#1838 Majestic: Ale kulový – "The novel is a spin-off of The Walking Dead comic book series and explores the back-story of one of the series' most infamous characters, The Governor ". A oddělovat tedy musíme, páč seriál jasně ukazuje a dokazuje, že je to jiný univerzum, který s komiksem sdílí maximálně odkazy prostřednictvím postav, lokací a modifikovaných situací. Je to prostě alternativní verze s vlastním vývojem.
Já vám nevím, kolegové. Seriál doposud prostě Briana Blakea jako původní jméno Guvernéra nezná. A tak to je a dokud neuvidíme jinak, tak to i zůstane. To nejsou moje výmysly, to jsou pro seriál potvrzený záležitosti. :)
#1835 Jozino135: Ale to není o názoru a ani o tom, čemu by si rád věřil, příteli. To je prostě fakt. Seriál s osobou Guvernéra nekopíruje striktně informace z příběhu Guvernéra v komikse. A začíná to tím, že tenhle charakter v seriálu nemá žádné jmenné alter ego. Seriál jeho osobu, včetně jeho jména, poupravil pro svý účely. Sami tvůrc rok zpátkyi potvrdili, že skutečným jménem seriálové verze je Philip a dokud se v následných dílech nedozvíme něco jinýho, tak stále platí tohle. Zde není místo pro nějaký teorie a konspirace, tohle je jednoznačná věc. A proto stejně tak nelze fakta získaná kolem Guvernéra z univerza komiksu/knížek aplikovávat na postavu v seriálu. Protože ta adaptace postavy je pro seriálový účel je volná a kromě základních charakteristik osudem odlišná.
Ale dík každopádně za připomínku ohledně již dostupnosti druhého dílu.
#1834 ZvacA: stále omielaš to isté a mne sa tomu nechce veriť, ale je to tvoj názor :-) plus trochu ta opravím, tá druhá knižka je už dávno vydatá a mám ju už doma .
#1833 Majestic: ! Ale znovu – neplatí pro seriál, proto ty debaty o skutečnosti jména. Seriál prostě zná jen Philipa Blakea, nepracuje se tam s takovým Guvernérovým příběhem jako k knihách/komiksu. :) Ale jinak se řadím samozřejmě k doporučení a knížku si přečtěte, je to solidní materiál k univerzu komiksu. A když v tomhle středoevropským českým plácku nezamrznou distribuční kanály, tak se snad v budoucnu dočkáme i zbývajícíh dvou knížek z celé té „Guvernér“ trilogie.
Pánové a dámy…přečtěte si knihu Vzestup Guvernéra od Kirkmana a Bonansinga…pak budete vědět, jak se skutečně Guvernér jmenuje…jeho skutečné jméno je Brian Blake – takový budižkničemu…jeho bratr je jeho opak, jmenuje se Phillip Blake a ten má dceru Penny…a jak a proč si pak nakonec říká Guvernér jménem Phillip, si přečtěte už sami :-)
#1831 k_ub0: Pokuď Abrahám bude zastávat stejnou roli jako v komiksu ( Už jsme zjistili, že to může být vše i jinak ) tak by se měl stát hlavní postavou a je to seržant americké armády,
:D tak to stim tankem je teda gól…celou dobu jsem to tady bral jen jako srandu.Tohle obsahuje i komix? Myslím tank samotnej (žádný další spoilery nechci znát). Jestli ne, tak jde vidět, že i ta nejšílenější teorie, co tu kde kdo pronese, může bejt pravdivá.
no táto časť s guvernérom ma teda nebavila ani som to nedívala celé dúfam že v ďalšej časti už bude opať veznica apoň na chvíľu… chcem vedieť čo povie daryl na to že carol odišla …
TAkže to vyzera ze najbližšie 2 diely budu aj posledné guvernera konečne,vyzerato že ta mala zomrie guverner ju neochrani tak ako svoju dceru ,som zvedavy či niekto zomrie z rickovej skupiny neviem si typnut koho … najlepšie nikoho už aj tak ich je tam malo
#1823 Rick21: podla mna vôbec nie je pravde ako si si to vysvetlit, on bol pri ohni ked prišiel chodec ktoreho dostali. To bolo den po útoku, a potom Martinez a ten černoch utiekli. On hned potom sa vratil do Woodbury a zapalil to tam, a potom zničeny životom našiel tie „baby“ :D Taktiež neviem ako presvedči skupinu na utok, nejak mi to nesedi že ten útok by sa vôbec mal organizovat, ale tak dúfam že v 8 – dieli bude vela z našej skupiny zabitych guvernerom a odídu :-)
Zapomněl sem dodat že tam k žádnému sporu ve věznici nedojde protože AMC jasně řeklo že Guvernér bude jen v první polovině 4.série což znamená že zbývají dvě epizody Dead Weight,Too Far Gone, Dead Weight bude zase jen o Guvernérovi ale Too Far Gone bude o obojím takže k měnšímu konfliktu možná dojde ale nebude u toho nikdo umírat.
