#4276 Plukovník123: Jde vidět, že jsi expert :D Díly vycházejí týdně, každé pondělí. 5×08 je "podzimní – mid season " finale. Tudíž poslední díl v tomto roce, proběhne dvouměsíční pauza a v únoru opět poběží každý pondělí zbytek páté série. Tedy 8 dílů. Poté 7 měsíců pauza, než přijde šestá série.
Jo, ten seriálový čas utíká fakt rychle. Je to teprve pár týdnů, co megaúspěšní Živí mrtví ve velkém stylu odstartovali svou pátou sezónu a už nám na dveře začíná klepat podzimní finále. A stejně rychle, jak utíkají jednotlivé týdny, nám bohužel uniká i samotná kvalita. Minulý týden se totiž seriál již definitivně vrátil do ukecaných nudných kolejí, v nichž se scénář místo akce a posunu děje spoléhá na prázdné dialogy a zdlouhavé pohledy do očí. Nejnovější zombie přírůstek pak v této smutné tradici bohužel pokračuje. Je to přitom malinko paradoxní, jelikož se tvůrci konečně odhodlali ke kroku, který jsem pro tuto nekonečnou sérii žádal již několik týdnů. Místo natahované věnování se jedné dějové linii se totiž nyní po delší době konečně vracíme ke všem zápletkám a oblíbeným charakterům. Na kvalitách nového dílu se to však bohužel vůbec neprojevilo. Ostatně, když máte k dispozici scénář, v němž se téměř nic zajímavého nestane, tak by z něj zajímavou podívanou nedokázal vykouzlit ani ten sebešikovnější kouzelník. Hlavní linie přitom ještě jakž takž funguje. Daryl totiž konečně zasvětil svojí kostelní partu a společně s Rickem a spol. se vydává zpět do Atlanty, kde se snaží vymyslet, jak zachránit Beth a Carol. Podsaď je vše v pořádku a jako příprava půdy pro prý krvavé finále funguje tato zápletka více než solidně. Jenže do toho ještě musíme sledovat řadu ultranudných epizodek, v nichž se nestane absolutně nic zajímavého. Dočkáme se tedy nudného postávání u hasičského auta, Glennova chytání ryb či dalšího příšerného přehrávání otravného kněze. Epizoda tak působí přinejmenším roztříštěně a pomalé tempo si v ničem nezadá s plazením rozpůleného zombíka. O nudných dialozích a nejlacinějším závěru této série se snad ani rozepisovat nemusím. Jak se pro mne pátá série slavné comicsové adaptace solidně rozjela, tak její letošní finále může zase jenom překvapit. Zombíci se zkrátka vracejí zpět do šedivého průměru, z něhož je může zachránit jen nějaký ten překvapivý trumf. Snad si tedy pro nás tvůrci nějaký ten menší šok přeci jen připravili a rozloučí se s rokem 2014 ve velkém stylu.
Na tupé přestřelkové scény jsem si dávno zvykl, ale na takovou blbost, jako udělali na konci se Sashou… ach. Celou dobu ji říkám, ať si ho nepouští za záda a nekouká do toho okna a ona to musí hned udělat :)
Jinak, sice to neni nic z noveho dilu ale ja jsem vic zvedavej co bude az se Eugene poradne probere (jaky budou dalsi reakce Abrahama atd.) nez na konfrontaci s dalsima magorama.
#4269 Remssley: To mi teda moc nesedí…jako dobrý sice je Beth v seriálu 18 let ale jinak jí je bezmála 30 roků :D u Carla přesně naopak…má mu bejt 15 a je mu 15…a to ješte vypadá na míň… :) Nechci bejt nějákej rejpal ale věk Beth v seriálu a její skutečnej věk je skutečnej extrém co se týče filmové role…já vím, že sice vypadá fakt mladě ale dřív nebo později to asi půjde poznat. Myslím, že tvůrci původně možná ani nepočítali, že se tam Beth ohřeje tak dlouho…ale třeba už se tam dlouho neohřeje.
