Jen jeden drobný dotaz. Je v té kvalitnější verzi 1080 vidět, když Glenn a Nicholas padají, že by měl Nicholas prostřelenou hlavu? V té horší kvalitě tam nic moc extra vidět není… A kam zmizel ten plot, co byl hned za tím kontejnerem? (Když je pak celkový záběr, jak se na ně vrhnou, plot nikde…a naopak po pravé straně jsou tam najednou nějaké koše/poplenice, co tam předtím nebyly).
Vy musíte mít nadpřirozený zrak…protože já tam nic nevidím…Ted mě spíš trápí jiná věc a to, jak je možný, že jsem se vlastně (ano přiznám se ze spoilerů) dozvěděl co přesně se v seriálu stane (nemluvím ted z spoilerech z komiksu, ty bejvaj často mimo a jsem za to rád) Ony i ty ze seriálu bývají často mimo. Popravdě jim nikdy nevěřím, takže mě to vlastně ani nijak nepoškodilo při sledování té epizody, nicméně tenhle byl naprosto pravdivej mi zpětně došlo a já se ptám: PROČ?! Proč si prostě nějákej šmejd z komparsu musel pustit hubu na špacír…o lidech kteří tam dokonce někde špehujou filmaře s fotákama ani nemluvím. Co z toho tyhle lidi vlastně maj? Zisk, potěšení? …netuším.
Myslím si, že ak sa niečo nakrúca, tak tam nedám scénu, ktorá ukazuje 100 % smrť Glenna. On môže prežiť, ale v scéne ho zabili, takže v konečnom hľadisku jeho prežitie by znamenalo neschopnosť ľudí, ktorí pracujú pri natáčaní seriálu The Walking Dead! Myslím si, že urážanie môjho titulu scenáristu, nie je na mieste! Pracujem so zábermi a tie dokazujú Glennovu smrť! Ja ale nemôžem brať tvoje príspevky vážne, pretože neovládaš základy gramatiky!
Teraz to zoberme s pohladu skupiny v Alexandrii. Nikto nevidel čo sa Glennovy stalo takže nikdo nemože povedať Maggie že zomrel a hladať by ho bolo zbytočné kedže by bol celý roztrhaný. A naviac by sa to už opakovalo ako s Darylom a Merlom ked ho išiel hladať a našiel ho ako chodca. takže by si stále mysleli že je živý a chodili by ho hladať.A povedzme si že aj keby tam bolo tisíc chodcov tak sa všeci na rad nedostanú takže možno počuli tú Rickovu strelbu a išli za ním a u Glenna ostalo len pár chodcov ktorí hodovali na Nicholasovi. Iste Glenn by mohol byť pohryznutý napr na ruke takže by nemuseli odseknúť ruku Rickovi ale Glennovi
#5831 Batiatus: Tyreese víme jaký je , ale tohle by nedokázal nikdo ;) Tedy maximálně s kousnutím , ale on to zvládl živý :) #5832 Lotly: O téhle scéně tady celou dobu mluvím ;) Jde tam vidět , že se plazí pod ten kontejner :)
Lidi Glenn na 100000% procent žije koukejte na tohle video jde vidět jak se posouvá dal,jestli ho někdo pak zabije to je věc druhá ale tohle přežije :)"
#5830 Stardos: Ale s Glennom je to predsa len iné. Tyresse je asi ten najväčší skiller zombikov no a vtedy keď ho obkľúčili tak sa mohol aspoň brániť a Glenn ? Nemôže sa ani hýbať ani brániť leží na zemi a desiatky chodcov sú odneho len pár cm takže Glenn je v omnoho horšej situácií.
Přijde mi humorné, když lidi říkaj, že Eugene je zbytečná postava. :D Vzhledem k tomu, že se jedná o člověka, který dokáže uválet z hovna kuličku a následně do ní přisypat střelný prach a tím pádem stvořit provizorní granát, tak je velmi tupé, aby byl takto odsuzován. Ke všemu se jedná o jednu z mála postav, která byla (!) napsána dobře, rozumně a víceméně funkčně. To je vidět, které postavy lidé chtějí… Nikoliv ty, které mají zajímavý příběh, jak se jim podařilo v apokalypse přežít, dokážou věci, které nikdo jiný neumí… Ale postavy, které se umějí ohánět pistolí a kladivem a při tom dělají velké hovno. (Samozřejmě, že Eugene je přehnaná postava – vůbec ten jeho styl vyjadřování je vedle, ale dokud to měl být ještě ten pošahaný vědec, který chce zachránit svět, bylo všechno v pořádku).
