A co takhle přestat řešit kraviny a zamyslet se, že je to prostě jen seriál a ne dokumentární film. Při seriálu se má člověk bavit a ne furt řešit, jakou mají pušku, jestli někdo dokáže zastřelit člověka na 50 yardů apod. Mě se dnešní díl moc líbil a už se nemůžu dočkat února. Podle mě je Judith mrtvá. Zrovna v tomto díle se celkem dost drželi komiksové předlohy. (Btw. je opravdu takový problém psát ve větách čárky? Myslím, že tato gramatika se vyučuje už na základní škole.)
#1936 blazenka86: Scott M. Gimple při diskuzi po mid-season finale potvrdil že „krysák“ se ještě bude řešit a bude hrát velkou roli v příběhu :) Stejně tak potvrdil, že se naštěstí dřív nebo pozdějš vrátí Carol,no nemyslim si že to bude trvat tak dlouho jako s Merlem…podle mě je teď k tomu ideální příležitost když se Tyreese oddělil od skupiny s těma holkama :)
ver tomu ze pokud se to dovime bude to velmi smutna scena me spis vrta hlavou ta otravena nebo znecistena voda to se nejak infikovalo z mrtvol a zahnali to antibiotikama nebo co mi uteklo
Když o něco jde, tak je problém trefit 3× terč na 10 metrů. Nervy jsou nervy. Ne tak při přestřelce. Akorát mě mrzí, že už se asi nedovíme, kdo byl ten"krysák" Carol, určitě ne…
resit nedokonalost cely akce nebo provedeni nema cenu jeste chapu ze nevystrelil ne kazdej je strelec a trefit ho do hrudniku nebo do hlavy pres ty ploty na 50m bez jakyhokoliv zamerovace stojiciho mezi jinejma navic by tim ziskali 3 za 1 nikde nemeli zaruku ze by to koncilo prvnim vystrelem spis bylo usmevny rick stacil vypalit nekolik ran a zdrhnout kdyz snad jedinej kdo na nej nemiril byl guverner a kluci taky nemeli zrovna flusbroky ( 10–12ti letej s 357 to neni ani v africe nezlamalo by mu to ruce nahodou kdyz uz sme v tom nevyznam se ve zbranich :P ) berte to jako drama ne akci nebo scifi
#1932 k_ub0: Však jasné. Neříkám, že to byl slabý kalibr, nebo že by ta zbraň byla méně učinná. Jen mi ta opakovačka pro ten boj, kde lítali dávky z aut. pušek přišla trošku naprd :D
jo to byl jeden z veznu uriznul hlavy dvou malejm hershelovo vnuckam taky smutny v komiksu do vezeni hershel de asi se sedmiclenou rodinou a prezije jen maggie to s tema ke rysama nebo ta otrava tam nebylo vubec cely woodbury i vezeni je jinak ae zapadalo by mi to az tyresse s malejma najde carol zjisti ze tim je vinna neprimo ze to udelala ta holka co mu zachranila zivot atd. to z tou krysou muze bejt nejaky jiny dite dospelej by se ae podlme neparal s blbou krysou kdyz mas veci na pitvani vsude okolo podle me tahle scena ma vest k dalsimu z stycnejch bodu s komiksem ae to by byl zase spoiler
#1930 Cybercaf: Vieš napriklad Winčestrovky (Lever Action Rifles) sa vyrabaju aj teraz a kupiš ich ako nove . tu pušku čo mal TY asi tažko jedine ako historicku ale winčestrovky a revolvery su stale vo vyrobe . sam mam v lacnom kalibri 22LR a na 100 metrov presnost jak nič iked 22 LR je športovy naboj ale carl mal asi 357 magnum ako rick v revolvery Python najlepši zastavovaci učinok ale velky spetny raz .
