Díl parádní a rozhodně nesouhlasím s tím, že druhá polovina stojí za nic. To první polovina byl těžkej nudnej šrot, chvílemi jsem chtěl přetáčet a vůbec přestat koukat.. Celá nemocnice v Atlantě byla trapná, roztáhnuté, epizody úplně o ničem a smrt Beth ubohá.. Od smrti Tyreese to nabralo zase tempo a hltám každý díl z druhé poloviny páté série. Rickovo scéna super, ale trošku to přehnal no, snad finále bude stát za to. Andrew Lincoln je vážně skvělý herec.. Bohužel to ale vidím tak, že se ve finále nic nedozvíme, otevře se hromada otázek a budeme čekat 7 měsíců..
Všichni se pořád stěžují, že lidi z Alexandrie nejsou zabijáci jako oni, a že jsou slabí a bla bla bla. No tak přece silnější ochraňuje slabšího ne? A Rick by měl přece pomáhat a chránit :-D ale místo toho mu opět ruplo v hlavě.....
Mě se epizoda líbila :) V případě Ricka bych řekl co všechno prožili a třeba by se těm lidem otevřeli oči . Z Alexandrie to snad chápe jen Enid a Jessie , a to je tak trochu smutné . Carol pravděpodobně neumře , byla v poslední scéně s Rickem , Glennem , Maggie , Mischonne , Eugenem a Gabrielem
#5169 Simonne-Cirka: Prosimtě, je jedno, jestli je to pravda nebo ne, pokud už máš potřebu tohle psát, napiš to jako spoiler, ať to nekazíš ostatním, děkuju.
Finále nebude mít 90 minut čistýho dílu, už jsme to tady rozebírali, v těch 90 minutách jsou i reklamy, čistý díl bude mít asi kolem hodiny. Dnešní díl asi nic moc neřekl lidem, kteří nečtou komiks, já jsem ho asi před dvěma týdny začal číst a právě teď jsem pár dílů dál než je seriál, a po tomhle dílu to vypadá, že by seriál mohl být trochu jako komiks a to znamená, že se toho tam teď asi bude hodně dít. Takže mě dnešní díl hodně navnadil na finále. Ale je pravda, že jinak ze začátku se toho tam dnes moc nedělo, a postava Sashy mě tak rozčiluje, že jsem doufal, že tam nebude moc dlouho … a bohužel, dočkal jsem se Sashy víc než jsem chtěl.
#5176 tynej: Já tě chápu, ale ono je těžký vymyslet něco novýho. Buď budou mít nějakej úkryt, což lidem bude připomínat druhou a třetí řadu (farmu, věznici), nebo budou na cestách, což jim bude evokovat podstatnou část čtvrtý a pátý série… Nevim, v jaký fázi je komiks (zatim jsem se k němu nedostal), jestli je tam nějakej dějovej zvrat, kterej by tenhleten zaběhnutej koncept celej rozboural.
#5178 tynej: Nevím jestli zrovna odborník, ale to záleží na tom, jak si to kdo zrovna na tom jídle fiktivně založí. Jestli žerou protože jen princip dokud můžou být aktivní. Nebo protože potravou doplňují energii (což vzhledem k nefungování organismu je stejně blbost a k ničemu to vlastně nevede) nebo to vyžaduje jejich původce (v případě, že by to byl třeba právě virus, parazit). Ale obecně na to není žádná konkrétní odpověď. Bez potravy sice u zombies může teoreticky jakože docházet ke snížení jakože funkce třeba v aktivitě, ale na druhou stranu právě z jejich koncepce je nežrání po nějakou dobu prostě ze hry neodstaví. Tady už stejně nedochází k žádnýmu získávání živin, žádné regeneraci, jednoduše k ničemu. Třeba ve WD se rozpadají tak či tak. Takže, já se kloním k tomu, že být bez potravy na dlouho pro ně nehraje tak velkou fatální roli, ale jak římám, záleží od univerza k univerzu.
Přidávám se k názorům, že poslední díl nuda, která se táhne už od smrti Beth. Možná by mohli dávat víc prostoru jiným postavám (nebaví mě furt koukat na ten kamennej ksicht Sashy, dost mi tam už leze na nervy). V posledních 5 minutách to vypadalo, že by se možná mohl ve finálové episodě něco dít, v následujícím traileru to však vypadá, že budeme koukat 90 minut na
rozhodování, zda vyloučí Ricka z Alexandrie či ne.