Co se týká Hlenna… Ta postava musí být alespoň škrábnutá či kousnutá, přes to nejede vlak a bylo by to velmi retardované. A mimochodem, všimnul jste si někdo, kam zmizela Nicolasova hlava, když dopadli na tu zem?
#5822 Scenárista s veľkým S: Snaž se akceptovat i cizí názory, protože meleš sice pěkně, ale důkaz si neposkytl žádný. To s kamerou může být jen optický klam, vime ? Vime jak se s tím pracuje ve filmu pane scénáristo ? Jestli ano, tak přestaň tak blbě pindat. Jak říká kolega, vůbec to není o tom, jestli je a nebo není oblíbený, prostě platí presumpce neviny a pokud smrt přímo nedokážeš, tak žije. A tu z dostupných informací zatím 100% dokázat nemůžeš. Proč ? Protože to byl právě záměr tvůrců. Na to, že máš nick Scnárista s velkým S je tvoje filmové kreativní myšlení očividně na nule. Jo a z filmových failů v roce 2015 by to byl jen malý ždibíček, ať už to dopadne tak a nebo onak. Ale viděl jsem letos mnohem horší boty ;-)
Souhlasím se Žvácou. Glenn bude MAXIMÁLNĚ poškrábanej, aby mohl říct sbohem Maggie, nebo tak něco. Naschvál to je udělaný tak, že není pro diváka přijatelný, že by se odsud nějak dostal… zkrátka takováhle situace i „falešné“ smrti už tu byly kolikrát… je zase pravda, že by to byl důstojný odchod, Glenn vytáhl Hershelovo hodinky (opět něco s časem) a další odkazy na blízkou smrt, tam dá se říct, byly. Ovšem i celodílný Nicholasovo výpadky tam taky byly, takže si myslím, že to bylo spíš rozloučení s „polohlaví“ postavou Nicholase. Potom když padají, je tam jasně vidět, že padají přes sebe, resp. Nicholas přes Glenna. Je teda záhadou, že by mu nezačli škrábat po obličeji, ale furt si myslím, že tohle Glennův konec nebyl. Jenom kurevskej „cliffhanger“ nebo jak to říct, protože teď se dva tejdny budeme smiřovat s tím, že Glenn umřel, protože další díl bude jen o Morganovi, a za dva týdny nám ho tam šoupnou a ukážou jeho hezkej escape from La Horde…uvidíme. Nic bych nebral 100%, protože to ani 100% ukázaný nebylo.
Absolutně si nedokážu představit, jak by někdo mohl Glenna zachránit. Těch chodců je tam obrovský přetlak. Takže i kdyby někdo začal dělat velký randál, hned je to všechny z místa neodláká.
#5822 Scenárista s veľkým S: Tak v mém případě můžeš být v klídku. Na nějakou přízeň k hlavním nebo vedlejším postavám v tomto seriálu a univerzu kadí pejsek. Přesto, o jeho přesvědčení jeho přežití nevypovídá z přání nějaké osobní obliby, ale z faktu, že tu je patrný v celém konceptu vyobrazení scény tvůrčí záměr ji takto podat. Tohle je přesně co tvůrci zamýšleli. Aby scéna prvním dojmem na diváky zapůsobila tak, že hlavní postava odešla tímto nekompromisním způsobem a nemá vlastně žádnou jinou šanci než skončit. Fanoušci se u toho párkrát samou neujasněností chvíli popočůrají, aby se potom tato postava mohla objevit se v rozuzlujícím stavu/nestavu o pár epizod později nebo na konci série a dát tak konec spekulacím. Typický a jednoduchý přístup.
No tie ruky sú dosť dobre vidieť, taktiež jeho odkryte telo! Kričí z plných pľúc, čo priláka ešte viac chodcov, ktorí ho zožerú! Viem, že mate radi Glenna, ale je čas si uvedomiť, že išiel do neba! Glenn si už koledoval, ked nanho pustil chodcov Guvernér, alebo keď naňho zaútočili v lese a do dnešného dna nikto nevie ako sa mu podarilo prežiť!