Tak nejnovejsi dil me vcelku zklamal, ani nevim proc ale cekal jsem vic akce. Eugene se probral, coz me zrovna dvakrat nepotesilo ale na druhou stranu je fakt ze ta parta zombieslayeru uz potrebovala nabrat par neschopnejch poseroutku :). Jinak k tomu co se tady resi mimo tema si myslim ze Beth by byla nejlepsi jako holka pro Carla, puvodne jsem si i myslel ze spolu opravdu budou neco mit. Kazdy kdo si poradne pamatuje na jejich vzajemne pohledy (obzvlast v obdobi veznice) mi da jiste za pravdu ze tomu vse nasvedcovalo.
Mám takovou malou teorii že tím jak otec Gabriel utekl z kostela tak v sem viděl sneak peek kde byl u školy kde byl Bob a tam se něco semele určitě ty chodci za sklem se dostanou ven a zaútočí na něj a v tom se zjeví Morgan :D ! a zachrání ho :D a pak tam přijde Carl s Michonne a nebo otec doprovodí Morgana ke kostelu a tam se setká s Carlem a Michonne :D a Rick přijede s Beth zpátky a s ostatními i když Daryl u midu hodinu brečel tak se bojím že nepřijede Carol tak na 88% a těším se na jeho výraz až uvidí Morgana a mě by moc potěšilo kdyby tam konečně zůstal v tom seriálu aspoň tak celou pátou a pak ještě 6 sérii aby tam nebyl jenom jeden díl za x let :(
Výhodou pro tvůrce je, že Američani to budou sledovat furt, je to mezi nimi už prostě „zažrané“, tuhle tématiku zkrátka zbožňují. Takže ať to bude nuda nebo ne, srajda nebo ne, oni mají výdělky jisté. :)
#4264 Lumicko: Ta scéna přestřelky nepřišla nikomu divná? Tolik lidí střílí na lidi kterým zastaví auto, oni si v poho nastoupí tak 5 metrů od nich a odjedou a najednou přesná střela do pneumatiky? :D Ale no tak, přijde mi že tvůrci si to už hodně přitahují podle sebe (viz. pád dodávky z mostu minulý díl). A to že Saša po takovém drcnutí do okna padla do bezvědomí? Nehledám každou volovinu, ale tohle mě prostě vyrušilo při sledování :(
Jakmile řekl „zatraceně“ ten Bob, okamžitě jsem věděl, že s ní vyjebe :D Ach bože . . . Jinak, mě se líbí ta osvícená myšlenka, aby si lidi v takovýhle době pomáhali a né se zabíjeli, podřezávali atp .. Tím myslím reakce Tyreese a Daryla, která zase mne, potěšila :-)
Ach tuba Sasha… Keby bola aspon trocha chytra tak by mu povedala nech sa postavi dobrych 10m od nej…a keby sa skusil priblizit by ho pocula a stihla by sa v pohode otocit a zareagovat… Pointa scenaristi potrebovali aby ten policajt utiekol tak pritom urobili zo sashe totalnu kravu pritom to krava neni :D predsa strelila vtedy tomu autu do pneumatiky :)
Přesně v tomhle díle mě Tyreese a Daryl vůbec nepotěšil.. A Sasha, to byl vrchol :D Tehdy jak z věznice Rick vyhodil Tyreese, to mu ještě hrabalo ze smrti Lori a neměl jasnou hlavu.. Nebýt té halucinace, možná by je tam i nechal.. Ve čtvrté sérii odmítal jakkoliv používat zbraně a vystavovat se násilí, ovšem s tím se nedalo nic dělat a opět to přišlo, teď je sice brutální ale je to silný válečník, který prostě už kašle na ostatní a dělá pro ty své to nejlepší. Jak je vidět podle ukázky na osmý díl, Rick se i přesto, že ten policista utekl, pokusí vyjednávat ovšem to samozřejmě nedopadne dobře a někdo zemře. Kdyby je hezky potichu překvapili, bylo by to o něčem jiném.
