Já nechci, aby byl mrtví, ale ani na chvilku jsem o tom nepochybovala a nepochybuji…Ale tvůrci mě dost štvou, jelikož asi postupně vybijí všechny hlavní postavy. S každou další mrtvolou z těch starých známých si říkám, že se na to už nebudu dál dívat. Naposledy mě tak moc naštvalo, že umřela Beth…
#5751 Michaela.Štěpánová: U starýho chudáka Dalea rovnou ukázali, jak mu chodec otevřel břicho a počachral střeva. Takovej kolega Otis si užil svoji vlastní srandu, když na detailním záběru přicházel o půlku tváře. U Amy jsme byli přímo svědky prezentace jejího krčního svalstva, když se jí vykousával krk. Přece nemá Korejec takový výsadní postavení, aby snad jeho jasně otevřený břicho někoho v tomhle seriálu mohlo ještě nějak šokovat. :)
Já si osobně myslím, že je Glenn mrtvý :/ četla jsem tu teorie (názory), že nebylo jasně vidět jak ho tam chodci obírají o střeva, ale přece nám nemohou ukázat dokonalou anatomii lidského těla při porcování chodci :D … takže podle mě ho teď Maggie půjde hledat a najde ho jako chodce okusujícího nějakou mrtvolu.....
Vôbec by ma neprekvapilo kebyže v mid season alebo vo finale 6 serie by sa Rick dostal na Kopec a tam by našiel Glena ako leží v miestnosti a mal nejakú tú traumu s toho čo videl. A potom by nasledovali flashbacky ako ho Ježiš zachránil a priviedol na Kopec. Ale skôr by som to odhadoval na finále kedže v 5 časti Alexandriu obklúči stádo a skupina bude hladať cestu von v kanalizácii či v čom to boli Maggie s Aaronom. Dostanú sa na kopec kde privolajú posily aby odlákali alebo pozabíjali chodcov v Alexandrii :):) Bola by sranda :D
A co tahle Glen přežije prolez pod mrtvákama a když se vráti domu všichni bezej za nim a on jim řekne co se mu stalo v tom se z nicehu nic za nim ukaze Negan s partou a sejme ho tou palkou
#5742 stucker: Ja dúfam, že Negan zabije Daryla, to by bol záver :D A ak namietate, že by prišli o fanúšikov (ľudia ktorí píšu, že ak by zomrel Daryl, skončia s TWD sú trápni smiešni) tak si naopak myslím, že by to fanúšikov vyburcovalo a chceli by vidieť, ako za to Negan zaplatí.
#5742 stucker: Je to dost možný, ale zase bych byla radši, aby byl teď opravdu mrtvý, než aby tu všichni byli v nejistotě, pak hrozný haló z jeho návratu, jen aby o pár dílů později zase zemřel…
#5737 heminstein: #5739 danho123: Pravdou je, že kdyby se postavám nenadržovalo v těch jejich situacích, tak už máme reálně po seriálu. Drtivá většina by z nich skončila už v první sérii. Já bych z toho vědu nedělal, protože seriál už ukázal, že „nesmrtelnost“ hlavních postav za zcela „bezvýchodných“ a „šílených“ situací je víc než obdivuhodná. Staší si vzpomenout, jakým způsobem tu byly pořešeny přestřelky. Zvlášt ta slavná v bitvě o věznici, kde se řada lidí kryla před kulkama za plotem, přestřelovali se půl hodiny a zrovna samotný Rick Grimas se při prvním útoku vůbec na otevřeným prostranství kulkám z automatů vyhýbal jak Neo. Možnost, že jeden z nich může přežít poleženej a obklopenej hromadou hladových mrtvol, už ani nemusí po tom všem, co jsme v jejich případě viděli tak překvapovat. :D
Já nechci, aby byl mrtví, ale ani na chvilku jsem o tom nepochybovala a nepochybuji…Ale tvůrci mě dost štvou, jelikož asi postupně vybijí všechny hlavní postavy. S každou další mrtvolou z těch starých známých si říkám, že se na to už nebudu dál dívat. Naposledy mě tak moc naštvalo, že umřela Beth…
#5753 ZvacA: Nešlo by to příště už méně rasisticky?
#5760 ZvacA#5754 Guner: Cemu nerozumis na vete „nepiste spojlery z komiksu“ ?
#5754 Guner: Cemu nerozumis na vete „nepiste spojlery z komiksu“ ?
#5754 Guner: Cemu nerozumis na vete „nepiste spojlery z komiksu“ ?
