#5848 Scenárista s veľkým S: To stým videom nie je celkom pravda. V 2 minúte a 2 sekunde nie je vidno že by žrali Glenna. Navyše ako som už napísal tak v tom čase ktorý si napísal je vidno ako chodci majú vyššie položené ruky ako bol Glenn. Nezda sami že črevá by mu mohli vyťahovať z hrudníka.
Do tejto diskusie sa spoiler nepise! Ak sa uz aj napise, tak by mal byt oznaceny ako spoiler! To ze napises, ze je to komiks tu nikoho nezaujima, su tu urcite pravidla, ktore je potrebne dodrziavat! Toto je pokec o aktualne epizode, takze vsetko co sa tu napise o poslednej casti nie je proti pravidlam, ak sa ti to nepaci, ze sa tu prezentuju teorie o smrti, alebo preziti Glenna, tak opusti diskusiu!
Myslím že Glenn je mrtvý. Žádný zázrak se konat nebude. Je to hluboký a mrazivý kontrast jeho života a jeho smrti. Celých 5 epizod si uměl poradit a ochránit sebe a své blízké, do okamžiku, než svěřil svůj život do rukou Nicolase. Věřil mu až moc a Nicolas byl jeho zkáza. Zavedl je do slepé uličky, zbaběle spáchal sebevraždu a svou zbabělostí a sobeckostí ohrozil a zabil bezbranného Glenna. Toho za jeho dobrotu a čisté srdce čekala bolestivá smrt. Syrový náhled reality, kdy dobrota a čisté srdce vás v postapokalyptickém světě zabije.
#5844 Scenárista s veľkým S: Tak keď vidím prvé slová prvej vety „Negan je postava z komiksu…“ tak ak to nechcem vedieť, tak to nečítam. Navyše je tu celkom dosť spoilerov, napr tie vaše zaručené dôkazy, že Glenn žije, ja nechcem vedieť, či žije, chcem sa prekvapiť.
Tak myslim si, ze si svoj protinazor mohol podat trochu inak! Ja sa nebudem hadat, je moznost, ze Glenn zije, ale je dost mala! Glenn uz mal davno zomriet, pretoze sa nachadzal v situaciack, kde mal na male! Myslim si, ze takato smrt je dostojna! Urcite lepsie ako dostat po hlave! Ak to prezije, tak to uz prezije az do konca!
„Scenárista s veľkým S“ pozri si to prosim ešte raz… Ked si pozrieš akurát ten čas kedý trhajú tie črevá z tela, je jasné že trhajú Nikolasa ktorý leží na Glennovi. Ešte si pamätám zo školy kde sa nachádzajú črevá, a na tom zábere je vidieť že tie črevá trhajú Glenovi hned pod krkom, takže to musí byť Nikolasové telo. A asi vám uniklo že Glenn mal šedé tričko, a Nikolas biele. A na zemi ked trhajú črevá je vidieť ako to trhajú z bieleho trička.
Ak Glenn zomrel tak je to natocene dobre, ak zije, tak je to pruser, pretoze Glenn po prsia na sebe nic nema! NmPridal som video v case 2:02 konzumuju Glenna, takze bohuzial, K tomu vsetkemu Glenn dviha ruku a krici, takze pritahuje pozornost chodcov na svoju osobu. Ak prezije, tak nam bude ukazany iny zaber. Suhlasim s faktom, ze Glenn by sa pod kontajner zmestil, pretoze je tam cca 30 cm vyska od zeme az na zaciatok kontajnera. Este raz, ak to prezije, tak je to FAIL roku 2015!
#5836 Scenárista s veľkým S: Já to taky nemyslím osobně, jen říkám fakta. A je mi líto, ale co tvrdíš není pravda. Ve scéně ho prostě s jistotou nezabili a ukázané záběry smrt taky nezaručujou. Tečka, okecávat si to můžeš jak chceš. Gramatika je mi buřt, kor když se jedná o mezeru navíc :)
#5841 Scenárista s veľkým S: ako to myslíš že bol zle natočený záber ak ho nezabili ? Nevšimol som si že by ho niaky chodec uhryzol lebo to ani nebolo ukázane. Akurát bolo ukázane to ako tieklo veľa krvi a vytiahnuté črevá. Neblolo vydno koho sú a ak sa na tú scénu pozorne pozrieš tak uvidíš ako väčšina chodcov ktorá sa napcháva ma ruky polozene niak vyššie (alebo ako to mám povedať) že neboli tie ich ruky v takej výške ako bol Glenn takže mohli trhať Nikolasa a keď bol posledný záber zvýšky je slabo vidno Glenna a vyzerá ako by sa posúval pod kontainer. Príde mi divné ak prežil že chodci si ho vôbec nevšímali ani keď kričal.