neviem ale sranda ze darayl hovoril carlovy ked povedal ze sunda guverna a on sa opytal ze na 50 yardov :D:D:D akoze sory ale 50 yardov je 45 metrov a to je trošku mala vzdialenost :D ak by sa ho snazil trafit iba do hlavy tak to uz hej to už treba cvik ale myslim ze by stačilo trafit TRUP guvernera kedze 357 je silny naboj .ale je to serial takze kašlat nato :D
#1929 ezzzio: Do dnešní epizody sem se asi přikláněl taky k tomu že to udělala ta holčina.Krmení chodců, tak proč ne,podle toho jak se chovala. Ale pitva krysy,to je blbost,proč by to dělala? Komix jsem nečetl,ale někdo se zmiňoval že v něm byl ve věznici zašitej nějakej psychopat,co tohle dělal…Ale když teď už věznici skupina opustila,tak mi to nedává smysl…
#1928 HrobarM: Morgan měl doma plno zbraní včetně odstřelovačky Remington 700 ale, už tehdá šlo vidět, že Rick vzal spíš jen munici, namísto zbraní samotných. Ovšem ani to by jim nezaručilo že se trefí (jakožto nezkušení střelci). Ta vzdálenost od druhý brány k plotu bych řekl byla tak dobrejch 100 metrů možná víc. Co mě spíš rozesmálo, byla jedna půlka našich hrdinů s plně automatickýma zbraněma, a potom například Tyreese s Carabinou M1 z druhý světový :D ale ješte víc byl Carl s jeho opakovačkou, se kterou snad střílel ješte Inčučuna…
To Lokša muj odhad na tu krysu stejne jako ty upaleny ze to byla ta holka ( co to zabila :D btw bez tyhle sceny by to pro me i s tim vsim strilenim byl slabej dil ta vterina nez si ta lesbicka uvedomila co vidi a nez ji koupila stejne jako daryl nez sejmul toho tankistu aby si jeste uvedomil ze ho necha promenit proste bezva ) a Carol ji kryla jinak spis nez lily by mohli dat tu jeji sestru kdyz uz tady je Michone tepla tak se k sobe hodi uz se to neda porovnavat s komiksem DALE KOMIKS SPOILER tak ctete na vlastni nebezpeci zapletky vse uplne jinak napada me snad jedinej hershel umrel na spravnym miste v pozici tyresseho kterej jak vidime prezil. Dale s Andreou Maggie a Glenem ( ktery se po sebevrazde Carol starali o v serialu uz mrtvou Beth ) prezili protoze byli pryc behem utoku. Z lidi co byli ve vezeni kdyz prijeli s tankem prezil asi jen rick a carl jinak vystrileli ( v komiksu neni Daryl aby zlikvidoval pechotu a tanky ) uplne vsechny takze tezko rict co se bude it dal i kdyz urcity body lokace atd jsou urcity jen jinak podany muj dlouhodobej osobni tip je ze Darylovi to spocita dalsi velkej zaporak kterej se vyskytne ae na to je fuuura casu
Guvernér si celkem věřil, když tam tak frajersky stál na tanku. Kdyby vzali sniperku a sejmuli ho (nevím, jestli je brali, ale u Morgana určitě nějaké byly), tak je po problému. Nebo kdyby se jim Rick pokusil vysvětlit, s jakým magorem mají co dočinění. Z hlediska seriálu je určitě dobře, že se děj posune dál, ale jsem zvědavý, kam se bude děj dál ubírat. Pořád dokola sledovat, jak se usazují a utíkají začíná být nuda, i když samozřejmě chápu, že toho o moc víc dělat nemůžou :) Každopádně doufám, že se brzo sjednotí. Po jejich zkušenosti z útěku z farmy si snad domluvili nějaké místo, kde se v případě nouze setkají – i když podle toho, že každý z nich odcházel jiným směrem, to tak úplně nevypadá.
Daryl to dá, jestli si něco teda nezačne s Beth, protože všichni víme, jak končí její ‚amanti‘. (Nasadit na guvernéra a byl by klid.) Jinak mi je taky Hershela líto, ale když už, tak za mě raději on než Michonne.
