Popravdě, čekala jsem jiný konec, takže jsem spokojená tak napůl… Scéna, kdy přijde Carol navštívit Petea s jídlem, když Carol odchází tak Pete říká „tohle není můj dům“, chce se vrátit domů k manželce, protože jí ubližuje a chce jí zabít, nebo aby ochránil syna před Jessie? Jak už se psalo, Jessie nemá nikde viditelné modřiny a Jessie právě vyráběla tu sovu, kterou jejich syn zničil… Kněz měl umřít, dělal naschvály a určitě nechal bránu otevřenou záměrně protože už mu prostě totálně hráblo… Nejsilnější momenty – Souboj Glenna a Nicholase, Aaron a Daryl sedící v autě obklopeným tunou zombíků, Sasha si lehá do hrobu plného mrtvých, … Díl měl plno silných scén, ale jak jsem říkala, čekala jsem tak nějak „drsnější“ konec této série… Ale nemůžu se dočkat další série… Rick, you are king! <3
Rick bydlí s Michonne v jednom domě? ..to jsem nějak nezaznamenala.. A záběr na Carla a Judith – jak v poklidu koukají na baletku, hodně zvláštní.. Bílého trička jsem si taky všimla..měl čisté i ruce.. těším se na další sérii. .. jen doufám, že mi to trochu zkrátí FTWD :)
Taky maly postreh..otec Gabriel.. v bielom tricku.. odtrhne chodcovi hlavu.. ani kvapka krvi na tricku..rozbije mu hlavu kamenom.. ani kvapka krvi.. zabije toho polomrtveho.. tiez ani kvapka krvi na jeho bielom tricku… Nejaka symbolika?? Rozmyslam, ci tu branu nezatvoril zamerne, alebo je uplne mimo.. Mozno vobec neje..tresta sam seba kvoli svojim vycitkam..a uz mu z toho prepina.. ?? Musim uznat, ze herec to hra dobre. Ta scena v kostole so Sashou.. mal diabolske oci.. Scena Glen a chodci v lese – mal predsa noz a neraz bol(nielen on) v takej situacii. Bola to silna scena-ked chcel zastrelit Nicholasa..Ten boj v nom.. Ked odchadzali potom spolu..Mala som dojem, ze z neho pod Glenovym vedenim volaco uzitocne bude. Skoda, ze to bola opat Michonina katana.. Je uzitocna iba v jej rukach.. v cudzich to vzdy dopadne zle.. Je fakt ze visela v dome, kde byvali Rick aj Michone.. aj Carl aj Judith.. Ale nesedi mi to, ze by im Pete ublizil. Skor sa podla mna len vplizil a ukradol ju.. Bud je to len zamer, aby sme ostali v napätí, alebo len „chyba“… Deaninho druheho syna urcite tiez nezabil ten vpustil Daryla a Arona, ked siel skontrolovat branu. Rozzuzlenie pride az v 6tej serii.. Nech uz je aspon trailer na 6tu sezonu :)
#5389 racon: No já myslím, že s tím lezením přes plot to není tak úplně nejjednodušší. Ta holka měla jeden nebo dva kolíky a vždycky si je vytáhla a vyměnila výš, pokud si dobře pamatuji. Takže pokud bych neviděla, jak to někdo dělá, asi by mě hned nenapadlo to tak udělat.
Dost sranda je ze keby Carol nepovedala Rickovi „este nie“ lebo rick uz chcel nieco urobit tak nemusel umret manzel Deanny… V tomto pripade bolo uplne jasne ze bude robit debiliny este k tomu mal katanu.. Uplne ho stacilo strelit do nohy a vsetko by bolo vyriesene… jej manzel by neumrel
Tiež sa prikláňam k tomu že mohol napadnúť Rickove deti alebo chyba scenaristov tak ako som pisal o tej ruke pod prívesom a potom v aute.....Glenn šikovný keď sa dostal spod 3 či koľkých zombikov zranený a dobitý......ale jednej veci nerozumiem,mesto nieje vobec nijak chránené nejakými hliadkamy mužov ako to bolo v Alexandrii,kľudne tí z W možu mesto obsadiť,veď tam každý prechádza cez tie ploty hore dole.Stačilo by preliezť,napadnúť a prevziať mesto…alebo oňom nevedia????? ps:inak super čítanie,aj keď niektoré hlášky na hlavu,ale sú to len dohady a predstavy.a to sledovanie každého detailu filmu…a všimli ste si…a kto to bol ..no super…aspoň zabijeme čas kým príde ďalšia séria…myslím že bude akčnejšia… :)
Wecka nejsou prvni kdo vyuziva zombiky jako zbran, to uz Guverner s nima nalozil autobus :) asi to bude téma minimalne na pul pristi sezony…btw v te Alexandrii doufam dlouho nezustanou, vic me to bavi jako „road movie“ a hlavne nemuzu vystat tu babu jak to tam vede…kazdopane Morgan potesil, dost pripomina hlavniho hrdinu z Book of Eli, krom toho ze tedy neni slepy…
Vracím se k poslednímu dílu :) Všimli jste si toho, když Aaron s Darylem mluvili o „vykázání“ 3 lidí – 2 muži a jedna žena.. že ti rozsekaní taky byli 2 muži a jedna žena (přivázaná ke stromu) – nicméně..bych se divila, že by ji nepoznal…ale pak taky.. ty jedny usekaný ruce měli pruhované triko a ten stejný zombík měl jeden z těch zavěšených v přívěsu pruhované triko?.. to znamená, že to byli ti 2 „hajzlíci“? Jen jestli si taky někdo toho všiml :) Ale divila jsem se velice, že když Darylovi se něco na těch přívěsech nezdálo, že to více neprozkoumal.. opět.. jako Tyres.. taky byl neopatrný a jak to dopadlo ..