#5834 Lotly: Negan je postava z komiksu, ktorá by sa mala objaviť v poslednej časti 6. série. Je vodcom skupiny vrahov a násilníkov, ktorí sa volajú Spasitelia. Má baseballku obalenú ostnatým drôtom ktorú volá Lucille. Tou aj umláti Glenna a Alexandria sa s ním dostane do konfliktu, bude veľká vojna. Hovorí sa, že je to Guvernér 2.0 a najväčší záporák v TWD, ale to je polemické. Guvernér bol napr. väčší šialenec, ten hneď útočil, Negan premýšľa, ak ho nevyprovokuješ, dá sa s ním jednať, a tiež má veľmi ostrý slovníček a parádny zmysel pre humor :)
Ja uznavam, ze Glenn prezit mohol, ale v epizode 3 ho zabili, proste zle natoceny zaber! Ak je mrtvy, tak potom je to natocene dobre! Chcem napisat iba jedno, ked uz budu tie dusicky, tak zapalte jednu sviecku aj pre Glenna, ktory nas opustil.
Pamätá si tu niekto z vás diel v ktorom sa Rick a Glenn potreli zombie krvou a prešli davom zombie akoby nič? Pretože ste si možno nevšimli že okolo Glenna je zombie toľko že sa môže natrieť koľko krát len chce… A v poslednom 3. diely je vidieť ako pri páde má Glenn pritisknutý Nikolasov chrbát ku svojmu bruchu a drží ho za bruchu, takže je pravdepodobné že Nikolas padol na Glenna. Takže je aj možné že jedli Nikolasa. Určite si niekdo z vás hovorí prečo potom toľko Glenn kričal. Povedal by som že sa po tom útoku v lese ako sa Nikolas pokúsil zabiť Glenna celkom spriatelili. A nakoniec je to aj vidieť v epozóde ako spolupracujú a ako Glenn k Nikolasovi pristupuje. Glenn veril že sa Nikolas zmenil a preto mu bolo lúto že sa Nikolas zabil…
#5856 1afer21:
Dnes si to stiahnem v 1080 a prestudujem to.
#5848 Scenárista s veľkým S: To stým videom nie je celkom pravda. V 2 minúte a 2 sekunde nie je vidno že by žrali Glenna. Navyše ako som už napísal tak v tom čase ktorý si napísal je vidno ako chodci majú vyššie položené ruky ako bol Glenn. Nezda sami že črevá by mu mohli vyťahovať z hrudníka.
#5860 Batiatus#5852 ori:
Do tejto diskusie sa spoiler nepise! Ak sa uz aj napise, tak by mal byt oznaceny ako spoiler! To ze napises, ze je to komiks tu nikoho nezaujima, su tu urcite pravidla, ktore je potrebne dodrziavat! Toto je pokec o aktualne epizode, takze vsetko co sa tu napise o poslednej casti nie je proti pravidlam, ak sa ti to nepaci, ze sa tu prezentuju teorie o smrti, alebo preziti Glenna, tak opusti diskusiu!
*Glenovou
#5859 Scenárista s veľkým SScenárista, ked padáju tak je vidieť že má biele tričko… Je to Vidieť kúsok pod klenovou lavou rukou. nikolas mal len zelenú bundu
Myslím že Glenn je mrtvý. Žádný zázrak se konat nebude. Je to hluboký a mrazivý kontrast jeho života a jeho smrti. Celých 5 epizod si uměl poradit a ochránit sebe a své blízké, do okamžiku, než svěřil svůj život do rukou Nicolase. Věřil mu až moc a Nicolas byl jeho zkáza. Zavedl je do slepé uličky, zbaběle spáchal sebevraždu a svou zbabělostí a sobeckostí ohrozil a zabil bezbranného Glenna. Toho za jeho dobrotu a čisté srdce čekala bolestivá smrt. Syrový náhled reality, kdy dobrota a čisté srdce vás v postapokalyptickém světě zabije.
#5861 Cybercaf#5849 1afer21:
Nicholas ma zelene tricko a Glenn sede, vcera som to dost dokladne pozeral! Mal som ale AFG verziu, takze to bolo tazke.
#5844 Scenárista s veľkým S: Tak keď vidím prvé slová prvej vety „Negan je postava z komiksu…“ tak ak to nechcem vedieť, tak to nečítam. Navyše je tu celkom dosť spoilerov, napr tie vaše zaručené dôkazy, že Glenn žije, ja nechcem vedieť, či žije, chcem sa prekvapiť.
#5857 Scenárista s veľkým S#5846 Monkeyskunk:
Tak myslim si, ze si svoj protinazor mohol podat trochu inak! Ja sa nebudem hadat, je moznost, ze Glenn zije, ale je dost mala! Glenn uz mal davno zomriet, pretoze sa nachadzal v situaciack, kde mal na male! Myslim si, ze takato smrt je dostojna! Urcite lepsie ako dostat po hlave! Ak to prezije, tak to uz prezije az do konca!
