Tak jsem konečně zkouknul pondělní díl a musím říct, že konečně po třech dílech bylo na co se koukat. Už bylo načase, málem mě seriál unudil k smrti :-) Super díl!
#4750 Scenárista s veľkým S: No uvidíme,jelikož autor komixu se kdesik vyjádřil, že připravit Ricka o ruku byl docela omyl :) Ale Lůca s Glennem by byla fajn dvojka … no jsem zvědav :)
#4748 Majestic: Tož aspoň dej odkaz, kdo to je, ne? Kdo má vědět, kdo zářil v Lost a maloroloval ve Stargate. :D Jinak bych na tu roli nasadil určitě Seagala, ten se od velkých nasr*ných spravedlivých bouchačů za posledních dvacet let dodotvářil až na výraz přestárlýho psychopata a s pálkou by si rozumněl, takže jasná role pro něj. A alespoň by v seriálu byla sranda.
#4747 kezir89: Naprostý souhlas. Já jen čekám, až se objeví paznecht N. :-D Už jsem i viděl, kdo by jej měl hrát a myslím, že herce vybrali dost dobrého (zazářil i v LOST, malá role ve StarGate seriálu) :-)
V té kominutě to bude dost zajímavé … sic to znám z komixu, ale to jak Aaron mluvil o tom, že lidé jsou nejlepší komodita, jako by říkal – potřebujeme lidi, co se o sebe umí postarat a umí se postarat i o jiné, bo nám někdo šlape na kuří oka a už nás to nebaví a naši lidé jsou jen farmáři, co se bojí a platí mu … a my víme komu, že :) Jou, bude to ještě zajímavé a jsem zvědav, jak seriál vybruslí se vztahy, které se v Alexandrii rozvíjí :)
No představa Rick + Michonne je docela dost zajímavá, jako určitě mezi nimi něco je, ale na milostný vztah to moc nevypadá, zatím, uvidíme jak to bude dál. Podle mě se ale Rick už moc na nějaký vztah nehodí, teď se stará hlavně o skupinu, což mu jde dobře, ale prostě, kdyby měl zase ztratit někoho koho by měl rád, nebo dokonce miloval, tak by to pro něj zase bylo dost krutý. Ale neříkám, že bych mu to nepřál, to ne, někdy je potřeba se trošku odreagovat a být s někým blízkým.
Můj názor na to, že se chtěli všichni, kromě Ricka, rychle přidat do té komunity je, že si asi všichni prostě chtěli odpočnout po tom, co se všechno stalo. Je mě taky nelogické, že se do toho vrhají brzo po zkušenosti s Terminusem, jenže oni moc na vybranou nemají, potřebují doplnit síly.
Já si myslím že Rickův a Michonnin vztah se rozvine až v ASF :D protože nebudou muset řešit přežití budou žít v pocitu bezpečí tak si najdou čas na sebe Rick a Carl najdou krásný dům já už vidím jak Rick A Mich budou v posteli :) bude to jen otázka času a bude to moc pěkné :‚( zase budu brečet už teď si to představuju ten jejich krásný vztah :‘(
Opravdu jsem nečekala, že zrovna na téhle diskuzi se zvrhne „debata“ o homosexualitě a Slovensku. Prosím, považujte to téma za uzavřené a diskutujte, pokud chcete, o dílu a prosím odpousťte si doprovodné komentáře o ne/přirozenosti.
Pokud někteří mají nějaký výchovný komplex a potřebují přesvědčovat lidi o své pravdě dělejte to přes vzkazy, to vám ještě říct můžu. To, že byste to dělat neměli, ještě v takové formě, jaká tu byla, vám říct nemůžu.
A ještě jednou, považujte toto téma na diskuzi o seriálu za uzavřené. Děkujeme.
[smazáno] Neni to proti prirode a neprirozeny. Kazdej druhej pes suka ostatni psi. Ale stejne tak se vyskytuje napriklad u opic, ale taky lvu a delfinu. Nektery druhy poradaji skupinovy orgie a treba krysy jedou incest bez mrknuti oka. Mozna to neni prirozeny pro tebe, ale v prirode je to naprosto normalni vec. Prvni si o tom neco zjisti, nez se zacnes ohanet prirodnima zakonama. To, ze se neco vyskytuje u mensi skupiny lidi nez je 50% populace jeste neznamena, ze to neni prirozeny. Navic bych rekl, ze je dost mozny, ze kvuli tak primitivnim nazorum jako jsou ty tvoje, kotel lidi neprirozene predstira heterosexualitu, takze je takovych lidi vic nez si myslis ;-)
Tak jsem konečně zkouknul pondělní díl a musím říct, že konečně po třech dílech bylo na co se koukat. Už bylo načase, málem mě seriál unudil k smrti :-) Super díl!
#4757 verka20: To tvrdili už i o úvodní epizodě a neuvěřím, dokud to neuvidím.