#5375 Cybercaf: Hele, já se taky přiznám, že nějak toho Morgana nepobírám. Ok, manželka se změní na zombíka a umře mu syn, hrábne mu z toho, ale taky netuším, jak se z tohodle stavu vyhrabal na život cenícího maníka.
Já to myslel tak, že to Morganovi nedokáže vysvětlit vzhledem k tomu čím se Morgan stal (slušňák). :)
myslím že to byli pouze dva pěšáci z početnější skupinky a jejich nebezpečnost bude spočívat v jejich šílenosti nehledě na to že se zombíekama uměj docela slušně manipulovat a maj taky k dispozici jedno menší stádečko a třeba podobnejch náklaďáků bude víc
#5364 toren555: Nojo :D anebo umí vařit tak jako já :D Jdou jí jen ty čokoládové sušenky, ten kluk se po nich může utlouct :)
Ještě 2 otázky 1) v kterém díle bylo že by Pete zmlátil manželku? 2) a jak to bylo s tou mapou, ten vzkaz tam napsal Abraham nebo někdo když se rozdělili v kostele, a Morgan ho tam pak našel?
#5398 pajajs: Já řeším nějaké konspirace? :-)
#5397 Thomas Morta: Tu modřinu měla po tom, jak ji Pete odstrčil, když se pral s Rickem. Řešíte tu zbytečně moc velké konspirace… :D
#5399 Thomas Morta#5396 bloodymouse: V posledním díle měla Jessie modřinu pod okem a z dialogu to vypadalo, že ji Pete praštil po té rvačce.
#5398 pajajsPopravdě, čekala jsem jiný konec, takže jsem spokojená tak napůl… Scéna, kdy přijde Carol navštívit Petea s jídlem, když Carol odchází tak Pete říká „tohle není můj dům“, chce se vrátit domů k manželce, protože jí ubližuje a chce jí zabít, nebo aby ochránil syna před Jessie? Jak už se psalo, Jessie nemá nikde viditelné modřiny a Jessie právě vyráběla tu sovu, kterou jejich syn zničil… Kněz měl umřít, dělal naschvály a určitě nechal bránu otevřenou záměrně protože už mu prostě totálně hráblo… Nejsilnější momenty – Souboj Glenna a Nicholase, Aaron a Daryl sedící v autě obklopeným tunou zombíků, Sasha si lehá do hrobu plného mrtvých, … Díl měl plno silných scén, ale jak jsem říkala, čekala jsem tak nějak „drsnější“ konec této série… Ale nemůžu se dočkat další série… Rick, you are king! <3
#5397 Thomas MortaRick bydlí s Michonne v jednom domě? ..to jsem nějak nezaznamenala.. A záběr na Carla a Judith – jak v poklidu koukají na baletku, hodně zvláštní.. Bílého trička jsem si taky všimla..měl čisté i ruce.. těším se na další sérii. .. jen doufám, že mi to trochu zkrátí FTWD :)
Taky maly postreh..otec Gabriel.. v bielom tricku.. odtrhne chodcovi hlavu.. ani kvapka krvi na tricku..rozbije mu hlavu kamenom.. ani kvapka krvi.. zabije toho polomrtveho.. tiez ani kvapka krvi na jeho bielom tricku… Nejaka symbolika?? Rozmyslam, ci tu branu nezatvoril zamerne, alebo je uplne mimo.. Mozno vobec neje..tresta sam seba kvoli svojim vycitkam..a uz mu z toho prepina.. ?? Musim uznat, ze herec to hra dobre. Ta scena v kostole so Sashou.. mal diabolske oci.. Scena Glen a chodci v lese – mal predsa noz a neraz bol(nielen on) v takej situacii. Bola to silna scena-ked chcel zastrelit Nicholasa..Ten boj v nom.. Ked odchadzali potom spolu..Mala som dojem, ze z neho pod Glenovym vedenim volaco uzitocne bude. Skoda, ze to bola opat Michonina katana.. Je uzitocna iba v jej rukach.. v cudzich to vzdy dopadne zle.. Je fakt ze visela v dome, kde byvali Rick aj Michone.. aj Carl aj Judith.. Ale nesedi mi to, ze by im Pete ublizil. Skor sa podla mna len vplizil a ukradol ju.. Bud je to len zamer, aby sme ostali v napätí, alebo len „chyba“… Deaninho druheho syna urcite tiez nezabil ten vpustil Daryla a Arona, ked siel skontrolovat branu. Rozzuzlenie pride az v 6tej serii.. Nech uz je aspon trailer na 6tu sezonu :)
#5389 racon: No já myslím, že s tím lezením přes plot to není tak úplně nejjednodušší. Ta holka měla jeden nebo dva kolíky a vždycky si je vytáhla a vyměnila výš, pokud si dobře pamatuji. Takže pokud bych neviděla, jak to někdo dělá, asi by mě hned nenapadlo to tak udělat.
