Vsimli ste si zaber, ked bol Daryl s Aaronom v aute, co ich tam uvaznili, ze si Aaron pozeral na lavu ruku? Mal ju dost krvavu..Tak teraz neviem, ci sa len porezal tou SPZ, alebo ho niekto chmatol
možno ho len postrelil…alebo strelil vedľa…ja si myslim že tí dvaja od W sú len taký pešiaci čo zbieraju ľudí a robia z nich nemrtvých…a hlavna skupina W je niekde inde.čo vy nato?????veď uvidime…
ďalej by ma zaujímala tá posadnutosť niektorých Morganom – akože kvôli čomu? kvôli tým jeho nostradamovským rečiam? aký prínos má jeho postava pre seriál okrem toho, že ňou zaplácajú večne pár minút, aby natiahli diel?
mimochodom, to si tu vážne poniektorí myslia, že Rick mal zabiť toho psychopata? omyl… Deana mu prikázala odstreliť svojho aj tak prakticky mŕtveho manžela… už niekedy fakt by tu poniektorí mohli aj začať uvažovať nad týmto seriálom hlbšie, možno by tu potom nevznikali zbytočné diskusie v štýle „načo to pozeráte, keď na to stále kydáte, že kvalita je na prd“
#5324 Ostberg: Já si myslím, že Gabriel ty dveře nezavřel schválně. Vypadá, jako by se snažil spáchat nepřímou sebevraždu. Už v tom rozhovoru s Diannou ve Spend mi nejprve přišlo, že mluví o sobě, a až pak to stočil na Rick's. Zajímavý byl taky jeho chodec s oprátkou kolem krku.
#5327 h4rry: Já jsem opravdu celou dobu čekal jací budou WOLVES zabijáci…vzhledem ke všem těm odkazům na čelech, mučení obětí, rozřezávání atd. Jsem čekal padouchy číslo jedna ale zatím teda vůbec tak nepůsobí. Navíc tam za celý díl byli stále a jen ti dva pitomci, kteří sou tak ubozí, že nemaj ani náboje do pistole. Zmohli se akorát na složitou past která byla ale dost okatá (pro všechny kromě charakterů WD). Jo stim že mohl ještě Morgana zastřelit po tom co se vyhnul tomu druhýmu je asi jasnej důkaz toho, že prostě neměli náboje. Protože kdyby k němu hned ze začátku šli s nožema v ruce bylo by to asi dost vtipný :D Jinak stim zasekávaním nech bejt…sekla se mi jak ČZta tak GLOCK a nebyla to závada na munici…když už je ta zbraň babička a má něco odslouženo, tak se to stane.
#5325 Cybercaf: Já mám zbroják taky jen chvíli (nějaký 4 roky). Mechanická závada u pistolí je vzácná, to už je pravděpodobnější, že selhal náboj (ale stejně je to hrozně malá pravděpodobnost). Problémový byl např. šrot v podobě samopalu STEN, ten se zasekával v jednom kuse (např. známý atentát na Heydricha). Podle mě neměli do pistole náboje, přesto měl Morgan, po pokusu zastřelit zoombíka, natáhnout závěr (a tím se ujistit, zda nejde o selhání náboje), než jako šílenec mačkat spoušť, ale chápu – stresová situace…
Já teda doufám, že neměli náboje (ale to už se nedozvíme), protože proč by po zpackaném seku svého druha Morgana prostě nezastřelil, času na to měl dost. Ale kdo ví, jak sám říkáš, týpci působí dojmem vysloužilých feťáků po 20ti letech…
V komixu ještě nejsem tak daleko, že bych poznal Wolfs bandu, ale jestli tomhle mají být nějací ultra magoři (ve smyslu „zlí“)…na mě teda působí dost uboze.
#5325 Cybercaf: Jo musím uznat, že teď když jsem si to znovu přehrál, tak je celkem jasný, že v tý zbrani nebyli vůbec náboje. Proto taky celý to divadlo…i když to teda Morgan nemohl do poslední chvíle tušit na sto procent.
