#5677 Dusek: Ne to opravdu není jedno pokud už tedy mám špatnou paměť, že si nepamatuji, že v Atlantě se Rick s Glennem namazali vnitřnostmi a krví chodce tak aby byli cítit jako oni tak aspoň používám selský rozum.Chodci, žerou lidi = Pokud si na sebe vyliji krev aj. živého člověka jsem něco jako chodící prostřený švédský stůl.
#5669 chachar: Nieje tu nič k pochybovaniu? Ako vidíš dosť ľudí pochybuje o jeho smrti a povedzme si na rovinu že táto možnosť tu fakt je. Ked si tak spomínam tak žiadna hlavná postava nezomrela tak že by nebolo dobre vidno čo sa jej stalo. Ale ako som písal je mi jedno či prežil alebo nie ale šanca tu je. Možno ked začal Rick strielať tak to tý chodci počuli a išli za zvukom čo by mohlo dať šancu na útek :)
#5674 Dusek: Ano to platí v případě vnitřností a krví chodců ne živého člověka proboha(v tomto případě právě požíraného) … To, že je na nějakých fotkách neznamená vůbec nic, v GOT byl Charles Dance také na fotkách tak se vyrojili různi konspirátoři, s teoriemi, že určitě žije protože je na lokaci kde se natáčí.No a nakonec natočil akorát svůj pohřeb …
Navíc už v minulosti bylo vidět, že když je někdo pokrytej vnitřnostma (v tomto případě střevama pana Nicholase) tak si ho zombíci ani nešimnou, nebo alespoň minimálně. Tímto způsobem by Glenn mohl uniknout, pokud nebude dělat prudké pohyby, tak se přes ně dostane relativně v pohodě… ;-) a Danho123 má pravdu, postava Glenna je opravdu přítomná na fotkách kde se má objevit i Jesus ;-)
#5667 danho123: Co je na tady té smrti k pochybování. Oba spadli mezi hordu chodců a konec, tady opravdu není šance jak by toto mohl reálně přežít i pro oblast zábavního průmyslu.I kdyby ho náhodou Nicholas zázračně překryl úplně na milimetr přesně v tom pádu tak by ho sežrali tak jako tak, ne kór když tady má vrchní část naprosto odkrytou a tu spodní mu baští chodci.Navíc v té situaci navíc už nebyl kam utéct slepá ulička totálně ucpaná hejnem chodců, to by musel být leda Harry Houdini aby se odtamtud dostal bez újmy.Spíš ho nechali zemřít tak aby to zaskočilo všechny a bylo to nečekané, díky různým chytrákům se prakticky vědělo jak by měl Glenn podle komiksu zemřít.
Doufám že je to jen Nicholasova iluze jak většina tady píše. Nechtěla bych aby Glenn umřel.. A jinak co to má Michonne na tý ruce jak se koukla na konci epizody? Mám video v horší kvalitě..
Taková zoufalstvím naplněná epizoda… Určitě nejvíc atmosférická v celé historii seriálu. Wow, prostě wow. Pak přijdu sem a už se tu řeší jak přežil … Wtf to si fakt nemůžete pomoct? Moje chyba že se koukám na DISKUZI K AKTUÁLNÍ EPIZODĚ BEZ SPOILERŮ. Nebudu tu řešit co bylo v komixu, takhle to bylo alespoň nečekané a ani na vteřinu nebudu uvažovat nad tím, že přežije. A když už, tak si na to týden počkám, abych byl překvapený a ten seriál si užil (tak, jak to od seriálů očekávám a vyžaduji). Takový blbce kteří se snaží být zajímaví a hned to všem vyslepičí, bych fakt vešel za koule do průvanu!
#5661 Jedi knight: ešte som ho nevidel takto oblečeného a čo sa týka tých chodcov spomente si na tyreesa.Ten kto nečítal komix si tiež myslel že je na 100 percent mrtvy a prežil
Chlapci když už tady píšete ty věci z komiksu možná by bylo fajn to dát do spoileru, mi osobně to nevadí ale můžou tady být tací co komiks nečetli či neví kdo to je Negan atd. Myslím, že dát spoiler není tak velká a namáhavá práce.
Jinak díl super zatím 6. série pro mě osobně snad i lepší než. 1. o které jsem si myslel, že už nepřekonají.Každopádně Glenn je určitě tuhý, jak už bylo zmíněno odkaz na díl s tankem a i v minulém díle Maggie trošku prorocky říkala, že on prostě nemůže přestat pomáhat lidem. Nakonec se mu to vymstilo a moc nechápu dedukce, že to přežil … i když kdyby to tvůrci udělali tak to by byla neskutečná kravina.
#5674 Dusek:Omyl, pro chodce jsou ,,neviditelní'' jen lidé pokrytí shnilýma vnitřnostma. Čerstvá krev a vnitřnosti je jen přitahují. :)
#5677 Dusek: Ne to opravdu není jedno pokud už tedy mám špatnou paměť, že si nepamatuji, že v Atlantě se Rick s Glennem namazali vnitřnostmi a krví chodce tak aby byli cítit jako oni tak aspoň používám selský rozum.Chodci, žerou lidi = Pokud si na sebe vyliji krev aj. živého člověka jsem něco jako chodící prostřený švédský stůl.