#4260 k_ub0: A pritom mohli s Tyresa spraviť celkom slušnú postavu, je docela mocný postavou, mohli ho charakterizovať ako nejakého utečenca z vazenia ktory sa s nikym nemazna :a ma rozum, nieco na styl Ridicka D pritom z neho spravili gay opatrovatelku deti :)
No v poslednej dobe je z Daryla velká bábofka , pamatám si v prvej séríí ako by bezmilosti zabil Jima Krompáčom a to bol ešte pokúsaný nebol premeneny a chcel ho zabit , a teraz naozajsneho nepriatela ktory ho takmer zabil a ostatnych podobnych by chcel nehat na žive a rick je zase opačny :D na začiatku by zachranoval a teraz by zabijal a ja si myslim že po tom všetkom čo zažil by som nikomu neveril a všetkych ktorí by ohrozovali mna a moju skupinu by som bez milosti popravil tak ako rick . a Pokial si pamatam tak Daryl chcel noaha nehat umret to carol ho presvedčila a na noahovy bolo vidno že je zúfalí a necchce ubližit .a čudujem sa že tohto plešateho nesympataka ktori ho skoro uškrtil ho nehal tak . Začína byt nejaky čajový a sasha a tyrese mi lezu na nervy ten tyrese toho som mal rad ale je to strašny neschopák vela krát ohrozil vlastnu skupinu svojou dobrotou.ak by umrel a sasha snim bol by som len rad
#4278 Plukovník123: To musí vědět každý fanoušek TWD nebo aspoň ten kdo to trošku sleduje :)
To jsi frajer ze to takhle vis dík :-) #4277 Cermb0:
#4279 verka20#4276 Plukovník123: Jde vidět, že jsi expert :D Díly vycházejí týdně, každé pondělí. 5×08 je "podzimní – mid season " finale. Tudíž poslední díl v tomto roce, proběhne dvouměsíční pauza a v únoru opět poběží každý pondělí zbytek páté série. Tedy 8 dílů. Poté 7 měsíců pauza, než přijde šestá série.
#4278 Plukovník123Nevíte někdo kdy bude díl 5×08
#4277 Cermb0Jo, ten seriálový čas utíká fakt rychle. Je to teprve pár týdnů, co megaúspěšní Živí mrtví ve velkém stylu odstartovali svou pátou sezónu a už nám na dveře začíná klepat podzimní finále. A stejně rychle, jak utíkají jednotlivé týdny, nám bohužel uniká i samotná kvalita. Minulý týden se totiž seriál již definitivně vrátil do ukecaných nudných kolejí, v nichž se scénář místo akce a posunu děje spoléhá na prázdné dialogy a zdlouhavé pohledy do očí. Nejnovější zombie přírůstek pak v této smutné tradici bohužel pokračuje. Je to přitom malinko paradoxní, jelikož se tvůrci konečně odhodlali ke kroku, který jsem pro tuto nekonečnou sérii žádal již několik týdnů. Místo natahované věnování se jedné dějové linii se totiž nyní po delší době konečně vracíme ke všem zápletkám a oblíbeným charakterům. Na kvalitách nového dílu se to však bohužel vůbec neprojevilo. Ostatně, když máte k dispozici scénář, v němž se téměř nic zajímavého nestane, tak by z něj zajímavou podívanou nedokázal vykouzlit ani ten sebešikovnější kouzelník. Hlavní linie přitom ještě jakž takž funguje. Daryl totiž konečně zasvětil svojí kostelní partu a společně s Rickem a spol. se vydává zpět do Atlanty, kde se snaží vymyslet, jak zachránit Beth a Carol. Podsaď je vše v pořádku a jako příprava půdy pro prý krvavé finále funguje tato zápletka více než solidně. Jenže do toho ještě musíme sledovat řadu ultranudných epizodek, v nichž se nestane absolutně nic zajímavého. Dočkáme se tedy nudného postávání u hasičského auta, Glennova chytání ryb či dalšího příšerného přehrávání otravného kněze. Epizoda tak působí přinejmenším roztříštěně a pomalé tempo si v ničem nezadá s plazením rozpůleného zombíka. O nudných dialozích a nejlacinějším závěru této série se snad ani rozepisovat nemusím. Jak se pro mne pátá série slavné comicsové adaptace solidně rozjela, tak její letošní finále může zase jenom překvapit. Zombíci se zkrátka vracejí zpět do šedivého průměru, z něhož je může zachránit jen nějaký ten překvapivý trumf. Snad si tedy pro nás tvůrci nějaký ten menší šok přeci jen připravili a rozloučí se s rokem 2014 ve velkém stylu.
