#5998 Batiatus: Co si tak vzpomínám, Rick jí potom šel nějak hledat a našel jen toho jednoho přežranýho chodce co se už nezmohl ani na to aby po Rickovi šel…kdyby tam dali 10 chodců tak by Rick měl co dělat aby je všechny vyřídil, což asi v té situaci mělo působit spíš jako taková dohra…než aby tam dávali další „zbytečnou“ akci. Jako máš pravdu vymysleli to opravdu pitomě…ale kdo ví, třeba si Lori nepřála ani kostru, fakt nevím, někteří herci sou tupý :D Já jen tipuju neví jestli si to nepřála ta herečka ale nic lepšího mě nenapadá, tvůrci snad tak blbý nejsou.
#5997 Cybercaf: Ak teda si nepriala to čo píšeš tak to mohli vymyslieť aspoň tak že by na to miesto kde umrela dali kostru a okolo nej napr. 10 chodcov že ju akože roztrhali až na kosť. Niesom žiadny veľký scenárista, výmyselník a neviem čo ešte :D a napriek tomu som za pár sekúnd dokázal vymyslieť niečo omnoho logickejšie než oni. Akoby by niekedy dali do tohto seriálu prvú vec čo niekoho napadne a pritom nadnou moc nepremýšľali.
#5996 Batiatus: Je to další nelogičnost ano..měla být pouze „devoured“ tak jako rodiče Enid, Abrahamova rodina a nespočet dalších. Je ale možné že si představitelka Lori nepřála aby bylo v televizi ukazané její napůl snězené a roztrhané tělo…sice nevím proč se potom hlásila do zombí seriálu ale myslím že výměnou za to, že tak otravná postava ze seriálu vypadla to možná i stálo :D
#5995 ori: Ani nie že ju zjedol rýchlo ale nie je možné aby ju dokázal do seba napchať. Keď tam nebola po nej ani kostra tak by ma zaujimalo ako dokázal prehltnúť napr. stehennú kosť ktorú by navyše nebol schopný odtrhnúť alebo ako sa mu zmestila lebka do huby ? Ved ústa sú uproti lebke prd, jedine tak si ju mohol napchať do huby že by ju niako prehryzol a hltal po kúskoch ale to by nebolo možné. Zdravý živý človeka by si pri snahe prehryznúť kosť vylámal zuby a nie to rozpadajúca sa mŕtvola.
#5993 Batiatus: S tou Lori som ani ja nechápal, predsa to nebolo tak dlho, kým sa tam Rick dostal, a on zožral aj oblečenie? Nejaký hladný bol :D Alebo Daryl a Carol v dodávke, ktorá jasne padala na strechu sa zrazu pretočili na kolesá :)
#5992 chachar: Alebo keď bol na kontajnery tak tam bol plot a keď spadol na zem tak tam zrazu nebol. Nechápem ako to natáčajú a že štáb si to vôbec nevšimol, ale takýchto chýb je v tomto seriály veľa a ja som si už nato zvykol. Stále budem tento seriál pozerať ale už to proste kôli tým nelogickostiam a chybám už to neni ono a ak to Glenn prežije tak to bude pekná kravina ale stále nie ta najväčšia. Najväčšia kravina tohto seriálu je podľa mňa to ako zombik dokázal do seba napchať celé Lorine telo aj s kostrou.
Když jsem se díval ještě jednou na tu scénu tak jsem si uvědomil jaké salto mortale musel Glenn během toho pádu udělat, že pak v závěrečné scéně leží s hlavou téměř pod tím kontejnerem ze kterého sletěl … Logicky mi vychází, že když člověk spadne z kontejneru tak jako padl on s Nicholasem tak bude mít u kontejneru nohy a ne hlavu.
https://m.facebook.com/…23901139419/?… Takže spatřen byl :) To mi jako chcete říct, že tam je jen tak? S největší pravděpodobností žije. A je to natáčení 15 epizody pokud to někoho zajímá :)
Včera byl na natáčení a dle všeho měl okolo sebe „lidský štít“ aby ho nikdo nespatřil . Dnes zatím nebyl viděn , ale prý Norman ( Daryl ) upoutává pozornost na sebe ,aby se nemohli fanoušci koukat po Glennovi . Norman na ně mává , volá na ně a povídá si s nima což normálně herci dělají až po natáčení . Samozřejmě to nic nemusí znamenat :)
Je to postava z komiksu, ktorá by sa mala objaviť v poslednej časti 6. série. Je to brutálny psychopat, taký Guvernér 2, ktorý ale má zmysel pre humor a dá sa s ním jednať. Je vodcom skupiny ozbrojencov a násilníkov zvaných Spasitelia. S Alexandriou sa dostane do vojny, keď ubije Glenna baseballkou.