Já si myslím že je úplně jedno čí ty vnitřnosti sou :D ty jsou snad stejný jak u mrtvýho, tak živýho, tak skoro mrtvýho :D
#5678 chachar#5669 chachar: Nieje tu nič k pochybovaniu? Ako vidíš dosť ľudí pochybuje o jeho smrti a povedzme si na rovinu že táto možnosť tu fakt je. Ked si tak spomínam tak žiadna hlavná postava nezomrela tak že by nebolo dobre vidno čo sa jej stalo. Ale ako som písal je mi jedno či prežil alebo nie ale šanca tu je. Možno ked začal Rick strielať tak to tý chodci počuli a išli za zvukom čo by mohlo dať šancu na útek :)
#5682 REALITAGLENJEMRTVEJ#5674 Dusek: Ano to platí v případě vnitřností a krví chodců ne živého člověka proboha(v tomto případě právě požíraného) … To, že je na nějakých fotkách neznamená vůbec nic, v GOT byl Charles Dance také na fotkách tak se vyrojili různi konspirátoři, s teoriemi, že určitě žije protože je na lokaci kde se natáčí.No a nakonec natočil akorát svůj pohřeb …
Navíc už v minulosti bylo vidět, že když je někdo pokrytej vnitřnostma (v tomto případě střevama pana Nicholase) tak si ho zombíci ani nešimnou, nebo alespoň minimálně. Tímto způsobem by Glenn mohl uniknout, pokud nebude dělat prudké pohyby, tak se přes ně dostane relativně v pohodě… ;-) a Danho123 má pravdu, postava Glenna je opravdu přítomná na fotkách kde se má objevit i Jesus ;-)
#5675 chachar #5679 TamonJak tam leželi na té zemi, tak to tam zombíci museli jíst nějaký střeva a pochybuji že to byly Glennova. Stále je šance že přežije asi tak 10%
Jak tam leželi na té zemi, tak to tam zombíci museli jíst nějaký střeva a pochybuji že to byly Glennova. Stále je šance že přežije asi tak 10%
Jak tam leželi na té zemi, tak to tam zombíci museli jíst nějaký střeva a pochybuji že to byly Glennova. Stále je šance že přežije asi tak 10%
#5668 Majda528: You´re getting home napsala ve skladu pro toho pokousaného týpka, kterého nakonec sežrali když přelézali plot.
#5667 danho123: Co je na tady té smrti k pochybování. Oba spadli mezi hordu chodců a konec, tady opravdu není šance jak by toto mohl reálně přežít i pro oblast zábavního průmyslu.I kdyby ho náhodou Nicholas zázračně překryl úplně na milimetr přesně v tom pádu tak by ho sežrali tak jako tak, ne kór když tady má vrchní část naprosto odkrytou a tu spodní mu baští chodci.Navíc v té situaci navíc už nebyl kam utéct slepá ulička totálně ucpaná hejnem chodců, to by musel být leda Harry Houdini aby se odtamtud dostal bez újmy.Spíš ho nechali zemřít tak aby to zaskočilo všechny a bylo to nečekané, díky různým chytrákům se prakticky vědělo jak by měl Glenn podle komiksu zemřít.
#5676 danho123Doufám že je to jen Nicholasova iluze jak většina tady píše. Nechtěla bych aby Glenn umřel.. A jinak co to má Michonne na tý ruce jak se koukla na konci epizody? Mám video v horší kvalitě..
#5670 chachar#5665 Ananas: Netreba vznešenú smrť ale takú smrť o ktorej sa nedá pochybovať. Bud to rana do hlavy alebo kousanec ktorí je videiť
#5669 chacharTaková zoufalstvím naplněná epizoda… Určitě nejvíc atmosférická v celé historii seriálu. Wow, prostě wow. Pak přijdu sem a už se tu řeší jak přežil … Wtf to si fakt nemůžete pomoct? Moje chyba že se koukám na DISKUZI K AKTUÁLNÍ EPIZODĚ BEZ SPOILERŮ. Nebudu tu řešit co bylo v komixu, takhle to bylo alespoň nečekané a ani na vteřinu nebudu uvažovat nad tím, že přežije. A když už, tak si na to týden počkám, abych byl překvapený a ten seriál si užil (tak, jak to od seriálů očekávám a vyžaduji). Takový blbce kteří se snaží být zajímaví a hned to všem vyslepičí, bych fakt vešel za koule do průvanu!
Tí čo píše že takto si nezaslúži hlavná postava umrieť tak by ma vážne zaujímalo akú „vznešenú“ smrť by ste mu dali vy, ;)
#5667 danho123Z kolika basurdních situací už se nejen Glenn dostal? Tohle nic není. Jsem si jistá, že žije.
#5660 danho123: tohle to jen potvrzuje.
#5661 Jedi knight: ešte som ho nevidel takto oblečeného a čo sa týka tých chodcov spomente si na tyreesa.Ten kto nečítal komix si tiež myslel že je na 100 percent mrtvy a prežil
Chlapci když už tady píšete ty věci z komiksu možná by bylo fajn to dát do spoileru, mi osobně to nevadí ale můžou tady být tací co komiks nečetli či neví kdo to je Negan atd. Myslím, že dát spoiler není tak velká a namáhavá práce.
Jinak díl super zatím 6. série pro mě osobně snad i lepší než. 1. o které jsem si myslel, že už nepřekonají.Každopádně Glenn je určitě tuhý, jak už bylo zmíněno odkaz na díl s tankem a i v minulém díle Maggie trošku prorocky říkala, že on prostě nemůže přestat pomáhat lidem. Nakonec se mu to vymstilo a moc nechápu dedukce, že to přežil … i když kdyby to tvůrci udělali tak to by byla neskutečná kravina.
#5660 danho123: Tieto fotky najviac vyvracaju Glennovu smrt. Ale kludne mohol natacat len flashbacky a Jezisa prisiel len pozdravit.
#5663 danho123Glenn žije http://www.etonline.com/…os_from_set/
#5661 Jedi knight #5664 sarii25