#5571 Athaeneus: No i v reálném životě často lidi jednají spíš iracionálně než super promyšleně, a to ani nemusí být zombie apokalypsa :D takže seriál jen odráží skutečné lidi. A když u6 obdivuješ Carol a Ricka, jo jsou cool, ale většina lidí se jentak nezmění ze submisivní ženušky na chladnokrevného ninja zabijáka jako Carol, takže je otázkou jestli je reálnější její postava nebo spíš ti ostatní „zbabělci“ ;)
#5576 Smrtihlav: Podľa komiksu by sa malo odohrať ešte pár dôležitých vecí a potom už finále, takže seriál tam zrejme pripletie niečo, čo v komikse nebolo (ako nemocnicu v minulej sérii). #5569 Hodooor: Nemyslím si, Negan sa má objaviť až v poslednej časti a tiež títo sú dosť izolovaní, bez zbraní.
Ty vole!!! Tak to byl náhul! Jsem zvědavý, co ještě všechno bude v 6. sérii, když velký střet s Wéčkaři se odehrál hned v druhém dílu. Ty scénáristi musejí mít v zásobě neskutečný matroš, když takový rakety vystříleli hned na začátku. Mmch. 1000 a jeden bod pro Carol až neskutečně mi dnes připomínala Patejla od Kulhánka :D
Kua huste, jatky jak sa patri, uz som si myslel, ze cast bude o nejakom zivotnom pribehu. Pacilo sa mi, ze v tejto casti ukazali Carol presne taku aka je, teda nelutostny a nebezpecny zabijak, ktory nikdy nezavaha. Kto vie, precomorganovi hrabe. No snad to rick po vyrieseni problemu so zombie doriesi, ved s vlkmi sa nepriamo stretavame uz od tyreesovej smrti v tej osade. Bolo naznacene, ze rickovi sa bloncka predsaj ujde :).
Kua huste, jatky jak sa patri, uz som si myslel, ze cast bude o nejakom zivotnom pribehu. Pacilo sa mi, ze v tejto casti ukazali Carol presne taku aka je, teda nelutostny a nebezpecny zabijak, ktory nikdy nezavaha. Kto vie, precomorganovi hrabe. No snad to rick po vyrieseni problemu so zombie doriesi, ved s vlkmi sa nepriamo stretavame uz od tyreesovej smrti v tej osade. Bolo naznacene, ze rickovi sa bloncka predsaj ujde :).
#5571 Athaeneus: Alexandrii byla dlouho izolovaná od okolního dění. Tohle bylo vysvětleno minulý díl. Kousek od Alexandrie je povrchový lom, kam padaly mrtváci. čím víc jich tam bylo, tím víc jich svým zvukem nalákali. Alexandrii se proto většina chodících mrtvol vyhnula. Ti nejschopnější z Alexandrie chodili na výpravy, ale zbytek lidí si žil spokojeně za velkou plechovou zdí. Rickova skupina měla od začátku k původním obyvatelům Alexandrie spoustu výhrad: neměli hlídky na zdi, většina jich neuměla používat zbraň, neuvědomovali si nebezpečí, které může přijít (jak živí, tak mrtví lidé).atd. Od začátku se tohle Rickova skupina snažila napravit, Ale původní obyvatelé v čele se ,,starostkou" se tomu bránili (vzpomeňte na minulou sérii). Přeživší v Rickově skupině, taky nebyli od začátku profesionální zabijáci, učili se to postupně… Takže to, že v Alexandrii přežili tak dlouho i obyčejní lidé, mi přijde celkem racionální.
Wčkaři se o Alexandrii podle mě dozvěděli z těch fotek, žádného špióna tam nemají. Při tom útoku tam pobíhají dost zmateně všemi směry. Neví, že mají centrální sklad se zbraněmi ( to by jim podle mě špión určitě řekl..) Spíš mi vrtá hlavou proč nemají žádné zbraně. Dale nechápu způsob jakým zabíjejí lidi, proč se zdržují sekáním a bodáním do někoho, kdo už je dávno mrtví? U toho s tou sekerou to vypadala, že odděluje končetiny, ale ti s noži bodají opakovaně do hrudníků i do hlav…
Tak, postavy zas jednaly iracionálně… Je sice zarážející, že tak dlouho po apokalypse tam stále existuje valná většina takových hlupáků, ale tak je to holt s celým seriálem… Carol (asi nejlépe napsaná postava seriálu, během minulé a asi i této sezóny) s Rickem jsou konečně uvěřitelné postavy… Jinak mě už vlastně hloupost a nedodělanost postav nijak moc netankuje. Je to spíš takový oddych, než super promyšlený seriál (což je sice škoda, především kvůli tomu potenciálu, jaký to mělo, ale nedá se nic dělat)
Carol si docela koledovala o kulku když tam tak pobíhala v plášti zamaskovaná s krvavým wéčkem na čele :D Čekal jsem kdy ji někdo snajpne, a nemohla by říct ani ň :)
A nechci nic říkat, ale původ té sirény jsem uhád :)#5518 Hodooor:
Vypadá to na slibnou sérii! 1. díl byl skvělej a druhej nezaostává. Wolves snad budou nepřátelé s velkym N! :D Rickova skupina by mohla dostat trochu na prdel.
#5544 Mattesino: Sorry, nevšimla jsem si data vložení příspěvku :) Taky jsem si s tím předtím lámala hlavu a myslela jsem, že to bude něco víc poetického ;)
#5577 ori: Já o Neganovi nic nepsal, a bacha na spoilery!
