I já fandím Rickovi, pro mě jedna z nejlepších postav. Abraham mi nesedí a Eugene mi přijde jako nějaký rybář než vědec. Ale v tomhle dílu jsem opravdu už čekala, že se aspoň dvě skupiny sejdou a ono nic.
bože toto je pre WD úplne typické – tento seriál proste už dávno vyčerpal svoj scenáristický potenciál a originalitu, a tak opäť prichádza na scénu vleklé naťahovanie vypĺňané prakticky „bezdejovým dejom“ diel po diely o tom, ako sa všetci hádam na konci série nejak dopracujú k ďalšiemu spoločnému stretnutiu, aby sa vo finále mohla odohrať ďalšia masová katastrofická scéna so zombiekmi a otvorený koniec nás posunul do ďalšej série, kde sa bude v prvej polovici niečo budovať, aby to v polovičnom finále bolo zničené, nasledované ďalšími puzzle epizódami k ďalšiemu katastrofickému finále a tak dokola každý rok… toto je jednoducho TELENOVELA zasadená do postapokalyptického prostredia
#2151 hulmihoukoleen: Sentiment je sviňa. Sny o srdcem řízených rytířích zachraňující nepřízní osudu své vyvolené ztracené panny přes sedmero bažin, měst a kopců i v dobách vyvrhnutých střev, sápajících se torz, otevřených hlav a potoků krve, vždy a stále nejedné obměkčí emoční oblast tak, že za tebou půjde kamkoliv.
to útočiště kam nám zatím směřují „zatím“ dvě skupinky by mohla být taky bašta kanibalů. Proč lovit oběd, když oběd poslušně příjde k vám na vaše pozvání (jako ve hře od telltales)? Abraham na mě působí jako týpek co dělal v armádní kuchyni a apokalypsa pro něj byla vysvobozením z okovů všedního života a to si náležitě užívá ,tváří a chová se jako absolutní hero :) (nekritizuju mě se to líbí) a jsem jedinej kdo se pozastavil nad Glennem, který se vydává hledat svoji ženu a hned ho poslušně následujou dvě roštěnky? Jak to sakra dělá? :D
Tu sa nato nikto nestažuje tu sa otom diskutuje tu ide preboha oto že každa časť musi byť lepšia ako ta predošla to je recept na dobry serial nieje možne aby jeden diel bol dobry a dalši nudny odpad a nieje to len moj nazor každy vie ake predošle epizody boli 9 čast nuda 10 bola dobra 11 odpad len tak dalej a TWD začne stracat divakov a to nikto nechce preto by sa mali tvorcovia zamyslieť a konečne začat poriadne tvoriť nielen podla komiksu ale pridavat nove veci ktore by mohly podobbu serialu vyrazne zmenit
#2145 MatusBeres: Vážně lidi, teď čtu komix a tyhle takzvaný kecy jsou i v komixu… TWD je dobrej serial a tento díl byl taky dobrej. Např. několik těch celej komixů je o tom jak si spolu povídají omg tak si na to přestaňte furt stěžovat
#2144 Cybercaf: Tvoj prispevok sa mi pači tiež som nepochopil do pekla ako by už len Glenn mohol tu informaciu zneužit vraj tajne hahahaah to ma poser najlepšie natom je že so svojim tzv arzenalom zbrani by aj tak daleko nezasli a nie to este do WDC a Abraham ma byt akože ich sef haha Glenn sa ani nesnažil a stal sa vodcom a tie sliepocky ho nasleduju lebo vedia že napad Abrahama je este dementnejsi ako napad Glenna
#2142 kiso1561: To neznamena že sa v nom bude riešit melodrama ludia pozeraju tento serial hlavne kvoli akccii a nie pre rozpravačky starej matere a nepišem len to že mi ide otom aby sa tam zabijali zombie kezže ide aj hlavne o hororovy serial mal som sa bat aspon trochu bohužial skor som sa nudil a ked sa tebe viac pači ak v postapokaliptickom serialy sa rozprava riesia rodinne vztahy a dalsie blbosti tak fakt tento serial nieje pre teba lebo tu ide hlavne o akciu a pocit strachu a nie debilne sracky ok bez toho to nejde ale druha seria na farme tzmto padom bola pre teba akurat tam si sa tych kecov mohol napočuvat do sytosti