Dotaz k poslednímu dílu: Nevíte někdo, co znamená to vyříznuté W na čelech všech těch zombíků? Už si toho všímám asi 3–4 díl, ale v tomhle posledním to tam bylo asi 5×. Nebo se to tam ještě nezmiňovalo? A taky vám přijde, že Rosita byla daleko větší kočka předtím, než začala mluvit? :D
#5180 Cybercaf: No tak ja posledny diel vidim asi tak , ze 45 minut sa tam bude rozoberat Rick bla bla a potom Alexandriu napadnu zombie aspon tak to tam vraj ma byt ....., takze v podstate mas pravdu prva polovica sa bude rozpravat druha bude o zabijani , umierani a akcnosti......Ako som pisala je pravda, ze niektore dieli su nudne a proste nieco co roztiahnu na 3 dieli by mohli napchat kludne do jedneho , ale aj tak nedam na twd dopustit :D
No tak ja posledny diel vidim asi tak , ze 45 minut sa tam bude rozoberat Rick bla bla a potom Alexandriu napadnu zombie aspon tak to tam vraj ma byt ....., takze v podstate mas pravdu prva polovica sa bude rozpravat druha bude o zabijani , umierani a akcnosti......Ako som pisala je pravda, ze niektore dieli su nudne a proste nieco co roztiahnu na 3 dieli by mohli napchat kludne do jedneho , ale aj tak nedam na twd dopustit :D
Málo serialu si udrží kvalitu prvních serii – výjimka asi jen Breaking Bad a Game of Thrones. TWD pořád patří mezi to lepší a zasloužil by si trošku více konstruktivní kritiku, protože nějaké názory tady že to je sračka apod to je přehnané
#5175 Simonne-Cirka: Jednoduše proto, že druhá část páté série patří mezi ty slabší období celého seriálu. A konečná epizoda to dle mého nemůže už zachránit. Jasný že na konci budeme zase všichni čumět s otevřenou hubou kdo to odskákal a jak ale čekal jsem, že předposlední epizoda připraví pořádnej podklad a trochu navnadí jak už tomu bylo dříve několikrát. Zatím to ale vypadá že opravdu ne…že se tam opět bude jen povídat a povídat…ano nějácí zombíci budou zabiti…ale z toho už tvůrci také udělali takovou zaběhlou rutinu: „Necháme tam zabít pár zombíků abysme lidem připomněli o čem ten seriál vlastně je a aby furt neremcali“. Ale nepříde vám to už občas nudný…když jich tam 10 postřílej a 5 propíchnou nožem? Nějak to ztrácí štávu. Já se těch 90 minut opravdu bojím. Ano chci už aby to trápení druhé půlky sezóny ukončili a šli na další sérii pro změnu trochu víc od lesa.
Díl parádní a rozhodně nesouhlasím s tím, že druhá polovina stojí za nic. To první polovina byl těžkej nudnej šrot, chvílemi jsem chtěl přetáčet a vůbec přestat koukat.. Celá nemocnice v Atlantě byla trapná, roztáhnuté, epizody úplně o ničem a smrt Beth ubohá.. Od smrti Tyreese to nabralo zase tempo a hltám každý díl z druhé poloviny páté série. Rickovo scéna super, ale trošku to přehnal no, snad finále bude stát za to. Andrew Lincoln je vážně skvělý herec.. Bohužel to ale vidím tak, že se ve finále nic nedozvíme, otevře se hromada otázek a budeme čekat 7 měsíců..
Všichni se pořád stěžují, že lidi z Alexandrie nejsou zabijáci jako oni, a že jsou slabí a bla bla bla. No tak přece silnější ochraňuje slabšího ne? A Rick by měl přece pomáhat a chránit :-D ale místo toho mu opět ruplo v hlavě.....
Haluz, Nick bol zasa v psychopat móde, ak by nedošla tá stará, tak ho snáď uškrtí.
Mě se epizoda líbila :) V případě Ricka bych řekl co všechno prožili a třeba by se těm lidem otevřeli oči . Z Alexandrie to snad chápe jen Enid a Jessie , a to je tak trochu smutné . Carol pravděpodobně neumře , byla v poslední scéně s Rickem , Glennem , Maggie , Mischonne , Eugenem a Gabrielem
#5169 Simonne-Cirka: Prosimtě, je jedno, jestli je to pravda nebo ne, pokud už máš potřebu tohle psát, napiš to jako spoiler, ať to nekazíš ostatním, děkuju.
#5193 Ananas: ! No taky jsem to nepochopil, ale bylo to tak v komiksu, jenže v komiksu tomu předcházelo hodně věcí
Tak niak som to nechpochopil čo spravila Mišon, Rick hovoril pravdu „Zabi alebo budeš zabit“.
#5194 ReaggerFinále nebude mít 90 minut čistýho dílu, už jsme to tady rozebírali, v těch 90 minutách jsou i reklamy, čistý díl bude mít asi kolem hodiny. Dnešní díl asi nic moc neřekl lidem, kteří nečtou komiks, já jsem ho asi před dvěma týdny začal číst a právě teď jsem pár dílů dál než je seriál, a po tomhle dílu to vypadá, že by seriál mohl být trochu jako komiks a to znamená, že se toho tam teď asi bude hodně dít. Takže mě dnešní díl hodně navnadil na finále. Ale je pravda, že jinak ze začátku se toho tam dnes moc nedělo, a postava Sashy mě tak rozčiluje, že jsem doufal, že tam nebude moc dlouho … a bohužel, dočkal jsem se Sashy víc než jsem chtěl.