#5581 ori#5571 Athaeneus: No i v reálném životě často lidi jednají spíš iracionálně než super promyšleně, a to ani nemusí být zombie apokalypsa :D takže seriál jen odráží skutečné lidi. A když u6 obdivuješ Carol a Ricka, jo jsou cool, ale většina lidí se jentak nezmění ze submisivní ženušky na chladnokrevného ninja zabijáka jako Carol, takže je otázkou jestli je reálnější její postava nebo spíš ti ostatní „zbabělci“ ;)
#5589 Athaeneus#5576 Smrtihlav: Podľa komiksu by sa malo odohrať ešte pár dôležitých vecí a potom už finále, takže seriál tam zrejme pripletie niečo, čo v komikse nebolo (ako nemocnicu v minulej sérii).
#5579 Hodooor#5569 Hodooor: Nemyslím si, Negan sa má objaviť až v poslednej časti a tiež títo sú dosť izolovaní, bez zbraní.
Ty vole!!! Tak to byl náhul! Jsem zvědavý, co ještě všechno bude v 6. sérii, když velký střet s Wéčkaři se odehrál hned v druhém dílu. Ty scénáristi musejí mít v zásobě neskutečný matroš, když takový rakety vystříleli hned na začátku. Mmch. 1000 a jeden bod pro Carol až neskutečně mi dnes připomínala Patejla od Kulhánka :D
#5577 oriKua huste, jatky jak sa patri, uz som si myslel, ze cast bude o nejakom zivotnom pribehu. Pacilo sa mi, ze v tejto casti ukazali Carol presne taku aka je, teda nelutostny a nebezpecny zabijak, ktory nikdy nezavaha. Kto vie, precomorganovi hrabe. No snad to rick po vyrieseni problemu so zombie doriesi, ved s vlkmi sa nepriamo stretavame uz od tyreesovej smrti v tej osade. Bolo naznacene, ze rickovi sa bloncka predsaj ujde :).
#5571 Athaeneus: Alexandrii byla dlouho izolovaná od okolního dění. Tohle bylo vysvětleno minulý díl. Kousek od Alexandrie je povrchový lom, kam padaly mrtváci. čím víc jich tam bylo, tím víc jich svým zvukem nalákali. Alexandrii se proto většina chodících mrtvol vyhnula. Ti nejschopnější z Alexandrie chodili na výpravy, ale zbytek lidí si žil spokojeně za velkou plechovou zdí. Rickova skupina měla od začátku k původním obyvatelům Alexandrie spoustu výhrad: neměli hlídky na zdi, většina jich neuměla používat zbraň, neuvědomovali si nebezpečí, které může přijít (jak živí, tak mrtví lidé).atd. Od začátku se tohle Rickova skupina snažila napravit, Ale původní obyvatelé v čele se ,,starostkou" se tomu bránili (vzpomeňte na minulou sérii). Přeživší v Rickově skupině, taky nebyli od začátku profesionální zabijáci, učili se to postupně… Takže to, že v Alexandrii přežili tak dlouho i obyčejní lidé, mi přijde celkem racionální.
#5589 AthaeneusWčkaři se o Alexandrii podle mě dozvěděli z těch fotek, žádného špióna tam nemají. Při tom útoku tam pobíhají dost zmateně všemi směry. Neví, že mají centrální sklad se zbraněmi ( to by jim podle mě špión určitě řekl..) Spíš mi vrtá hlavou proč nemají žádné zbraně. Dale nechápu způsob jakým zabíjejí lidi, proč se zdržují sekáním a bodáním do někoho, kdo už je dávno mrtví? U toho s tou sekerou to vypadala, že odděluje končetiny, ale ti s noži bodají opakovaně do hrudníků i do hlav…
Tak, postavy zas jednaly iracionálně… Je sice zarážející, že tak dlouho po apokalypse tam stále existuje valná většina takových hlupáků, ale tak je to holt s celým seriálem… Carol (asi nejlépe napsaná postava seriálu, během minulé a asi i této sezóny) s Rickem jsou konečně uvěřitelné postavy… Jinak mě už vlastně hloupost a nedodělanost postav nijak moc netankuje. Je to spíš takový oddych, než super promyšlený seriál (což je sice škoda, především kvůli tomu potenciálu, jaký to mělo, ale nedá se nic dělat)
#5573 deletest #5578 Hodooor#5569 Hodooor: Hodor, no ja som to už spomínal a asi sa ti to vrylo do pamäti.
Carol si docela koledovala o kulku když tam tak pobíhala v plášti zamaskovaná s krvavým wéčkem na čele :D Čekal jsem kdy ji někdo snajpne, a nemohla by říct ani ň :)
A nechci nic říkat, ale původ té sirény jsem uhád :) #5518 Hodooor:
#5570 Scenárista s veľkým S #5577 oriJak se Rick vrátí do Alexandrie, tak to jen tak nenechá
#5566 Mimamoru: No jo, to mě nenapadlo, díky.
#5564 zvirka: To bylo razítko toho malého kluka… myslím
#5567 zvirkaJinak, taky máte pocit že ta Enid bude nějak propojená s Wolves?
Co znamenalo „A“ na schodišti u Carol?
#5566 MimamoruVypadá to na slibnou sérii! 1. díl byl skvělej a druhej nezaostává. Wolves snad budou nepřátelé s velkym N! :D Rickova skupina by mohla dostat trochu na prdel.
#5544 Mattesino: Sorry, nevšimla jsem si data vložení příspěvku :) Taky jsem si s tím předtím lámala hlavu a myslela jsem, že to bude něco víc poetického ;)
#5544 Mattesino: Vždyť to tam už bylo na tom vzkazu, který napsala Carlovi: „Just Survive Somehow“
6. série zatím po 2 dílech vysoko,ovšem to,že udělali z Morgana Dalajlámu kříženého s Angelou Merkel to je na mě moc …