Jinak, skvělá epizoda… jak sou všichni z toho kulturního prostredí najednou.. úplne vedle.. a to napetí z té jejich pochopitelné ostražitosti.. no paráda.
Zdá sa iba mne že sa tá hlavna žena šéfka Alexandrie podobá na tu ženu z Terminusu ? Teda nehrá ju ta ista žena herečka ? https://www.facebook.com/photo.php?…
Poslední díl 5×12 měl podle mne hlavu i patu. Dostalo se nám možného komunitního přežití. Naše parta je sice obezřetná a mají k tomu ůvod. Ovšem nebyl by právě princip komunit možnost realného žití? Vždyt skupina majíc svět k žití a všechny jeho suroviny, je stále jako oškubané kuře?! Osobně doufám, že uvisím náznak živata ve skupině přeživších s realnou strukturou vedení, alespon v dalších dílech. Nerž teda se dostaneme dějově k nějakému peudo warlordu atd. Jednoznačně jeden z tě hodně povedených dílů
Díl se mi taky líbil. Trochu mi to připomnělo atmosféru z prvních dvou sérií. Ale ani dřívější díly z této série, od smrti Beth, nebyly špatné. Zajímá mě, jestli se vyvine něco mezi Rickem a blondýnou, která ho stříhala. Rick se krapet chová, jako kdyby měl posttraumatickou stresovou poruchu (až když se člověk dostane do bezpečí, začne mít psychické problémy z psychického či fyzického vypětí, kterému byl vystaven).
Lidi a co ten Morgen dočkáme se ho ? nebo až v další seri 6 ?? podle mě tam bez tak dlouho nevydrží vždy se to nějak pokazilo :D a hrát si na šerifa a jiné v malé vesničce to je coool spíš ,aby hledali příčinu infekce viru a toho jak zneškodnit všechny zombie ! A nakonec Morgen pude do Washingtonu kde Rick a skupina nebude :D
moja menšia predstava o finále tejto série :D : pozor veľké spoilery z komixu…
osobne dúfam, že v predposlednej časti by mohol Rick zabiť Peta (manžel Jessie) a rovnako ako v komixe by výstrel prilákal tú hordu, ktorá na Alexandriu zaútočí vo finále.. končilo by to napríklad ako postrelia Carla a celkovo by to bol taký dobrý cliffhanger kedy by bola Alexandria zamorená a museli by sme čakať do Októbra kto všetko prežil a ako to skončí :D čo myslíte?
#4823 HardyCz: Je tam s nimi. Byl vidět u brány, když tam vstoupili a pak v domě někde bokem. Nemá moc prostor a hádám, že ani mít nebude, Bude pak stále jen v kostele.
#4836 k_ub0: šup studenou sprchu a znovu se podívej. Pokud se nic nezmění, tak rovnou k očaři :-D
#4840 k_ub0Jinak, skvělá epizoda… jak sou všichni z toho kulturního prostredí najednou.. úplne vedle.. a to napetí z té jejich pochopitelné ostražitosti.. no paráda.
Proč kam zmizela Rickova zbraň kterou schoval za plotem ?
#4834 heminstein: no ano su uplne ine nemaju podobne tvare a vlasy že ne šak otvor oči .:D
#4839 MonkeyskunkVšimli jste si, že na konci proslovu začala Rickovi hrát Guvernérova hudba?
#4887 Moser5521#4833 k_ub0: Rozhodně nepodobá.
#4836 k_ub0Zdá sa iba mne že sa tá hlavna žena šéfka Alexandrie podobá na tu ženu z Terminusu ? Teda nehrá ju ta ista žena herečka ? https://www.facebook.com/photo.php?…
#4834 heminsteinPoslední díl 5×12 měl podle mne hlavu i patu. Dostalo se nám možného komunitního přežití. Naše parta je sice obezřetná a mají k tomu ůvod. Ovšem nebyl by právě princip komunit možnost realného žití? Vždyt skupina majíc svět k žití a všechny jeho suroviny, je stále jako oškubané kuře?! Osobně doufám, že uvisím náznak živata ve skupině přeživších s realnou strukturou vedení, alespon v dalších dílech. Nerž teda se dostaneme dějově k nějakému peudo warlordu atd. Jednoznačně jeden z tě hodně povedených dílů
Díl se mi taky líbil. Trochu mi to připomnělo atmosféru z prvních dvou sérií. Ale ani dřívější díly z této série, od smrti Beth, nebyly špatné. Zajímá mě, jestli se vyvine něco mezi Rickem a blondýnou, která ho stříhala. Rick se krapet chová, jako kdyby měl posttraumatickou stresovou poruchu (až když se člověk dostane do bezpečí, začne mít psychické problémy z psychického či fyzického vypětí, kterému byl vystaven).
Lidi a co ten Morgen dočkáme se ho ? nebo až v další seri 6 ?? podle mě tam bez tak dlouho nevydrží vždy se to nějak pokazilo :D a hrát si na šerifa a jiné v malé vesničce to je coool spíš ,aby hledali příčinu infekce viru a toho jak zneškodnit všechny zombie ! A nakonec Morgen pude do Washingtonu kde Rick a skupina nebude :D
Oholen a ostříhán je z děduly 20 letý policajt v čisté uniformě :-D
#4824 Jirkason: Aha, vůbec jsem si ho totiž nevšiml. Také si myslím, že už nebude mít moc prostoru.
#4825 borak: Předtím vypadal správně bad-ass, teď vypadá jak dítě :D (to mi tak připomnělo tenhle obrázek http://goo.gl/8z1Pzh :D )
#4842 Hodooormoja menšia predstava o finále tejto série :D : pozor veľké spoilery z komixu…
osobne dúfam, že v predposlednej časti by mohol Rick zabiť Peta (manžel Jessie) a rovnako ako v komixe by výstrel prilákal tú hordu, ktorá na Alexandriu zaútočí vo finále.. končilo by to napríklad ako postrelia Carla a celkovo by to bol taký dobrý cliffhanger kedy by bola Alexandria zamorená a museli by sme čakať do Októbra kto všetko prežil a ako to skončí :D čo myslíte?
Suprovej díl! Dobrá změna. Rick úplně nový člověk.
Největší zklamání jednoznačně to, že Rick shodil svůj beard :(
#4828 HardyCz#4823 HardyCz: Je tam s nimi. Byl vidět u brány, když tam vstoupili a pak v domě někde bokem. Nemá moc prostor a hádám, že ani mít nebude, Bude pak stále jen v kostele.
#4828 HardyCzNevíte někdo, kam zmizel kněz? :D Ten ješte nezemřel, nebo se mílím?
#4824 JirkasonObjavy sa Negan ešte v tejto sérii a uvidíme aj ostatne kolónie ? :D
To Jirkason : Dík za objasnění, nějak mi to uteklo.
#4818 dorota_: Carol
Inac tu zbran by mohol zobrat Jesus…dufam, ze ho daju aj do serialu