#5323 h4rry: Já jsem tu scénu taky uplně nepochopil. Nevím jak přesně pracujou ty spouštové mechanismy (zbroják vlastním ale teprve chvíli). Ono tam jako asi šlo o to, že hlavně hledali pistoli s kohoutem…pro ten efekt scény. Proto asi vybrahli nějákej ten SIG či co to bylo. Občas se totiž ve filmech stává, že padouchům cvakaj kouhoutky i u zbraní jako GLOCK apod. Jinak jak už sem řekl ta smažka působila dost rozklepaně a nejistě. Když potom Morgan tu pistoli zvedl tak jsem z toho pochopil že byla asi zaseklá…nebo? Potom je otázka jestli se zasekla až po tom co jí Morgan zvedl nebo už když vyskočil ten druhej vocas ze křoví. Nebo že by teda byla uplně bez munice? Popravdě jak to bylo nebo co tim teda autoři chtěli sdělit se už asi nedozvíme, nicméně jak už sem říkal: Kluk působil dost nervozně na to že měl v ruce trumf…a taky ho mohl rovnou zastřelit a vůbec se sním nebavit, sám přece říkal že už to udělali hodněkrát.
tak poslední epka nezklamala, ba naopak, lepší než jsem čekal, skvělý návrat Morgana, scény s Aaronem a Darylem jsou čím dál lepší a je z nich super dvojka, tak trošku jsem doufal ve smrt Gabriela protože nevím jestli bude hrát i v Teen Wolfu pořád když hraje v TWD, ale při tom jak ho chtěla Sasha zastřelit sem tam úplně viděl Deatona z TW a byl jsem naměkko. Kočička Tara se nám uzdravila což je úplně boží protože jsme četl ve špoilerech že umře :) a v neposlední řadě Nicolas a Glenn, jsem moc rád že ho nezabil, myslim že Nick má seriálu co nabídnout, pořád nevim jestli Gabriel náhodou s tim takhle nepraštil schválně aby se ty dveře neodražili a dovnitř nevnikli walkeři, Regiho smrt je škoda, tech chlap se jevil hodně moudře a mohl zastoupit Herschelovo místo, bohužel
Ad. První scéna s Morganem – blázen s pistolí se chová nelogicky. Když Morgan u ohně šahá pro zbraň…nejdřív jsem si myslel, že natahuje závěr, což by nedávalo smysl, protože je zbraň vybitá a závěr by zůstal viset vzadu. Tak jsem si to několikrát přehrál a (i přes ten zvláštní zvuk) zjistil, že chlápek natahuje pouze kohoutek. Tak jsem si řekl – OK, pistole má systém SA (= zjednodušeně řečeno u těhlech pistolí lze vystřelit jen a pouze když je nataženej kohoutek), jenže po odzbrození mířící Morgan mačká spoušť opakovaně a v záběru je vidět, že s mačkáním spouště se pohybuje aj kohoutek. Pistole má tedy spoušťový systém SA/DA (=střílet můžeš s i bez nataženého kohoutku). Takže bláznovo natahování kohoutku je naprosto zbytečné :D Pokud chtěl Morgana zastavit v činnosti, tak mohl rovnou natáhnout závěr a zárověň zmáčknout záchyt závěru (a vypadalo by to, jako kdyby zásobník byl skutečně naládovanej a co víc – kdyby se Morgan vyznal ve zbraních, tak by nevěděl, že ten týpek akorát blafuje) nebo jen na něj zařvat, či se postavit.
Natažením kohoutku dal akorát Morganovi na vědomí „jsem tak nešikovnej s palnou zbraní, že si potřebuju natáhnout kohoutek, abych měl lehkou spoušť, protože si nejsem jist jestli dokážu strefit chlapa na 3 metry s tuhou spouští“.
#5314 h4rry: Tak to máš asi pravdu, v tu chvíli mi to nedošlo i když je fakt že ho těsně předtim pozoroval. Takže jo, přikláním se ke tvému názoru. Možná kdyby Glen nebyl postřelenej tak by ho i dodělal…takhle by těžko vysvětloval jak si způsobil střelný zranění :)
ked si lahli pod naves vtedy ju mal krvavu a le ked vysli spod navesu mal ju cistu fake…chyba
Vsimli ste si zaber, ked bol Daryl s Aaronom v aute, co ich tam uvaznili, ze si Aaron pozeral na lavu ruku? Mal ju dost krvavu..Tak teraz neviem, ci sa len porezal tou SPZ, alebo ho niekto chmatol
a ešte si myslím že pošlu na nich zombikov a potom oni zautočia...........či???????
možno ho len postrelil…alebo strelil vedľa…ja si myslim že tí dvaja od W sú len taký pešiaci čo zbieraju ľudí a robia z nich nemrtvých…a hlavna skupina W je niekde inde.čo vy nato?????veď uvidime…
podívej se jak se rick otočí a vystřelí… nejdřív čumí na deanu a pak směrem k abrahamovi kde odpráskne toho trotla
#5332 Alex02: Heh, zabil toho doktora.
