Kurnik šopa ktore ten saboter podla mna to bude nejaky skovany vezen ,ktoremu preplo pochybujem že niekto znich by brutalne zabil 2 ludi a krmil zombikou krysami bud to bude nejaky vezen alebo nevim …ale som zvedavy a zase čakat 7 dni :/
tak v prvnim díle bylo řečeno že čím víc lidí je ve věznici tim víc zombíku přichází jako řešení by pro mě bylo prostě nasbírat zásoby na 20 dní a na těch 20 dní se zavřít ve věznici a nevycházet a zombíci by snad po čase odešli sami kdyby neviděli žádnou potravu za plotem :D toť můj názor na řešení problému :)
#1491 Harimata: JO je to tažšie ale keby ich priebežne zabijali tak im do tej jamy spadne 1–2 zombici za den ,lepšie keby tie ostne spravili zo železa keby pobrali všelijake tyče a potom by ich mohli spalit v tej jame ostne by ostali keby boli železne a vybavene, oni sami by im tam popadali a len by icch zapalili nahadzali by tam suche listy maju tam hned les a by mrtvoly zombikov chytili od suchych listov ani by nemuseli pouzivat benzin :D a praveze to ze vidia cez plot možu vidiet aj iny ludia a ked su na dvore možu icch zastrelit ako ked guverner tam došiel keby tam bol 4 metrovy dreveny plot a všade naokolo ostne a 4 stražne veže tak si može guverner alebo iny ludia čo by im zavideli veznicu iba piskat :D takže oni by ostne spravili zo železa stačilo by ich pozapichovat do zeme zaostrit a zombici tam sami popadaju a potom ich podpalia :) ja som špekulant ja by som to vykoumal :D sam osobne strielam z luku a pači sa mi doba za čias robina hooda :D
Jojo, s plotem souhlasím, jen je pak třeba mít opravdu někoho na stráži, kdo neustále sleduje, kdo se blíží, protože takhle přes ten plot vidí, když se někdo blíží. Ta díra taky není špatná, jen si nedovedu moc představit, jak lezu do díry s bodáky kde je plno ještě nezabitých zombií, které první musím dorazit a pak vytahat. Což je riskantní, protože se sama můžu zranit v tak nebezpečném prostoru a navíc vytahovat nabodané zombíky je těžší, než je posbírat podél plotu.
#1486 Harimata: jo ale to by došlo stado popadalo do jamy nabodli sa polovica by sa napichla na hlavičku a potom by boli neškodny zakliesneny a by ich odtial povytahovali a každy den by im tam dalšie stada nechodili oni chodia postupne ako vo woodbury ked tam mali hliadku tak prišli 2 ja traja lebo ich likvidovali priebežne ale počaš 3 serie celej ich pri tom plote vo veznici nehali a tam boli a sa nahromaždili teraz ked je tam plot tak ich chodci vidia a počuju a je ich tam vela ale keby tam bol dreveny plot tak by boli izolovany a taky plot nieje tažke urobit ved ho v stredoveku robili ked neboli bagre ani nič len sekery a lopaty :D keby ich priebežne likvidovali a mali by to vyčistene mohli by postavit tie ostne a novy plot dreva maju dost a potom by mali pokoj :D
A taky je ale fakt, že když se tam někdo nakazil zombie chřipkou, tak měl takové ty zombie mžiky, což on asi neměl, tak mě napadá, v době, kdy se zhroutí civilizace je málo jídla, špatná hygiena a podobně, se vracejí dávno vymýcené nemoci, takže se jim tam klidně může rozšířit tyfus, nebo cholera :D
já si spíš myslim že to proč mu bylo špatně už byla započatá proměna nějakym způsobem se nakazil ať už jed třeba něco infikovanýho snad nám v příštím díle ukážou jak se to stalo :) jinak v dalším díle podle traileru se asi dočkáme toho že věznice padne zpátky do rukou mrtvejm
S tou krví stříkající všude po obličeji atd. už jsem taky koukala a bylo to už i v minulích dílech, přitom mám pocit že v uplně prvních dílech se nakazit mohli snad uplně ze všeho :D a navíc jsou nakaženi všichni jestlisi dobře pamatujete, tak kluk mohl mít jen chřipku (taky proto odešel z toho čtení a říkal že nechce nikoho nakazit) při nelečený chřipce měl vysokou horečku chtěl se ochladit vodou ve sprše a tam prostě omdlel, praštil se do hlavy a bum konec a ráno se probudí jako zombík :D:D#1485 Harimata:
Jojo, to co řekl o tom praseti si pamatuju, každopádně prohlásit netečné škubající se prase za asi zdravé je minimálně chovatelsky dost debilní :D Taky se mi nelíbí, jak se tam ti zombíci kupí. A moc tam neukazují, jak odklízí už ty mrtvé zomboše, to musí být podle mě na tom asi nejnáročnešjí, odvážíš jednoho po druhém, mezitim se blíží další… asi je pálí, nebo nevím co jiného, zas na to je skoro škoda benzínu… Ale teda jak to sleduju, fakt jim to jejich přežívání nezávidím… To že se kluk proměnil první by se dalo přisoudit jeho slabší tělesné konstituci, takový neduživý kluk, mohl mít třeba slabší imunitu(?). Mimochodem, co nechápu, oni už se teda nemůžou nakazit tělníma tekutinama? Kolikrát jak tam ty zomboše likvidují ,všechno stříká, tak si říkám, že nejsou moc opatrní.