Přiletí vrtulník a spustí glenovi žebřík, ten se rychle chytne a už poletí, nebo příde Gandalf a svou holí udělá velký bílí světlo a horda se rozestoupí. I když by se pod ten kontejner asi člověk vešel…s trochou snahy…pod žádnej kontejner tam nikdo neleze (vidět to nejde) a kdo tvrdí že jo, je jen troll :D:D a vůbec čim by si pomohl tím že vleze pod kontejner? Bude tam otevřený výko od kanálu nebo otvor do popelnice a nějákej Japonec ze střechy mu bude volat: hej ty pitomče v kontejneru? Ale jo možná se fakt vrátí…tady už je možný všechno! A pro všechny kdo skončej se seriálem jestli Glenn fakt umře: JO, skončete! Přes tohle nejede vlak :D
#5817 Scenárista s veľkým S: Ty si vcelku vymýšlíš, kolego. Jednak musíš dát echo na ty zdvihající ruky, jednak na tu odrytou jeho hruď, která ač právě teda údajně k servírování kříčí z požíraných plných plic. Já tam teda vidím vcelku histerickýho, ale jinak zdravýho chlápka, kterej má první místo v řadě na tenký střevo, ale moc se s ním neděje. V opačném případě nakopat kamery do p*dele, protože nechápu, kterej šéf by si dovolil do záběru s velikým koncem postavy nadant tři namaskovaný bedny. Korejec bude živej, trochu poškrábanej, ale živej. :D
Jen jeden drobný dotaz. Je v té kvalitnější verzi 1080 vidět, když Glenn a Nicholas padají, že by měl Nicholas prostřelenou hlavu? V té horší kvalitě tam nic moc extra vidět není… A kam zmizel ten plot, co byl hned za tím kontejnerem? (Když je pak celkový záběr, jak se na ně vrhnou, plot nikde…a naopak po pravé straně jsou tam najednou nějaké koše/poplenice, co tam předtím nebyly).
#5826 Monkeyskunk:
Nie je to nič osobne, pred!?. sa medzera nedáva! Douč sa základy gramatiky a budeme môcť diskutovať!
Vy musíte mít nadpřirozený zrak…protože já tam nic nevidím…Ted mě spíš trápí jiná věc a to, jak je možný, že jsem se vlastně (ano přiznám se ze spoilerů) dozvěděl co přesně se v seriálu stane (nemluvím ted z spoilerech z komiksu, ty bejvaj často mimo a jsem za to rád) Ony i ty ze seriálu bývají často mimo. Popravdě jim nikdy nevěřím, takže mě to vlastně ani nijak nepoškodilo při sledování té epizody, nicméně tenhle byl naprosto pravdivej mi zpětně došlo a já se ptám: PROČ?! Proč si prostě nějákej šmejd z komparsu musel pustit hubu na špacír…o lidech kteří tam dokonce někde špehujou filmaře s fotákama ani nemluvím. Co z toho tyhle lidi vlastně maj? Zisk, potěšení? …netuším.
#5826 Monkeyskunk:
Myslím si, že ak sa niečo nakrúca, tak tam nedám scénu, ktorá ukazuje 100 % smrť Glenna. On môže prežiť, ale v scéne ho zabili, takže v konečnom hľadisku jeho prežitie by znamenalo neschopnosť ľudí, ktorí pracujú pri natáčaní seriálu The Walking Dead! Myslím si, že urážanie môjho titulu scenáristu, nie je na mieste! Pracujem so zábermi a tie dokazujú Glennovu smrť! Ja ale nemôžem brať tvoje príspevky vážne, pretože neovládaš základy gramatiky!
#5846 MonkeyskunkTeraz to zoberme s pohladu skupiny v Alexandrii. Nikto nevidel čo sa Glennovy stalo takže nikdo nemože povedať Maggie že zomrel a hladať by ho bolo zbytočné kedže by bol celý roztrhaný. A naviac by sa to už opakovalo ako s Darylom a Merlom ked ho išiel hladať a našiel ho ako chodca. takže by si stále mysleli že je živý a chodili by ho hladať.A povedzme si že aj keby tam bolo tisíc chodcov tak sa všeci na rad nedostanú takže možno počuli tú Rickovu strelbu a išli za ním a u Glenna ostalo len pár chodcov ktorí hodovali na Nicholasovi. Iste Glenn by mohol byť pohryznutý napr na ruke takže by nemuseli odseknúť ruku Rickovi ale Glennovi
#5833 Stardos: Je to jasný,tady přežije+podle mě tam pak přijde ten Jessus a nějak je odláká..