Tak poslední díl mě zkrátka přinutil se na Edně taky zaregistrovat a připojit se na fórum :D Podle profilovky asi už víte kdo je,nebo respektive byl moje nejoblíbenější postava :( Ale popořadě – musím říct že po delší době zase fantastická epizoda, s obrovským napětím, což je u WD to nejlepší.Ve 4.sérii jednoznačně nejlepší,pak 5.díl… Já bejt během toho vyjednávání na Rickově místě tak prostě v rychlosti vylíčim Philipovo skupince „jeho hříchy“ a dřív než by cokoliv stačil udělat BUM ho do hlavy. Nikdo kromě něj by neměl podle mě sílu ty dva zajatý sejmout. Ale je jasný že to se stát nemohlo,to by byla nuda:) Ale stejně proč Hershel sakra? Tušil sem to už dopředu ale stejně prostě husina, když se sunul k zemi napůl bez hlavy.Čekal sem že zařve ještě někdo z dvojice Glenn – Sasha ,jelikož v komixu bylo víc mrtvých,no nestalo se (naštěstí). Pak už to jelo,prožíval sem každej okamžik. Když ta malá střelila tu holku -vypadlo mi jméno- tak sem si prostě musel říct ,,To zabila!" ,ale zas se děcka vysraly na Judith no…Je asi fakt po ní,jak už tady někdo psal,smrt mimina by bylo asi už fakt moc ukázat,tak to vyřešili takhle…Krom toho slibovalo se „walker baby“ ještě než začala série…No a Guvernéra sem miloval a zároveň nesnášel.Prostě to uměl skvěle zahrát.Ale chybět mi nebude,hajzl! :D Na přeměněnou Judith tak podle mě v příští epizodě při útěku narazí Daryl s její opatrovatelkou Beth.Rick se podle proma zas sesype,no to bude něco…Tyreese s dětma,to značí jediné a to,že narazí na Carol,mojí další oblíbenkyni.Hlavně aby to zas nenatahovali, když se to tak pěkně rozjelo…Autobusu zas zkříží cestu nějaký ty nový postavy a podle mě rozhodně nevyškrtnou tu Lilly.Ta s někým z naší skupiny odejde…No je se na co těšit, a to se ještě neví kdo měl na svědomí tu „ukřižovanou krysu“ a krmení chodců…„Sekač hlav“ z komixu? ..A že by on přece jenom odnesl Judith…ale to asi ne.
Ta dnešní epizoda absolutně pecka ( mě osobně se hrozně líbí celá 4.série) tak u hershela ukapla slza u judith ani ne klidně mě za to ukřižujte ale k tomu miminu sem si nevytvořil žádnej vztah ke konci sem se dost bál o ricka i když sem čekal že to nějak přežije víc strachu mi udělal daryl jak si to k němu zezadu mířil zombík už na něj natáhl ruku a STŘIH :D je asi jasný že jestli daryl někdy umře (doufám že nikdy) tak tomu bude věnovaná dostatečná pozornost ale nedivil bych se kdyby s námi tvůrci takhle vydrbali :D škoda že sme přišli o jednu z potencionálních lesbiček :(:D každopádně do února to bude dlouhá doba :(
poklona za rychlost přeložení ješte dopoledne jinak trochu me mrzi ze nedoslo na prohloubeni vztahu michone a guvernera hned na zacatku jako v komiksu jeji veta kdyz ji mucil a znasilnoval ve woodbury posmival se ze breci ona na to ze breci kvuli tomu vsemu co pozdeji udela ona jemu myslim ze to oko bylo nejmin vazny zraneni co mu udelala ae davam palec ty holcicce s pistoli Tyrrese bude urcite vetsi prinos nez Judith jestli ta se objevi zachranena tou sestrou lily tak koncim se serialem jinak TWD neni Resident Evil pochybuju ze se kdy nejaka vakcina objevi. Navzdory par vylozenejm pitomostem a nesmyslnostem moc peknej final shootout
Tak díl paráda, Hershela je škoda ale ani v komixu dlouho nebyl, takže čekané :) Jinak se dnešek hodně držel předlohy (tank, Guvernérova smrt díky Lilly, smrt Judith zničení věznice a její obsazení chodcema atd atd.), tak jsem zvědav jestli i v příštích epizodách se komixu bude držet, prtž to by nás čekalo hodně zajímavých epizod :)
Zdravím všechny tak co k tomu opravdu dobrá epizoda 8 dost smutná u toho Hershla musím říct ,že mi spadla i slza jelikož bude mi tam dosti scházet smutný moment,ještě jak se usmál ,že to vypadá dobře prostě ne ten si to nezasloužil chudák. :/ Pak sem se bál o Ricka ,kterého naštěstí zachránila Mishon. Co prostě nemohu pochopit ,že ty lidi nesklonili zbraně a nešli k nim ,jako spojenci nechápu to ten voják měl vzít zbran a namířit to, do Guvernoví palice aby to už skončilo zbytečně prolitá krev a plno lidí. Sem zvědavý jak to bude dál jelikož se všichni rozprchli někam do stran jinam a sem zvědavý jak to dopadne i z dítětem(Judhith) a hlavně jestli se všichni zase shledají. Nějak se to stát muselo nemohli být furt ve věznici hold nás The walking dead třeba ještě více překvapí a doufám ,že už se taky něco zjistí a bude nějaká vakcína či něco proti zombie a doufám ,že zas nenarazí na nějakou skupinu s kterou by mezi sebou válčili :D Jinak díl pěkný a opravdu zas skončil moc napínavě hold si musíme počkat až na Únor nevím jaký den jestli 3.února ,ale bylo by super.
