#5958 Moor8: Právě toto je důvod proč si mnozí myslí ,že žije :) Ono je možný ,že střeva vytahovali z Nicholase který zakryl Glenna a Glenn se odplazil pod ten kontejner ,no uvidíme. Teď nás čeká epizoda s Morganem a slyšel jsem,že ta další bude pouze o Darylovi ,takže dva týdny čekání Možný tah od scénáristů?
Jo a všiml si někdo, že v davu chodců u té scény se smrtí gelna je jen chlápek, co má nastříkaný obličej na modro? Vypadá jako Zombie z původních Rommerových filmů.
#5955 Annie27: Nusím říci, že tohle mě nenapadlo a trochu to zlepšilo můj pocit z toho (snad chápete, jak to myslím) Ale i tak si stále myslím, že jeho smrt mohla být epičtější klidně i za využiotí toho, že se na někoho spolehl a doplazil na to. Mohl zemřít při záchraně Rickova mimča, nebo se obětovat pro záchranu Maggie, či skupiny. To by mi k němu sedělo víc. Byl to dobrák a mohl na to takto doplatit.
#5951 Moor8: Epičtější smrt… hele, mě se líbilo, jak tady někdo psal, omlouvám se, už si nepamatuji kdo to byl, že vlastně Glenn se celou dobu obětovával pro druhý a on sám se dokázal ze všeho dostat, ale jednou se spolehl na někoho jiného a to ho stálo život. Podívej se o pár stránek dál, fakt dobrý výstižný koment ;) A pak snad i tomu, komu ta smrt přišla taková ne moc dobrá, tak to přehodnotí. Čímž Ti nechci hanit Tvůj názor, jen že bylo zajímavé se na to podívat z tohohle úhlu pohledu.
Já si myslím , že si Negan vezme někoho z této trojce : Abraham, Morgan a Daryl . Glenn pokud přežije dostane jinou roli než v komikse ( očekávám že vůdkyni Hilltopu se stane Carol ) . Docela bych viděl , že Glenn a Maggie zastoupí Eugena a Rositu ( díl 144 , určitě si vzpomenete :D )
Skvělý díl. Byla tam akce, spousta chodců a pár né až tak blbých dialogů. Co mě přišlo hloupé je, že nezabili toho chlápka, co uvízl za plotem. Jen koukali, jak ho žerou zaživa. Jednu kulku mohli obětovat. A co mě zklamalo, byla smrt Glenna. Jedna to, že zemřel, ale víc, že umřel tak blbě. U něj bych si představoval nějakou epičtější smrt, než že uvízne s nějakým joudou na popelnice, ten se zastřelí a vezme ho sebou. Chvilku jsem doufal, že připádu spadla mrtvola toho joudy na Glenna a tím ho přikryla. Chodci by se pustili do ní a Glena by si nevšimli, pak by je něco odvolalo, nebo by Glenn od sajrajtu z toho mrtvého prošel mezi nima bez reakce. Ale pak to moc nevypadalo.
#5946 Menec: Ano byli..proto tvrdím, že je Morgan pro všechny nebezpečný..Tohle dilema už řešila skupina a hlavně Carl, když oddělal toho kluka a potom vysvětloval a dával příklady. Vyjmenoval kdo všechno byl zabit jen proto, že někdo někoho sluníčkově ušetřil.
Napadá ma ešte teória že Negan môže nekompromisne zabiť už premeneného Glena pred očami ostatných s Rickovej skupiny aby tam nejako cca zachovali tú situáciu s komixu
!!!KOMIX SPOILER!!! Snad Glenn teďka neumře a dočká se toho čeho v komixu s Neganem. I když. pokud si to nechaj pro Daryla :) hmmm fanynky by asi šli do ulic.
A zase odvedieme pozornosť, že som sa zaregistroval pred chviľou. Bravo :) Sledujem cez túto stránku seriály už dlhšie, no registrovaný som nebol. Ale načo to vôbec retardovi vysvetlovať..
