Taky jsem nemohl z toho, že nešli na to schodiště :D ale jinak skvělá zápletka :) Ale na té popelnici to bylo luxusní. Ty jeho halucinace a ta kamera tam byla skvělá za mě palec hore :D Jsem zvědavej jak zareaguje Meggie a zbytek skupiny :/ třeba se nějak záhadně z toho dostane :D
Taky jsem nemohl z toho, že nešli na to schodiště :D ale jinak skvělá zápletka :) Ale na té popelnici to bylo luxusní. Ty jeho halucinace a ta kamera tam byla skvělá za mě palec hore :D Jsem zvědavej jak zareaguje Meggie a zbytek skupiny :/ třeba se nějak záhadně z toho dostane :D
Glen je prostě mrtvý, smiřte se s tím. Nevím, jak by se mohl ještě zachránit, aniž by to nepůsobilo úplně trapně. Jinak když stáli s Nicolasem na té popelnici, tak jsem si nejdřív myslel, že Nicolas strčí Glena dolů, aby tak odvedl pozornost od sebe. To by se asi rázem stal nejvíc nenáviděnou postavou vůbec :)
horsi je ze ted vyplacaj vsechny penize na tyhle super efektove akce a pak nas bude cekat pul serie kecani :D i kdyz to me osobne moc nevadi, spis se netesim jak tady bude zase kazdy brecet jak to upada, jak je to nudne atd :D
Hmm tak mazec no, nečekáná „smrt“ :) SIce mi tam něco málo nehraje, ale to je možná jen úhel pohledu kamery, který klame … a taky, za dobrotu na žebrotu :) Uvidíme jak dál, zatím to je sakra napínavé, dělané spíše na akci než na ty kecy o přežití, životě atd atd … a to se mi líbí :)
#5712 chachar: Úžasný, příteli. Kolego, když už tu budeš k tomuto seriálu chtít nakecávat svoje subjektivní blbinky, musíš počítat s reakcí a dalšími podněty. Vítej na diskusi.
#5710 ZvacA: Záměrně jsem na tebe zde v diskuzi nikdy nereagoval, jelikož na základě tvé sebe prezentace je to zcela zbytečné, čili bych tě poprosil o to samé.Budeme pak mít oba dva mnohem lépe strávený den.
Co za neznaleho kretena tu pise, ze cerstva krv maskuje cloveka? Ty si doteraz pozeral co? Jedno je ale iste, serial The Walking Dead to nebol! Dalsi tu pise, ze pod kontajnerom nie je miesto. Videl si dnesnu cast? Chod si dat zmerat zrak? Pod smetiakom je cca 30cm otvor! Glenn je mrtvy, pozorny divak si vsima vsetko, takze nasledne video aj studje! Ja som zistil, ze zomrel! Bolo by smutne ak by to prezil!
#5701 danho123: No kdyby se objevil pak bych uvažoval jestli to má vůbec cenu sledovat dále, protože to by už byla na mě moc silná káva, ale uvidíme no snad mají rozum. :-) Pro mě osobně je tohle možná nejlépe ztvárněná smrt hlavního charakteru, protože byla nečekaná a surová.Ještě na té popelnici jsem myslel, že se střelí Nicholas a tím tak získá Glenn nějaký čas a možnost zmizet, čili snad se pánové drželi logiky a nepřijdou s nějakým science – fiction přežitím.
#5700 chachar: Takže, konspirace je taková, že s existující předlouho probíranou v diskucích se tvůrci seriálu ydržící komiksu tak nějak volně od první řady, rozhodli u jedné postavy v šesté řadě, o jeho „šokujícím“ odchodu, protože se za těch několik existence seriálu, zalekli přílišné informativnosti fanoušků celého univerza.
Sice nejsem žádný extra biolog :D ale v té scéně jde prostě vidět, jak chodci tahají střeva Glennovi z hrudi, jako by to bylo jeho břicho a taky to vypadá, jako by neměl žádná žebra. Takže jsem leda zmatená a vůbec nevím, čemu mám věřit :D
#5700 chachar: to je pravda ale na mid season finale by to bol dobrý koniec keby sa zrazu Glen objavil :) Ale takto by sme sa ešte dlho hádali teraz si budeme musieť pekne počkať než nám to dokážu lebo teraz budeme sledovať Donatelov flashback :D
#5697 danho123: Jo souhlasím, že by toho byli schopní, ale tím by tento seriál definitivně a totálně degradovali.Já tam vidím Glenna jak leží na zemi, pod ním se tahají střeva a teče krev, Glenn tam řve jak na lesy a na konci když jede kamera nahoru ho úplně zavřou tečka Glenn skončil.
Já to vidím tak, že díky pár pitomcům co četli komiks a měli jakýsi pocit, že to musí sdělit světu i v sekcích kde nemají už prakticky všichni věděli jaké smrt Glenna čeká, tak to tvůrci udělali tak, aby dostali úplně všechny tím, že Glenna zabíjí úplně jinak a hlavně nečekaně.Všichni čekali, že zařve na konci 6 řady nebo v podzimním finále, ale nikdo určitě ne, že hned ve 3 epizodě.Navíc tu vysílačkovou konverzaci Rick – Glenn s hláškou Good luck, dumbass to posichrovali.