V každom prípade mal asi lepšiu smrť ako v komikse, lebo tam to bola riadne brutálna scéna.
#5755 C4death #5756 C4death #5757 C4death#5751 Michaela.Štěpánová: U starýho chudáka Dalea rovnou ukázali, jak mu chodec otevřel břicho a počachral střeva. Takovej kolega Otis si užil svoji vlastní srandu, když na detailním záběru přicházel o půlku tváře. U Amy jsme byli přímo svědky prezentace jejího krčního svalstva, když se jí vykousával krk. Přece nemá Korejec takový výsadní postavení, aby snad jeho jasně otevřený břicho někoho v tomhle seriálu mohlo ještě nějak šokovat. :)
#5758 guguprsk #5931 Michaela.Štěpánová#5751 Michaela.Štěpánová: To už sa stalo s Darylom a Merlom takže pochybujem
Já si osobně myslím, že je Glenn mrtvý :/ četla jsem tu teorie (názory), že nebylo jasně vidět jak ho tam chodci obírají o střeva, ale přece nám nemohou ukázat dokonalou anatomii lidského těla při porcování chodci :D … takže podle mě ho teď Maggie půjde hledat a najde ho jako chodce okusujícího nějakou mrtvolu.....
#5752 danho123 #5753 ZvacAInak
Vôbec by ma neprekvapilo kebyže v mid season alebo vo finale 6 serie by sa Rick dostal na Kopec a tam by našiel Glena ako leží v miestnosti a mal nejakú tú traumu s toho čo videl. A potom by nasledovali flashbacky ako ho Ježiš zachránil a priviedol na Kopec. Ale skôr by som to odhadoval na finále kedže v 5 časti Alexandriu obklúči stádo a skupina bude hladať cestu von v kanalizácii či v čom to boli Maggie s Aaronom. Dostanú sa na kopec kde privolajú posily aby odlákali alebo pozabíjali chodcov v Alexandrii :) :) Bola by sranda :D
Glen musí být mrtev! :) Pořádně by mě naštvalo kdyby se objevil :D
#5743 ZvacA: presne tak preto by ma vážne neprekvapilo kebyže sa Glen objaví :) No s realitou tu velmi nepočítam takže je možné hocičo :)
A co tahle Glen přežije prolez pod mrtvákama a když se vráti domu všichni bezej za nim a on jim řekne co se mu stalo v tom se z nicehu nic za nim ukaze Negan s partou a sejme ho tou palkou
#5742 stucker: Ja dúfam, že Negan zabije Daryla, to by bol záver :D A ak namietate, že by prišli o fanúšikov (ľudia ktorí píšu, že ak by zomrel Daryl, skončia s TWD sú trápni smiešni) tak si naopak myslím, že by to fanúšikov vyburcovalo a chceli by vidieť, ako za to Negan zaplatí.
#5742 stucker: respektive „zase zemřel“ :)
#5742 stucker: Je to dost možný, ale zase bych byla radši, aby byl teď opravdu mrtvý, než aby tu všichni byli v nejistotě, pak hrozný haló z jeho návratu, jen aby o pár dílů později zase zemřel…
#5737 heminstein: #5739 danho123: Pravdou je, že kdyby se postavám nenadržovalo v těch jejich situacích, tak už máme reálně po seriálu. Drtivá většina by z nich skončila už v první sérii. Já bych z toho vědu nedělal, protože seriál už ukázal, že „nesmrtelnost“ hlavních postav za zcela „bezvýchodných“ a „šílených“ situací je víc než obdivuhodná. Staší si vzpomenout, jakým způsobem tu byly pořešeny přestřelky. Zvlášt ta slavná v bitvě o věznici, kde se řada lidí kryla před kulkama za plotem, přestřelovali se půl hodiny a zrovna samotný Rick Grimas se při prvním útoku vůbec na otevřeným prostranství kulkám z automatů vyhýbal jak Neo. Možnost, že jeden z nich může přežít poleženej a obklopenej hromadou hladových mrtvol, už ani nemusí po tom všem, co jsme v jejich případě viděli tak překvapovat. :D
#5748 danho123hele já si prostě myslim že je živej :D ale ne na dlouho :D s příchodem Negana stejně zkape :D to je jasná třešnička na závěr 6 série . :D
#5744 Annie27 #5745 Annie27 #5746 ori#5738 Menec: Jo, přítel se u té scény smál, že je to rasistický :)
Ještě je docela vtipný, že Nicholas s Glennem stáli na konťáku naproti sobě a když došlo k výstřelu, Glenna ocákla krev úplně nelogicky ze strany :D