#4331 Cermb0: čo si budeme klamat RICK je Najvačší frajer na svete jak sundal toho policajta jak ho zrazil proste takto by som to riešil ja :D vyslovene sa stym nesr.l Daryla som mal rad prve 2 serie potom uz ne a teraz mi je jedno či bude žit , Snad konečne knaz gabriel dostal gule nato aby začal zabijat zombie , som zvedavy ako budu reagovat všetci ked sa zobudi engen a čo on bude robit :D na druhu seriu sa strašne tešim kedže konečne zabili beth a uz tam nebude :D
Mě strašně štve, jak rychle „vyřešili“ Terminus. Takovej potenciál a takhle to odfláknout. A co teď? Jsme zase na začátku, skupina pohromadě, cíl žádnej… Maximálně by se možná hodilo natankovat do toho požárního super auta
Díl byl vcelku povedený líbili se mi konverzace mezi Sashou a Tyreesem Docela jsem se i zasmál když na začátku zahláškoval Rick „Drž hubu“ :D hodně mi bylo líto Dawn ta postava měla potenciál na druhou stranu jsem nějak nepochopil nejdřív Beth co chtěla dokázat těmi nůžkami a posléze Dawn asi si myslela že když jí ustřelí hlavu tak Rickova skupina jen tak odejde :D Nejlepší byla poslední scéna když se zase všichni setkali to mě málem dostalo.
Taknějak nevím, co si myslet o téhle sérii. První díl byl velmi akční a navnadil na úplně jiné tempo, než měl zbytek dílů. Velkému skuhrání, že se nic nestalo, musím oponovat – vyřešily se hned tři dejové linky – Terminus, cesta do Washingtonu a Beth. Přiznám se, že konec Terminusu na mě byl celkem rychlý.
Ale uvidíme, co bude dál – teď se konečně mohou zase pohnout, protože situace „všechny plány padly“ už tady nebyla od konce 2. sezóny.
Jelikož inteligent spravující oficiální stránky TWD na Facebooku mi ráno před ksicht hodil obří spoiler, tak jsem se s (ne)chutí podíval na dnešní epizodu. Postava Beth se pro mě během 5. sezony stala vcelku zajímavá (na rozdíl od otravný Maggie), tak když už jsem věděl, jak dopadne, chtěl jsem alespoň vědět, jak k tomu dojde. Neubráním se dojmu, že tvůrci očividně kašlou na diváka a plní tenhle seriál neskutečnou stupiditou, jelikož on se na to ten hňup stejně bude koukat, ať tam dáme sebe větší hovadinu. Hlavní je, že je pořád vysoká sledovanost a davy mokrých nanynek vlhnoucích z každý scény svýho idola. Který pak fňukají nad koncem balady o Darylovi a Beth. Přitom ta nejsmutnější balada tady je smrt logiky.
Tak epizóda bola celkom v poho. Beth sa zachovala absolútne nelogicky, mohla byť so skupinou, namiesto toho sa chcela zahrať na Zorra pomstiteľa … Dawn bola celkom fajn postava. Myslel som si, že aspoň doktorko pôjde s nimi, škoda :( Skupina je znova spolu, myslím že aj tak pôjdu do Washingtonu, kde inde by mala byť nejaká civilizácia ak nie v hlavnom meste, možno narazia aj na prezidenta :) Morgan veľmi potešil, možno sa stretne so skupinou na konci série.
#4327 k_ub0: Daryla jsem taky poslední dobou nemusel, ale musím říct, že v dnešním díle to společně s Rickem zachraňoval.. Maggie nic moc a Beth sračka s prominutím. Nejdříve jsem nechal vyhrát emoce před logickým uvažováním, ale toto chování bych chápal jen kdyby ji celá skupina zemřela před očima.. takhle se jí blýsklo na lepší časy ale ona stejně musela se vrátit a nejen se zabít ale i ohrozit celou skupinu.
Ale teď vážně,pochopili jste někdo ten Bethin sebevražednej manévr? Chybět mi bude, to né že ne, ale smířila jsem se s tím už tak před měsícem… Teď už to bylo jenom natažený čekání. A myslíte, že je šance, že se k nim někdo připojí? Sice to vypadalo, že vychází sami, ale jeden nikdy neví, což?
Finále byl prostě jen běžným dílem, nic převratného, žádný velký posun. Ale díl ušel, trochu tragédie a smutku, aby to bylo hned veselejší a v podstatě se zbavili jedné nijak nutné a výrazné postavy. To té policajkty byla větší škoda, to mohla být zajímavá postava.