K téme – či Glenn umrie, alebo nie, je mi viacmenej jedno, ale každopádne je škoda jeho postavy, pretože takmer vždy si zachoval chladnú hlavu, ako máloktorá postava. Viac ma štve „impotencia“ Morgana.
PS: dúfam , že táto veta ti vypichne oči , ty bimbo .
#5941 Scenárista s veľkým S: Nic, to uznávám, že jsem se spletl, myslel jsem si že je jedno, čí je krev, jestli nakaženého, či nikoliv. Tato skutečnost mi bohužel unikla a díky tomu jsem také teď chytřejší, ale pořád ve mě převládá ten názor, že je tu malá možnost, že Glenn přežil. Asi tak – 100 lidí, 100 názorů. Tady je to tak 50/50, jak to teda s Glennem bude. A jak je to doopravdy, ukáže opravdu až čas, ale přijde mi trapný všechny přesvědčovat o tom, že ty jediný máš pravdu, i když ji třeba nemáš. A právě to tvůrci chtějí, aby si nad tím lidi a hlavně fanoušci lámali hlavu, jak to je, a to je na tom baví. Ty, jakožto scénárista, bys měl vědět, jak se v divácích udržuje napětí a jak se v nich udržuje nejistota, protože nikdo, ač to třeba tvrdí, si dnes nemůže být 100% jistý, že Glenn přežil či nepřežil.
Můžu se zeptat, co se stalo Rickovi na ruce, jaksi sem nezaregistrovala?
#5962 Michgod #5963 Michgod #5965 Kalam#5958 Moor8: Právě toto je důvod proč si mnozí myslí ,že žije :) Ono je možný ,že střeva vytahovali z Nicholase který zakryl Glenna a Glenn se odplazil pod ten kontejner ,no uvidíme. Teď nás čeká epizoda s Morganem a slyšel jsem,že ta další bude pouze o Darylovi ,takže dva týdny čekání Možný tah od scénáristů?
Jo a ještě mě dostalo, jak Glennovi vytahují střeva z hrudníku :D P.S: Omlouvám se za 3 posty, ale bohužel zde nejde revidovat příspěvek.
#5959 Stardos #5971 heminsteinJo a všiml si někdo, že v davu chodců u té scény se smrtí gelna je jen chlápek, co má nastříkaný obličej na modro? Vypadá jako Zombie z původních Rommerových filmů.
#5955 Annie27: Nusím říci, že tohle mě nenapadlo a trochu to zlepšilo můj pocit z toho (snad chápete, jak to myslím) Ale i tak si stále myslím, že jeho smrt mohla být epičtější klidně i za využiotí toho, že se na někoho spolehl a doplazil na to. Mohl zemřít při záchraně Rickova mimča, nebo se obětovat pro záchranu Maggie, či skupiny. To by mi k němu sedělo víc. Byl to dobrák a mohl na to takto doplatit.
#5951 Moor8: Epičtější smrt… hele, mě se líbilo, jak tady někdo psal, omlouvám se, už si nepamatuji kdo to byl, že vlastně Glenn se celou dobu obětovával pro druhý a on sám se dokázal ze všeho dostat, ale jednou se spolehl na někoho jiného a to ho stálo život. Podívej se o pár stránek dál, fakt dobrý výstižný koment ;) A pak snad i tomu, komu ta smrt přišla taková ne moc dobrá, tak to přehodnotí. Čímž Ti nechci hanit Tvůj názor, jen že bylo zajímavé se na to podívat z tohohle úhlu pohledu.
#5956 Moor8Já si myslím , že si Negan vezme někoho z této trojce : Abraham, Morgan a Daryl . Glenn pokud přežije dostane jinou roli než v komikse ( očekávám že vůdkyni Hilltopu se stane Carol ) . Docela bych viděl , že Glenn a Maggie zastoupí Eugena a Rositu ( díl 144 , určitě si vzpomenete :D )
#5949 AsHuR: to už by nemělo ten dopad, oni si to totiž nechaj pro Daryla.