A to že v další polovině 4.série Guvernér zaůtočí na věznici nemusí být pravda tam není co už řešit a pochybuji že půjde na několik lidí plně ozbrojený jen on sám a vlastně je to spor Michonne a Guvernér ostatní se o něj nezajímají ani Daryl
Po zkouknutí šestého díli mi to celé docvaklo už hned jak byla scéna kde guvernér sedí v noci u ohně a pak tam přijde ten zombík a martinez ho zastřelí a hned to skočí na scénu s autem kde guvernér proráží bránu Woodbury a zapaluje to tam a pak jak jde po silnici a je celej zarostlej ten díl příběhu je celej přeházenej a scénaristé to udělali schválně já si to pospojil jak to má jít za sebou tak v první řadě epizoda měla začínat scénou jak jde Guvernér po silnici a je celej zarostlej uvidí holčičku v okně jde do domu tam mu poskytnou přístřeší pak se vydají s tou holčičkou a dvěma ženami na cestu kde si guvernér slíbí že holčičku ochrání protože mu připomíná Penny no a z toho plyne ten začátek šestého dílu kde guvernér sedí,mlčí u ohně protože Nesplnil co slíbil chtěl jí ochránit takže vpodstatě v dalším dílě by měla ta holčička být mrtvá a vlastně i Martinezovi lidi také v tom případě přežije jen Guvernér,Martinez
#1819 k_ub0: pokud guvernér ustojí to, že nemá čistý štít(přece jen ho neopustili jen tak po nic za nic), tak je může nalákat jednoduše na vzdušný zámek v podobě věznice. Martinéz jim o tom možná už řekl sám, ale třeba do toho nechtěli jít, pokud je přesvědčí, že je to dobrý nápad, proč ne? Nemusí být jejich vůdce.
#1838 Majestic: Ale kulový – "The novel is a spin-off of The Walking Dead comic book series and explores the back-story of one of the series' most infamous characters, The Governor ". A oddělovat tedy musíme, páč seriál jasně ukazuje a dokazuje, že je to jiný univerzum, který s komiksem sdílí maximálně odkazy prostřednictvím postav, lokací a modifikovaných situací. Je to prostě alternativní verze s vlastním vývojem.
Já vám nevím, kolegové. Seriál doposud prostě Briana Blakea jako původní jméno Guvernéra nezná. A tak to je a dokud neuvidíme jinak, tak to i zůstane. To nejsou moje výmysly, to jsou pro seriál potvrzený záležitosti. :)
#1840 Harimata…ale knižní série vychází „k seriálu“…takže to oddělovat nemůžete…je to prostě původně Brian Blake a basta :-)
#1839 ZvacA#1834 ZvacA: Souhlas, v seriálu je Guvernér prostě Philip Blake, kterej má dceru Penny.
#1835 Jozino135: Ale to není o názoru a ani o tom, čemu by si rád věřil, příteli. To je prostě fakt. Seriál s osobou Guvernéra nekopíruje striktně informace z příběhu Guvernéra v komikse. A začíná to tím, že tenhle charakter v seriálu nemá žádné jmenné alter ego. Seriál jeho osobu, včetně jeho jména, poupravil pro svý účely. Sami tvůrc rok zpátkyi potvrdili, že skutečným jménem seriálové verze je Philip a dokud se v následných dílech nedozvíme něco jinýho, tak stále platí tohle. Zde není místo pro nějaký teorie a konspirace, tohle je jednoznačná věc. A proto stejně tak nelze fakta získaná kolem Guvernéra z univerza komiksu/knížek aplikovávat na postavu v seriálu. Protože ta adaptace postavy je pro seriálový účel je volná a kromě základních charakteristik osudem odlišná.
Ale dík každopádně za připomínku ohledně již dostupnosti druhého dílu.
#1834 ZvacA: stále omielaš to isté a mne sa tomu nechce veriť, ale je to tvoj názor :-) plus trochu ta opravím, tá druhá knižka je už dávno vydatá a mám ju už doma .
#1836 ZvacA#1833 Majestic: ! Ale znovu – neplatí pro seriál, proto ty debaty o skutečnosti jména. Seriál prostě zná jen Philipa Blakea, nepracuje se tam s takovým Guvernérovým příběhem jako k knihách/komiksu. :) Ale jinak se řadím samozřejmě k doporučení a knížku si přečtěte, je to solidní materiál k univerzu komiksu. A když v tomhle středoevropským českým plácku nezamrznou distribuční kanály, tak se snad v budoucnu dočkáme i zbývajícíh dvou knížek z celé té „Guvernér“ trilogie.
