked sa daco dozvieme tak to bude urcite trapne sem tam neake intrigy sem tam niekoho zozere zombik a zasa plac na dva diely a too ze Michone tam robi kompars pomaly ani nehovorim… Tot moj nazor… 100 ludi 100 chuti
#6144 Smrtihlav: „Nejhorší ze všeho ovšem byly ty pseudo-hrdinsko-budovatelsko-americké kecy a prohlášení.“ – naprostý souhlas. Když sem tam někdo pronese nějakou vznešenou řeč, tak budiž. Ale v tom poslednim dílu měli takovou řeč hned tři lidi – Rick, Spencer, Jessie… Pomalu si myslim, že každej druhej člověk v Alexandrii by měl vlohy pro politiku. Takhle se lidi běžně nechovaj a hlavně je trapný, jak to „publikum“ vždycky uzná, že maj pravdu a nechaj se nakonec přesvědčit.
POZOR SPOILERY !!! Ještě sice nevyšel 6 díl ale už jsem vyděl jednu scénku,která byla opravdu zajímavá (Sasha,Abraham a Daryl jeli po silnici a najednou začali nějací lidé po nich střílet měli asi pět aut a zhruba tak šest lidí na jednom baráku.Zajímalo by mě co to bylo za skupinu ,???)Jinak 5 díl ušel hlavně poslední scéna Rick ♥ Jessie.
Inu, každý den není posvícení. Tento díl se skutečně nevydařil, z mého pohledu, samozřejmě :) Nařezané 1, 2 a 3, velmi zajimavá psychologická sonda do Morganovy minulosti ve 4, nastavily laťku proklatě vysoko. Kdyby se v 5 udělala scéna s Rickovým vyproštěním z obleženého karavanu, např. ve stylu Doom (klidně bych to udělal i z jeho pohledu pomocí GoPro kamery) a pak se řešily ty sračky mezi Alexandrovci, tak OK, to bych přežil. Nejhorší ze všeho ovšem byly ty pseudo-hrdinsko-budovatelsko-americké kecy a prohlášení. Inu, příště bude zase kotel :) …jsem si jistý.
Tak díl byl nudnej kromě začátku jak RIck utíká před zombíky a řve: otevřete bránu! to bylo epický jinak děsná nuda po minulém díle musela klesnou určitě i sledovanost
#6161 Batiatus#6156 Nelika: Jo a prý by se měl objevit na konci 6série :)
#6157 ori: Kirkman je totiž v tomhle tak trochu kok*t. Darabontovy nápady tímhle společně s komiksem začaly právě první sérií prospívat. Kirkman začal brečet, že on sám nemá v celé věci jasno, a tak, ať se podle něho všichni zařídí (o tom jak vlastně jeho „jasno“ vypadá jsme se potom později přesvědčili v Fear the walking dead). A když se z vlastní iniciativy rozhodli tvůrci první série univerzum trochu opepřit, ten kirkmanovský hňup to zastavil. Což je škoda, protože seriál mohl vycházet z komiksu, ale dneska by byl těmito drobnostmi někde úplně jinde.
#6148 Ing.Tatiana: Je to o prežívaní, teraz sa určite nezačnú zaujímať o chodcov. Aj Kirkman povedal, že to CDC v prvej sérii bolo až moc, a on by to tam najradšej nedal.
#6158 ZvacAtak uz potrvzeno, a to je sakra dobra volba
#6159 dupil77Negana bude asi hrát Jeffrey Dean Morgan
Doufas ze Glenn neumrel a vrati se. To se myslim nestane, vsichni jsme prece videli stejny dil. Jestli Glenn prezije, tak to bude totalne trapny. Jeho postavu mam v top 5 ale nemohl se prece zachranit. Mozna degustovali Nicholase a Glenn byl pod nim ale k nemu se museli taky dostat. Bohuzel ve walking se neobjevila carodejka, ktera dokaze ozivovat mrtve :D takze nemuzeme doufat v zazrak :D Jinak pro me prisel dil s Morgenem jako prinos. Konecne jsme videli jeho pribeh a taky proc je takovej ,nevrah'. Ac chce kazdej akci a zabijeni hordy zombiku, tak ja se spokojim i s dilem jako byl tento. Bohuzel dalsi dil se dal zaobalit do 10 minut ale nemuzeme pocitat, ze budeme hltat uplne kazdy dil. Kazdopadne si myslim ze pristi dil bude bomba a vynahradi nam to ten predchozi ;)
#6152 Ing.Tatiana:
Serial The Walking Dead ma komiksovu predlohu, takže nejaké iné destinácie by boli momentálne zbytočne!