#5982 Xelis: S tím kanálem jsem to myslel ze srandy :D Nehrál ani výraz Glenna , pokud by ho trhali . Když porovnáme výraz Noaha či toho u brány , tak Glenn se mi moc nezdá na to , že by ho trhali :)
#5981 Stardos: No s kanálem nevim nevim, :) ale jak tu už bylo zmiňované, když někoho rvou na kusy teče mu krev z pusy. Když lezla Michone s tim týpkem přes plot, stáhly ho dolu a začali žrát, okamžitě mu tekla krev z pusy, stejně jako každému jinému. Okolo popelnice sice byli plechy přes které by se asi hned nedostali, ale pokud by ho někdo nezachránil pod tou popelnicí, tak by tam stejně asi umřel. :) Ale zase než vlezli nahoru několik jich zabili, mohl by se těmi mrtvolami zatarasit :D Ježiši to je sci-fi hadr tady :D Prostě dokud to neuvidíme, tak to může být jakkoliv. :)
Toto postla Lauren Cohan (Maggie) na fb: https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/…056025_n.png?…
#6002 Batiatus#5998 Batiatus: Co si tak vzpomínám, Rick jí potom šel nějak hledat a našel jen toho jednoho přežranýho chodce co se už nezmohl ani na to aby po Rickovi šel…kdyby tam dali 10 chodců tak by Rick měl co dělat aby je všechny vyřídil, což asi v té situaci mělo působit spíš jako taková dohra…než aby tam dávali další „zbytečnou“ akci. Jako máš pravdu vymysleli to opravdu pitomě…ale kdo ví, třeba si Lori nepřála ani kostru, fakt nevím, někteří herci sou tupý :D Já jen tipuju neví jestli si to nepřála ta herečka ale nic lepšího mě nenapadá, tvůrci snad tak blbý nejsou.
#6001 Batiatus #6027 Porcie#5997 Cybercaf: Ak teda si nepriala to čo píšeš tak to mohli vymyslieť aspoň tak že by na to miesto kde umrela dali kostru a okolo nej napr. 10 chodcov že ju akože roztrhali až na kosť. Niesom žiadny veľký scenárista, výmyselník a neviem čo ešte :D a napriek tomu som za pár sekúnd dokázal vymyslieť niečo omnoho logickejšie než oni. Akoby by niekedy dali do tohto seriálu prvú vec čo niekoho napadne a pritom nadnou moc nepremýšľali.
#5999 Cybercaf#5996 Batiatus: Je to další nelogičnost ano..měla být pouze „devoured“ tak jako rodiče Enid, Abrahamova rodina a nespočet dalších. Je ale možné že si představitelka Lori nepřála aby bylo v televizi ukazané její napůl snězené a roztrhané tělo…sice nevím proč se potom hlásila do zombí seriálu ale myslím že výměnou za to, že tak otravná postava ze seriálu vypadla to možná i stálo :D
#5998 Batiatus#5995 ori: Ani nie že ju zjedol rýchlo ale nie je možné aby ju dokázal do seba napchať. Keď tam nebola po nej ani kostra tak by ma zaujimalo ako dokázal prehltnúť napr. stehennú kosť ktorú by navyše nebol schopný odtrhnúť alebo ako sa mu zmestila lebka do huby ? Ved ústa sú uproti lebke prd, jedine tak si ju mohol napchať do huby že by ju niako prehryzol a hltal po kúskoch ale to by nebolo možné. Zdravý živý človeka by si pri snahe prehryznúť kosť vylámal zuby a nie to rozpadajúca sa mŕtvola.