Já teda nečetl komiks a ani mě to nějak neláká. Nicméně pochybný seržant Ford s maskáčovejma kalhotama, nátělníkem a obarvenou hlavou mi zrovna příslušníka armády nepřipomíná. To samé Eugen jako vědec. Náklaďák někde ukradli, protože se jich všude válí desítky a ta jejich coura je jako taky příslušník armády? No chápu, že to je třeba schválně v rámci maskování (armádě v týhle době asi moc lidí nefandí). Kde mají tedy ten jejich satelitní telefon? Ovšem důležité je, že mají řešení, který je ale přísně tajný a asi se nedá vysvětlit po telefonu…a v celých spojených státech nezbyla ani jediná helikoptéra, která by byla pro záchranu našeho světa potřeba :D Já jsem opravdu při té scéně s Glennem, čekal, kdy vyleze první zombík a kousne Eugena do krku. Celý si to cucaj z prstu mám takovej dojem. Hlavně nevím jaké chtějí mít řešení, po tom co na to ani vědci v CDC nepřišli. Jediné řešení je víc zbraní a víc kulek…a večer spát v drátěnejch klecích…
zbozunujem TWD a tesim sa na nove diely, tak ako ma minuly diel pobavil a nadchla ma ukazka na dnesnu cast tak som sa dnes prebudil z toho sna a vytriezvel … proste mydlova opera onicom cast ubehlo to nic sa nestalo, ako nezaujima ma to ako Rick bude lezat pol casti pod postelou, radsej mohli upriamit pozornost na Abrahama a Glenna a tu scenku z Rickom, Carlom a Michonne odbavit za 3 minuty … len zostavam dufat ze sa to vrati k trosku akcnejsej a napatejsej atmosfere lebo zacnem to asi pozerat od prvej serie zase :)
#2140 MatusBeres: Ak chceš pozerať iba akciu a ako zabíjajú zombie tak TWD nie je seriál pre teba. Arrow je akční seriál ale TWD je survival dráma/thriller..
Vy jdete fakt do prdele lid:-) stežujete si tu furt na něco. na maličkosti.. To jste vypatlaný nebo co ? je to tak jak to je ! Jinak to že se vrátila Carol bylo best:-) ale Abraham je celkem idiot:-) hned skočil na Glenna.. i když chápu to.. nedivím se mu. ale nejvíc me zajmá jak to vše vzniklo.. a jak to ukončí..
Serial sa ubera velmy špatnym smerom napr serial Arrow od diela k dielu lepši u Walking Dead možeme asi čakat najlepšie dieli len v polovici a na konci je toho vela čo by scenaristi mohly použit miesto toho melodrama ako napr scena Michone a Carl pri ranajkach na temu Judith ach Rick mal najlepšiu akciu v celom dieli ale aj tak to bola slabota zle dieli sa striedaju z lepšmi ale aj tie lepšie niesu nič moc .Abraham mi nieako nesadol toto že je vodca ked nedokaže presvedčit ani svojich kumpanov aby ho nasledovali a kdeže chcu ist, do mesta kde je niekolko milionov zombie a oni maju len par pušiek a polovicu streliva vystrielal ten dement ktory ma udajne riesenie problemu ako vratit hnijuce meso do poriadku pripada mi to ako by scenaristom dosli napady predsa sa treba pohnut vpred stale je to iba otom že sledujeme skupinku a jej problemi nič viac chodenie do domov a hladanie jedla a rozpravanie sa o somarinach ktore nikoho nezaujimaju chcelo by to niečo čo by ma prinutilo nedychat ale to možno nastane až neskor dnesna čast 51% ešte horšia ako deviata tam bola aspon aka taka akcia tu to bola skor vražedna nuda tyžden som čakal na nič a pekne dakujem za titulky ta rzchlost je neuveritelna :D
I já fandím Rickovi, pro mě jedna z nejlepších postav. Abraham mi nesedí a Eugene mi přijde jako nějaký rybář než vědec. Ale v tomhle dílu jsem opravdu už čekala, že se aspoň dvě skupiny sejdou a ono nic.
