Bůh ví. Ale líbí se mi jak dramaticky udělali poslední scénu s Rickem a přitom mi příjde, že byl v daleko horších situacích. Btw. nějáký objasnění s tou jeho rukou? Nakažená rána to asi nebude, když to něják neřeší ne?
Bůh ví. Ale líbí se mi jak dramaticky udělali poslední scénu s Rickem a přitom mi příjde, že byl v daleko horších situacích. Btw. nějáký objasnění s tou jeho rukou? Nakažená rána to asi nebude, když to něják neřeší ne?
#5635 Scenárista s veľkým S: no bylo by to funny, kdyby ho nejakym „zazrakem“ vratili.. zvlast ve srovnani se vsim, co bylo pred tim… napr. jak par mrtvaku behem chvilky rozsapalo v litackach toho cernouska atd. atd.. :-) nechme se prekvapit.. :-)
#5620 Red Viper: me by zajimalo, jak by to tvurci chteli navliknout, Glenn na zemi, na nem Nicolas a kolem v nekolika radach desitky mrtvaku… vsichni pryc, kdo by mu pomohl? a hlavne jak, aby z toho vyvazl bez skrabnuti/kousnuti… ja si myslim, ze je po Glennovi a navlikli to takhle oproti komiksu… :-)
#5620 Red Viper: me by zajimalo, jak by to tvurci chteli navliknout, Glenn na zemi, na nem Nicolas a kolem v nekolika radach desitky mrtvaku… vsichni pryc, kdo by mu pomohl? a hlavne jak, aby z toho vyvazl bez skrabnuti/kousnuti… ja si myslim, ze je po Glennovi a navlikli to takhle oproti komiksu… :-)
Ked Glenn dopadá na zem, tak asi po prsia nemá na sebe nič, žiadne telo, taktiež je vidieť jeho sivé tričko ako ho chodci trhajú! Ja som veľmi všímavý, takže buď je mŕtvy, alebo urobili chybu v seriály!
Na Glenna spadl Nicholas, kterého chodci žrali. Glenn se určitě schová pod tu popelnici a tam zůstane. Akorát to teď nahráli na to, že je mrtvý. Diváci budou brečet, nadávat a za týden je zpět.
#5628 Hipec: Můžeme si představit, co se tu ve WD režii klasicky nabízí za „kdyby chtěl“. Třeba. Poté, co je jeho mrtvý kolega porcován se Korejec vzpamatovává a svíjí se pod jeho vyvrchnutým tělem i náporem hladem šílených a na něm nalezlých mrtvol. Chvíli s nimi smýká sem a tam, aby nejen tak trochu znemožnil zbytku zombie bandy v nalepení se, ale také abych se sám nestal dalším chodem. Nevychladnutý Mikuláš, byť je z něj cosi už neidentifikovatelně červeným sajrajtem, paradoxně a zatím Korejci kryje jeho vlastní tělo (až teda na končetiny, které se tu ale po vzoru seriálu moc řešit nebudou). Korejec v záchvatu zoufalství a adrenalinu a ve jménu survivalu bere s sobě poslední zbytky sil a s vidinou, že nemá stejně co ztratit kolem sebe buď kope a nebo nazvedává tělo až se mu podaří tak jakože vymrštit. Fyziky je fyzika a zombies, ať již v davu a napumpovaní blízkostí žrádla, jsou pořád hadroví a ne moc stabilní hadroví panáci. Část zombie kotle kolem popelnice se hroutí a motá a Korejec si dělá místo, pár jich ještě kopne a odstrčí a krkolomně šplhá na popelnici a střih… a diváci čumí. Seriál už udělal takových srandovních věcí, že tato verze, byť stejně o ničem, by mě ani nepřekvapila.