Nu a momentálně máme skupinu zase po čase u sebe a komplet s tím, že teda nemají teď žádný cíl cesty, tak uvidíme, co se vyvrbí. Nicméně skupina už je chvilkama dobře hráblá, zvláště Rick, ten je už slušnej magor a zabíjí kde koho. Takej malej Guvernér, co střílí vše, co nepatří do jeho stádečka. Jinak, co máme teď ve skupince černoušků, to jestli se budou držet stylu minulých řad, tak to je masa domlejnka, pač černý, ty jdou vždy první. :-):-)
Teď teda něco přes dva měsíce pauza, kdy myslím, že tomuto seriálu to jen prospěje. Pač díl co díl dost nuda a žádná sláva, tak trochu oddych neuškodí a dejme tomu, že si za těch 69 dní bude moci člověk i říct, že se rád koukne na další díl i když tuším díl či víc o pláči a depresích, tedy to asi nebude o moc lepší… nu uvidíme ;-)
Zajímavé, že Maggie si na Beth ani nevzpomněla a to i přesto, že ve vagonu v Terminusu o ní Daryl mluvil a říkal, že pravděpodobně je naživu. A najednou se může sesypat.
Snad ani nemá smysl řešit, kde berou to palivo pro 11 tunové hasičské auto.
Andrew Lincoln alias Rick opět nezklamal ( brečel snad poprvé od smrti Lori, že?), to bylo hodně emotivní.. I celá scénka v nemocnici byla neskutečná
Na to, že to bylo mid season finale si mohli odpustit pár filozofických keců, o tom jak kdo koho zneužil a jak se kdo choval ale díl perfektní a nezklamal. Morgan to jen epicky završil. (Repack verze).
Co bude smyslem druhé poloviny páté série? Snad nebudou 4 díly z 8 truchlit.
Ta Judith je ale nenápadný dítě. Já mám teda zhruba stejně staré robě, a to by buď vzalo katanu a posekalo živé mrtvé v okruhu kilometru nebo by svým řevem ty živé mrtvé v okruhu kilometru přilákalo :-D Jinak mě díl zklamal. Mám pocit, že už se na to dívám z donucení. Šíleně natahované čekání na akci, u které všichni věděli, že někdo zařve. Většina z nás díky walking dead stránkám na fcb už od 5 ráno věděla kdo. Btw ta blbka si to zasloužila, za ty manévry s nůžkama
Tohle byla fakt situace u který se dalo napětí krájet…původně jsem čekal, že po výměně to bude past na Ricka a jeho skupinu, že tam všude budou další policajti se zbraněma a obklíčí je a že ve druhé polovině je z toho bude muset vysekat abrahamova skupina…ale nakonec to teda dopadlo uplně jinak, nicméně ne neočekávaně. Použiju hlášku z jednoho mého oblíbeného filmu a to: „bylo jasný že ten hajzl musel s nějákym ptákem vyjebat“. Ten „pták“ byla pro tentorkát Beth a já to čekal, nicméně celý mi to přišlo tak nějak nelogický…Beth se zachovala podle mého nejhůř jak jen mohla…vlastně tím dobrovolně spáchala sebevraždu, kdyby jí ty nůžky alespon zabodla do krku nebo někam…možná by jí Dawn nezastřelila. Ti ostatní policajti by stejně nezačli střílet, když nezačli ani po tom co jí Daryl oddělal. Všechno by dopadlo happy a všichni by byli štastní jenže to by nebylo atraktivní pro seriál…jak už sem řekl „bylo to jasný“. Škoda jen, že se k naší skupině nakonec asi nikdo z nemocnice nepřidal. Nějáký nový charaktery bych uvítal.
Jinak ještě nakonci byl opět Morgan…ale mě to skončilo přesně ve chvíli, kdy se podíval na mapu a tam byl podepsanej Rick…nevíte jestli tam bylo ještě něco nebo to byl už definitivní konec epizody?