Na tupé přestřelkové scény jsem si dávno zvykl, ale na takovou blbost, jako udělali na konci se Sashou… ach. Celou dobu ji říkám, ať si ho nepouští za záda a nekouká do toho okna a ona to musí hned udělat :)
Jinak, sice to neni nic z noveho dilu ale ja jsem vic zvedavej co bude az se Eugene poradne probere (jaky budou dalsi reakce Abrahama atd.) nez na konfrontaci s dalsima magorama.
#4269 Remssley: Beth je Daryla :D
#4269 Remssley: Souhlasím, také jsem si to jednu dobu myslel a nepřišlo mi to nereálné ale stejně tak i dala Beth jednou Rickovi pusinku na tvář :D
#4270 Cybercaf: Fakt je, že Carl a Beth rozhodně nemají mezi sebou vybudované takové sympatie a momentálně prostě nepřidá v úvahu, aby spolu byli..
#4269 Remssley: To mi teda moc nesedí…jako dobrý sice je Beth v seriálu 18 let ale jinak jí je bezmála 30 roků :D u Carla přesně naopak…má mu bejt 15 a je mu 15…a to ješte vypadá na míň… :) Nechci bejt nějákej rejpal ale věk Beth v seriálu a její skutečnej věk je skutečnej extrém co se týče filmové role…já vím, že sice vypadá fakt mladě ale dřív nebo později to asi půjde poznat. Myslím, že tvůrci původně možná ani nepočítali, že se tam Beth ohřeje tak dlouho…ale třeba už se tam dlouho neohřeje.
#4271 Cermb0Tak nejnovejsi dil me vcelku zklamal, ani nevim proc ale cekal jsem vic akce. Eugene se probral, coz me zrovna dvakrat nepotesilo ale na druhou stranu je fakt ze ta parta zombieslayeru uz potrebovala nabrat par neschopnejch poseroutku :). Jinak k tomu co se tady resi mimo tema si myslim ze Beth by byla nejlepsi jako holka pro Carla, puvodne jsem si i myslel ze spolu opravdu budou neco mit. Kazdy kdo si poradne pamatuje na jejich vzajemne pohledy (obzvlast v obdobi veznice) mi da jiste za pravdu ze tomu vse nasvedcovalo.