Pro mě dozajista nejsilnější díl 4. série. Nechápu, že tu malou nechali, aby si hrála, tak daleko a ona hlídala na karavnu, když už bych měl někoho hlídat, tak jedině u sebe. Co se týče, že projeli ploty, tak to bylo až poté, co se Guvernér dozvěděl, že jeho „druhá“ holčička je mrtvá a už mu bylo vše jedno.
Jinak nejsilnější moment v tomto díle, byl pro mě jak Rick hledal Carla a už ztrácel naději a pak to přišlo. Tohle byl pro mě nejsilnější moment. Myslím, že se Judith ještě objeví, podle mě ji někdo vzal, ale kdoví :). Zajímalo by mne, co Michonne, kam půjde, že nešla za Rickem a co ty dvě ségry.
Jinak, kdo z Vás si všiml té zombie holky, co ji Rick potkal v lese? :) Podle mě byla členkou toho stáda a byl na ni záběr.
Nelogičnosti samozřejmě byli…když neberu v potaz sled událostí, kterej se ale v takovejch situacích opravdu blbě nastřeluje. Co se týče neprůstřelného zombíka tak souhlasím. Jinak sice se pálilo o 106 ale musíte to brát tak, že je opravdu těžké někoho zasáhnout a to i když máte pušku (o pistoli ani nemluvě). Nikdo z nich není trénovaný střelec, i když se to tak u lidí z věznice může zdát. Co výstřel to zásah, mají pouze trénovaní střelci, povětšinou armádní (a tím nemyslím našeho tankistu ani tu vojandu). Nehledě na to, že někteří z nich, nemají na zbraních žádná mířidla (příklad Bob). Někdo střílí od boku, což je jen další plýtvání municí. Mrtvých bych naopak řekl, že bylo dost. Řekl bych, že většina z guvernérovo skupiny zařvala. Až na ty dvě ségry se zdá že všichni.
Co se týče epizody: Velmi povedená. Byla to pořádná akce. Harshela je mi líto, ale bylo jasný, že jeden z těch dvou to nezvládne…a jsem rád že to přežila Michone…Hershel sice nesl tu moudrost skupiny ale Michone je člověk činů…a já dávám přednost akci před žvaněním. Co se týče Judith…nedělám si naděje. Je daleko snažší to dítě nést v tý „přepravce“ než ho vyndávat a nést v ruce. Holky jí tam prostě zapomněly a scénaristi to chtěli znázornit nějak nenásilně, přece jen sníst malý dítě by bylo moc. Tak jí takhle nechali zmizet…stejně jako tělo Lori. Ke Guvernérovi se snad ani nemá cenu vyjadřovat. Všichni jsme asi rádi, že už je od něj nadobro pokoj. Skupina se rozdělila, tak je asi jasný jak se bude druhá půlka serie odehrávat. Jelikož se má na scéně znovu objevit Morgan, řekl bych že Rick s Carlem zamíří k němu. Jiná skupina pravděpodobně najde Carol (a myslím, že to bude zrovna Tyreese :-) aby byla sranda navíc má sebou i holky..). Dál se mají objevit nové charaktery v čele s Michaelem Cudliztem a tím vědcem takže se máme na co těšit.