Dost sranda je ze keby Carol nepovedala Rickovi „este nie“ lebo rick uz chcel nieco urobit tak nemusel umret manzel Deanny… V tomto pripade bolo uplne jasne ze bude robit debiliny este k tomu mal katanu.. Uplne ho stacilo strelit do nohy a vsetko by bolo vyriesene… jej manzel by neumrel
k_ub0 I dont remember asking you a goddamn thing!
k_ub0 I dont remember asking you a goddamn thing!
Tiež sa prikláňam k tomu že mohol napadnúť Rickove deti alebo chyba scenaristov tak ako som pisal o tej ruke pod prívesom a potom v aute.....Glenn šikovný keď sa dostal spod 3 či koľkých zombikov zranený a dobitý......ale jednej veci nerozumiem,mesto nieje vobec nijak chránené nejakými hliadkamy mužov ako to bolo v Alexandrii,kľudne tí z W možu mesto obsadiť,veď tam každý prechádza cez tie ploty hore dole.Stačilo by preliezť,napadnúť a prevziať mesto…alebo oňom nevedia????? ps:inak super čítanie,aj keď niektoré hlášky na hlavu,ale sú to len dohady a predstavy.a to sledovanie každého detailu filmu…a všimli ste si…a kto to bol ..no super…aspoň zabijeme čas kým príde ďalšia séria…myslím že bude akčnejšia… :)
#5393 Xelis #5400 Hodooor#5387 Lan: „road movie“ už asi nikdy nebude
Wecka nejsou prvni kdo vyuziva zombiky jako zbran, to uz Guverner s nima nalozil autobus :) asi to bude téma minimalne na pul pristi sezony…btw v te Alexandrii doufam dlouho nezustanou, vic me to bavi jako „road movie“ a hlavne nemuzu vystat tu babu jak to tam vede…kazdopane Morgan potesil, dost pripomina hlavniho hrdinu z Book of Eli, krom toho ze tedy neni slepy…
#5388 MelaVracím se k poslednímu dílu :) Všimli jste si toho, když Aaron s Darylem mluvili o „vykázání“ 3 lidí – 2 muži a jedna žena.. že ti rozsekaní taky byli 2 muži a jedna žena (přivázaná ke stromu) – nicméně..bych se divila, že by ji nepoznal…ale pak taky.. ty jedny usekaný ruce měli pruhované triko a ten stejný zombík měl jeden z těch zavěšených v přívěsu pruhované triko?.. to znamená, že to byli ti 2 „hajzlíci“? Jen jestli si taky někdo toho všiml :) Ale divila jsem se velice, že když Darylovi se něco na těch přívěsech nezdálo, že to více neprozkoumal.. opět.. jako Tyres.. taky byl neopatrný a jak to dopadlo ..
V Talking Dead představitel Morgana sám říkal , že se nám vše vysvětlí , ohledně jeho proměny :)
#5375 Cybercaf: Hele, já se taky přiznám, že nějak toho Morgana nepobírám. Ok, manželka se změní na zombíka a umře mu syn, hrábne mu z toho, ale taky netuším, jak se z tohodle stavu vyhrabal na život cenícího maníka.
Já to myslel tak, že to Morganovi nedokáže vysvětlit vzhledem k tomu čím se Morgan stal (slušňák). :)
#5382 vacicak: když ji věšela na stěnu tak byla čistá nehledě na to že jí určitě pere v perwoll sword magic
proc se tu resi krev na katate? vsak tam klidne muze byt zaschla buhvi z jake doby :-)
#5383 hulmihoukoleenještě jsem zapomněl dodat názor na Wlky
PS: komiks nečtu
#5364 toren555: Nojo :D anebo umí vařit tak jako já :D Jdou jí jen ty čokoládové sušenky, ten kluk se po nich může utlouct :)
Ještě 2 otázky 1) v kterém díle bylo že by Pete zmlátil manželku? 2) a jak to bylo s tou mapou, ten vzkaz tam napsal Abraham nebo někdo když se rozdělili v kostele, a Morgan ho tam pak našel?