A nebo se to vůbec řešit nebude a on se prostě objeví za pár řad před branami oploceného městečka. Krvavej, zasviněnej, ale živej ( a nebo mrtvej). Deus ex machina pro seriál. A nebo bude kousnutej, jak řekl kolega. A nebo ho někdo zachrání. A nebo je prostě už tuhej a nic. Co kdo ví. Je jenom evidentní, že tvůrci si nechali touhle scénou s touhle postavou jasný zadní vrátka. Záměrně šokovali a vyvolali dojem, že má být po něm. A chvilku nechají, ať se v tom lidi patlaj.
#5627 ZvacA: Co si budem povídat, jestli ho nepopraví, tak to bude asi nejpřehnanější část. A tuším, že tu v té hoře walkerů prostě přežít nemohl ani kdyby chtěl. Takže dle mého R.I.P Glenn. Ale koho potom čapne a rozmlátí mu palici Negan?
#5625 guguprsk: Za běžných „reálných“ a logištějčích okolností ne (protože by se mu hned první zombie z místa bez okolků minimálně zakousla do palice), ale tohle je Walking dead. A Walking dead rád přehání a co se týče hlavních charakterů, tak je už vystavil tolika podobných situací, ze kterých se stejně zázrakem nějak dostaly. Třeba jo, třeba je kaput a jeho „comeback“ v řadě proběhne v rámci plíživýho pohybu, s prázdným pohledem, nataženou ožranou rukou a se střevama ven, aby ho mohla picnout jeho milovaná, ale v tomhle případě narozdíl od jiných odcházejících hlavních postav není jeho „konec“ moc evidentní. Dokud někdo neřekne a skutečně neukáže, že Korejec má křížek, není moc důvod věřit v jeho odchod, ne prostřednictvím neurčité scény.
#5625 guguprsk: https://scontent-ams2-1.xx.fbcdn.net/…857337_o.jpg?… Běžně nemám střeva v hrudníku :D podle mě to udělaj že se Glenn pod Nicolasem schoval…mám pocit že to už se v TWD jednou stalo „mám pocit že se Daryl schoval pod nějakou mrtvolu“ ale ted si nejsem jistej…každopádně bud Glenn vyvázně živej nebo jen pokousanej…já vsázím na první možnost přeci jen si nemyslím že takovou postavu nechají takhle umří…o to víc když je vidět že padá Glenn a na něj Nicolas :D když už by ho zabili tak to bude jednoznačný
#5620 Red Viper: Přesně tak. Tvůrci WD se snaží vypadat, že mají koule jednat nekompromisně (zvlášť když se jakože někdo rozhodně seriál opustit), ale troufám si tvrdit, že jen zase mažou neškodný med kolem huby. Kdyby postava jako tady Korejec, který tam blbne už šestou řadou, se rozhodla odejít, bude to zase dělaný jako slavnostní díl o její dernisáži, aby jakože zapůsobil srdceryvný konec a jakože ukápla nějaká ta slza (nebo bránice jako v případě bloňdaté krásky, co si srandovně nechala vystřelit hlavu). Nechat takhle naprosto suverénně a bez keců odejít jednu z hlavních postav jak ukázal tenhle díl by však bylo naprosto dokonalý a tvůrcům bych s chutí za to zatleskal. Ale pochybuju, že jsme viděli, co jsme viděli. Fakt, že do hloučku zombies spadla obě těla svědčí spíš o tom, že Korejec z první řady dramaticky sledoval hodování na svém prostřeleném kamarádovi a mu samotnýmu se nic „zázrakem“ (což už bude ona opětovná magořina seriálu) nestalo. Navíc si myslím, že při té své „gore“ anatomii, na které si seriál zakládá, by si taky jeden řekl, že když už někomu někdo rve střeva ven, tak mu tělní tekutiny vylezou i ušima jako stává u jiných vedlejších postav. Prostě se taky připojuju k tomu, že tahle scéna sice byla na první dojem šokujícící, ale následky v obsazení mít asi žádný nebude.