A co takhle přestat řešit kraviny a zamyslet se, že je to prostě jen seriál a ne dokumentární film. Při seriálu se má člověk bavit a ne furt řešit, jakou mají pušku, jestli někdo dokáže zastřelit člověka na 50 yardů apod. Mě se dnešní díl moc líbil a už se nemůžu dočkat února. Podle mě je Judith mrtvá. Zrovna v tomto díle se celkem dost drželi komiksové předlohy. (Btw. je opravdu takový problém psát ve větách čárky? Myslím, že tato gramatika se vyučuje už na základní škole.)
#1936 blazenka86: Scott M. Gimple při diskuzi po mid-season finale potvrdil že „krysák“ se ještě bude řešit a bude hrát velkou roli v příběhu :) Stejně tak potvrdil, že se naštěstí dřív nebo pozdějš vrátí Carol,no nemyslim si že to bude trvat tak dlouho jako s Merlem…podle mě je teď k tomu ideální příležitost když se Tyreese oddělil od skupiny s těma holkama :)
#1941 blazenka86ver tomu ze pokud se to dovime bude to velmi smutna scena me spis vrta hlavou ta otravena nebo znecistena voda to se nejak infikovalo z mrtvol a zahnali to antibiotikama nebo co mi uteklo
Když o něco jde, tak je problém trefit 3× terč na 10 metrů. Nervy jsou nervy. Ne tak při přestřelce. Akorát mě mrzí, že už se asi nedovíme, kdo byl ten"krysák" Carol, určitě ne…
#1938 Lokšaresit nedokonalost cely akce nebo provedeni nema cenu jeste chapu ze nevystrelil ne kazdej je strelec a trefit ho do hrudniku nebo do hlavy pres ty ploty na 50m bez jakyhokoliv zamerovace stojiciho mezi jinejma navic by tim ziskali 3 za 1 nikde nemeli zaruku ze by to koncilo prvnim vystrelem spis bylo usmevny rick stacil vypalit nekolik ran a zdrhnout kdyz snad jedinej kdo na nej nemiril byl guverner a kluci taky nemeli zrovna flusbroky ( 10–12ti letej s 357 to neni ani v africe nezlamalo by mu to ruce nahodou kdyz uz sme v tom nevyznam se ve zbranich :P ) berte to jako drama ne akci nebo scifi
#1932 k_ub0: Však jasné. Neříkám, že to byl slabý kalibr, nebo že by ta zbraň byla méně učinná. Jen mi ta opakovačka pro ten boj, kde lítali dávky z aut. pušek přišla trošku naprd :D
#1948 k_ub0jo to byl jeden z veznu uriznul hlavy dvou malejm hershelovo vnuckam taky smutny v komiksu do vezeni hershel de asi se sedmiclenou rodinou a prezije jen maggie to s tema ke rysama nebo ta otrava tam nebylo vubec cely woodbury i vezeni je jinak ae zapadalo by mi to az tyresse s malejma najde carol zjisti ze tim je vinna neprimo ze to udelala ta holka co mu zachranila zivot atd. to z tou krysou muze bejt nejaky jiny dite dospelej by se ae podlme neparal s blbou krysou kdyz mas veci na pitvani vsude okolo podle me tahle scena ma vest k dalsimu z stycnejch bodu s komiksem ae to by byl zase spoiler
#1930 Cybercaf: Vieš napriklad Winčestrovky (Lever Action Rifles) sa vyrabaju aj teraz a kupiš ich ako nove . tu pušku čo mal TY asi tažko jedine ako historicku ale winčestrovky a revolvery su stale vo vyrobe . sam mam v lacnom kalibri 22LR a na 100 metrov presnost jak nič iked 22 LR je športovy naboj ale carl mal asi 357 magnum ako rick v revolvery Python najlepši zastavovaci učinok ale velky spetny raz .
