V nové ukázce byla Enid která na okno psala JSS , tedy název druhé epizody , co to znamená ? :D Někdo říká že Just Stay Still , což řekl jeden z Wolfs Morganovi
tak prvy diel celkom solidny, na zaciatku som riesil ci nemam nieco s prehravacom potom s videom a nakoniec som zistil ze to tak ma byt :D kazdopadne asi som si mal pozriet najskor koniec 5 serie lebo niektore veci si nepamatam, napriklad si celkom dobre nepamatam co spravil knaz zle v tom meste viem ze bol v kaplnke na konci 5. serky…trubit zacala podla mna ta starostka verte mi urcite to bude ona lebo staci sa pozret do jej oci proste uz na zaciatku s a mi nezdala …mozno patri k wolfs
#5530 Cybercaf: Presne tak prežit niekolko rokov kym sa všetci zombici nerozpadnu a nepokapu a potom si mozu ludia znova žit stači stražit chory a starych ludi na noc sa zamikat . takže povecme tak by aj mohol skončit serial WD že na konci najdu novu komunitu a potom uplne na konci epizody preskočia o 10 rokov a ukazu ako všetci zombici pokapali a ludia si ziju v pokoji . Pokial planuju ze všetky hlavne postavy umru na konci tak to uplne zabije serial musi to skončit happy endom :D
To je fakt…ti zombíci už sou hodně opotřebovaní…obzvlášt ti co se proměnili hned nazačátku. Hlava už jim jde pomalu rozmáčknout rukou…a taky mi příde že každej 3 zombík už se tam někdy objevil. Ani nevím jestli jim rostou po proměne vlasy, nehty apod. Myslím že seriál asi nekonečnej bejt nemůže…až se všichni jak jste tu psali „rozpadnou“ tak bude z velké části po záplatce…jistě dokud nebude virus zcela poražen tak budou pořád vznikat nový chodci ale velké hordy budou nadobro pryč. Společnost by se myslím i stím, že se každej po smrti promění dokázala vypořádat a obnovit. Když to tak fungovalo doted v Alexandrii…
Ohledně těch černobílých flashbacků – kdyby ten díl nechali celý barevný, tak by jste se v něm časem úplně ztratili, proto to vyřešili takto. Bylo by těžké rozeznat flashback od reality a nedávalo by vám to spojitost. ;)
tož 1. díl je za náma… pořád se relativně něco dělo, odpustili si rádoby psychologický řeči, tak jsem si nějak i pokračování představoval, takže zatím dobré :) jen ty přechody z přítomnosti do minulosti a černobílé zpracování mně moc nesedělo, to už přeháněli, aby tam neprskli celej černobílej díl ti blázni :)
sem docela zvedavej jak dlouho se bude zhorsovat stav zombies, nez nekoho z tvurcu napadne, ze uz proste fyzikalne neni mozny aby se udrzeli na nohou :D, ten rozklad precijen probiha a pripada mi ze vetsina by jich byla totalne na kasi uz tak po roce a pul a moc novejch nevznika tak je to trochu dira v zapletce. to samy v zime, zombies zmrznou a staci chodit s kladivem a rozbijet jim hlavy a nehrozi u toho zadny nebezpeci protoze se ani nehnou :D
Sirénu spustil Carl, protože byl naštvaný, že s ním v této epizodě nepočítali. :-) Systém přechodu černobílého-barevného režimu byl matoucí a zpočátku člověk uvažuje, co že to sehnal za verzi. Největší problém dílu ale byl, že takhle by to nikdy nefungovalo. Dřív nebo později by jeden chodec v tom davu upadl (zejména v tom chaosu v zatáčce), další přes něj a už by se tam vrstvila hromada, která by ucpala průchod. A celý plán by se rozpadl.
V nové ukázce byla Enid která na okno psala JSS , tedy název druhé epizody , co to znamená ? :D Někdo říká že Just Stay Still , což řekl jeden z Wolfs Morganovi
#5540 BatiatusZa mě nejslabší rozjezd co kdy tenhle seriál zažil.. Víc uzívanou limonádu jsem ještě nepil…Oproti startu předešlý série propad o 10 pater dolů..
#5536 Batiatus: to je ale fakt podivny, kdyz uz ted se jich vetsina rozpada.
#5535 turquoise.hexagon: Robert Kirkman spisovateľ komixu povedal že vo svete TWD má chodec životnosť 10 rokov
#5537 turquoise.hexagon#5526 ori: to si zjistil kde?