#5842 Scenárista s veľkým S: Což nevíme s jistotou ;)
„Scenárista s veľkým S“ pozri si to prosim ešte raz… Ked si pozrieš akurát ten čas kedý trhajú tie črevá z tela, je jasné že trhajú Nikolasa ktorý leží na Glennovi. Ešte si pamätám zo školy kde sa nachádzajú črevá, a na tom zábere je vidieť že tie črevá trhajú Glenovi hned pod krkom, takže to musí byť Nikolasové telo. A asi vám uniklo že Glenn mal šedé tričko, a Nikolas biele. A na zemi ked trhajú črevá je vidieť ako to trhajú z bieleho trička.
#5853 Scenárista s veľkým S#5845 Batiatus:
Ak Glenn zomrel tak je to natocene dobre, ak zije, tak je to pruser, pretoze Glenn po prsia na sebe nic nema! NmPridal som video v case 2:02 konzumuju Glenna, takze bohuzial, K tomu vsetkemu Glenn dviha ruku a krici, takze pritahuje pozornost chodcov na svoju osobu. Ak prezije, tak nam bude ukazany iny zaber. Suhlasim s faktom, ze Glenn by sa pod kontajner zmestil, pretoze je tam cca 30 cm vyska od zeme az na zaciatok kontajnera. Este raz, ak to prezije, tak je to FAIL roku 2015!
#5858 Batiatus#5845 Batiatus: Víme vůbec že křičel ?
#5836 Scenárista s veľkým S: Já to taky nemyslím osobně, jen říkám fakta. A je mi líto, ale co tvrdíš není pravda. Ve scéně ho prostě s jistotou nezabili a ukázané záběry smrt taky nezaručujou. Tečka, okecávat si to můžeš jak chceš. Gramatika je mi buřt, kor když se jedná o mezeru navíc :)
#5851 Scenárista s veľkým S#5841 Scenárista s veľkým S: ako to myslíš že bol zle natočený záber ak ho nezabili ? Nevšimol som si že by ho niaky chodec uhryzol lebo to ani nebolo ukázane. Akurát bolo ukázane to ako tieklo veľa krvi a vytiahnuté črevá. Neblolo vydno koho sú a ak sa na tú scénu pozorne pozrieš tak uvidíš ako väčšina chodcov ktorá sa napcháva ma ruky polozene niak vyššie (alebo ako to mám povedať) že neboli tie ich ruky v takej výške ako bol Glenn takže mohli trhať Nikolasa a keď bol posledný záber zvýšky je slabo vidno Glenna a vyzerá ako by sa posúval pod kontainer. Príde mi divné ak prežil že chodci si ho vôbec nevšímali ani keď kričal.
#5847 Stardos #5848 Scenárista s veľkým S#5843 ori:
Ludom ako si ty, je potrebne dat BAN, pretoze nemas ani tu slusnost to dat do spoileru!
#5852 ori#5834 Lotly: Negan je postava z komiksu, ktorá by sa mala objaviť v poslednej časti 6. série. Je vodcom skupiny vrahov a násilníkov, ktorí sa volajú Spasitelia. Má baseballku obalenú ostnatým drôtom ktorú volá Lucille. Tou aj umláti Glenna a Alexandria sa s ním dostane do konfliktu, bude veľká vojna. Hovorí sa, že je to Guvernér 2.0 a najväčší záporák v TWD, ale to je polemické. Guvernér bol napr. väčší šialenec, ten hneď útočil, Negan premýšľa, ak ho nevyprovokuješ, dá sa s ním jednať, a tiež má veľmi ostrý slovníček a parádny zmysel pre humor :)
#5844 Scenárista s veľkým S#5840 1afer21:
Glenn krici, pretoze mu chodci konzumuju creva!
#5850 StardosJa uznavam, ze Glenn prezit mohol, ale v epizode 3 ho zabili, proste zle natoceny zaber! Ak je mrtvy, tak potom je to natocene dobre! Chcem napisat iba jedno, ked uz budu tie dusicky, tak zapalte jednu sviecku aj pre Glenna, ktory nas opustil.
#5845 BatiatusPamätá si tu niekto z vás diel v ktorom sa Rick a Glenn potreli zombie krvou a prešli davom zombie akoby nič? Pretože ste si možno nevšimli že okolo Glenna je zombie toľko že sa môže natrieť koľko krát len chce… A v poslednom 3. diely je vidieť ako pri páde má Glenn pritisknutý Nikolasov chrbát ku svojmu bruchu a drží ho za bruchu, takže je pravdepodobné že Nikolas padol na Glenna. Takže je aj možné že jedli Nikolasa. Určite si niekdo z vás hovorí prečo potom toľko Glenn kričal. Povedal by som že sa po tom útoku v lese ako sa Nikolas pokúsil zabiť Glenna celkom spriatelili. A nakoniec je to aj vidieť v epozóde ako spolupracujú a ako Glenn k Nikolasovi pristupuje. Glenn veril že sa Nikolas zmenil a preto mu bolo lúto že sa Nikolas zabil…
#5842 Scenárista s veľkým S