#6032 dameo: No ked to potvrdil tak dobre. A to ako je Maggie s Aaronom v kanalizácii si myslým že nehladajú Glenna ale cestu von s obklúčenej Alexandrie
Prečítal som si že vraj Scott Gimple povedal že starý Glenn zomrie, ale celkovo sa k nemu nevyjadril. Takže je dosť pravdepodobné že prežil ale už to nebude ten dobrý Glenn čo každému pomáhal.
#6034 ori: Přijde mi divné, že tvůrci to udělají emotivně, Glennovo smrt atd.. Fanoušci si mají myslet že je po něm ale pak producent řekne, že pravdu se dozvíme v budoucnu? :D vždyť těmito slovy vyloženě potvrdil, že je naživu…
#6031 danho123: Čtvrtý díl bude o Morganovi, pátý podle všeho o dění v Alexandrii (ten bude končit obklíčením Alexandrie) a osmý bude masakr v Alexandrii. Pokud jde o šestý a sedmý díl, tak jeden z nich bude určitě zaměřený na Daryla, který byl v traileru přepaden a svázán jinou skupinou a ten druhý na Maggii, která bude hledat Glenna. V traileru byla Maggie s Aaronem v nějaké kanalizaci. Maggie pravděpodobně v páté epizodě poprosí Aarona, aby ji s hledáním Glenna pomohl, protože to v okolí Alexandrie dobře zná. To, že se pravdu o Glennovi dozvíme ještě před mid-season je potvrzené.
#6027 Porcie: Asi ano :D já už si tu scénu moc nepamatuji ale ten chodec teda rozhodně jako Lori nevypadal :D co si vzpomínám tak to byl pěkně omšelej jediněc…už ani nevím jestli muž nebo žena.
#5999 Cybercaf: To jsem asi blbec, ale to jsem jediná, kdo si myslel, že ten chodec s pupkem je Lori? Že ji Carl netrefil přímo do mozku… Pupek jsem brala jako následek těhotenství (ne přejedení) a následné Rickovo „boxování“ do břicha jako výraz toho, že se vyrovnává se vztekem na dítě, které mu zabilo Lori.
Čtvrtá epizoda bude dlouhá 90 min. (60 bez reklam) a bude to flashback o Morganovi (žádná jiná hlavní postava se v epizodě neukáže). Dozvíme se, co Morgan dělal poté, co se s Rickem viděl naposledy (S03E12). Morgan se spřátelí s výrobcem sýrů jménem Eastman. Ten z něho udělal „nindžu“ milujícího vše živé. Eastman bude pokousán chodcem a zemře. Závěr epizody se bude odehrávat v současnosti v Alexandrii. Morgan bude mluvit s vůdcem Vlků, kterého zajal a ten mu prozradí, že byl pokousán chodcem. Epizoda by měla končit tím, jak někdo bude křičet, ať otevřou bránu Alexandrie. V páté epizodě by jsme tuto scénu měli vidět celou. Byl to Rick, kdo křičel, ať otevřou bránu. Vběhne do Alexandrie a za ním bude veliké stádo chodců.
#6024 raptor272001: Keďže niekomu vadilo, že som tu neoznačoval spoilerom veci z komiksu, tak toto je Hilltop:
!Hilltop (Kopec) je veľká komunita, kde žije asi 200 ľudí, vedie ju starý bojko Gregory a pochádza z nej jedna z najväčších badass postáv Ježiš. Túto komunitu zastrašuje ešte jedna – Sanctuary (Svätyňa), kde je vodcom psychopat Negan, majú asi 100 ľudí a Alexandria sa s nimi dostane do vojny. A ešte je tam jedna komunita (Kráľovstvo), ktorú vedie v pohode chlapík Ezekiel, tam je tiež asi stovka ľudí.
napsal by mi pls nekdo co je to zac ten hilltop colony (vim jen ze nejaka kolonie :-) + pry jsou v komiksu 2 dalsi kolonie tak kdyby se nekomu chtelo) :-)
#6022 danho123: Nevím, co máte všichni s tím, že Glenna zachrání Ježíš, když je potvrzené, že se pravdu o Glennovi dozvíme ještě v průběhu první poloviny této série (tzn. 4. – 8. epizoda) a Ježíš se poprvé objeví až v 10. epizodě.
#6039 danho123: myslím
#6032 dameo: No ked to potvrdil tak dobre. A to ako je Maggie s Aaronom v kanalizácii si myslým že nehladajú Glenna ale cestu von s obklúčenej Alexandrie
#6040 danho123Tááák, po tomhle díle chci tady slyšet všechny chytráky, kteří se tady vyjadřovali vůčí Morganovi, stylem, že je připosranej atd. Kvalitní díl!
Prečítal som si že vraj Scott Gimple povedal že starý Glenn zomrie, ale celkovo sa k nemu nevyjadril. Takže je dosť pravdepodobné že prežil ale už to nebude ten dobrý Glenn čo každému pomáhal.