#5536 Batiatustak prvy diel celkom solidny, na zaciatku som riesil ci nemam nieco s prehravacom potom s videom a nakoniec som zistil ze to tak ma byt :D kazdopadne asi som si mal pozriet najskor koniec 5 serie lebo niektore veci si nepamatam, napriklad si celkom dobre nepamatam co spravil knaz zle v tom meste viem ze bol v kaplnke na konci 5. serky…trubit zacala podla mna ta starostka verte mi urcite to bude ona lebo staci sa pozret do jej oci proste uz na zaciatku s a mi nezdala …mozno patri k wolfs
Happy end nebude :D Spíše hořkosladký konec :D
#5530 Cybercaf: Presne tak prežit niekolko rokov kym sa všetci zombici nerozpadnu a nepokapu a potom si mozu ludia znova žit stači stražit chory a starych ludi na noc sa zamikat . takže povecme tak by aj mohol skončit serial WD že na konci najdu novu komunitu a potom uplne na konci epizody preskočia o 10 rokov a ukazu ako všetci zombici pokapali a ludia si ziju v pokoji . Pokial planuju ze všetky hlavne postavy umru na konci tak to uplne zabije serial musi to skončit happy endom :D
A tohle je jeden z důvodů proč Kirkman a tvůrci nechcou vysvětlit vznik :)
To je fakt…ti zombíci už sou hodně opotřebovaní…obzvlášt ti co se proměnili hned nazačátku. Hlava už jim jde pomalu rozmáčknout rukou…a taky mi příde že každej 3 zombík už se tam někdy objevil. Ani nevím jestli jim rostou po proměne vlasy, nehty apod. Myslím že seriál asi nekonečnej bejt nemůže…až se všichni jak jste tu psali „rozpadnou“ tak bude z velké části po záplatce…jistě dokud nebude virus zcela poražen tak budou pořád vznikat nový chodci ale velké hordy budou nadobro pryč. Společnost by se myslím i stím, že se každej po smrti promění dokázala vypořádat a obnovit. Když to tak fungovalo doted v Alexandrii…
#5532 k_ub0Ohledně těch černobílých flashbacků – kdyby ten díl nechali celý barevný, tak by jste se v něm časem úplně ztratili, proto to vyřešili takto. Bylo by těžké rozeznat flashback od reality a nedávalo by vám to spojitost. ;)
mě se černo-bílý díl vcelku líbil ale zase bych to nedával do dalších dílů (nedej bože do celé série) k první dílu mi to ale celkem sedlo
#5526 ori: Čo je divné lebo zombie apokalypsa je približne 20 mesiacov čo je o trochu viac než len 1 a pol roka a už teraz vyzerajú tesne pred koncom.
#5524 turquoise.hexagon: Životnosť chodca je 10 rokov
#5527 Batiatus #5535 turquoise.hexagontož 1. díl je za náma… pořád se relativně něco dělo, odpustili si rádoby psychologický řeči, tak jsem si nějak i pokračování představoval, takže zatím dobré :) jen ty přechody z přítomnosti do minulosti a černobílé zpracování mně moc nesedělo, to už přeháněli, aby tam neprskli celej černobílej díl ti blázni :)
sem docela zvedavej jak dlouho se bude zhorsovat stav zombies, nez nekoho z tvurcu napadne, ze uz proste fyzikalne neni mozny aby se udrzeli na nohou :D, ten rozklad precijen probiha a pripada mi ze vetsina by jich byla totalne na kasi uz tak po roce a pul a moc novejch nevznika tak je to trochu dira v zapletce. to samy v zime, zombies zmrznou a staci chodit s kladivem a rozbijet jim hlavy a nehrozi u toho zadny nebezpeci protoze se ani nehnou :D
#5526 ori#5521 Roy: presne :D i v ty scene jak si tam zombies zacali rozbijet hlavy o plot sem cekal ze se to zacne dit a ze se tam utvori spunt.
Podle mě první půlka série bude o boji s Wolfs a následcích. Ve druhé půlce se objeví Ježíš a začne připrava na Negana který bude v posledním díle
Sirénu spustil Carl, protože byl naštvaný, že s ním v této epizodě nepočítali. :-) Systém přechodu černobílého-barevného režimu byl matoucí a zpočátku člověk uvažuje, co že to sehnal za verzi. Největší problém dílu ale byl, že takhle by to nikdy nefungovalo. Dřív nebo později by jeden chodec v tom davu upadl (zejména v tom chaosu v zatáčce), další přes něj a už by se tam vrstvila hromada, která by ucpala průchod. A celý plán by se rozpadl.
#5523 turquoise.hexagonDíl to byl docela dobrý, ale nelíbilo se mi, že flashbacky byly černobílé, a přechod mezi minulostí a současností byl příliš častý.