neviem ale sranda ze darayl hovoril carlovy ked povedal ze sunda guverna a on sa opytal ze na 50 yardov :D :D :D akoze sory ale 50 yardov je 45 metrov a to je trošku mala vzdialenost :D ak by sa ho snazil trafit iba do hlavy tak to uz hej to už treba cvik ale myslim ze by stačilo trafit TRUP guvernera kedze 357 je silny naboj .ale je to serial takze kašlat nato :D
#1934 Cybercaf#1929 ezzzio: Do dnešní epizody sem se asi přikláněl taky k tomu že to udělala ta holčina.Krmení chodců, tak proč ne,podle toho jak se chovala. Ale pitva krysy,to je blbost,proč by to dělala? Komix jsem nečetl,ale někdo se zmiňoval že v něm byl ve věznici zašitej nějakej psychopat,co tohle dělal…Ale když teď už věznici skupina opustila,tak mi to nedává smysl…
#1928 HrobarM: Morgan měl doma plno zbraní včetně odstřelovačky Remington 700 ale, už tehdá šlo vidět, že Rick vzal spíš jen munici, namísto zbraní samotných. Ovšem ani to by jim nezaručilo že se trefí (jakožto nezkušení střelci). Ta vzdálenost od druhý brány k plotu bych řekl byla tak dobrejch 100 metrů možná víc. Co mě spíš rozesmálo, byla jedna půlka našich hrdinů s plně automatickýma zbraněma, a potom například Tyreese s Carabinou M1 z druhý světový :D ale ješte víc byl Carl s jeho opakovačkou, se kterou snad střílel ješte Inčučuna…
#1932 k_ub0To Lokša muj odhad na tu krysu stejne jako ty upaleny ze to byla ta holka ( co to zabila :D btw bez tyhle sceny by to pro me i s tim vsim strilenim byl slabej dil ta vterina nez si ta lesbicka uvedomila co vidi a nez ji koupila stejne jako daryl nez sejmul toho tankistu aby si jeste uvedomil ze ho necha promenit proste bezva ) a Carol ji kryla jinak spis nez lily by mohli dat tu jeji sestru kdyz uz tady je Michone tepla tak se k sobe hodi uz se to neda porovnavat s komiksem DALE KOMIKS SPOILER tak ctete na vlastni nebezpeci zapletky vse uplne jinak napada me snad jedinej hershel umrel na spravnym miste v pozici tyresseho kterej jak vidime prezil. Dale s Andreou Maggie a Glenem ( ktery se po sebevrazde Carol starali o v serialu uz mrtvou Beth ) prezili protoze byli pryc behem utoku. Z lidi co byli ve vezeni kdyz prijeli s tankem prezil asi jen rick a carl jinak vystrileli ( v komiksu neni Daryl aby zlikvidoval pechotu a tanky ) uplne vsechny takze tezko rict co se bude it dal i kdyz urcity body lokace atd jsou urcity jen jinak podany muj dlouhodobej osobni tip je ze Darylovi to spocita dalsi velkej zaporak kterej se vyskytne ae na to je fuuura casu
#1931 LokšaGuvernér si celkem věřil, když tam tak frajersky stál na tanku. Kdyby vzali sniperku a sejmuli ho (nevím, jestli je brali, ale u Morgana určitě nějaké byly), tak je po problému. Nebo kdyby se jim Rick pokusil vysvětlit, s jakým magorem mají co dočinění. Z hlediska seriálu je určitě dobře, že se děj posune dál, ale jsem zvědavý, kam se bude děj dál ubírat. Pořád dokola sledovat, jak se usazují a utíkají začíná být nuda, i když samozřejmě chápu, že toho o moc víc dělat nemůžou :) Každopádně doufám, že se brzo sjednotí. Po jejich zkušenosti z útěku z farmy si snad domluvili nějaké místo, kde se v případě nouze setkají – i když podle toho, že každý z nich odcházel jiným směrem, to tak úplně nevypadá.
#1930 CybercafDaryl to dá, jestli si něco teda nezačne s Beth, protože všichni víme, jak končí její ‚amanti‘. (Nasadit na guvernéra a byl by klid.) Jinak mi je taky Hershela líto, ale když už, tak za mě raději on než Michonne.