Jinak muže mi někdo vysvětlit a popsat Negana ti co o něm tady mluví prosím ? :)
#5843 ori#5831 Batiatus: Tyreese víme jaký je , ale tohle by nedokázal nikdo ;) Tedy maximálně s kousnutím , ale on to zvládl živý :)
#5834 Lotly#5832 Lotly: O téhle scéně tady celou dobu mluvím ;) Jde tam vidět , že se plazí pod ten kontejner :)
Lidi Glenn na 100000% procent žije koukejte na tohle video jde vidět jak se posouvá dal,jestli ho někdo pak zabije to je věc druhá ale tohle přežije :)"
https://www.facebook.com/…12080018913/?…
#5833 Stardos#5830 Stardos: Ale s Glennom je to predsa len iné. Tyresse je asi ten najväčší skiller zombikov no a vtedy keď ho obkľúčili tak sa mohol aspoň brániť a Glenn ? Nemôže sa ani hýbať ani brániť leží na zemi a desiatky chodcov sú odneho len pár cm takže Glenn je v omnoho horšej situácií.
#5833 Stardos#5829 Athaeneus: Jak jsem uvedl nad tebou , Tyreese ve 4.série u auta kde byl z každé strany obklíčen nebyl kousnut , tak u Glenna bych se nedivil
#5831 BatiatusPřijde mi humorné, když lidi říkaj, že Eugene je zbytečná postava. :D Vzhledem k tomu, že se jedná o člověka, který dokáže uválet z hovna kuličku a následně do ní přisypat střelný prach a tím pádem stvořit provizorní granát, tak je velmi tupé, aby byl takto odsuzován. Ke všemu se jedná o jednu z mála postav, která byla (!) napsána dobře, rozumně a víceméně funkčně. To je vidět, které postavy lidé chtějí… Nikoliv ty, které mají zajímavý příběh, jak se jim podařilo v apokalypse přežít, dokážou věci, které nikdo jiný neumí… Ale postavy, které se umějí ohánět pistolí a kladivem a při tom dělají velké hovno. (Samozřejmě, že Eugene je přehnaná postava – vůbec ten jeho styl vyjadřování je vedle, ale dokud to měl být ještě ten pošahaný vědec, který chce zachránit svět, bylo všechno v pořádku).
Co se týká Hlenna… Ta postava musí být alespoň škrábnutá či kousnutá, přes to nejede vlak a bylo by to velmi retardované. A mimochodem, všimnul jste si někdo, kam zmizela Nicolasova hlava, když dopadli na tu zem?
#5830 StardosA když už jsme u řešení zda Glenn přežil a nebo ne , jak mohl přežít Tyreese ve 4 sérii obklíčení chodců ? Pokud je možný toto , tak Glenn taky :)
Bylo to v tomto momentě , vidí to i více lidí , takže tak https://www.facebook.com/photo.php?…
#5822 Scenárista s veľkým S: Snaž se akceptovat i cizí názory, protože meleš sice pěkně, ale důkaz si neposkytl žádný. To s kamerou může být jen optický klam, vime ? Vime jak se s tím pracuje ve filmu pane scénáristo ? Jestli ano, tak přestaň tak blbě pindat. Jak říká kolega, vůbec to není o tom, jestli je a nebo není oblíbený, prostě platí presumpce neviny a pokud smrt přímo nedokážeš, tak žije. A tu z dostupných informací zatím 100% dokázat nemůžeš. Proč ? Protože to byl právě záměr tvůrců. Na to, že máš nick Scnárista s velkým S je tvoje filmové kreativní myšlení očividně na nule. Jo a z filmových failů v roce 2015 by to byl jen malý ždibíček, ať už to dopadne tak a nebo onak. Ale viděl jsem letos mnohem horší boty ;-)
#5836 Scenárista s veľkým S #5838 Scenárista s veľkým SSouhlasím se Žvácou. Glenn bude MAXIMÁLNĚ poškrábanej, aby mohl říct sbohem Maggie, nebo tak něco. Naschvál to je udělaný tak, že není pro diváka přijatelný, že by se odsud nějak dostal… zkrátka takováhle situace i „falešné“ smrti už tu byly kolikrát… je zase pravda, že by to byl důstojný odchod, Glenn vytáhl Hershelovo hodinky (opět něco s časem) a další odkazy na blízkou smrt, tam dá se říct, byly. Ovšem i celodílný Nicholasovo výpadky tam taky byly, takže si myslím, že to bylo spíš rozloučení s „polohlaví“ postavou Nicholase. Potom když padají, je tam jasně vidět, že padají přes sebe, resp. Nicholas přes Glenna. Je teda záhadou, že by mu nezačli škrábat po obličeji, ale furt si myslím, že tohle Glennův konec nebyl. Jenom kurevskej „cliffhanger“ nebo jak to říct, protože teď se dva tejdny budeme smiřovat s tím, že Glenn umřel, protože další díl bude jen o Morganovi, a za dva týdny nám ho tam šoupnou a ukážou jeho hezkej escape from La Horde…uvidíme. Nic bych nebral 100%, protože to ani 100% ukázaný nebylo.
