[smazáno] Registrovala jsem se jen proto, abych mohla říct, jak mě tady na diskuzi vadí tvoje kecy.
A k dílu – náhodou mě potěšil, po dlouhé době mě bavil a jsem zvědavá, jak to bude dál. Nic o Alexandrii nevím, ale divím se jim, že do toho vlezli tak po hlavě, zvlášť když mají nedávnou zkušenost s kanibalama. Rick je debil a už nějakou dobu ho nemám ráda, ale teď měl víc trvat na svým a proklepnout to tam.
#4715 Reagger: Není nic co by se líbilo absolutně všem, nejde se bohužel zavděčit každému. Kromě 5×01 je to podle mého názoru nejlepší díl páté série. :)
Baví mě, že sexy lesbičky, vám přirozené přijdou (narážím na příspěvky pár stránek staré), ale gayové ne. ;) (Omlouvám se za rýpnutí a už na toto téma mlčím) Ale teď k tomu, o čem epizoda doopravdy byla. Myslím, že smích ani nemusel být halucinace, přeci jenom děti dokážou být dost hlučné :D. Spíš mi vrtá hlavou, že je chtěli do komunity tak moc dostat. Dali si práci je odposlouchávat, sledovat a tak…
Vím, že ti, co četli komiks, tvrdí, že zde má být prozatím klid, zalidněno a jsou zde klaďasové, ale všechno v seriálu není stejně a prostě mi to vynaložené úsilí přijde přehnané…
Dnešní díl byl velice dobrý, po pár dílech tam aspoň bylo víc akce a ti co tu píšou, že se děj nikam nepohnul … cože? jako vážně? Komiks jsem nečetl, ale podle toho jak tu pár lidí psalo, co se má stát v té Alexandrii, tak si myslím, že se děj docela pohnul, spíš teď musíme čekat, že tam asi bude hodně konverzace, ale jak jsem řekl, komiks jsem nečetl, takže nevím co se tam bude dít.
Když jsem dnes dokoukal díl, říkal jsem si, tak snad už to ty fanoušky uspokojilo, jenže prostě fakt tu někteří nezklamou a stejně si na každým dílu najdou minimálně aspoň jednu malou věc, kterou tak hrozně zveličí a zkritizují. Jako například že se tam objevili homosexuálové.Jasně zaspamujte tu teď několik stránek o nich … Jako ne, že bych byl pro, taky se mě nelíbí, když vidím chlapa s chlapem, nebo dvě ženský, jenže někteří lidi za to nemůžou, někteří se tak už prostě narodí. S tím nic neuděláte, takže nevím proč se tu o tom tak hádáte. Rozhodně je tam neudělali jen tak, kvůli tomu, že jsou homosexuálové menšina, určitě tam budou mít v ději nějakou roli.
[smazáno] A ty jsi úplný retard a homofobní vypatlanec. Ano ne homosexualita není normální ani přirozená, ale není to nic špatnýho kvůli čemu by se mělo někomu nadávat nebo urážet a nechápu jak můžeš být tak omezený a srovnávat to s pedofilii. Pokud by někdy tvoje dítě bylo obětí pedofila, ještě stokrát by sis přál, aby bylo raději homosexuální orientace než tohle. Fakt už neříkej nic radši, děláš ze sebe blbečka akorát.
Prosím admina, aby zablokoval uživatele k_ub0. Čtu diskuzi roky a tenhle hloupý člověk mě od začátku vytáčí, ale teď mě donutil k registraci, protože číst ty jeho zvratky je nad lidský síly (většinou je přeskakuju), ale tohle už je vrchol a do diskuze o seriálu to nepatří!!! Na takové problémy je tu zpovednice.cz
#4709 Cybercaf: Já se spíše začal obávat, že Rickovi zase přeskočilo…ale chápu ho. Kdyby si chtěl někdo dát mého syna spolu se mnou k večeři a my tak, tak přežili, taky bych pak nebyl 2× důvěřivý k cizím lidem…
No z čeho občas někdo dokáže plakat mě udivuje :D Já nevim ale ta finálová scéna ani jízda v obytňáku semnou teda ani nehla…no holt jsem prostě asi drsnej a otrlej divák :D pokud mám vyšvihnout scénu která mnou tak nějak nejvíc „otřásla“ tak to bylo to stou „otrávenou“ přesnídávkou…Jinak stim, že ten smích byl nejspíš v rickovo hlavě musím jen souhlasit, přece si hned za nějákou první bránou, kterou mimochodem vůbec nikdo nehlídá nebudou hrát nějáký parchanti :D celý to bylo tak debilně natočený…nemůžu si pomoct.