#6035 Cermb0: To si zas nemyslím, že by to tím vyloženě potvrdil… spíš jen zdůrazňoval fakt, že je to zpochybnitelné, kolego.
#6034 ori: Přijde mi divné, že tvůrci to udělají emotivně, Glennovo smrt atd.. Fanoušci si mají myslet že je po něm ale pak producent řekne, že pravdu se dozvíme v budoucnu? :D vždyť těmito slovy vyloženě potvrdil, že je naživu…
#6036 JackIsBest#6031 danho123: Producent Scot M. Gimple prezradil, že sa pravdu o Glennovi dozvieme ešte v 1. polovici, a tiež čo sa týka Rickovej ruky, že
o ňu nepríde.
#6035 Cermb0#6031 danho123: Čtvrtý díl bude o Morganovi, pátý podle všeho o dění v Alexandrii (ten bude končit obklíčením Alexandrie) a osmý bude masakr v Alexandrii. Pokud jde o šestý a sedmý díl, tak jeden z nich bude určitě zaměřený na Daryla, který byl v traileru přepaden a svázán jinou skupinou a ten druhý na Maggii, která bude hledat Glenna. V traileru byla Maggie s Aaronem v nějaké kanalizaci. Maggie pravděpodobně v páté epizodě poprosí Aarona, aby ji s hledáním Glenna pomohl, protože to v okolí Alexandrie dobře zná. To, že se pravdu o Glennovi dozvíme ještě před mid-season je potvrzené.
#6039 danho123#6023 dameo: No neviem či sa dočkáme vysvetleniu v prevej polovici série ako Glenn prežil lebo v 5 epizode obklúčia chodci Alexandriu
#6032 dameo #6034 ori#6028 Hodooor: Neskoro :D ale ďakujem za radu
#6027 Porcie: Asi ano :D já už si tu scénu moc nepamatuji ale ten chodec teda rozhodně jako Lori nevypadal :D co si vzpomínám tak to byl pěkně omšelej jediněc…už ani nevím jestli muž nebo žena.
#6025 ori: za tím vykřičníkem musíš dát mezeru :) jinak to není spojler
#6030 ori#5999 Cybercaf: To jsem asi blbec, ale to jsem jediná, kdo si myslel, že ten chodec s pupkem je Lori? Že ji Carl netrefil přímo do mozku… Pupek jsem brala jako následek těhotenství (ne přejedení) a následné Rickovo „boxování“ do břicha jako výraz toho, že se vyrovnává se vztekem na dítě, které mu zabilo Lori.
#6029 CybercafSpoilery pro čtvrtou a pátou epizodu šesté série.
Čtvrtá epizoda bude dlouhá 90 min. (60 bez reklam) a bude to flashback o Morganovi (žádná jiná hlavní postava se v epizodě neukáže). Dozvíme se, co Morgan dělal poté, co se s Rickem viděl naposledy (S03E12). Morgan se spřátelí s výrobcem sýrů jménem Eastman. Ten z něho udělal „nindžu“ milujícího vše živé. Eastman bude pokousán chodcem a zemře. Závěr epizody se bude odehrávat v současnosti v Alexandrii. Morgan bude mluvit s vůdcem Vlků, kterého zajal a ten mu prozradí, že byl pokousán chodcem. Epizoda by měla končit tím, jak někdo bude křičet, ať otevřou bránu Alexandrie. V páté epizodě by jsme tuto scénu měli vidět celou. Byl to Rick, kdo křičel, ať otevřou bránu. Vběhne do Alexandrie a za ním bude veliké stádo chodců.
#6024 raptor272001: Keďže niekomu vadilo, že som tu neoznačoval spoilerom veci z komiksu, tak toto je Hilltop:
!Hilltop (Kopec) je veľká komunita, kde žije asi 200 ľudí, vedie ju starý bojko Gregory a pochádza z nej jedna z najväčších badass postáv Ježiš. Túto komunitu zastrašuje ešte jedna – Sanctuary (Svätyňa), kde je vodcom psychopat Negan, majú asi 100 ľudí a Alexandria sa s nimi dostane do vojny. A ešte je tam jedna komunita (Kráľovstvo), ktorú vedie v pohode chlapík Ezekiel, tam je tiež asi stovka ľudí.
#6028 Hodooornapsal by mi pls nekdo co je to zac ten hilltop colony (vim jen ze nejaka kolonie :-) + pry jsou v komiksu 2 dalsi kolonie tak kdyby se nekomu chtelo) :-)
#6025 ori#6022 danho123: Nevím, co máte všichni s tím, že Glenna zachrání Ježíš, když je potvrzené, že se pravdu o Glennovi dozvíme ještě v průběhu první poloviny této série (tzn. 4. – 8. epizoda) a Ježíš se poprvé objeví až v 10. epizodě.
#6031 danho123Glenna záchráni bud Enid alebo nová postava a vasdím všetko na Ježiša
#6023 dameoVideli sme, že čerstvá krv ich len priťahuje, viz 02×10, kde Shane potrie dvere autobusu svojou krvou a potom ich zabíja.