#4317 Geek: s tym sa da suhlasit, ale pri WD to nie je nic nove, proste za kazdym sa to vlecie k tomu mid-season finale a potom je 5 minut akcie.. kazdopadne co ja na tejto casti ocenujem je, ze bola fajn natocena, bavilo ma od uvodu sledovat hlavne pracu s kamerou.. skvela atmosfera doplnena o dobru hudbu.. okej, nemuseli tam byt pasaze s vylevami ale to proste uz k tomu patri takisto.. aj tie headshoty maju super spracovane :D pre nenarocneho fanusika fajn cast
#4338 barahir: Tyrese tam musí zostať, kto by sa staral o decko ? :D
#4340 barahirBeth je škoda, ale ten Tyreese tam bude kňourat dál. :/
#4339 mrco1991#4331 Cermb0: čo si budeme klamat RICK je Najvačší frajer na svete jak sundal toho policajta jak ho zrazil proste takto by som to riešil ja :D vyslovene sa stym nesr.l Daryla som mal rad prve 2 serie potom uz ne a teraz mi je jedno či bude žit , Snad konečne knaz gabriel dostal gule nato aby začal zabijat zombie , som zvedavy ako budu reagovat všetci ked sa zobudi engen a čo on bude robit :D na druhu seriu sa strašne tešim kedže konečne zabili beth a uz tam nebude :D
Mě strašně štve, jak rychle „vyřešili“ Terminus. Takovej potenciál a takhle to odfláknout. A co teď? Jsme zase na začátku, skupina pohromadě, cíl žádnej… Maximálně by se možná hodilo natankovat do toho požárního super auta
#4355 sarii25Díl byl vcelku povedený líbili se mi konverzace mezi Sashou a Tyreesem Docela jsem se i zasmál když na začátku zahláškoval Rick „Drž hubu“ :D hodně mi bylo líto Dawn ta postava měla potenciál na druhou stranu jsem nějak nepochopil nejdřív Beth co chtěla dokázat těmi nůžkami a posléze Dawn asi si myslela že když jí ustřelí hlavu tak Rickova skupina jen tak odejde :D Nejlepší byla poslední scéna když se zase všichni setkali to mě málem dostalo.
Taknějak nevím, co si myslet o téhle sérii. První díl byl velmi akční a navnadil na úplně jiné tempo, než měl zbytek dílů. Velkému skuhrání, že se nic nestalo, musím oponovat – vyřešily se hned tři dejové linky – Terminus, cesta do Washingtonu a Beth. Přiznám se, že konec Terminusu na mě byl celkem rychlý.
Ale uvidíme, co bude dál – teď se konečně mohou zase pohnout, protože situace „všechny plány padly“ už tady nebyla od konce 2. sezóny.
Jelikož inteligent spravující oficiální stránky TWD na Facebooku mi ráno před ksicht hodil obří spoiler, tak jsem se s (ne)chutí podíval na dnešní epizodu. Postava Beth se pro mě během 5. sezony stala vcelku zajímavá (na rozdíl od otravný Maggie), tak když už jsem věděl, jak dopadne, chtěl jsem alespoň vědět, jak k tomu dojde. Neubráním se dojmu, že tvůrci očividně kašlou na diváka a plní tenhle seriál neskutečnou stupiditou, jelikož on se na to ten hňup stejně bude koukat, ať tam dáme sebe větší hovadinu. Hlavní je, že je pořád vysoká sledovanost a davy mokrých nanynek vlhnoucích z každý scény svýho idola. Který pak fňukají nad koncem balady o Darylovi a Beth. Přitom ta nejsmutnější balada tady je smrt logiky.
#4341 barahirTak epizóda bola celkom v poho. Beth sa zachovala absolútne nelogicky, mohla byť so skupinou, namiesto toho sa chcela zahrať na Zorra pomstiteľa … Dawn bola celkom fajn postava. Myslel som si, že aspoň doktorko pôjde s nimi, škoda :( Skupina je znova spolu, myslím že aj tak pôjdu do Washingtonu, kde inde by mala byť nejaká civilizácia ak nie v hlavnom meste, možno narazia aj na prezidenta :) Morgan veľmi potešil, možno sa stretne so skupinou na konci série.
#4327 k_ub0: Daryla jsem taky poslední dobou nemusel, ale musím říct, že v dnešním díle to společně s Rickem zachraňoval.. Maggie nic moc a Beth sračka s prominutím. Nejdříve jsem nechal vyhrát emoce před logickým uvažováním, ale toto chování bych chápal jen kdyby ji celá skupina zemřela před očima.. takhle se jí blýsklo na lepší časy ale ona stejně musela se vrátit a nejen se zabít ale i ohrozit celou skupinu.
#4337 k_ub0Ale teď vážně,pochopili jste někdo ten Bethin sebevražednej manévr? Chybět mi bude, to né že ne, ale smířila jsem se s tím už tak před měsícem… Teď už to bylo jenom natažený čekání. A myslíte, že je šance, že se k nim někdo připojí? Sice to vypadalo, že vychází sami, ale jeden nikdy neví, což?