[smazáno] Znova jsi dokázal, jak jsi chorý sám… Homosexuality se zastávám od doby, co se mi s ní přiznali dva moc dobří kamarádi a já tak zjistil, že moje dřívější předsudky byli liché, protože vždycky to bude o lidech a normální kluk – gay sám nepodporuje věcí, které většinová společnost bere za nenormální. Například excesy na GayPride apod. Myslím, že moje přítelkyně netápe, jestli jsem gay nebo ne, prostě to cítí a ví. Nadávat na člověka s odlišnou sexuální preferencí je stejně ubohé, jako nadávat na člověka s jinou národností…to jsem se ti snažil svým příspěvkem říct. To, že máš omezené myšlení je už tvoje věc. Nicméně přestaň nám tady dokazovat tvoje nadsamectví a spamovat tady svými homofóbními názory…myslím, že admin už tady k tomu jednou vyzval a tím bych to ukončil.
#4705 Rick21: stejně si myslím, že to byla jen Rickova halucinace a nic tam ve skutečnosti slyšet nebylo…alespoň v upoutávce na další díl se mi zdála Alexandrie poněkud „mrtvá“…
Já proti jiný orientaci nic nemám nevadilo mi to :D ale nejvíc dojemný bylo to jak Rick slyšel ti děti za branami :‚( to sem plakal :‘( to bylo tak krásný a nejkrásnější bylo jak jeli v tom karavanu no nádhera prostě krása :'(
[smazáno] Na tebe, ani tvé kolegy jsem nezačala reagovat. Jsem jsem souhlasila s názorem jiného, očividně myslícího, člověka. Reagovat jsi na mě začal ty. Tímto tento rozhovor končím a omlouvám se adminům za off topic.
[smazáno] Je to zvláštní, ale vždycky jsem si myslela, že diskuze o seriálu znamená, že rozebíráme děj, případně řešíme, co bude dál. Netušila jsem, že diskuze o seriálu znamená, že někdo anonymně zvrací své názory o jakékoliv skupině lidí. Díky, že jsi mě poučil…
[smazáno] Ano, hlavně, že ty je vidíš ;) Nechci tu s nikým rozpoutat šílenou diskuzi. Ale věřte, že jako vás nezajímá, co si já (nebo i ostatní) myslím o homosexualitě, tak mě opravdu nezajímá, co si o ní myslíte vy. A už vůbec to nepatří do diskuze o seriálu. Takže se zase vraťme zpět k tématu a neplňme tu diskuzi nepodstatnýma hovadinama. Díky!
i v komiksu byly nepokoje uvnitř komunity, tak uvidíme, jak se s tím scénaristi seriálu poperou ;-)
#4721 Majestic#4716 Jaditie9:
[smazáno] Registrovala jsem se jen proto, abych mohla říct, jak mě tady na diskuzi vadí tvoje kecy.
A k dílu – náhodou mě potěšil, po dlouhé době mě bavil a jsem zvědavá, jak to bude dál. Nic o Alexandrii nevím, ale divím se jim, že do toho vlezli tak po hlavě, zvlášť když mají nedávnou zkušenost s kanibalama. Rick je debil a už nějakou dobu ho nemám ráda, ale teď měl víc trvat na svým a proklepnout to tam.
#4715 Reagger: Není nic co by se líbilo absolutně všem, nejde se bohužel zavděčit každému. Kromě 5×01 je to podle mého názoru nejlepší díl páté série. :)
#4722 ReaggerBaví mě, že sexy lesbičky, vám přirozené přijdou (narážím na příspěvky pár stránek staré), ale gayové ne. ;) (Omlouvám se za rýpnutí a už na toto téma mlčím) Ale teď k tomu, o čem epizoda doopravdy byla. Myslím, že smích ani nemusel být halucinace, přeci jenom děti dokážou být dost hlučné :D. Spíš mi vrtá hlavou, že je chtěli do komunity tak moc dostat. Dali si práci je odposlouchávat, sledovat a tak…
Vím, že ti, co četli komiks, tvrdí, že zde má být prozatím klid, zalidněno a jsou zde klaďasové, ale všechno v seriálu není stejně a prostě mi to vynaložené úsilí přijde přehnané…
#4719 L0newolfDnešní díl byl velice dobrý, po pár dílech tam aspoň bylo víc akce a ti co tu píšou, že se děj nikam nepohnul … cože? jako vážně? Komiks jsem nečetl, ale podle toho jak tu pár lidí psalo, co se má stát v té Alexandrii, tak si myslím, že se děj docela pohnul, spíš teď musíme čekat, že tam asi bude hodně konverzace, ale jak jsem řekl, komiks jsem nečetl, takže nevím co se tam bude dít.
Když jsem dnes dokoukal díl, říkal jsem si, tak snad už to ty fanoušky uspokojilo, jenže prostě fakt tu někteří nezklamou a stejně si na každým dílu najdou minimálně aspoň jednu malou věc, kterou tak hrozně zveličí a zkritizují. Jako například že se tam objevili homosexuálové.Jasně zaspamujte tu teď několik stránek o nich … Jako ne, že bych byl pro, taky se mě nelíbí, když vidím chlapa s chlapem, nebo dvě ženský, jenže někteří lidi za to nemůžou, někteří se tak už prostě narodí. S tím nic neuděláte, takže nevím proč se tu o tom tak hádáte. Rozhodně je tam neudělali jen tak, kvůli tomu, že jsou homosexuálové menšina, určitě tam budou mít v ději nějakou roli.
