Tak 4×10 byl už o poznání lepší než 4×09. Zřejmě bych uvítal klasický střih epizody, než 4× dlouhý, desetiminutový, samostatný příběh, ale budiž, něco to do sebe mělo. Dle mého názoru Tyreesovo linka byla nejzajímavější, nejnapínavější a nejlepší, naopak ta Darylova s Beth nic nového nepřinesla a celkem i zklamala. Překvapivě mě bavil děj s Glennem, protože takovou zápletku jsem naprosto nečekal. U Maggie se dalo předvídat, jakým směrem se vydá a řekl bych, že snad žádný fanoušek opravdu nečekal, že by opravdu Glenn v tom autobuse byl.
Wow!:) Tak 10. epizoda naštěstí naprosto splnila má očekávání a po průměrném dílu přišel zase jeden hodně vydařený. K ,,After" jsem se nechtěl moc vyjadřovat Ricka ani Carla moc nemusím, ale obecně jsem od té epizody čekal víc. Ale už k té dnešní (včerejší). Část s Darylem a Beth nám ještě nic zajímavýho nepřinesla, dozvěděli jsme se jenom, že při útěku umřeli nějaký dvě nezajímavý postavy z Woodbury, či co. Tyreese s dětma jedním slovem – paráda! Judith super a nevím jak vy, ale já sem se uplně bál, že jí ta Lizzie udusí, když čekali na TYe. Shledání s Carol, další bomba, i když to bylo dost předvídatelné:) Sledovat jejich cestování s malou Judith bude hodně zajímavé, a že se s ní živou dostanou až k Rickovi není vůbec jasné. Podle mě se právě naše první dvě skupinky z dnešního dílu setkají v příští epizodě:) Bob, Maggie, Sasha… že posádka autobusu skončí tak jak skončí, bylo jasné. Že Glenn přežije také, už podle trailerů na 2.polovinu série, i když sem se trochu bál… Ale že v tom busu ani nebyl, to sem fakt nečekal! Sem rád, že nevyškrtli alespoň tu Taru a ještě jí budeme vídat. Jinak příjezd Abrahama mě nějak do varu nedostal, jelikož zatím nevím, co mám od něj očekávat. Jsem ale už jen rád za to, že budeme v příštím dílu sledovat i jeho a Glenna s Tarou a ne jen Ricka, Carla a Mischonne. Štve mě jedna věc – proč takto nemohla 4. série začínat? Na tu senzaci s chřipkou se teď uplně zapomene, Sasha se zázračně vyléčila a Glenn bude zřejmě taky v cajku. Podle mě docela dost zbytečné prodlužování první půlky série. Ale jinak se nebojím dnešnímu dílu dát 9/10 :)
HAHA takže predsa zachranil judith tyresee :D:D kde su teraz ty čo neverili a zubami nechtami sa hadali ze je mrtva :D:D no kde su ja som od začiatku vedel ze judith zije :D
já to tušil..hihihi, dnes moc dobré, bavilo mě to, jak se postupně setkávají, pořád jsem čekal kdy se jedna postava vrátí zpět a dnes to bylo, ale objevení té druhé mě tedy překvapilo…hihih a noví drakouši na závěr… dnes moc dobré.. at mě neserou a dají všechny díly naráz, kdo na to má furt čekat..hihi :)
Mě se postava Carla naopak líbí,dřív to byl fracek,ale teď je mnohem lepší.Chtěl bych vidět jak by jste se chovali vy.V jeho letech(v pubertě) a všude kolem konec světa…
Mám postavu Carla ráda. Nad čímkoliv, co v minulém díle dělal, jsem se nepozastavila. Přišlo mi to vzhledem k situaci a okolnostem (přetažení, vyčerpání atd. – viz příspěvek výše) normální reakcí. Podle mého, se jeho postava během posledních sezon příjemně vyvinula.
Díly tohoto typu, kdy jsou na cestách nebo objevují okolí, mám ráda.
Bylo by příjemné vidět někdy v budoucnu zas Carol.
#2063 mik_cz: Mám to podobně, ale vzhledem k tomu, že je to druhá hlavní postava (aspoň mi to tak připadá), tak se jeho smrti asi nedočkáme :)
Vyčítat Rickovi smrt za Judith je debilní(ale zas co chtít po malém klukovi), za její smrt mohl Carl stejně tak, jako Rick. Já ten jeho výbuch beru spíš jako takové přetečení nervů, prostě se potřeboval vyhnít a Rick byl první na ráně jako ventil.