Tak poslední díl mě zkrátka přinutil se na Edně taky zaregistrovat a připojit se na fórum :D Podle profilovky asi už víte kdo je,nebo respektive byl moje nejoblíbenější postava :( Ale popořadě – musím říct že po delší době zase fantastická epizoda, s obrovským napětím, což je u WD to nejlepší.Ve 4.sérii jednoznačně nejlepší,pak 5.díl… Já bejt během toho vyjednávání na Rickově místě tak prostě v rychlosti vylíčim Philipovo skupince „jeho hříchy“ a dřív než by cokoliv stačil udělat BUM ho do hlavy. Nikdo kromě něj by neměl podle mě sílu ty dva zajatý sejmout. Ale je jasný že to se stát nemohlo,to by byla nuda:) Ale stejně proč Hershel sakra? Tušil sem to už dopředu ale stejně prostě husina, když se sunul k zemi napůl bez hlavy.Čekal sem že zařve ještě někdo z dvojice Glenn – Sasha ,jelikož v komixu bylo víc mrtvých,no nestalo se (naštěstí). Pak už to jelo,prožíval sem každej okamžik. Když ta malá střelila tu holku -vypadlo mi jméno- tak sem si prostě musel říct ,,To zabila!" ,ale zas se děcka vysraly na Judith no…Je asi fakt po ní,jak už tady někdo psal,smrt mimina by bylo asi už fakt moc ukázat,tak to vyřešili takhle…Krom toho slibovalo se „walker baby“ ještě než začala série…No a Guvernéra sem miloval a zároveň nesnášel.Prostě to uměl skvěle zahrát.Ale chybět mi nebude,hajzl! :D Na přeměněnou Judith tak podle mě v příští epizodě při útěku narazí Daryl s její opatrovatelkou Beth.Rick se podle proma zas sesype,no to bude něco…Tyreese s dětma,to značí jediné a to,že narazí na Carol,mojí další oblíbenkyni.Hlavně aby to zas nenatahovali, když se to tak pěkně rozjelo…Autobusu zas zkříží cestu nějaký ty nový postavy a podle mě rozhodně nevyškrtnou tu Lilly.Ta s někým z naší skupiny odejde…No je se na co těšit, a to se ještě neví kdo měl na svědomí tu „ukřižovanou krysu“ a krmení chodců…„Sekač hlav“ z komixu? ..A že by on přece jenom odnesl Judith…ale to asi ne.
Ta dnešní epizoda absolutně pecka ( mě osobně se hrozně líbí celá 4.série) tak u hershela ukapla slza u judith ani ne klidně mě za to ukřižujte ale k tomu miminu sem si nevytvořil žádnej vztah ke konci sem se dost bál o ricka i když sem čekal že to nějak přežije víc strachu mi udělal daryl jak si to k němu zezadu mířil zombík už na něj natáhl ruku a STŘIH :D je asi jasný že jestli daryl někdy umře (doufám že nikdy) tak tomu bude věnovaná dostatečná pozornost ale nedivil bych se kdyby s námi tvůrci takhle vydrbali :D škoda že sme přišli o jednu z potencionálních lesbiček :( :D každopádně do února to bude dlouhá doba :(
poklona za rychlost přeložení ješte dopoledne jinak trochu me mrzi ze nedoslo na prohloubeni vztahu michone a guvernera hned na zacatku jako v komiksu jeji veta kdyz ji mucil a znasilnoval ve woodbury posmival se ze breci ona na to ze breci kvuli tomu vsemu co pozdeji udela ona jemu myslim ze to oko bylo nejmin vazny zraneni co mu udelala ae davam palec ty holcicce s pistoli Tyrrese bude urcite vetsi prinos nez Judith jestli ta se objevi zachranena tou sestrou lily tak koncim se serialem jinak TWD neni Resident Evil pochybuju ze se kdy nejaka vakcina objevi. Navzdory par vylozenejm pitomostem a nesmyslnostem moc peknej final shootout
Tak díl paráda, Hershela je škoda ale ani v komixu dlouho nebyl, takže čekané :) Jinak se dnešek hodně držel předlohy (tank, Guvernérova smrt díky Lilly, smrt Judith zničení věznice a její obsazení chodcema atd atd.), tak jsem zvědav jestli i v příštích epizodách se komixu bude držet, prtž to by nás čekalo hodně zajímavých epizod :)
Zdravím všechny tak co k tomu opravdu dobrá epizoda 8 dost smutná u toho Hershla musím říct ,že mi spadla i slza jelikož bude mi tam dosti scházet smutný moment,ještě jak se usmál ,že to vypadá dobře prostě ne ten si to nezasloužil chudák. :/ Pak sem se bál o Ricka ,kterého naštěstí zachránila Mishon. Co prostě nemohu pochopit ,že ty lidi nesklonili zbraně a nešli k nim ,jako spojenci nechápu to ten voják měl vzít zbran a namířit to, do Guvernoví palice aby to už skončilo zbytečně prolitá krev a plno lidí. Sem zvědavý jak to bude dál jelikož se všichni rozprchli někam do stran jinam a sem zvědavý jak to dopadne i z dítětem(Judhith) a hlavně jestli se všichni zase shledají. Nějak se to stát muselo nemohli být furt ve věznici hold nás The walking dead třeba ještě více překvapí a doufám ,že už se taky něco zjistí a bude nějaká vakcína či něco proti zombie a doufám ,že zas nenarazí na nějakou skupinu s kterou by mezi sebou válčili :D Jinak díl pěkný a opravdu zas skončil moc napínavě hold si musíme počkat až na Únor nevím jaký den jestli 3.února ,ale bylo by super.