Další akcí nabitý díl, hltal jsem každou minutu, tato řada je opravdu něco. Glenn si podle mě takto umřít nezasloužil a opravdu mě nenapadá jak by ho tvůrci chtěli zachránit, snad jedině že to byla nějaká halucinace, nicméně trhali uričtě Nicholase, to bylo jasný, ale pak by se hned dostali ke Glennovi, no uvidíme. Rick je strašný bouchač jako, taky jsem zvědavý jak z toho vybruslí. Už teď se těším na další díl, zatim je vše super. Pokud tu bude zas někdo vypisovat jak blbě ten nebo támhleten umřel, tak se divím že jste si ještě nezvykli, nějak ty lidi umírat musej.
Ve chvíli, kdy Glenn zahlásil Rickovi do vysílačky „good luck, dumbass“, jsem věděl, že v tomhle díle zařve. A taky že jo. Hezkej odkaz tvůrců na scénu s tankem.
#5619 dameo: Spoiler!!!!!!! Podle mě není mrtvej, je to trochu blbá cesta jak z toho vyklouznout protože je to moc op ale Nicolas podle mě spadl na Glenna a chodci trhali jen Nicolase.....dá se všimnout že "jakoby trhaj Glenna těsně pod hlavou ale jediný co vyndají jsou střeva což je samo o sobě trochu divný a potom trhaj modrý triko což bylo Nicolasovo…Já upřímně doufám že Glenn přežil hlavně protože když už by měl umřít tak bych chtěl aby to bylo jasně a zřetelně vidět.....Jakože nevím třeba že je proti Zombíkům sám a pak by bylo jasný koho trhaj !!! POZOR DALŠÍ SPOILER !!! nebo že ho prostě jako v komiksech zabije Negan
33:23
Všetci povinne, nech tu nevznikajú zbytočne teórie!
#5643 neo029Bůh ví. Ale líbí se mi jak dramaticky udělali poslední scénu s Rickem a přitom mi příjde, že byl v daleko horších situacích. Btw. nějáký objasnění s tou jeho rukou? Nakažená rána to asi nebude, když to něják neřeší ne?
#5641 Scenárista s veľkým S #5642 Scenárista s veľkým SBůh ví. Ale líbí se mi jak dramaticky udělali poslední scénu s Rickem a přitom mi příjde, že byl v daleko horších situacích. Btw. nějáký objasnění s tou jeho rukou? Nakažená rána to asi nebude, když to něják neřeší ne?
#5635 Scenárista s veľkým S: no bylo by to funny, kdyby ho nejakym „zazrakem“ vratili.. zvlast ve srovnani se vsim, co bylo pred tim… napr. jak par mrtvaku behem chvilky rozsapalo v litackach toho cernouska atd. atd.. :-) nechme se prekvapit.. :-)
#5634 neo029:
Je mŕtvy alebo to pri natáčaní posrali!
#5636 neo029#5620 Red Viper: me by zajimalo, jak by to tvurci chteli navliknout, Glenn na zemi, na nem Nicolas a kolem v nekolika radach desitky mrtvaku… vsichni pryc, kdo by mu pomohl? a hlavne jak, aby z toho vyvazl bez skrabnuti/kousnuti… ja si myslim, ze je po Glennovi a navlikli to takhle oproti komiksu… :-)
#5635 Scenárista s veľkým S#5620 Red Viper: me by zajimalo, jak by to tvurci chteli navliknout, Glenn na zemi, na nem Nicolas a kolem v nekolika radach desitky mrtvaku… vsichni pryc, kdo by mu pomohl? a hlavne jak, aby z toho vyvazl bez skrabnuti/kousnuti… ja si myslim, ze je po Glennovi a navlikli to takhle oproti komiksu… :-)
Ked Glenn dopadá na zem, tak asi po prsia nemá na sebe nič, žiadne telo, taktiež je vidieť jeho sivé tričko ako ho chodci trhajú! Ja som veľmi všímavý, takže buď je mŕtvy, alebo urobili chybu v seriály!
Na Glenna spadl Nicholas, kterého chodci žrali. Glenn se určitě schová pod tu popelnici a tam zůstane. Akorát to teď nahráli na to, že je mrtvý. Diváci budou brečet, nadávat a za týden je zpět.