Jo a na Youtube se začali objevovat tyhle parodie. https://www.youtube.com/watch?…
Škoda, že Daryl kulky nezastavil..... C:\Users\Internet\Pictures\Daryl.png
#4319 pinkhair346: Tiež som rád že je mrtva oničom postava , ešte nech zabiju daryla a potom to prestane pozerat vela deti a bude klud .:D
#4331 Cermb0#4304 ZvacA: Nemůžu nic než souhlasit, kolego :D
Finále byl prostě jen běžným dílem, nic převratného, žádný velký posun. Ale díl ušel, trochu tragédie a smutku, aby to bylo hned veselejší a v podstatě se zbavili jedné nijak nutné a výrazné postavy. To té policajkty byla větší škoda, to mohla být zajímavá postava.
Nu a momentálně máme skupinu zase po čase u sebe a komplet s tím, že teda nemají teď žádný cíl cesty, tak uvidíme, co se vyvrbí. Nicméně skupina už je chvilkama dobře hráblá, zvláště Rick, ten je už slušnej magor a zabíjí kde koho. Takej malej Guvernér, co střílí vše, co nepatří do jeho stádečka. Jinak, co máme teď ve skupince černoušků, to jestli se budou držet stylu minulých řad, tak to je masa domlejnka, pač černý, ty jdou vždy první. :-) :-)
Teď teda něco přes dva měsíce pauza, kdy myslím, že tomuto seriálu to jen prospěje. Pač díl co díl dost nuda a žádná sláva, tak trochu oddych neuškodí a dejme tomu, že si za těch 69 dní bude moci člověk i říct, že se rád koukne na další díl i když tuším díl či víc o pláči a depresích, tedy to asi nebude o moc lepší… nu uvidíme ;-)
Je mi to líto, dnešní díl opět hrůza. Světlý moment dnešní epizody byl závěr po titulkách a to Morgan. Víc asi nebudu komentovat, už to nemá smysl.
Na to, že to bylo mid season finale si mohli odpustit pár filozofických keců, o tom jak kdo koho zneužil a jak se kdo choval ale díl perfektní a nezklamal. Morgan to jen epicky završil. (Repack verze).
Co bude smyslem druhé poloviny páté série? Snad nebudou 4 díly z 8 truchlit.
Ta Judith je ale nenápadný dítě. Já mám teda zhruba stejně staré robě, a to by buď vzalo katanu a posekalo živé mrtvé v okruhu kilometru nebo by svým řevem ty živé mrtvé v okruhu kilometru přilákalo :-D Jinak mě díl zklamal. Mám pocit, že už se na to dívám z donucení. Šíleně natahované čekání na akci, u které všichni věděli, že někdo zařve. Většina z nás díky walking dead stránkám na fcb už od 5 ráno věděla kdo. Btw ta blbka si to zasloužila, za ty manévry s nůžkama
Tohle byla fakt situace u který se dalo napětí krájet…původně jsem čekal, že po výměně to bude past na Ricka a jeho skupinu, že tam všude budou další policajti se zbraněma a obklíčí je a že ve druhé polovině je z toho bude muset vysekat abrahamova skupina…ale nakonec to teda dopadlo uplně jinak, nicméně ne neočekávaně. Použiju hlášku z jednoho mého oblíbeného filmu a to: „bylo jasný že ten hajzl musel s nějákym ptákem vyjebat“. Ten „pták“ byla pro tentorkát Beth a já to čekal, nicméně celý mi to přišlo tak nějak nelogický…Beth se zachovala podle mého nejhůř jak jen mohla…vlastně tím dobrovolně spáchala sebevraždu, kdyby jí ty nůžky alespon zabodla do krku nebo někam…možná by jí Dawn nezastřelila. Ti ostatní policajti by stejně nezačli střílet, když nezačli ani po tom co jí Daryl oddělal. Všechno by dopadlo happy a všichni by byli štastní jenže to by nebylo atraktivní pro seriál…jak už sem řekl „bylo to jasný“. Škoda jen, že se k naší skupině nakonec asi nikdo z nemocnice nepřidal. Nějáký nový charaktery bych uvítal.
Jinak ještě nakonci byl opět Morgan…ale mě to skončilo přesně ve chvíli, kdy se podíval na mapu a tam byl podepsanej Rick…nevíte jestli tam bylo ještě něco nebo to byl už definitivní konec epizody?
#4317 Geek: s tym sa da suhlasit, ale pri WD to nie je nic nove, proste za kazdym sa to vlecie k tomu mid-season finale a potom je 5 minut akcie.. kazdopadne co ja na tejto casti ocenujem je, ze bola fajn natocena, bavilo ma od uvodu sledovat hlavne pracu s kamerou.. skvela atmosfera doplnena o dobru hudbu.. okej, nemuseli tam byt pasaze s vylevami ale to proste uz k tomu patri takisto.. aj tie headshoty maju super spracovane :D pre nenarocneho fanusika fajn cast