Stěžovat si na chyby v seriálu, ve kterém jsou zombie, jakej to má smysl. Tahle epizoda byla v pohodě, nějakej vývoj postav, Carl už se konečně trochu vzpamatoval a Michonne měla skvělý scény, víc sem nečekal. Však se to za chvíli rozjede, teď je největší problém s tim, jak sou rozházený na 5 skupin, ale z toho můžou tvůrci vytřískat hodně, komiks nečtu, ale vim, že tam byly zajímavý zápletky po věznici. :)
Ten carl je nejhorsi postava vubec, takovych dobrych lidi tam umrelo, ale tenhle rozmazelny fracek furt zije, nesnasim ho od prvni chvile. Doufam ze se scenaristi chytnou za rypak a nechaj ho umrit strasnou smrti… jinak ten serial zeru .)
ale hovno kvůli Judith.. je nasranej kvůli tomu že Carl už zvládal situace jako dospělej člověk a Rick si pak zvykl na vězení kde už žili normálně a dělal z něj farmáře a teď když se vše posralo tak si nemyslel že to zvládne a měl ho zas za malý děcko
Já nevím, jestli jsem blbá já nebo všichni ostatní, ale to vám to nikomu nedochází? Podle mě byl Carl naštvaný na Ricka proto, že ho obviňoval ze zmizení Judith. Proč to tady nikoho nenapadá? Jako by mělo být každému jedno, že je pryč? Jinak jo, taky ty dva moc ráda nemám, i když jsem měla v první sérii ještě ráda Ricka, než jsem se zaměřila na Daryla. Mě se osobně tenhle díl líbil dost. Jen ten Daryl mi tam možná trochu chyběl. :D Ti hodňoučcí zombíci u Michonne mě ale, asi jako skoro všechny, taky dost překvapili. Jiných věcí jsem si ale třeba ani nevšimla, jako těch zamčených domů. Podle mě byly prostě jen zabouchlý, ne zamčený, to je normální, ne?
Tak 4×10 byl už o poznání lepší než 4×09. Zřejmě bych uvítal klasický střih epizody, než 4× dlouhý, desetiminutový, samostatný příběh, ale budiž, něco to do sebe mělo. Dle mého názoru Tyreesovo linka byla nejzajímavější, nejnapínavější a nejlepší, naopak ta Darylova s Beth nic nového nepřinesla a celkem i zklamala. Překvapivě mě bavil děj s Glennem, protože takovou zápletku jsem naprosto nečekal. U Maggie se dalo předvídat, jakým směrem se vydá a řekl bych, že snad žádný fanoušek opravdu nečekal, že by opravdu Glenn v tom autobuse byl.
#2080 Remi91Wow!:) Tak 10. epizoda naštěstí naprosto splnila má očekávání a po průměrném dílu přišel zase jeden hodně vydařený. K ,,After" jsem se nechtěl moc vyjadřovat Ricka ani Carla moc nemusím, ale obecně jsem od té epizody čekal víc. Ale už k té dnešní (včerejší). Část s Darylem a Beth nám ještě nic zajímavýho nepřinesla, dozvěděli jsme se jenom, že při útěku umřeli nějaký dvě nezajímavý postavy z Woodbury, či co. Tyreese s dětma jedním slovem – paráda! Judith super a nevím jak vy, ale já sem se uplně bál, že jí ta Lizzie udusí, když čekali na TYe. Shledání s Carol, další bomba, i když to bylo dost předvídatelné:) Sledovat jejich cestování s malou Judith bude hodně zajímavé, a že se s ní živou dostanou až k Rickovi není vůbec jasné. Podle mě se právě naše první dvě skupinky z dnešního dílu setkají v příští epizodě:) Bob, Maggie, Sasha… že posádka autobusu skončí tak jak skončí, bylo jasné. Že Glenn přežije také, už podle trailerů na 2.polovinu série, i když sem se trochu bál… Ale že v tom busu ani nebyl, to sem fakt nečekal! Sem rád, že nevyškrtli alespoň tu Taru a ještě jí budeme vídat. Jinak příjezd Abrahama mě nějak do varu nedostal, jelikož zatím nevím, co mám od něj očekávat. Jsem ale už jen rád za to, že budeme v příštím dílu sledovat i jeho a Glenna s Tarou a ne jen Ricka, Carla a Mischonne. Štve mě jedna věc – proč takto nemohla 4. série začínat? Na tu senzaci s chřipkou se teď uplně zapomene, Sasha se zázračně vyléčila a Glenn bude zřejmě taky v cajku. Podle mě docela dost zbytečné prodlužování první půlky série. Ale jinak se nebojím dnešnímu dílu dát 9/10 :)
#2076 k_ub0: se neposer ..
