#4215 heminstein: Už se těším na ty potoky krve!! :D Tak jedna z našich unesených hrdinek už to má asi spočítaný a čím dál víc si myslim že Carol…doufám že sebou alespon veme do hrobu co nejvíc hajzlů :D a zbytek dodělá Daryl a spol.
Herečce Beth sice je 30, jenže postavě je 18 a postavě Daryla je určitě 40 takže by to bylo trošku ujetý.. I kdyby tak mi k sobě sedí mnohem víc Daryl a Carol, škoda že v aktuálním díle mezi nimi k ničemu nedošlo, spěje to k tomu už od druhé série a pořád nic.
#4207 Rick21: Já ten seriál mám taky rád, ale jestli to bereš takhle, jsi docela laciný a slepý fanoušek, kterým jsem byl donedávna i já. Nesnažím se ti měnit názor, jen by bylo dobré se nad tim trochu logicky zamyslet občas.
Tak poslední díl za mě nic extra, na druhou stranu alespoň už víme koho to Daryl vedl k Rickovi :) Jinak si myslím nebo spíš doufám že nás nečeká nějaká bitva s lidmi z nemocnice, hádám že následující zvrat by nemusel být v tom že někdo zařve ale že konfrontace s nemocnicí dopadne jinak než jak čekáme.
Já se ještě divím Ricku21, že sem vubec chodíš, napsat po každé epizodě jak to bylo užasný a dokonalý, to tě musí vážně bavit :D Omejláš se tu tim kdo tu co řeší, ale sám si ničim rozumným ještě nepřispěl :D
Představoval jsem si, že tento díl bude mít lepší příběh. Daryl a Carol našli nemocnici (známe z dílu s Beth) potkali Noaha (známe z dílu s Beth) Carol odvezli na nosítkách (známe z dílu s Beth). Zkrátka se nestalo vůbec nic zajímavého, dokonce když Daryl s Carol leželi na lehátku tak nic nebylo? Ani blbý objetí či smyslný pohled, jako vážně? Pokud měl tento díl o něčem být, tak právě o tom, jak se Daryl s Carol sbližují.
#4201 Harimata: Žádný strach, nějaké šílenosti okolo Judith tam už nebudou. :) Rozhodně už ty díly nebudou na úrovni toho prvního, nicméně druhý a třetí je dost povedený ( celkem psycho )a dál už to je dost subjektivní.. někoho to baví, někoho to dost nudí. Rozhodně to za shlédnutí stojí. :)
Caute děcka, zdravím, celkem jste mi chyběli! V červnu se mi narodilo mimino, a teprve dneska vecer jsem se dostala k tomu podivat se na nový díl a teda reknu vam, ze mi to dela trochu zle, jak je tam ta judith tedka. Kazdopadne prvni dil super a ja si rikam, jestli se mam vubec divat na dalsi dily, pác prvni dil skoncil dobre a divat se na to jak se furt nekdo snazi zbastit mimino fakt nechci, kazdopadne zvedavost je velka. První dil byl dobre nadupanej… ale dal to tak asi nebude co?
Mladší mám namysli třeba o 5–10 roků :D A 18 s třicátníkem, to už by se dalo v pohodě chápat.
#4222 HonzikosBylo někdy řečeno že Darylovi je kolem čtyřicítky? Já bych s tím moc nepočítal, spíš Merle byl čtyřicátník a Daryl jeho mladší bratr.
#4215 heminstein: Už se těším na ty potoky krve!! :D Tak jedna z našich unesených hrdinek už to má asi spočítaný a čím dál víc si myslim že Carol…doufám že sebou alespon veme do hrobu co nejvíc hajzlů :D a zbytek dodělá Daryl a spol.