#5997 Cybercaf#5993 Batiatus: S tou Lori som ani ja nechápal, predsa to nebolo tak dlho, kým sa tam Rick dostal, a on zožral aj oblečenie? Nejaký hladný bol :D Alebo Daryl a Carol v dodávke, ktorá jasne padala na strechu sa zrazu pretočili na kolesá :)
#5996 BatiatusGlenn sa dokáže teleportovať?
#5992 chachar: Alebo keď bol na kontajnery tak tam bol plot a keď spadol na zem tak tam zrazu nebol. Nechápem ako to natáčajú a že štáb si to vôbec nevšimol, ale takýchto chýb je v tomto seriály veľa a ja som si už nato zvykol. Stále budem tento seriál pozerať ale už to proste kôli tým nelogickostiam a chybám už to neni ono a ak to Glenn prežije tak to bude pekná kravina ale stále nie ta najväčšia. Najväčšia kravina tohto seriálu je podľa mňa to ako zombik dokázal do seba napchať celé Lorine telo aj s kostrou.
#5995 oriKdyž jsem se díval ještě jednou na tu scénu tak jsem si uvědomil jaké salto mortale musel Glenn během toho pádu udělat, že pak v závěrečné scéně leží s hlavou téměř pod tím kontejnerem ze kterého sletěl … Logicky mi vychází, že když člověk spadne z kontejneru tak jako padl on s Nicholasem tak bude mít u kontejneru nohy a ne hlavu.
#5993 Batiatushttps://m.facebook.com/…23901139419/?… Takže spatřen byl :) To mi jako chcete říct, že tam je jen tak? S největší pravděpodobností žije. A je to natáčení 15 epizody pokud to někoho zajímá :)
Spoilery ohledně Glenna
Včera byl na natáčení a dle všeho měl okolo sebe „lidský štít“ aby ho nikdo nespatřil . Dnes zatím nebyl viděn , ale prý Norman ( Daryl ) upoutává pozornost na sebe ,aby se nemohli fanoušci koukat po Glennovi . Norman na ně mává , volá na ně a povídá si s nima což normálně herci dělají až po natáčení . Samozřejmě to nic nemusí znamenat :)
Podle komiksů bych se až tolik neřídil – jasně, kostra příběhu (lokace) je stejná, ale přeživší se už od věznice liší ;-)
#5985 MasterShaman: To bol Dodge Challenger :D Kto je Negan?
Je to postava z komiksu, ktorá by sa mala objaviť v poslednej časti 6. série. Je to brutálny psychopat, taký Guvernér 2, ktorý ale má zmysel pre humor a dá sa s ním jednať. Je vodcom skupiny ozbrojencov a násilníkov zvaných Spasitelia. S Alexandriou sa dostane do vojny, keď ubije Glenna baseballkou.
#5986 MasterShaman: Úplne ti stačí napísať do Google Negan postavy a hneď máš medzi prvými jeho opis.
A ještě bych se chtěl zeptat kdo je to ten Negan ? :)
#5987 BatiatusDoufám, že máte pravdu o Glennově přežití !! :) Byl moje nejoblíbenější postava, hnedka jak ukradl v první serii to Ferarii ! :3
#5988 oriDoufám, že máte pravdu o Glennově přežití !! :) Byl moje nejoblíbenější postava, hnedka jak ukradl v první serii to Ferarii ! :3
#5982 Xelis: S tím kanálem jsem to myslel ze srandy :D Nehrál ani výraz Glenna , pokud by ho trhali . Když porovnáme výraz Noaha či toho u brány , tak Glenn se mi moc nezdá na to , že by ho trhali :)
#5981 Stardos: No s kanálem nevim nevim, :) ale jak tu už bylo zmiňované, když někoho rvou na kusy teče mu krev z pusy. Když lezla Michone s tim týpkem přes plot, stáhly ho dolu a začali žrát, okamžitě mu tekla krev z pusy, stejně jako každému jinému. Okolo popelnice sice byli plechy přes které by se asi hned nedostali, ale pokud by ho někdo nezachránil pod tou popelnicí, tak by tam stejně asi umřel. :) Ale zase než vlezli nahoru několik jich zabili, mohl by se těmi mrtvolami zatarasit :D Ježiši to je sci-fi hadr tady :D Prostě dokud to neuvidíme, tak to může být jakkoliv. :)
#5983 Stardos #6014 Hodooor#5980 PenaPP: To je dost pravděpodobné :D
#5982 Xelis