Pro mě dozajista nejsilnější díl 4. série. Nechápu, že tu malou nechali, aby si hrála, tak daleko a ona hlídala na karavnu, když už bych měl někoho hlídat, tak jedině u sebe. Co se týče, že projeli ploty, tak to bylo až poté, co se Guvernér dozvěděl, že jeho „druhá“ holčička je mrtvá a už mu bylo vše jedno.
Jinak nejsilnější moment v tomto díle, byl pro mě jak Rick hledal Carla a už ztrácel naději a pak to přišlo. Tohle byl pro mě nejsilnější moment. Myslím, že se Judith ještě objeví, podle mě ji někdo vzal, ale kdoví :). Zajímalo by mne, co Michonne, kam půjde, že nešla za Rickem a co ty dvě ségry.
Jinak, kdo z Vás si všiml té zombie holky, co ji Rick potkal v lese? :) Podle mě byla členkou toho stáda a byl na ni záběr.
Škoda, že musíme čekat, teď to nabralo grády.
Nelogičnosti samozřejmě byli…když neberu v potaz sled událostí, kterej se ale v takovejch situacích opravdu blbě nastřeluje. Co se týče neprůstřelného zombíka tak souhlasím. Jinak sice se pálilo o 106 ale musíte to brát tak, že je opravdu těžké někoho zasáhnout a to i když máte pušku (o pistoli ani nemluvě). Nikdo z nich není trénovaný střelec, i když se to tak u lidí z věznice může zdát. Co výstřel to zásah, mají pouze trénovaní střelci, povětšinou armádní (a tím nemyslím našeho tankistu ani tu vojandu). Nehledě na to, že někteří z nich, nemají na zbraních žádná mířidla (příklad Bob). Někdo střílí od boku, což je jen další plýtvání municí. Mrtvých bych naopak řekl, že bylo dost. Řekl bych, že většina z guvernérovo skupiny zařvala. Až na ty dvě ségry se zdá že všichni.
Co se týče epizody: Velmi povedená. Byla to pořádná akce. Harshela je mi líto, ale bylo jasný, že jeden z těch dvou to nezvládne…a jsem rád že to přežila Michone…Hershel sice nesl tu moudrost skupiny ale Michone je člověk činů…a já dávám přednost akci před žvaněním. Co se týče Judith…nedělám si naděje. Je daleko snažší to dítě nést v tý „přepravce“ než ho vyndávat a nést v ruce. Holky jí tam prostě zapomněly a scénaristi to chtěli znázornit nějak nenásilně, přece jen sníst malý dítě by bylo moc. Tak jí takhle nechali zmizet…stejně jako tělo Lori. Ke Guvernérovi se snad ani nemá cenu vyjadřovat. Všichni jsme asi rádi, že už je od něj nadobro pokoj. Skupina se rozdělila, tak je asi jasný jak se bude druhá půlka serie odehrávat. Jelikož se má na scéně znovu objevit Morgan, řekl bych že Rick s Carlem zamíří k němu. Jiná skupina pravděpodobně najde Carol (a myslím, že to bude zrovna Tyreese :-) aby byla sranda navíc má sebou i holky..). Dál se mají objevit nové charaktery v čele s Michaelem Cudliztem a tím vědcem takže se máme na co těšit.