ďalej by ma zaujímala tá posadnutosť niektorých Morganom – akože kvôli čomu? kvôli tým jeho nostradamovským rečiam? aký prínos má jeho postava pre seriál okrem toho, že ňou zaplácajú večne pár minút, aby natiahli diel?
#5341 Stardosmimochodom, to si tu vážne poniektorí myslia, že Rick mal zabiť toho psychopata? omyl… Deana mu prikázala odstreliť svojho aj tak prakticky mŕtveho manžela… už niekedy fakt by tu poniektorí mohli aj začať uvažovať nad týmto seriálom hlbšie, možno by tu potom nevznikali zbytočné diskusie v štýle „načo to pozeráte, keď na to stále kydáte, že kvalita je na prd“
#5334 Ben111absolútne najslabšie „finále“ celého seriálu, ktoré nedáva prakticky žiadny dôvod na to, tešiť sa na začiatok 6. série
nezmyselné telenovelové keci a dve minúty akcie, presne tak ako celá 5. séria od cca 4. dielu
dokola sa opakujúce rovnaké zápletky, iba v iných kulisách, nechápem predĺženú stopáž posledného dielu, nepriniesla nič, okrem vaty a nudy
#5324 Ostberg: Já si myslím, že Gabriel ty dveře nezavřel schválně. Vypadá, jako by se snažil spáchat nepřímou sebevraždu. Už v tom rozhovoru s Diannou ve Spend mi nejprve přišlo, že mluví o sobě, a až pak to stočil na Rick's. Zajímavý byl taky jeho chodec s oprátkou kolem krku.
Ale musí se nechat, že ten kněz Gabriel to hraje parádně!
#5327 h4rry: Já jsem opravdu celou dobu čekal jací budou WOLVES zabijáci…vzhledem ke všem těm odkazům na čelech, mučení obětí, rozřezávání atd. Jsem čekal padouchy číslo jedna ale zatím teda vůbec tak nepůsobí. Navíc tam za celý díl byli stále a jen ti dva pitomci, kteří sou tak ubozí, že nemaj ani náboje do pistole. Zmohli se akorát na složitou past která byla ale dost okatá (pro všechny kromě charakterů WD). Jo stim že mohl ještě Morgana zastřelit po tom co se vyhnul tomu druhýmu je asi jasnej důkaz toho, že prostě neměli náboje. Protože kdyby k němu hned ze začátku šli s nožema v ruce bylo by to asi dost vtipný :D Jinak stim zasekávaním nech bejt…sekla se mi jak ČZta tak GLOCK a nebyla to závada na munici…když už je ta zbraň babička a má něco odslouženo, tak se to stane.
#5325 Cybercaf: Já mám zbroják taky jen chvíli (nějaký 4 roky). Mechanická závada u pistolí je vzácná, to už je pravděpodobnější, že selhal náboj (ale stejně je to hrozně malá pravděpodobnost). Problémový byl např. šrot v podobě samopalu STEN, ten se zasekával v jednom kuse (např. známý atentát na Heydricha). Podle mě neměli do pistole náboje, přesto měl Morgan, po pokusu zastřelit zoombíka, natáhnout závěr (a tím se ujistit, zda nejde o selhání náboje), než jako šílenec mačkat spoušť, ale chápu – stresová situace…
Já teda doufám, že neměli náboje (ale to už se nedozvíme), protože proč by po zpackaném seku svého druha Morgana prostě nezastřelil, času na to měl dost. Ale kdo ví, jak sám říkáš, týpci působí dojmem vysloužilých feťáků po 20ti letech…
V komixu ještě nejsem tak daleko, že bych poznal Wolfs bandu, ale jestli tomhle mají být nějací ultra magoři (ve smyslu „zlí“)…na mě teda působí dost uboze.
#5328 Cybercaf#5325 Cybercaf: Jo musím uznat, že teď když jsem si to znovu přehrál, tak je celkem jasný, že v tý zbrani nebyli vůbec náboje. Proto taky celý to divadlo…i když to teda Morgan nemohl do poslední chvíle tušit na sto procent.
