Nerozumím, jak někdo z vás může souhlasit s tím, co Rick provedl. Celou dobu mu šlo pouze o to získat Jessie. A neváhal zabít člověka. To byla pouze záminka, aby jí získal jen pro sebe. Je to strašné, kam se charakterově dostala postava Ricka.
#5456 Hodooor: The 100 das za 2–3 dni nonstop, kava a energybull a ides… v pohode obidve sezony… ono to The 100 vyzera ako totalna picovina pri prvych dieloch… ale tak sa to vypracuje neskor ze ziadny iny serial sa tu na to nechyta momentalne. Nieco tak mature som naposledy videl len u Stargate Universe a Jericho. Co je pri 100 celkom paradox kedze je to vraj cielene na teenadzerov :-)
to je hrozné všechny moje seriály mají přestávku nemám na co koukat :( i to GoT se objevily hned 4 díly a teď zas měsíc čekat.. a nechci začínat nový protože už toho mám rozkoukané moooc a pak bych zas nestíhal a měl bych v tom hokej poněvadž mám už rozkoukané TWD, GoT, Homeland, Strain, 100, Hannibal, Bron, True Detective, The Missing (a ještě asi nějaké které už asi koukat nebudu ale všude je přestávka a já bez toho ani nemůžu usnout jen se převaluju :D
Walking scenaristi… volajte ma kokot, ale tuto poslednu epizodu sledujem ozaj len preto ze akoze uz posledna je. A verte alebo nie, ale je to 6-krat co si to pustam (nie plyn ale Walking Dead S05E16) a teraz rekord uz som sa dostal do casu do 00:30. Takto dokurvit serial a este stale ho obdivovat a natacat dalsie diely je ozaj vzacna rarita. Velka naozaj velka skoda a smutne to je, ze Serialy ako Stargate Universe, Firefly, the 100,… atd… nemaju podobne primitivnych divakov.
#5439 Moor8: zombíci v kamionu byli v klidu protože za a) byli v úplné tmě a to je asi uklidní, za b) bylo vidět že kamiony byli zevnitř vycpané matračkama-i z bočních stran, což utlumilo zvuky zvenku i zvuky zombíků zevnitř
s tou zimou/rocnimi oddobimi to bude asi ta prozaicka odpoved – jelikoz v zime nenataceji :-) toci od jara do podzimu max, a od podzimu do jara to pusti do TV… v 6. serii se budou starat o zabavu asi vlci, spise mam obavu o dalsi smerovani, aby se to nemotalo v kruhu – klidek, pohoda → prijizdi na scenu nebezpeci=druha tlupa lidi → problem vyresen → presun jinam po stale te stejne silnici :-) ->klidek, pohoda…
osobně si myslím že hodnoceni celého seriálu je (z mně neznámých příčin) silně nadhodnoceno… například celá druhá série byla k neutahání naprosto nudná… dál se to zlepšilo, ale zase ne o moc… zatím to sleduju, ale je tam strašně moc vatových/zbytečných/nudných dílů o ničem (příběhy dobrého guvernéra Filipa/Gordona ve čtvrté sérii byly fakt na facku) a psychotropní s05e09 byl fakt asi nejhorší díl…
tak jsem začal znovu sledovat první sérii a ten kontrast je uplně brutální. Shane je naprosto úžasnej a ve srovnání s rickem v poslední sérii je to vyloženě zlatíčko. a to co byl na začátku daryl, glen a carol?!?
tak jsem začal znovu sledovat první sérii a ten kontrast je uplně brutální. Shane je naprosto úžasnej a ve srovnání s rickem v poslední sérii je to vyloženě zlatíčko. a to co byl na začátku daryl, glen a carol?!?
#5458 Stallone: Rick bol kokot uz od zaciatku treba si uvedomit ze NORMALNY clovek si nikdy nezvoli povolanie POLiCAJT!!!
#5460 StalloneNerozumím, jak někdo z vás může souhlasit s tím, co Rick provedl. Celou dobu mu šlo pouze o to získat Jessie. A neváhal zabít člověka. To byla pouze záminka, aby jí získal jen pro sebe. Je to strašné, kam se charakterově dostala postava Ricka.
