Takze dozvedela som sa zaujimave novinky vraj s Rickovej skupiny nezomre nikto, ale Glenna postreli Nicolas a Morgan pride do alexamdrie s Darylom a Aaronom a na konci uvidime miekoho zo skupiny W
#5234 Cermb0: no ale ten tam určite nebude preetože toho si nemožu dovolit ten serial je dost nizkorozpočtovy začali ho davat na podradnej malo znamej stanici AMC serial bol loteria len vdaka tomu že ma taku sledovanost su dalšie serie oni spravili 2 serie s tym že bud sa uchyti alebo nie a konči a herci su tam malo znami určite sa nemozu rovnat z charlie chenom to za cenu cheena by tam zohnali 5 inych hviezd ako mark walberg, dwayne johnson ,a podobne,
#5230 WarriorQueen: jj, jen kdyby to ten seriál alespoň tak uměl… takto jsou tam nefungující lidi, co tvrdě zkouší diváka a tváří se tam hlavně skoro jak debilové
Daryl má být zajat a mučen, takže není stoprocentní, že zemře. Tara zemře na následky zranění. Rick dostane povolení zabít Petea, po tom co Pete zabije Deannina manžela. Rick výstřelama „přivolá“ skupinu Wolves a začne nám menší přestřelka. Negan se blíží.
Daryl má být zajat a mučen, takže není stoprocentní, že zemře. Tara zemře na následky zranění. Rick dostane povolení zabít Petea, po tom co Pete zabije Deannina manžela. Rick výstřelama „přivolá“ skupinu Wolves a začne nám menší přestřelka. Negan se blíží.
#5229 Alex02: No ty to musis vediet najlepsie, ked tvoj oblubeny serial je aj „Carrie diares“. :) Je to fakt divne ked sa sem pisu taketo komenty. Serial robi zaujimavym presne ten vyvoj postav, nie zabijanie chodcov. A ked niekomu pride nudny diel, kde nam vykresluju ako sa ludia, ktorí boli tvrdo skusani snazia fungovat v novom prostredi, ktore sa tvari skoro „ako predtym“… Tak neviem.. Bolo by lepsie nenapisat ziadny koment
#5226 nimbus212: Ano jsi.. Obyvatelé Alexandrie jsou sice naivní a potřebují se trošku pochlapit ale řvaním, krví, násilím a máváním zbraní do ksichtu to nepůjde..Rick to myslel dobře ale přehnal to.
Není to úplně k tématu, ale chtěla bych Vás poprosit jestli byste mi nevyplnili dotazník k bakalářské práci na téma „Autorské právo u audiovizuálního díla uveřejněného na internetu“. Dotazník zabere jen 4 minuty a moc byste mi tím pomohli. Děkuju a omlouvám se za spam http://filmove-piratstvi-v-cr.vyplnto.cz/
Není to úplně k tématu, ale chtěla bych Vás poprosit jestli byste mi nevyplnili dotazník k bakalářské práci na téma „Autorské právo u audiovizuálního díla uveřejněného na internetu“. Dotazník zabere jen 4 minuty a moc byste mi tím pomohli. Děkuju a omlouvám se za spam http://filmove-piratstvi-v-cr.vyplnto.cz/
tak dnešní díl byl teda massive hardcore, opravdu se mi moc líbil, hlavně scény se Sashou a taky Rick nezklamal, Nickolas taky doufám zůstane protože je to typickej zmetek :D těším se na příště, třeba se objeví Morgan :)
Takze dozvedela som sa zaujimave novinky vraj s Rickovej skupiny nezomre nikto, ale Glenna postreli Nicolas a Morgan pride do alexamdrie s Darylom a Aaronom a na konci uvidime miekoho zo skupiny W
#5254 Mela#5232 verka20: Negan je daleko, nejdřív musí potkat Ježíše a navštívit kopec :)
#5236 k_ub0: za 1 diel Dva a pol chlapa bral charlie cheen 1,25 milióna dolárov (v prepočte približne 977-tisíc eur).
#5240 Cermb0#5234 Cermb0: no ale ten tam určite nebude preetože toho si nemožu dovolit ten serial je dost nizkorozpočtovy začali ho davat na podradnej malo znamej stanici AMC serial bol loteria len vdaka tomu že ma taku sledovanost su dalšie serie oni spravili 2 serie s tym že bud sa uchyti alebo nie a konči a herci su tam malo znami určite sa nemozu rovnat z charlie chenom to za cenu cheena by tam zohnali 5 inych hviezd ako mark walberg, dwayne johnson ,a podobne,
#5237 k_ub0No na Negana se určitě hodí :)
Kirkman by rád obsadil v šesté sérii Charlie Sheena.
http://undeadwalking.com/…alking-dead/
#5236 k_ub0 #5241 hoolio88#5230 WarriorQueen: jj, jen kdyby to ten seriál alespoň tak uměl… takto jsou tam nefungující lidi, co tvrdě zkouší diváka a tváří se tam hlavně skoro jak debilové
#5257 Alex02Daryl má být zajat a mučen, takže není stoprocentní, že zemře. Tara zemře na následky zranění. Rick dostane povolení zabít Petea, po tom co Pete zabije Deannina manžela. Rick výstřelama „přivolá“ skupinu Wolves a začne nám menší přestřelka. Negan se blíží.
Pokud to tu bylo tak se omlouvám :)
#5238 MelaDaryl má být zajat a mučen, takže není stoprocentní, že zemře. Tara zemře na následky zranění. Rick dostane povolení zabít Petea, po tom co Pete zabije Deannina manžela. Rick výstřelama „přivolá“ skupinu Wolves a začne nám menší přestřelka. Negan se blíží.
Pokud to tu bylo tak se omlouvám :)
#5229 Alex02: No ty to musis vediet najlepsie, ked tvoj oblubeny serial je aj „Carrie diares“. :) Je to fakt divne ked sa sem pisu taketo komenty. Serial robi zaujimavym presne ten vyvoj postav, nie zabijanie chodcov. A ked niekomu pride nudny diel, kde nam vykresluju ako sa ludia, ktorí boli tvrdo skusani snazia fungovat v novom prostredi, ktore sa tvari skoro „ako predtym“… Tak neviem.. Bolo by lepsie nenapisat ziadny koment
#5233 ZvacAbooože, toto bol zas brutálne nudný diel, kde sa vôbec, ale vôbec nič nestalo, iba samé telenovelové dialógy…
#5230 WarriorQueen#5226 nimbus212: Ano jsi.. Obyvatelé Alexandrie jsou sice naivní a potřebují se trošku pochlapit ale řvaním, krví, násilím a máváním zbraní do ksichtu to nepůjde..Rick to myslel dobře ale přehnal to.
#5226 nimbus212: Áno.
Jsem snad jedinej komu se zdá, že Mishone je zas****á d*vka? :D
#5227 kiso1561 #5228 Cermb0Ak bude finále série také ako sa píše v spoileroch, tak to bude top :) radšej som to dal do sekcie spoilery, keby mal niekto námetky …
budtě rádi že to není jako s komiksu :D tam Rick přišel k Petovi dom a hnedka mu vypálil pěstí :)
Rick má v ledasčem pravdu, ale na druhou stranu se chová jako psychicky labilní jedinec.
tak dnešní díl byl teda massive hardcore, opravdu se mi moc líbil, hlavně scény se Sashou a taky Rick nezklamal, Nickolas taky doufám zůstane protože je to typickej zmetek :D těším se na příště, třeba se objeví Morgan :)