hihihi, a ještě by to chtělo nějakou koupačku, holky jsou tam dobrý, ale furt moc oblečený..hihihih
bože toto je pre WD úplne typické – tento seriál proste už dávno vyčerpal svoj scenáristický potenciál a originalitu, a tak opäť prichádza na scénu vleklé naťahovanie vypĺňané prakticky „bezdejovým dejom“ diel po diely o tom, ako sa všetci hádam na konci série nejak dopracujú k ďalšiemu spoločnému stretnutiu, aby sa vo finále mohla odohrať ďalšia masová katastrofická scéna so zombiekmi a otvorený koniec nás posunul do ďalšej série, kde sa bude v prvej polovici niečo budovať, aby to v polovičnom finále bolo zničené, nasledované ďalšími puzzle epizódami k ďalšiemu katastrofickému finále a tak dokola každý rok… toto je jednoducho TELENOVELA zasadená do postapokalyptického prostredia
#2165 lukas254#2154 lukas254: Né nejsi,já taky.
#2151 hulmihoukoleen: Sentiment je sviňa. Sny o srdcem řízených rytířích zachraňující nepřízní osudu své vyvolené ztracené panny přes sedmero bažin, měst a kopců i v dobách vyvrhnutých střev, sápajících se torz, otevřených hlav a potoků krve, vždy a stále nejedné obměkčí emoční oblast tak, že za tebou půjde kamkoliv.
#2152 MatusBeres: Já nevim já jsem skoro jedinej kterej fandí Rickovi :D
#2156 pupik206 #2180 hwejdika#2151 hulmihoukoleen: jj to bysem taky chtěl vědět :D
Schema ostava atlanta farma vezenie nic nove myslel som takuto zmenu a ked uz tak smrt ricka carla by som privital
#2154 lukas254to útočiště kam nám zatím směřují „zatím“ dvě skupinky by mohla být taky bašta kanibalů. Proč lovit oběd, když oběd poslušně příjde k vám na vaše pozvání (jako ve hře od telltales)? Abraham na mě působí jako týpek co dělal v armádní kuchyni a apokalypsa pro něj byla vysvobozením z okovů všedního života a to si náležitě užívá ,tváří a chová se jako absolutní hero :) (nekritizuju mě se to líbí) a jsem jedinej kdo se pozastavil nad Glennem, který se vydává hledat svoji ženu a hned ho poslušně následujou dvě roštěnky? Jak to sakra dělá? :D
#2153 lukas254 #2155 ZvacAJJ změn je tam hodně. Trojce, které se teď ukázala, tam je ta samá, ale o nákladák nepřišli :D
#2148 MatusBeres: Ono je tam hodně změn oproti komixu…
Tu sa nato nikto nestažuje tu sa otom diskutuje tu ide preboha oto že každa časť musi byť lepšia ako ta predošla to je recept na dobry serial nieje možne aby jeden diel bol dobry a dalši nudny odpad a nieje to len moj nazor každy vie ake predošle epizody boli 9 čast nuda 10 bola dobra 11 odpad len tak dalej a TWD začne stracat divakov a to nikto nechce preto by sa mali tvorcovia zamyslieť a konečne začat poriadne tvoriť nielen podla komiksu ale pridavat nove veci ktore by mohly podobbu serialu vyrazne zmenit
#2149 lukas254#2145 MatusBeres: Vážně lidi, teď čtu komix a tyhle takzvaný kecy jsou i v komixu… TWD je dobrej serial a tento díl byl taky dobrej. Např. několik těch celej komixů je o tom jak si spolu povídají omg tak si na to přestaňte furt stěžovat
#2144 Cybercaf: Tvoj prispevok sa mi pači tiež som nepochopil do pekla ako by už len Glenn mohol tu informaciu zneužit vraj tajne hahahaah to ma poser najlepšie natom je že so svojim tzv arzenalom zbrani by aj tak daleko nezasli a nie to este do WDC a Abraham ma byt akože ich sef haha Glenn sa ani nesnažil a stal sa vodcom a tie sliepocky ho nasleduju lebo vedia že napad Abrahama je este dementnejsi ako napad Glenna