#4760 verka20Finále 5.řady bude mít 90 minut!!! :)
#4758 Thomas Morta #4783 gladiator992#4750 Scenárista s veľkým S: No uvidíme,jelikož autor komixu se kdesik vyjádřil, že připravit Ricka o ruku byl docela omyl :) Ale Lůca s Glennem by byla fajn dvojka … no jsem zvědav :)
#4754 k_ub0: No svatá dobroto. Doufám, že scénaristi nechcou tu samý.
http://www.projectcasting.com/…ether-video/
#4755 ZvacA#4752 ZvacA: Přesně tak, Seagal je mu i celkem podobný. :)
#4748 Majestic: Tož aspoň dej odkaz, kdo to je, ne? Kdo má vědět, kdo zářil v Lost a maloroloval ve Stargate. :D Jinak bych na tu roli nasadil určitě Seagala, ten se od velkých nasr*ných spravedlivých bouchačů za posledních dvacet let dodotvářil až na výraz přestárlýho psychopata a s pálkou by si rozumněl, takže jasná role pro něj. A alespoň by v seriálu byla sranda.
#4753 pajajs#4735 Thomas Morta: :D Pobavils.
Tak čo zomrie nám Glenn ? :D už je na čase aby prišiel Rick o ruku a Carl o oko
#4756 kezir89žiadam admina aby konečne zakročil, napriek jasným upozorneniam sa tu opäť homofóbne spamuje
#4747 kezir89: Naprostý souhlas. Já jen čekám, až se objeví paznecht N. :-D Už jsem i viděl, kdo by jej měl hrát a myslím, že herce vybrali dost dobrého (zazářil i v LOST, malá role ve StarGate seriálu) :-)
#4752 ZvacA #4761 GeekV té kominutě to bude dost zajímavé … sic to znám z komixu, ale to jak Aaron mluvil o tom, že lidé jsou nejlepší komodita, jako by říkal – potřebujeme lidi, co se o sebe umí postarat a umí se postarat i o jiné, bo nám někdo šlape na kuří oka a už nás to nebaví a naši lidé jsou jen farmáři, co se bojí a platí mu … a my víme komu, že :) Jou, bude to ještě zajímavé a jsem zvědav, jak seriál vybruslí se vztahy, které se v Alexandrii rozvíjí :)
#4748 MajesticNo představa Rick + Michonne je docela dost zajímavá, jako určitě mezi nimi něco je, ale na milostný vztah to moc nevypadá, zatím, uvidíme jak to bude dál. Podle mě se ale Rick už moc na nějaký vztah nehodí, teď se stará hlavně o skupinu, což mu jde dobře, ale prostě, kdyby měl zase ztratit někoho koho by měl rád, nebo dokonce miloval, tak by to pro něj zase bylo dost krutý. Ale neříkám, že bych mu to nepřál, to ne, někdy je potřeba se trošku odreagovat a být s někým blízkým.
Můj názor na to, že se chtěli všichni, kromě Ricka, rychle přidat do té komunity je, že si asi všichni prostě chtěli odpočnout po tom, co se všechno stalo. Je mě taky nelogické, že se do toho vrhají brzo po zkušenosti s Terminusem, jenže oni moc na vybranou nemají, potřebují doplnit síly.
DROBNÝ SPOILER Přibližně v 5×15 prý Daryl opět usedne na motorku. Zdroj: TVguru
vzhledem k tomu, že Andrea je mrtvá (v komixu se Rick spustí s Andreou) tak je docela i možný, že něco bude Michonne :-)
Richonne FOREVER :) :'(
Já si myslím že Rickův a Michonnin vztah se rozvine až v ASF :D protože nebudou muset řešit přežití budou žít v pocitu bezpečí tak si najdou čas na sebe Rick a Carl najdou krásný dům já už vidím jak Rick A Mich budou v posteli :) bude to jen otázka času a bude to moc pěkné :‚( zase budu brečet už teď si to představuju ten jejich krásný vztah :‘(
Opravdu jsem nečekala, že zrovna na téhle diskuzi se zvrhne „debata“ o homosexualitě a Slovensku. Prosím, považujte to téma za uzavřené a diskutujte, pokud chcete, o dílu a prosím odpousťte si doprovodné komentáře o ne/přirozenosti.
Pokud někteří mají nějaký výchovný komplex a potřebují přesvědčovat lidi o své pravdě dělejte to přes vzkazy, to vám ještě říct můžu. To, že byste to dělat neměli, ještě v takové formě, jaká tu byla, vám říct nemůžu.
A ještě jednou, považujte toto téma na diskuzi o seriálu za uzavřené. Děkujeme.
[smazáno] Neni to proti prirode a neprirozeny. Kazdej druhej pes suka ostatni psi. Ale stejne tak se vyskytuje napriklad u opic, ale taky lvu a delfinu. Nektery druhy poradaji skupinovy orgie a treba krysy jedou incest bez mrknuti oka. Mozna to neni prirozeny pro tebe, ale v prirode je to naprosto normalni vec. Prvni si o tom neco zjisti, nez se zacnes ohanet prirodnima zakonama. To, ze se neco vyskytuje u mensi skupiny lidi nez je 50% populace jeste neznamena, ze to neni prirozeny. Navic bych rekl, ze je dost mozny, ze kvuli tak primitivnim nazorum jako jsou ty tvoje, kotel lidi neprirozene predstira heterosexualitu, takze je takovych lidi vic nez si myslis ;-)