#5176 tynej: Já tě chápu, ale ono je těžký vymyslet něco novýho. Buď budou mít nějakej úkryt, což lidem bude připomínat druhou a třetí řadu (farmu, věznici), nebo budou na cestách, což jim bude evokovat podstatnou část čtvrtý a pátý série… Nevim, v jaký fázi je komiks (zatim jsem se k němu nedostal), jestli je tam nějakej dějovej zvrat, kterej by tenhleten zaběhnutej koncept celej rozboural.
Takže tu Rickovu zbraň vzal Nicholas, ok. V tomhle díle se mi po dlouhé době líbil Glenn + poslední záběry se Sashou.
#5187 Simonne-Cirka: Moc o tom nevím, jen co sem zjistil v serialu bylo casto odkazovaná na tu skupinu wolves z komiksu – ale není od Negena
Rick is nuts :-D
#5186 yero: To bude ta Neganova skupina ?
#5189 yero#5184 Menec: W = Wolves, taková parta scavengeru
#5187 Simonne-Cirka#5178 tynej: Nevím jestli zrovna odborník, ale to záleží na tom, jak si to kdo zrovna na tom jídle fiktivně založí. Jestli žerou protože jen princip dokud můžou být aktivní. Nebo protože potravou doplňují energii (což vzhledem k nefungování organismu je stejně blbost a k ničemu to vlastně nevede) nebo to vyžaduje jejich původce (v případě, že by to byl třeba právě virus, parazit). Ale obecně na to není žádná konkrétní odpověď. Bez potravy sice u zombies může teoreticky jakože docházet ke snížení jakože funkce třeba v aktivitě, ale na druhou stranu právě z jejich koncepce je nežrání po nějakou dobu prostě ze hry neodstaví. Tady už stejně nedochází k žádnýmu získávání živin, žádné regeneraci, jednoduše k ničemu. Třeba ve WD se rozpadají tak či tak. Takže, já se kloním k tomu, že být bez potravy na dlouho pro ně nehraje tak velkou fatální roli, ale jak římám, záleží od univerza k univerzu.
Přidávám se k názorům, že poslední díl nuda, která se táhne už od smrti Beth. Možná by mohli dávat víc prostoru jiným postavám (nebaví mě furt koukat na ten kamennej ksicht Sashy, dost mi tam už leze na nervy). V posledních 5 minutách to vypadalo, že by se možná mohl ve finálové episodě něco dít, v následujícím traileru to však vypadá, že budeme koukat 90 minut na
rozhodování, zda vyloučí Ricka z Alexandrie či ne.
Dotaz k poslednímu dílu: Nevíte někdo, co znamená to vyříznuté W na čelech všech těch zombíků? Už si toho všímám asi 3–4 díl, ale v tomhle posledním to tam bylo asi 5×. Nebo se to tam ještě nezmiňovalo? A taky vám přijde, že Rosita byla daleko větší kočka předtím, než začala mluvit? :D
#5186 yero#5180 Cybercaf: No tak ja posledny diel vidim asi tak , ze 45 minut sa tam bude rozoberat Rick bla bla a potom Alexandriu napadnu zombie aspon tak to tam vraj ma byt ....., takze v podstate mas pravdu prva polovica sa bude rozpravat druha bude o zabijani , umierani a akcnosti......Ako som pisala je pravda, ze niektore dieli su nudne a proste nieco co roztiahnu na 3 dieli by mohli napchat kludne do jedneho , ale aj tak nedam na twd dopustit :D
No tak ja posledny diel vidim asi tak , ze 45 minut sa tam bude rozoberat Rick bla bla a potom Alexandriu napadnu zombie aspon tak to tam vraj ma byt ....., takze v podstate mas pravdu prva polovica sa bude rozpravat druha bude o zabijani , umierani a akcnosti......Ako som pisala je pravda, ze niektore dieli su nudne a proste nieco co roztiahnu na 3 dieli by mohli napchat kludne do jedneho , ale aj tak nedam na twd dopustit :D
Málo serialu si udrží kvalitu prvních serii – výjimka asi jen Breaking Bad a Game of Thrones. TWD pořád patří mezi to lepší a zasloužil by si trošku více konstruktivní kritiku, protože nějaké názory tady že to je sračka apod to je přehnané
#5175 Simonne-Cirka: Jednoduše proto, že druhá část páté série patří mezi ty slabší období celého seriálu. A konečná epizoda to dle mého nemůže už zachránit. Jasný že na konci budeme zase všichni čumět s otevřenou hubou kdo to odskákal a jak ale čekal jsem, že předposlední epizoda připraví pořádnej podklad a trochu navnadí jak už tomu bylo dříve několikrát. Zatím to ale vypadá že opravdu ne…že se tam opět bude jen povídat a povídat…ano nějácí zombíci budou zabiti…ale z toho už tvůrci také udělali takovou zaběhlou rutinu: „Necháme tam zabít pár zombíků abysme lidem připomněli o čem ten seriál vlastně je a aby furt neremcali“. Ale nepříde vám to už občas nudný…když jich tam 10 postřílej a 5 propíchnou nožem? Nějak to ztrácí štávu. Já se těch 90 minut opravdu bojím. Ano chci už aby to trápení druhé půlky sezóny ukončili a šli na další sérii pro změnu trochu víc od lesa.
#5183 Simonne-Cirka