#5323 h4rry: Já jsem tu scénu taky uplně nepochopil. Nevím jak přesně pracujou ty spouštové mechanismy (zbroják vlastním ale teprve chvíli). Ono tam jako asi šlo o to, že hlavně hledali pistoli s kohoutem…pro ten efekt scény. Proto asi vybrahli nějákej ten SIG či co to bylo. Občas se totiž ve filmech stává, že padouchům cvakaj kouhoutky i u zbraní jako GLOCK apod. Jinak jak už sem řekl ta smažka působila dost rozklepaně a nejistě. Když potom Morgan tu pistoli zvedl tak jsem z toho pochopil že byla asi zaseklá…nebo? Potom je otázka jestli se zasekla až po tom co jí Morgan zvedl nebo už když vyskočil ten druhej vocas ze křoví. Nebo že by teda byla uplně bez munice? Popravdě jak to bylo nebo co tim teda autoři chtěli sdělit se už asi nedozvíme, nicméně jak už sem říkal: Kluk působil dost nervozně na to že měl v ruce trumf…a taky ho mohl rovnou zastřelit a vůbec se sním nebavit, sám přece říkal že už to udělali hodněkrát.
#5326 Cybercaf #5327 h4rrytak poslední epka nezklamala, ba naopak, lepší než jsem čekal, skvělý návrat Morgana, scény s Aaronem a Darylem jsou čím dál lepší a je z nich super dvojka, tak trošku jsem doufal ve smrt Gabriela protože nevím jestli bude hrát i v Teen Wolfu pořád když hraje v TWD, ale při tom jak ho chtěla Sasha zastřelit sem tam úplně viděl Deatona z TW a byl jsem naměkko. Kočička Tara se nám uzdravila což je úplně boží protože jsme četl ve špoilerech že umře :) a v neposlední řadě Nicolas a Glenn, jsem moc rád že ho nezabil, myslim že Nick má seriálu co nabídnout, pořád nevim jestli Gabriel náhodou s tim takhle nepraštil schválně aby se ty dveře neodražili a dovnitř nevnikli walkeři, Regiho smrt je škoda, tech chlap se jevil hodně moudře a mohl zastoupit Herschelovo místo, bohužel
#5330 zuzupdAd. První scéna s Morganem – blázen s pistolí se chová nelogicky. Když Morgan u ohně šahá pro zbraň…nejdřív jsem si myslel, že natahuje závěr, což by nedávalo smysl, protože je zbraň vybitá a závěr by zůstal viset vzadu. Tak jsem si to několikrát přehrál a (i přes ten zvláštní zvuk) zjistil, že chlápek natahuje pouze kohoutek. Tak jsem si řekl – OK, pistole má systém SA (= zjednodušeně řečeno u těhlech pistolí lze vystřelit jen a pouze když je nataženej kohoutek), jenže po odzbrození mířící Morgan mačká spoušť opakovaně a v záběru je vidět, že s mačkáním spouště se pohybuje aj kohoutek. Pistole má tedy spoušťový systém SA/DA (=střílet můžeš s i bez nataženého kohoutku). Takže bláznovo natahování kohoutku je naprosto zbytečné :D Pokud chtěl Morgana zastavit v činnosti, tak mohl rovnou natáhnout závěr a zárověň zmáčknout záchyt závěru (a vypadalo by to, jako kdyby zásobník byl skutečně naládovanej a co víc – kdyby se Morgan vyznal ve zbraních, tak by nevěděl, že ten týpek akorát blafuje) nebo jen na něj zařvat, či se postavit.
Natažením kohoutku dal akorát Morganovi na vědomí „jsem tak nešikovnej s palnou zbraní, že si potřebuju natáhnout kohoutek, abych měl lehkou spoušť, protože si nejsem jist jestli dokážu strefit chlapa na 3 metry s tuhou spouští“.
#5325 Cybercaf#5319 barahir: Tak na druhé straně zase držel Abraham doktora těžko říct asi popravil doktora nebo zabránil proměně Regiho
#5314 h4rry: Tak to máš asi pravdu, v tu chvíli mi to nedošlo i když je fakt že ho těsně předtim pozoroval. Takže jo, přikláním se ke tvému názoru. Možná kdyby Glen nebyl postřelenej tak by ho i dodělal…takhle by těžko vysvětloval jak si způsobil střelný zranění :)
Nevíte někdo kdy bude další série? :D