Prosíme admina stránky aby dostal Scenárista s veľkým S ban, prosím! :D už ma to nebaví čítať ako sa tu hádate ako malé deti.
Skvělý díl. Byla tam akce, spousta chodců a pár né až tak blbých dialogů. Co mě přišlo hloupé je, že nezabili toho chlápka, co uvízl za plotem. Jen koukali, jak ho žerou zaživa. Jednu kulku mohli obětovat. A co mě zklamalo, byla smrt Glenna. Jedna to, že zemřel, ale víc, že umřel tak blbě. U něj bych si představoval nějakou epičtější smrt, než že uvízne s nějakým joudou na popelnice, ten se zastřelí a vezme ho sebou. Chvilku jsem doufal, že připádu spadla mrtvola toho joudy na Glenna a tím ho přikryla. Chodci by se pustili do ní a Glena by si nevšimli, pak by je něco odvolalo, nebo by Glenn od sajrajtu z toho mrtvého prošel mezi nima bez reakce. Ale pak to moc nevypadalo.
#5955 Annie27#5946 Menec: Ano byli..proto tvrdím, že je Morgan pro všechny nebezpečný..Tohle dilema už řešila skupina a hlavně Carl, když oddělal toho kluka a potom vysvětloval a dával příklady. Vyjmenoval kdo všechno byl zabit jen proto, že někdo někoho sluníčkově ušetřil.
Napadá ma ešte teória že Negan môže nekompromisne zabiť už premeneného Glena pred očami ostatných s Rickovej skupiny aby tam nejako cca zachovali tú situáciu s komixu
#5953 Kalam!!!KOMIX SPOILER!!! Snad Glenn teďka neumře a dočká se toho čeho v komixu s Neganem. I když. pokud si to nechaj pro Daryla :) hmmm fanynky by asi šli do ulic.
#5946 Menec: Jop boli :)
Jinak mě napadlo: Nebyli náhodou ti, co na konci zaútočili na Ricka, ti samí „Vlci“, které v minulém díle nechal Mrogan odejít? (měli jednu pistoli)
#5947 Batiatus #5950 JaRaN#5944 Scenárista s veľkým S: Troll
#5943 cartmanbra:
Troll…
#5945 BatiatusA zase odvedieme pozornosť, že som sa zaregistroval pred chviľou. Bravo :) Sledujem cez túto stránku seriály už dlhšie, no registrovaný som nebol. Ale načo to vôbec retardovi vysvetlovať..
K téme – či Glenn umrie, alebo nie, je mi viacmenej jedno, ale každopádne je škoda jeho postavy, pretože takmer vždy si zachoval chladnú hlavu, ako máloktorá postava. Viac ma štve „impotencia“ Morgana.
PS: dúfam , že táto veta ti vypichne oči , ty bimbo .
#5944 Scenárista s veľkým S#5941 Scenárista s veľkým S: Nic, to uznávám, že jsem se spletl, myslel jsem si že je jedno, čí je krev, jestli nakaženého, či nikoliv. Tato skutečnost mi bohužel unikla a díky tomu jsem také teď chytřejší, ale pořád ve mě převládá ten názor, že je tu malá možnost, že Glenn přežil. Asi tak – 100 lidí, 100 názorů. Tady je to tak 50/50, jak to teda s Glennem bude. A jak je to doopravdy, ukáže opravdu až čas, ale přijde mi trapný všechny přesvědčovat o tom, že ty jediný máš pravdu, i když ji třeba nemáš. A právě to tvůrci chtějí, aby si nad tím lidi a hlavně fanoušci lámali hlavu, jak to je, a to je na tom baví. Ty, jakožto scénárista, bys měl vědět, jak se v divácích udržuje napětí a jak se v nich udržuje nejistota, protože nikdo, ač to třeba tvrdí, si dnes nemůže být 100% jistý, že Glenn přežil či nepřežil.
#5940 Dusek:
No nehnevaj sa, ale keď napíšeš, že čerstva krv dokáže maskovať pred chodcami, tak čo si mám o tebe myslieť?
#5942 Dusek