Absolutně si nedokážu představit, jak by někdo mohl Glenna zachránit. Těch chodců je tam obrovský přetlak. Takže i kdyby někdo začal dělat velký randál, hned je to všechny z místa neodláká.
#5822 Scenárista s veľkým S: Tak v mém případě můžeš být v klídku. Na nějakou přízeň k hlavním nebo vedlejším postavám v tomto seriálu a univerzu kadí pejsek. Přesto, o jeho přesvědčení jeho přežití nevypovídá z přání nějaké osobní obliby, ale z faktu, že tu je patrný v celém konceptu vyobrazení scény tvůrčí záměr ji takto podat. Tohle je přesně co tvůrci zamýšleli. Aby scéna prvním dojmem na diváky zapůsobila tak, že hlavní postava odešla tímto nekompromisním způsobem a nemá vlastně žádnou jinou šanci než skončit. Fanoušci se u toho párkrát samou neujasněností chvíli popočůrají, aby se potom tato postava mohla objevit se v rozuzlujícím stavu/nestavu o pár epizod později nebo na konci série a dát tak konec spekulacím. Typický a jednoduchý přístup.
#5820 ZvacA:
No tie ruky sú dosť dobre vidieť, taktiež jeho odkryte telo! Kričí z plných pľúc, čo priláka ešte viac chodcov, ktorí ho zožerú! Viem, že mate radi Glenna, ale je čas si uvedomiť, že išiel do neba! Glenn si už koledoval, ked nanho pustil chodcov Guvernér, alebo keď naňho zaútočili v lese a do dnešného dna nikto nevie ako sa mu podarilo prežiť!
#5823 ZvacA #5826 MonkeyskunkPřiletí vrtulník a spustí glenovi žebřík, ten se rychle chytne a už poletí, nebo příde Gandalf a svou holí udělá velký bílí světlo a horda se rozestoupí. I když by se pod ten kontejner asi člověk vešel…s trochou snahy…pod žádnej kontejner tam nikdo neleze (vidět to nejde) a kdo tvrdí že jo, je jen troll :D:D a vůbec čim by si pomohl tím že vleze pod kontejner? Bude tam otevřený výko od kanálu nebo otvor do popelnice a nějákej Japonec ze střechy mu bude volat: hej ty pitomče v kontejneru? Ale jo možná se fakt vrátí…tady už je možný všechno! A pro všechny kdo skončej se seriálem jestli Glenn fakt umře: JO, skončete! Přes tohle nejede vlak :D
#5817 Scenárista s veľkým S: Ty si vcelku vymýšlíš, kolego. Jednak musíš dát echo na ty zdvihající ruky, jednak na tu odrytou jeho hruď, která ač právě teda údajně k servírování kříčí z požíraných plných plic. Já tam teda vidím vcelku histerickýho, ale jinak zdravýho chlápka, kterej má první místo v řadě na tenký střevo, ale moc se s ním neděje. V opačném případě nakopat kamery do p*dele, protože nechápu, kterej šéf by si dovolil do záběru s velikým koncem postavy nadant tři namaskovaný bedny. Korejec bude živej, trochu poškrábanej, ale živej. :D
#5822 Scenárista s veľkým S