#5628 Hipec: Můžeme si představit, co se tu ve WD režii klasicky nabízí za „kdyby chtěl“. Třeba. Poté, co je jeho mrtvý kolega porcován se Korejec vzpamatovává a svíjí se pod jeho vyvrchnutým tělem i náporem hladem šílených a na něm nalezlých mrtvol. Chvíli s nimi smýká sem a tam, aby nejen tak trochu znemožnil zbytku zombie bandy v nalepení se, ale také abych se sám nestal dalším chodem. Nevychladnutý Mikuláš, byť je z něj cosi už neidentifikovatelně červeným sajrajtem, paradoxně a zatím Korejci kryje jeho vlastní tělo (až teda na končetiny, které se tu ale po vzoru seriálu moc řešit nebudou). Korejec v záchvatu zoufalství a adrenalinu a ve jménu survivalu bere s sobě poslední zbytky sil a s vidinou, že nemá stejně co ztratit kolem sebe buď kope a nebo nazvedává tělo až se mu podaří tak jakože vymrštit. Fyziky je fyzika a zombies, ať již v davu a napumpovaní blízkostí žrádla, jsou pořád hadroví a ne moc stabilní hadroví panáci. Část zombie kotle kolem popelnice se hroutí a motá a Korejec si dělá místo, pár jich ještě kopne a odstrčí a krkolomně šplhá na popelnici a střih… a diváci čumí. Seriál už udělal takových srandovních věcí, že tato verze, byť stejně o ničem, by mě ani nepřekvapila.
A nebo se to vůbec řešit nebude a on se prostě objeví za pár řad před branami oploceného městečka. Krvavej, zasviněnej, ale živej ( a nebo mrtvej). Deus ex machina pro seriál. A nebo bude kousnutej, jak řekl kolega. A nebo ho někdo zachrání. A nebo je prostě už tuhej a nic. Co kdo ví. Je jenom evidentní, že tvůrci si nechali touhle scénou s touhle postavou jasný zadní vrátka. Záměrně šokovali a vyvolali dojem, že má být po něm. A chvilku nechají, ať se v tom lidi patlaj.
#5628 Hipec: Když už by to tak bylo že teď umřel…mohl by Maggie protože ti 2 jeden bez druhýho by moc nefungovalo
#5627 ZvacA: Co si budem povídat, jestli ho nepopraví, tak to bude asi nejpřehnanější část. A tuším, že tu v té hoře walkerů prostě přežít nemohl ani kdyby chtěl. Takže dle mého R.I.P Glenn. Ale koho potom čapne a rozmlátí mu palici Negan?
#5629 Red Viper #5630 ZvacA #5649 hoolio88#5625 guguprsk: Za běžných „reálných“ a logištějčích okolností ne (protože by se mu hned první zombie z místa bez okolků minimálně zakousla do palice), ale tohle je Walking dead. A Walking dead rád přehání a co se týče hlavních charakterů, tak je už vystavil tolika podobných situací, ze kterých se stejně zázrakem nějak dostaly. Třeba jo, třeba je kaput a jeho „comeback“ v řadě proběhne v rámci plíživýho pohybu, s prázdným pohledem, nataženou ožranou rukou a se střevama ven, aby ho mohla picnout jeho milovaná, ale v tomhle případě narozdíl od jiných odcházejících hlavních postav není jeho „konec“ moc evidentní. Dokud někdo neřekne a skutečně neukáže, že Korejec má křížek, není moc důvod věřit v jeho odchod, ne prostřednictvím neurčité scény.