Glen je prostě mrtvý, smiřte se s tím. Nevím, jak by se mohl ještě zachránit, aniž by to nepůsobilo úplně trapně. Jinak když stáli s Nicolasem na té popelnici, tak jsem si nejdřív myslel, že Nicolas strčí Glena dolů, aby tak odvedl pozornost od sebe. To by se asi rázem stal nejvíc nenáviděnou postavou vůbec :)
horsi je ze ted vyplacaj vsechny penize na tyhle super efektove akce a pak nas bude cekat pul serie kecani :D i kdyz to me osobne moc nevadi, spis se netesim jak tady bude zase kazdy brecet jak to upada, jak je to nudne atd :D
Hmm tak mazec no, nečekáná „smrt“ :) SIce mi tam něco málo nehraje, ale to je možná jen úhel pohledu kamery, který klame … a taky, za dobrotu na žebrotu :) Uvidíme jak dál, zatím to je sakra napínavé, dělané spíše na akci než na ty kecy o přežití, životě atd atd … a to se mi líbí :)
#5712 chachar: Úžasný, příteli. Kolego, když už tu budeš k tomuto seriálu chtít nakecávat svoje subjektivní blbinky, musíš počítat s reakcí a dalšími podněty. Vítej na diskusi.
#5722 chachar:O
#5710 ZvacA: Záměrně jsem na tebe zde v diskuzi nikdy nereagoval, jelikož na základě tvé sebe prezentace je to zcela zbytečné, čili bych tě poprosil o to samé.Budeme pak mít oba dva mnohem lépe strávený den.
#5714 ZvacAInak komunita Kopec je už postavená a Ježiš obsadený :)
#5708 chachar: čežtyna ty yntektuálae, takově ty ryhclé. Aly vskas pochopyl že jo!?
#5712 chachar#5708 chachar: V komiksu wéčka niesú :)
#5703 ZvacA: Jakým ty mluvit jazyk? #5707 danho123: To nevím komiks jsem nečetl takže se nechám překvapit. :-)
#5709 danho123 #5710 ZvacA#5705 chachar: Ale inak mi prišlo zvláštne že Wéčka nezabili niektorú hlavnú postavu. Že by sme na nich ešte narazili?
#5708 chacharCo za neznaleho kretena tu pise, ze cerstva krv maskuje cloveka? Ty si doteraz pozeral co? Jedno je ale iste, serial The Walking Dead to nebol! Dalsi tu pise, ze pod kontajnerom nie je miesto. Videl si dnesnu cast? Chod si dat zmerat zrak? Pod smetiakom je cca 30cm otvor! Glenn je mrtvy, pozorny divak si vsima vsetko, takze nasledne video aj studje! Ja som zistil, ze zomrel! Bolo by smutne ak by to prezil!
#5720 Dusek#5701 danho123: No kdyby se objevil pak bych uvažoval jestli to má vůbec cenu sledovat dále, protože to by už byla na mě moc silná káva, ale uvidíme no snad mají rozum. :-) Pro mě osobně je tohle možná nejlépe ztvárněná smrt hlavního charakteru, protože byla nečekaná a surová.Ještě na té popelnici jsem myslel, že se střelí Nicholas a tím tak získá Glenn nějaký čas a možnost zmizet, čili snad se pánové drželi logiky a nepřijdou s nějakým science – fiction přežitím.
#5707 danho123Ked teda Glen zomrie že by sa nám Maggie obesila?
#5700 chachar: Takže, konspirace je taková, že s existující předlouho probíranou v diskucích se tvůrci seriálu ydržící komiksu tak nějak volně od první řady, rozhodli u jedné postavy v šesté řadě, o jeho „šokujícím“ odchodu, protože se za těch několik existence seriálu, zalekli přílišné informativnosti fanoušků celého univerza.
Dobrým,voe :D
#5708 chacharSice nejsem žádný extra biolog :D ale v té scéně jde prostě vidět, jak chodci tahají střeva Glennovi z hrudi, jako by to bylo jeho břicho a taky to vypadá, jako by neměl žádná žebra. Takže jsem leda zmatená a vůbec nevím, čemu mám věřit :D
#5700 chachar: to je pravda ale na mid season finale by to bol dobrý koniec keby sa zrazu Glen objavil :) Ale takto by sme sa ešte dlho hádali teraz si budeme musieť pekne počkať než nám to dokážu lebo teraz budeme sledovať Donatelov flashback :D
#5705 chachar#5697 danho123: Jo souhlasím, že by toho byli schopní, ale tím by tento seriál definitivně a totálně degradovali.Já tam vidím Glenna jak leží na zemi, pod ním se tahají střeva a teče krev, Glenn tam řve jak na lesy a na konci když jede kamera nahoru ho úplně zavřou tečka Glenn skončil.
Já to vidím tak, že díky pár pitomcům co četli komiks a měli jakýsi pocit, že to musí sdělit světu i v sekcích kde nemají už prakticky všichni věděli jaké smrt Glenna čeká, tak to tvůrci udělali tak, aby dostali úplně všechny tím, že Glenna zabíjí úplně jinak a hlavně nečekaně.Všichni čekali, že zařve na konci 6 řady nebo v podzimním finále, ale nikdo určitě ne, že hned ve 3 epizodě.Navíc tu vysílačkovou konverzaci Rick – Glenn s hláškou Good luck, dumbass to posichrovali.
#5701 danho123 #5703 ZvacA