HAHA takže predsa zachranil judith tyresee :D:D kde su teraz ty čo neverili a zubami nechtami sa hadali ze je mrtva :D:D no kde su ja som od začiatku vedel ze judith zije :D
#2077 bulljoker #2082 mauvais-ange#2073 PaSta: za 1. táhni se podívat na všechny díly od začátku a za 2. ještě se tam neobjevil ale byl v komixu, je to Abraham a je to frajer
#2073 PaSta: nechápu jak můžeš začít něco sledovat od 3. řady
Prosím, kdo byla ta postava na konci (Ginger), pokud už se v seriálu objevila? TWD jsem začal sledovat ± od poloviny 3. řady :/… Díky
#2074 iNstinkt- #2075 bulljokerjá to tušil..hihihi, dnes moc dobré, bavilo mě to, jak se postupně setkávají, pořád jsem čekal kdy se jedna postava vrátí zpět a dnes to bylo, ale objevení té druhé mě tedy překvapilo…hihih a noví drakouši na závěr… dnes moc dobré.. at mě neserou a dají všechny díly naráz, kdo na to má furt čekat..hihi :)
ou jé a máme tu dalšího člena z komixu :D
Mě se postava Carla naopak líbí,dřív to byl fracek,ale teď je mnohem lepší.Chtěl bych vidět jak by jste se chovali vy.V jeho letech(v pubertě) a všude kolem konec světa…
#2068 Bloss: Carol sa vráti ešte túto sériu vraj, tuším že sa v nejakom traileri aj mihla taký krátky záber na jej ruku :D
Mám postavu Carla ráda. Nad čímkoliv, co v minulém díle dělal, jsem se nepozastavila. Přišlo mi to vzhledem k situaci a okolnostem (přetažení, vyčerpání atd. – viz příspěvek výše) normální reakcí. Podle mého, se jeho postava během posledních sezon příjemně vyvinula.
Díly tohoto typu, kdy jsou na cestách nebo objevují okolí, mám ráda.
Bylo by příjemné vidět někdy v budoucnu zas Carol.
#2069 kiso1561#2063 mik_cz: Mám to podobně, ale vzhledem k tomu, že je to druhá hlavní postava (aspoň mi to tak připadá), tak se jeho smrti asi nedočkáme :)
Vyčítat Rickovi smrt za Judith je debilní(ale zas co chtít po malém klukovi), za její smrt mohl Carl stejně tak, jako Rick. Já ten jeho výbuch beru spíš jako takové přetečení nervů, prostě se potřeboval vyhnít a Rick byl první na ráně jako ventil.
#2064 dAw3: Stěžovat si v internetofém fóru, že někdo píše negativní komentáře na seriál… jakej to má smysl?
#2047 Moor8: To, že čteš diskuze, s tím se pojí i to, že občas narazíš na spoiler. Nebudu se za to omlouvat :D
#2095 Moor8Stěžovat si na chyby v seriálu, ve kterém jsou zombie, jakej to má smysl. Tahle epizoda byla v pohodě, nějakej vývoj postav, Carl už se konečně trochu vzpamatoval a Michonne měla skvělý scény, víc sem nečekal. Však se to za chvíli rozjede, teď je největší problém s tim, jak sou rozházený na 5 skupin, ale z toho můžou tvůrci vytřískat hodně, komiks nečtu, ale vim, že tam byly zajímavý zápletky po věznici. :)
#2066 HarimataTen carl je nejhorsi postava vubec, takovych dobrych lidi tam umrelo, ale tenhle rozmazelny fracek furt zije, nesnasim ho od prvni chvile. Doufam ze se scenaristi chytnou za rypak a nechaj ho umrit strasnou smrti… jinak ten serial zeru .)
#2067 HarimataZa Judith nemohl a zůstat ve vězení bylo to nejrozumnější.
ale hovno kvůli Judith.. je nasranej kvůli tomu že Carl už zvládal situace jako dospělej člověk a Rick si pak zvykl na vězení kde už žili normálně a dělal z něj farmáře a teď když se vše posralo tak si nemyslel že to zvládne a měl ho zas za malý děcko
Já nevím, jestli jsem blbá já nebo všichni ostatní, ale to vám to nikomu nedochází? Podle mě byl Carl naštvaný na Ricka proto, že ho obviňoval ze zmizení Judith. Proč to tady nikoho nenapadá? Jako by mělo být každému jedno, že je pryč? Jinak jo, taky ty dva moc ráda nemám, i když jsem měla v první sérii ještě ráda Ricka, než jsem se zaměřila na Daryla. Mě se osobně tenhle díl líbil dost. Jen ten Daryl mi tam možná trochu chyběl. :D Ti hodňoučcí zombíci u Michonne mě ale, asi jako skoro všechny, taky dost překvapili. Jiných věcí jsem si ale třeba ani nevšimla, jako těch zamčených domů. Podle mě byly prostě jen zabouchlý, ne zamčený, to je normální, ne?