#4270 Cybercaf #4271 Cermb0 #4272 verka20Mám takovou malou teorii že tím jak otec Gabriel utekl z kostela tak v sem viděl sneak peek kde byl u školy kde byl Bob a tam se něco semele určitě ty chodci za sklem se dostanou ven a zaútočí na něj a v tom se zjeví Morgan :D ! a zachrání ho :D a pak tam přijde Carl s Michonne a nebo otec doprovodí Morgana ke kostelu a tam se setká s Carlem a Michonne :D a Rick přijede s Beth zpátky a s ostatními i když Daryl u midu hodinu brečel tak se bojím že nepřijede Carol tak na 88% a těším se na jeho výraz až uvidí Morgana a mě by moc potěšilo kdyby tam konečně zůstal v tom seriálu aspoň tak celou pátou a pak ještě 6 sérii aby tam nebyl jenom jeden díl za x let :(
Výhodou pro tvůrce je, že Američani to budou sledovat furt, je to mezi nimi už prostě „zažrané“, tuhle tématiku zkrátka zbožňují. Takže ať to bude nuda nebo ne, srajda nebo ne, oni mají výdělky jisté. :)
#4264 Lumicko: Ta scéna přestřelky nepřišla nikomu divná? Tolik lidí střílí na lidi kterým zastaví auto, oni si v poho nastoupí tak 5 metrů od nich a odjedou a najednou přesná střela do pneumatiky? :D Ale no tak, přijde mi že tvůrci si to už hodně přitahují podle sebe (viz. pád dodávky z mostu minulý díl). A to že Saša po takovém drcnutí do okna padla do bezvědomí? Nehledám každou volovinu, ale tohle mě prostě vyrušilo při sledování :(
Jakmile řekl „zatraceně“ ten Bob, okamžitě jsem věděl, že s ní vyjebe :D Ach bože . . . Jinak, mě se líbí ta osvícená myšlenka, aby si lidi v takovýhle době pomáhali a né se zabíjeli, podřezávali atp .. Tím myslím reakce Tyreese a Daryla, která zase mne, potěšila :-)
Ach tuba Sasha… Keby bola aspon trocha chytra tak by mu povedala nech sa postavi dobrych 10m od nej…a keby sa skusil priblizit by ho pocula a stihla by sa v pohode otocit a zareagovat… Pointa scenaristi potrebovali aby ten policajt utiekol tak pritom urobili zo sashe totalnu kravu pritom to krava neni :D predsa strelila vtedy tomu autu do pneumatiky :)
#4266 freedllhttps://www.youtube.com/watch?…
https://www.youtube.com/watch?…
Přesně v tomhle díle mě Tyreese a Daryl vůbec nepotěšil.. A Sasha, to byl vrchol :D Tehdy jak z věznice Rick vyhodil Tyreese, to mu ještě hrabalo ze smrti Lori a neměl jasnou hlavu.. Nebýt té halucinace, možná by je tam i nechal.. Ve čtvrté sérii odmítal jakkoliv používat zbraně a vystavovat se násilí, ovšem s tím se nedalo nic dělat a opět to přišlo, teď je sice brutální ale je to silný válečník, který prostě už kašle na ostatní a dělá pro ty své to nejlepší. Jak je vidět podle ukázky na osmý díl, Rick se i přesto, že ten policista utekl, pokusí vyjednávat ovšem to samozřejmě nedopadne dobře a někdo zemře. Kdyby je hezky potichu překvapili, bylo by to o něčem jiném.
#4260 k_ub0: A pritom mohli s Tyresa spraviť celkom slušnú postavu, je docela mocný postavou, mohli ho charakterizovať ako nejakého utečenca z vazenia ktory sa s nikym nemazna :a ma rozum, nieco na styl Ridicka D pritom z neho spravili gay opatrovatelku deti :)
No v poslednej dobe je z Daryla velká bábofka , pamatám si v prvej séríí ako by bezmilosti zabil Jima Krompáčom a to bol ešte pokúsaný nebol premeneny a chcel ho zabit , a teraz naozajsneho nepriatela ktory ho takmer zabil a ostatnych podobnych by chcel nehat na žive a rick je zase opačny :D na začiatku by zachranoval a teraz by zabijal a ja si myslim že po tom všetkom čo zažil by som nikomu neveril a všetkych ktorí by ohrozovali mna a moju skupinu by som bez milosti popravil tak ako rick . a Pokial si pamatam tak Daryl chcel noaha nehat umret to carol ho presvedčila a na noahovy bolo vidno že je zúfalí a necchce ubližit .a čudujem sa že tohto plešateho nesympataka ktori ho skoro uškrtil ho nehal tak . Začína byt nejaky čajový a sasha a tyrese mi lezu na nervy ten tyrese toho som mal rad ale je to strašny neschopák vela krát ohrozil vlastnu skupinu svojou dobrotou.ak by umrel a sasha snim bol by som len rad
#4261 mrco1991