#1835 Jozino135 #1837 DiceCzePánové a dámy…přečtěte si knihu Vzestup Guvernéra od Kirkmana a Bonansinga…pak budete vědět, jak se skutečně Guvernér jmenuje…jeho skutečné jméno je Brian Blake – takový budižkničemu…jeho bratr je jeho opak, jmenuje se Phillip Blake a ten má dceru Penny…a jak a proč si pak nakonec říká Guvernér jménem Phillip, si přečtěte už sami :-)
#1834 ZvacA#1830 Cybercaf: Ano, tank je i v komiksu.
#1831 k_ub0: Pokuď Abrahám bude zastávat stejnou roli jako v komiksu ( Už jsme zjistili, že to může být vše i jinak ) tak by se měl stát hlavní postavou a je to seržant americké armády,
Kedy pride na scenu morgan ?pride vôbec? kto je abraham ? bude hlavna postava ?
#1832 Jirkason:D tak to stim tankem je teda gól…celou dobu jsem to tady bral jen jako srandu.Tohle obsahuje i komix? Myslím tank samotnej (žádný další spoilery nechci znát). Jestli ne, tak jde vidět, že i ta nejšílenější teorie, co tu kde kdo pronese, může bejt pravdivá.
#1832 Jirkasonno táto časť s guvernérom ma teda nebavila ani som to nedívala celé dúfam že v ďalšej časti už bude opať veznica apoň na chvíľu… chcem vedieť čo povie daryl na to že carol odišla …
TAkže to vyzera ze najbližšie 2 diely budu aj posledné guvernera konečne,vyzerato že ta mala zomrie guverner ju neochrani tak ako svoju dceru ,som zvedavy či niekto zomrie z rickovej skupiny neviem si typnut koho … najlepšie nikoho už aj tak ich je tam malo
#1826 kiso1561: už aby bylo zase pondělí :D
takže tanku sa dočkáme :D http://www.youtube.com/watch?…
#1827 hulmihoukoleen#1822 Rick21: no tak maggie a glenn podle mě maj s guvernérem nevyřešený spory jen se nemaj k tomu lítat po všech čertech a sledovat vychladlou stopu
#1823 Rick21: podla mna vôbec nie je pravde ako si si to vysvetlit, on bol pri ohni ked prišiel chodec ktoreho dostali. To bolo den po útoku, a potom Martinez a ten černoch utiekli. On hned potom sa vratil do Woodbury a zapalil to tam, a potom zničeny životom našiel tie „baby“ :D Taktiež neviem ako presvedči skupinu na utok, nejak mi to nesedi že ten útok by sa vôbec mal organizovat, ale tak dúfam že v 8 – dieli bude vela z našej skupiny zabitych guvernerom a odídu :-)
Zapomněl sem dodat že tam k žádnému sporu ve věznici nedojde protože AMC jasně řeklo že Guvernér bude jen v první polovině 4.série což znamená že zbývají dvě epizody Dead Weight,Too Far Gone, Dead Weight bude zase jen o Guvernérovi ale Too Far Gone bude o obojím takže k měnšímu konfliktu možná dojde ale nebude u toho nikdo umírat.
#1824 Jozino135A to že v další polovině 4.série Guvernér zaůtočí na věznici nemusí být pravda tam není co už řešit a pochybuji že půjde na několik lidí plně ozbrojený jen on sám a vlastně je to spor Michonne a Guvernér ostatní se o něj nezajímají ani Daryl
#1825 hulmihoukoleenPo zkouknutí šestého díli mi to celé docvaklo už hned jak byla scéna kde guvernér sedí v noci u ohně a pak tam přijde ten zombík a martinez ho zastřelí a hned to skočí na scénu s autem kde guvernér proráží bránu Woodbury a zapaluje to tam a pak jak jde po silnici a je celej zarostlej ten díl příběhu je celej přeházenej a scénaristé to udělali schválně já si to pospojil jak to má jít za sebou tak v první řadě epizoda měla začínat scénou jak jde Guvernér po silnici a je celej zarostlej uvidí holčičku v okně jde do domu tam mu poskytnou přístřeší pak se vydají s tou holčičkou a dvěma ženami na cestu kde si guvernér slíbí že holčičku ochrání protože mu připomíná Penny no a z toho plyne ten začátek šestého dílu kde guvernér sedí,mlčí u ohně protože Nesplnil co slíbil chtěl jí ochránit takže vpodstatě v dalším dílě by měla ta holčička být mrtvá a vlastně i Martinezovi lidi také v tom případě přežije jen Guvernér,Martinez
#1819 k_ub0: pokud guvernér ustojí to, že nemá čistý štít(přece jen ho neopustili jen tak po nic za nic), tak je může nalákat jednoduše na vzdušný zámek v podobě věznice. Martinéz jim o tom možná už řekl sám, ale třeba do toho nechtěli jít, pokud je přesvědčí, že je to dobrý nápad, proč ne? Nemusí být jejich vůdce.