#5628 Hipec#5625 guguprsk: https://scontent-ams2-1.xx.fbcdn.net/…857337_o.jpg?… Běžně nemám střeva v hrudníku :D podle mě to udělaj že se Glenn pod Nicolasem schoval…mám pocit že to už se v TWD jednou stalo „mám pocit že se Daryl schoval pod nějakou mrtvolu“ ale ted si nejsem jistej…každopádně bud Glenn vyvázně živej nebo jen pokousanej…já vsázím na první možnost přeci jen si nemyslím že takovou postavu nechají takhle umří…o to víc když je vidět že padá Glenn a na něj Nicolas :D když už by ho zabili tak to bude jednoznačný
Jako pardón, ale opravdu mi chcete říct, že z tohodle by ještě mohl vyváznout živý?
http://www.imagebam.com/…120443137506
#5626 Red Viper #5627 ZvacA#5623 ZvacA: a nebo že ho jenom kousli a on se nějak obětuje nebo něco srdceryvného
#5620 Red Viper: Přesně tak. Tvůrci WD se snaží vypadat, že mají koule jednat nekompromisně (zvlášť když se jakože někdo rozhodně seriál opustit), ale troufám si tvrdit, že jen zase mažou neškodný med kolem huby. Kdyby postava jako tady Korejec, který tam blbne už šestou řadou, se rozhodla odejít, bude to zase dělaný jako slavnostní díl o její dernisáži, aby jakože zapůsobil srdceryvný konec a jakože ukápla nějaká ta slza (nebo bránice jako v případě bloňdaté krásky, co si srandovně nechala vystřelit hlavu). Nechat takhle naprosto suverénně a bez keců odejít jednu z hlavních postav jak ukázal tenhle díl by však bylo naprosto dokonalý a tvůrcům bych s chutí za to zatleskal. Ale pochybuju, že jsme viděli, co jsme viděli. Fakt, že do hloučku zombies spadla obě těla svědčí spíš o tom, že Korejec z první řady dramaticky sledoval hodování na svém prostřeleném kamarádovi a mu samotnýmu se nic „zázrakem“ (což už bude ona opětovná magořina seriálu) nestalo. Navíc si myslím, že při té své „gore“ anatomii, na které si seriál zakládá, by si taky jeden řekl, že když už někomu někdo rve střeva ven, tak mu tělní tekutiny vylezou i ušima jako stává u jiných vedlejších postav. Prostě se taky připojuju k tomu, že tahle scéna sice byla na první dojem šokujícící, ale následky v obsazení mít asi žádný nebude.
#5624 Red ViperDalší akcí nabitý díl, hltal jsem každou minutu, tato řada je opravdu něco. Glenn si podle mě takto umřít nezasloužil a opravdu mě nenapadá jak by ho tvůrci chtěli zachránit, snad jedině že to byla nějaká halucinace, nicméně trhali uričtě Nicholase, to bylo jasný, ale pak by se hned dostali ke Glennovi, no uvidíme. Rick je strašný bouchač jako, taky jsem zvědavý jak z toho vybruslí. Už teď se těším na další díl, zatim je vše super. Pokud tu bude zas někdo vypisovat jak blbě ten nebo támhleten umřel, tak se divím že jste si ještě nezvykli, nějak ty lidi umírat musej.
Ve chvíli, kdy Glenn zahlásil Rickovi do vysílačky „good luck, dumbass“, jsem věděl, že v tomhle díle zařve. A taky že jo. Hezkej odkaz tvůrců na scénu s tankem.
#5619 dameo: Spoiler!!!!!!! Podle mě není mrtvej, je to trochu blbá cesta jak z toho vyklouznout protože je to moc op ale Nicolas podle mě spadl na Glenna a chodci trhali jen Nicolase.....dá se všimnout že "jakoby trhaj Glenna těsně pod hlavou ale jediný co vyndají jsou střeva což je samo o sobě trochu divný a potom trhaj modrý triko což bylo Nicolasovo…Já upřímně doufám že Glenn přežil hlavně protože když už by měl umřít tak bych chtěl aby to bylo jasně a zřetelně vidět.....Jakože nevím třeba že je proti Zombíkům sám a pak by bylo jasný koho trhaj !!! POZOR DALŠÍ SPOILER !!! nebo že ho prostě jako v komiksech zabije Negan
#5623 ZvacA #5633 neo029 #5634 neo029