#6151 danho123: to som reagoval na niektore prispevky ale pozeram ze to nehodilo knim ale vsetko pod seba:D
#6153 Scenárista s veľkým S#6149 Ing.Tatiana: sorry ale akosi som ťa nepochopil :)
#6152 Ing.Tatiana#6137 danho123: no hej papu ale nenapadlo ze to boli uz ti chodci co sa urvali zo stada a uz isli pred tym na alexandriu?
#6124 otbblexs: .. povedz ty …:D …glenn povie…neviem som omdlel a zrazu som sa tu prebral :D
#6137 danho123: no hej papu ale nenapadlo ze to boli uz ti chodci co sa urvali zo stada a uz isli pred tym na alexandriu?
#6151 danho123Diel ktory bol uplne nepotrebny… prve 3 dieli sa rozbehli som zvedavy ako dlho sa bude natahovat to casove obdobie dpc… tak isto ako u druhej serii dobre to zacalo a hned sa to zkurvilo a ostalo to trapnych neviem kolko 12 dielov na jednej farme trapnej… a tu sa to deje opat 3 diely dobre tempo a potom zasa len zvasty a stale dookola jedna casova linia nic sa nerobi ..jedni piju druhi placu dalsi su trapni o glennovy sa stale nevie nic… len dufam ze glenn nezomrel a to z toho dovodu bo zas potom to bude dalsie 3 diely len o plakani za nim a to ze uz je to 3× co je podobne… farma ..... vazenie… alexandria… to iste dookola … chyba mi tam nieco co by bolo nieco ine nove… co ja viem niekto ide tam nieco preskumat nieco najde a nvm neaky novy zmysel alebo zistit co sa stalo vlastne ze su zombici alebo daaka nova nadej nvm ..stale to iste idu tam.. zombici napadnu ich chuji a idu zas inam… jak rozpravka o troch prasiatkach a vlkovy…terminus bol iny… to sa mi pacilo ..rychlo to zbehlo diali sa tam veci nebolo to nudne a pretahovane a ine…abo v predchadzajucej serii jak isli do mesta to bolo tiez fasa, alebo este v prvej serii ako putovali a aj tan Labak nasli stale nieco ine a neee kokotiny … ale teraz co sa deje toto mam taky pocit ze to skonci tak ze rick bude trojnasobnym tatom , stara sa scvokne , mladi chalani sa budu byt o cajocku celu seriu o glenovi ked sa daco dozvieme tak to bude urcite trapne sem tam neake intrigy sem tam niekoho zozere zombik a zasa plac na dva diely a too ze Michone tam robi kompars pomaly ani nehovorim… Tot moj nazor… 100 ludi 100 chuti
#6157 ori#6143 Hodooor: To nešlo, já se musel vyjádřit :)
#6144 Smrtihlav: „Nejhorší ze všeho ovšem byly ty pseudo-hrdinsko-budovatelsko-americké kecy a prohlášení.“ – naprostý souhlas. Když sem tam někdo pronese nějakou vznešenou řeč, tak budiž. Ale v tom poslednim dílu měli takovou řeč hned tři lidi – Rick, Spencer, Jessie… Pomalu si myslim, že každej druhej člověk v Alexandrii by měl vlohy pro politiku. Takhle se lidi běžně nechovaj a hlavně je trapný, jak to „publikum“ vždycky uzná, že maj pravdu a nechaj se nakonec přesvědčit.
POZOR SPOILERY !!! Ještě sice nevyšel 6 díl ale už jsem vyděl jednu scénku,která byla opravdu zajímavá (Sasha,Abraham a Daryl jeli po silnici a najednou začali nějací lidé po nich střílet měli asi pět aut a zhruba tak šest lidí na jednom baráku.Zajímalo by mě co to bylo za skupinu ,???)Jinak 5 díl ušel hlavně poslední scéna Rick ♥ Jessie.
Inu, každý den není posvícení. Tento díl se skutečně nevydařil, z mého pohledu, samozřejmě :) Nařezané 1, 2 a 3, velmi zajimavá psychologická sonda do Morganovy minulosti ve 4, nastavily laťku proklatě vysoko. Kdyby se v 5 udělala scéna s Rickovým vyproštěním z obleženého karavanu, např. ve stylu Doom (klidně bych to udělal i z jeho pohledu pomocí GoPro kamery) a pak se řešily ty sračky mezi Alexandrovci, tak OK, to bych přežil. Nejhorší ze všeho ovšem byly ty pseudo-hrdinsko-budovatelsko-americké kecy a prohlášení. Inu, příště bude zase kotel :) …jsem si jistý.
#6146 hoolio88#6142 Jiřík30: Jméno: Jiřík Kostelníček Registrace: před hodinou
to ses zaregistroval jen kvůli tomu? :D ty musíš mít bohatý život
#6147 Jiřík30Větší blaf jsem ještě neviděl :)
#6143 HodooorTo su zas teorie, ak by sa chcel niekto zabit, tak si streli do hlavy a nehodi sa chodcom!