#5459 otbblexs#5456 Hodooor: The 100 das za 2–3 dni nonstop, kava a energybull a ides… v pohode obidve sezony… ono to The 100 vyzera ako totalna picovina pri prvych dieloch… ale tak sa to vypracuje neskor ze ziadny iny serial sa tu na to nechyta momentalne. Nieco tak mature som naposledy videl len u Stargate Universe a Jericho. Co je pri 100 celkom paradox kedze je to vraj cielene na teenadzerov :-)
#5452 Serials.: jj to j
to je hrozné všechny moje seriály mají přestávku nemám na co koukat :( i to GoT se objevily hned 4 díly a teď zas měsíc čekat.. a nechci začínat nový protože už toho mám rozkoukané moooc a pak bych zas nestíhal a měl bych v tom hokej poněvadž mám už rozkoukané TWD, GoT, Homeland, Strain, 100, Hannibal, Bron, True Detective, The Missing (a ještě asi nějaké které už asi koukat nebudu ale všude je přestávka a já bez toho ani nemůžu usnout jen se převaluju :D
#5457 otbblexsSkusil som to. Ale, Priznavam sa, nepozeratelne, nedopozeral som to a ani ma zaver nezaujima.
Walking scenaristi… volajte ma kokot, ale tuto poslednu epizodu sledujem ozaj len preto ze akoze uz posledna je. A verte alebo nie, ale je to 6-krat co si to pustam (nie plyn ale Walking Dead S05E16) a teraz rekord uz som sa dostal do casu do 00:30. Takto dokurvit serial a este stale ho obdivovat a natacat dalsie diely je ozaj vzacna rarita. Velka naozaj velka skoda a smutne to je, ze Serialy ako Stargate Universe, Firefly, the 100,… atd… nemaju podobne primitivnych divakov.
Sakra :D Omlovám se to nemělo být tolikrát :D
#5449 Hodooor: Ale nejlepší stejně bylo, jak je Daryl sejmul tím řetězem ! :D https://www.youtube.com/watch?…
#5456 Hodooor#5449 Hodooor: Ale nejlepší stejně bylo, jak je Daryl sejmul tím řetězem ! :D https://www.youtube.com/watch?…
#5449 Hodooor: Ale nejlepší stejně bylo, jak je Daryl sejmul tím řetězem ! :D https://www.youtube.com/watch?…
#5439 Moor8: zombíci v kamionu byli v klidu protože za a) byli v úplné tmě a to je asi uklidní, za b) bylo vidět že kamiony byli zevnitř vycpané matračkama-i z bočních stran, což utlumilo zvuky zvenku i zvuky zombíků zevnitř
#5450 Serials. #5451 Serials. #5452 Serials.s tou zimou/rocnimi oddobimi to bude asi ta prozaicka odpoved – jelikoz v zime nenataceji :-) toci od jara do podzimu max, a od podzimu do jara to pusti do TV… v 6. serii se budou starat o zabavu asi vlci, spise mam obavu o dalsi smerovani, aby se to nemotalo v kruhu – klidek, pohoda → prijizdi na scenu nebezpeci=druha tlupa lidi → problem vyresen → presun jinam po stale te stejne silnici :-) ->klidek, pohoda…
osobně si myslím že hodnoceni celého seriálu je (z mně neznámých příčin) silně nadhodnoceno… například celá druhá série byla k neutahání naprosto nudná… dál se to zlepšilo, ale zase ne o moc… zatím to sleduju, ale je tam strašně moc vatových/zbytečných/nudných dílů o ničem (příběhy dobrého guvernéra Filipa/Gordona ve čtvrté sérii byly fakt na facku) a psychotropní s05e09 byl fakt asi nejhorší díl…
Taky jsem si všim karl to je změna na záčatku jak norml puberták a tet zabiják
Taky jsem si všim karl to je změna na záčatku jak norml puberták a tet zabiják
https://www.facebook.com/photo.php?…
Obrázek poukazuje na ten svetr
#5440 Stardos: Stardos – co tím myslíš? ..nahoď odkaz
Právě jsem narazil na zajímavou teorii , že jeden z těch Wolfů měl na sobě svetr od Beth . Zajímá mně jestli to nebyla jen náhoda a nebo úmysl
#5441 LucieMil.