Takže Beth nebo Carol. :(
Finále podzimní části 5. série prý bude doják. Norman Reedus při natáčení hodinu brečel. http://www.walkingdeadforums.com/…ason-finale/
#4217 CybercafHerečce Beth sice je 30, jenže postavě je 18 a postavě Daryla je určitě 40 takže by to bylo trošku ujetý.. I kdyby tak mi k sobě sedí mnohem víc Daryl a Carol, škoda že v aktuálním díle mezi nimi k ničemu nedošlo, spěje to k tomu už od druhé série a pořád nic.
#4212 Ojika: Beth Green – Age: 16 (Season 2), 18 (Season 4). A ve skutečnosti už jí bude 30.
#4211 Honzikos: Tak já si myslím, že Daryl s Beth nebude.. Protože Beth je v seriálu jako malá holka nebo snad ne ?
#4213 CybercafAhoj jsem tu nový.Myslím si, že je tu víc variant ohledně toho Darylova sbližování, protože to může být klidně Carol i Beth.
#4212 Ojika#4207 Rick21: Já ten seriál mám taky rád, ale jestli to bereš takhle, jsi docela laciný a slepý fanoušek, kterým jsem byl donedávna i já. Nesnažím se ti měnit názor, jen by bylo dobré se nad tim trochu logicky zamyslet občas.
#4203 F33man: no zrovna to co zmiňuješ mi tam vůbec nechybělo :P
#4206 Remssley: A proč by ne ta tupá policajtská banda si nic jinýho ani nezaslouží.
#4204 JackIsBest: Jojo :) ničím rozumným sem ještě nepřispěl přece nebudu na nejlepší seriál který miluju nadávat :)
#4210 JackIsBestTak poslední díl za mě nic extra, na druhou stranu alespoň už víme koho to Daryl vedl k Rickovi :) Jinak si myslím nebo spíš doufám že nás nečeká nějaká bitva s lidmi z nemocnice, hádám že následující zvrat by nemusel být v tom že někdo zařve ale že konfrontace s nemocnicí dopadne jinak než jak čekáme.
#4208 oneill88#4204 JackIsBest: po kazdym dile meni trenky , myslim ze to je dobre zjisteni :-)
Já se ještě divím Ricku21, že sem vubec chodíš, napsat po každé epizodě jak to bylo užasný a dokonalý, to tě musí vážně bavit :D Omejláš se tu tim kdo tu co řeší, ale sám si ničim rozumným ještě nepřispěl :D
#4205 vacicak #4207 Rick21Představoval jsem si, že tento díl bude mít lepší příběh. Daryl a Carol našli nemocnici (známe z dílu s Beth) potkali Noaha (známe z dílu s Beth) Carol odvezli na nosítkách (známe z dílu s Beth). Zkrátka se nestalo vůbec nic zajímavého, dokonce když Daryl s Carol leželi na lehátku tak nic nebylo? Ani blbý objetí či smyslný pohled, jako vážně? Pokud měl tento díl o něčem být, tak právě o tom, jak se Daryl s Carol sbližují.
#4209 Hodooor#4201 Harimata: Žádný strach, nějaké šílenosti okolo Judith tam už nebudou. :) Rozhodně už ty díly nebudou na úrovni toho prvního, nicméně druhý a třetí je dost povedený ( celkem psycho )a dál už to je dost subjektivní.. někoho to baví, někoho to dost nudí. Rozhodně to za shlédnutí stojí. :)
Caute děcka, zdravím, celkem jste mi chyběli! V červnu se mi narodilo mimino, a teprve dneska vecer jsem se dostala k tomu podivat se na nový díl a teda reknu vam, ze mi to dela trochu zle, jak je tam ta judith tedka. Kazdopadne prvni dil super a ja si rikam, jestli se mam vubec divat na dalsi dily, pác prvni dil skoncil dobre a divat se na to jak se furt nekdo snazi zbastit mimino fakt nechci, kazdopadne zvedavost je velka. První dil byl dobre nadupanej… ale dal to tak asi nebude co?
#4202 Cermb0#4197 Rick21: Podla mna je Rick tak drsny ze trenky nenosi :-)