#4717 Cermb0[smazáno] A ty jsi úplný retard a homofobní vypatlanec. Ano ne homosexualita není normální ani přirozená, ale není to nic špatnýho kvůli čemu by se mělo někomu nadávat nebo urážet a nechápu jak můžeš být tak omezený a srovnávat to s pedofilii. Pokud by někdy tvoje dítě bylo obětí pedofila, ještě stokrát by sis přál, aby bylo raději homosexuální orientace než tohle. Fakt už neříkej nic radši, děláš ze sebe blbečka akorát.
[smazáno] tak to asi byly tak idiotský, že jsi jedinej, koho si z téhle diskuze pamatuju
Prosím admina, aby zablokoval uživatele k_ub0. Čtu diskuzi roky a tenhle hloupý člověk mě od začátku vytáčí, ale teď mě donutil k registraci, protože číst ty jeho zvratky je nad lidský síly (většinou je přeskakuju), ale tohle už je vrchol a do diskuze o seriálu to nepatří!!! Na takové problémy je tu zpovednice.cz
Vážení, přestaňte se tu laskavě hádat a napadat. Diskutujte v klidu k tématu.
#4709 Cybercaf: Já se spíše začal obávat, že Rickovi zase přeskočilo…ale chápu ho. Kdyby si chtěl někdo dát mého syna spolu se mnou k večeři a my tak, tak přežili, taky bych pak nebyl 2× důvěřivý k cizím lidem…
No z čeho občas někdo dokáže plakat mě udivuje :D Já nevim ale ta finálová scéna ani jízda v obytňáku semnou teda ani nehla…no holt jsem prostě asi drsnej a otrlej divák :D pokud mám vyšvihnout scénu která mnou tak nějak nejvíc „otřásla“ tak to bylo to stou „otrávenou“ přesnídávkou…Jinak stim, že ten smích byl nejspíš v rickovo hlavě musím jen souhlasit, přece si hned za nějákou první bránou, kterou mimochodem vůbec nikdo nehlídá nebudou hrát nějáký parchanti :D celý to bylo tak debilně natočený…nemůžu si pomoct.
#4710 Majestic[smazáno] Znova jsi dokázal, jak jsi chorý sám… Homosexuality se zastávám od doby, co se mi s ní přiznali dva moc dobří kamarádi a já tak zjistil, že moje dřívější předsudky byli liché, protože vždycky to bude o lidech a normální kluk – gay sám nepodporuje věcí, které většinová společnost bere za nenormální. Například excesy na GayPride apod. Myslím, že moje přítelkyně netápe, jestli jsem gay nebo ne, prostě to cítí a ví. Nadávat na člověka s odlišnou sexuální preferencí je stejně ubohé, jako nadávat na člověka s jinou národností…to jsem se ti snažil svým příspěvkem říct. To, že máš omezené myšlení je už tvoje věc. Nicméně přestaň nám tady dokazovat tvoje nadsamectví a spamovat tady svými homofóbními názory…myslím, že admin už tady k tomu jednou vyzval a tím bych to ukončil.
#4706 Majestic: Když to udělají podle komiksu…
… tak ne, Alexandrie je celkem slušně obydlená!
#4705 Rick21: stejně si myslím, že to byla jen Rickova halucinace a nic tam ve skutečnosti slyšet nebylo…alespoň v upoutávce na další díl se mi zdála Alexandrie poněkud „mrtvá“…
#4707 anushkaJá proti jiný orientaci nic nemám nevadilo mi to :D ale nejvíc dojemný bylo to jak Rick slyšel ti děti za branami :‚( to sem plakal :‘( to bylo tak krásný a nejkrásnější bylo jak jeli v tom karavanu no nádhera prostě krása :'(
#4706 Majestic#4693 Majestic: ty hnusná buzno!! zalez
[smazáno] Na tebe, ani tvé kolegy jsem nezačala reagovat. Jsem jsem souhlasila s názorem jiného, očividně myslícího, člověka. Reagovat jsi na mě začal ty. Tímto tento rozhovor končím a omlouvám se adminům za off topic.
laskavě se zdržte urážlivých komentářu a diskutujte k tématu, díky!
[smazáno] Je to zvláštní, ale vždycky jsem si myslela, že diskuze o seriálu znamená, že rozebíráme děj, případně řešíme, co bude dál. Netušila jsem, že diskuze o seriálu znamená, že někdo anonymně zvrací své názory o jakékoliv skupině lidí. Díky, že jsi mě poučil…
[smazáno] Ano, hlavně, že ty je vidíš ;) Nechci tu s nikým rozpoutat šílenou diskuzi. Ale věřte, že jako vás nezajímá, co si já (nebo i ostatní) myslím o homosexualitě, tak mě opravdu nezajímá, co si o ní myslíte vy. A už vůbec to nepatří do diskuze o seriálu. Takže se zase vraťme zpět k tématu a neplňme tu diskuzi nepodstatnýma hovadinama. Díky!