#2142 kiso1561: To neznamena že sa v nom bude riešit melodrama ludia pozeraju tento serial hlavne kvoli akccii a nie pre rozpravačky starej matere a nepišem len to že mi ide otom aby sa tam zabijali zombie kezže ide aj hlavne o hororovy serial mal som sa bat aspon trochu bohužial skor som sa nudil a ked sa tebe viac pači ak v postapokaliptickom serialy sa rozprava riesia rodinne vztahy a dalsie blbosti tak fakt tento serial nieje pre teba lebo tu ide hlavne o akciu a pocit strachu a nie debilne sracky ok bez toho to nejde ale druha seria na farme tzmto padom bola pre teba akurat tam si sa tych kecov mohol napočuvat do sytosti
#2147 lukas254Já teda nečetl komiks a ani mě to nějak neláká. Nicméně pochybný seržant Ford s maskáčovejma kalhotama, nátělníkem a obarvenou hlavou mi zrovna příslušníka armády nepřipomíná. To samé Eugen jako vědec. Náklaďák někde ukradli, protože se jich všude válí desítky a ta jejich coura je jako taky příslušník armády? No chápu, že to je třeba schválně v rámci maskování (armádě v týhle době asi moc lidí nefandí). Kde mají tedy ten jejich satelitní telefon? Ovšem důležité je, že mají řešení, který je ale přísně tajný a asi se nedá vysvětlit po telefonu…a v celých spojených státech nezbyla ani jediná helikoptéra, která by byla pro záchranu našeho světa potřeba :D Já jsem opravdu při té scéně s Glennem, čekal, kdy vyleze první zombík a kousne Eugena do krku. Celý si to cucaj z prstu mám takovej dojem. Hlavně nevím jaké chtějí mít řešení, po tom co na to ani vědci v CDC nepřišli. Jediné řešení je víc zbraní a víc kulek…a večer spát v drátěnejch klecích…
#2146 MatusBeres #2161 Blosszbozunujem TWD a tesim sa na nove diely, tak ako ma minuly diel pobavil a nadchla ma ukazka na dnesnu cast tak som sa dnes prebudil z toho sna a vytriezvel … proste mydlova opera onicom cast ubehlo to nic sa nestalo, ako nezaujima ma to ako Rick bude lezat pol casti pod postelou, radsej mohli upriamit pozornost na Abrahama a Glenna a tu scenku z Rickom, Carlom a Michonne odbavit za 3 minuty … len zostavam dufat ze sa to vrati k trosku akcnejsej a napatejsej atmosfere lebo zacnem to asi pozerat od prvej serie zase :)
#2140 MatusBeres: Ak chceš pozerať iba akciu a ako zabíjajú zombie tak TWD nie je seriál pre teba. Arrow je akční seriál ale TWD je survival dráma/thriller..
#2145 MatusBeresVy jdete fakt do prdele lid:-) stežujete si tu furt na něco. na maličkosti.. To jste vypatlaný nebo co ? je to tak jak to je ! Jinak to že se vrátila Carol bylo best:-) ale Abraham je celkem idiot:-) hned skočil na Glenna.. i když chápu to.. nedivím se mu. ale nejvíc me zajmá jak to vše vzniklo.. a jak to ukončí..
Serial sa ubera velmy špatnym smerom napr serial Arrow od diela k dielu lepši u Walking Dead možeme asi čakat najlepšie dieli len v polovici a na konci je toho vela čo by scenaristi mohly použit miesto toho melodrama ako napr scena Michone a Carl pri ranajkach na temu Judith ach Rick mal najlepšiu akciu v celom dieli ale aj tak to bola slabota zle dieli sa striedaju z lepšmi ale aj tie lepšie niesu nič moc .Abraham mi nieako nesadol toto že je vodca ked nedokaže presvedčit ani svojich kumpanov aby ho nasledovali a kdeže chcu ist, do mesta kde je niekolko milionov zombie a oni maju len par pušiek a polovicu streliva vystrielal ten dement ktory ma udajne riesenie problemu ako vratit hnijuce meso do poriadku pripada mi to ako by scenaristom dosli napady predsa sa treba pohnut vpred stale je to iba otom že sledujeme skupinku a jej problemi nič viac chodenie do domov a hladanie jedla a rozpravanie sa o somarinach ktore nikoho nezaujimaju chcelo by to niečo čo by ma prinutilo nedychat ale to možno nastane až neskor dnesna čast 51% ešte horšia ako deviata tam bola aspon aka taka akcia tu to bola skor vražedna nuda tyžden som čakal na nič a pekne dakujem za titulky ta rzchlost je neuveritelna :D
#2142 kiso1561