Hej ryžo-žrouti :D čo sa stalo tomu šprtovy ? čo tam odkvecol :D a ten plot stym stadom zombikov by som ja chránil ako v dobe ked žil robin hood 2 metre pred plotom a okolo celeho plotu by som vykopal hlboku jamu a tam zastrčil drevene ostre hroty ako maju pri brane a odtial by zombici nevyliezli ,maju tam kopu dreva všade maju les okolo seba a pletivo by som nahradil drevom keby sundali kazdy den nejake stromy a všetky ich pekne zakopali do zeme ako vojacci vznikol by dreveny plot pekne pevny z hrubych stromov a pred tym by bola ta jama z hrotmi a mali by to vyriešene ale je to iba serial a musia to urobit zaujimave takže možeme iba polemizovat hlavne čo mne tam chyba je nejaka činnost keby tam niečo budovali ukazovali ako tam stavaju niečo ako to tam zabezpečuju tak ako z 2 serie po dejlovej smrti druhy den tak sa mi to pačilo :)
Jen chci ještě dodat, že nemyslím, že se otrávil ze sprchy, ale z nějaké vody co vypil už dříve, třeba více než ostatní nebo z nějaké jiné než ostatní. Může v tom být nějaká infekce, co postihuje i zombíky, a proto mají takové oči. Klukovi se pak udělalo špatně, upadl a rozrazil si hlavu, následně se z něj stal zombík :-) To je má teorie, uvidíme jak to bude doopravdy…
Já jsem to s Rickem pochopila tak, že si tam tu pistoli sám zakopal a proto pak věděl přesně kde je. Co se týká toho kluka, tak těžko říct, můj původní tip byla otrava z vody a následné upadnutí a rozbití hlavy…V traileru na 4. řadu se říká: „Napijte se vody…riskujete životy.“ Tak z toho jsem si myslela, že by mohlo být něco s vodou, ale možná to bylo myšleno i tak, že se pro vodu skrčí a zombíci je snadněji dopadnou. První co mě napadlo s prasetem bylo – a za chvíli tam bude běhat zombieprase :-D #1465 anushka: Věř mi, všichni nechceme, aby do toho Daryl s Carol praštili, mně se třeba to neurčito a spíš přátelský vztah líbí tak jak je ;-)
Začíná se to pomalu vracet do zajetejch kolejí druhý série :D Největší akční počin tohoto dílu bylo rickovo vyhazování prasat…
Kurnik šopa ktore ten saboter podla mna to bude nejaky skovany vezen ,ktoremu preplo pochybujem že niekto znich by brutalne zabil 2 ludi a krmil zombikou krysami bud to bude nejaky vezen alebo nevim …ale som zvedavy a zase čakat 7 dni :/
for freedll : Tak to si asi nehral GTA V protoze tam zvirata jsou
Trošku to přehánějí s těmi zvířaty, to ani v GTA nejsou zvířata kvůli hummánosti…
lepší živá myš než zombie hrdina :D
takže by si sa skoval ako myš do nory :D ja by som si vybral bojovat :D
#1493 hulmihoukoleen:
tak v prvnim díle bylo řečeno že čím víc lidí je ve věznici tim víc zombíku přichází jako řešení by pro mě bylo prostě nasbírat zásoby na 20 dní a na těch 20 dní se zavřít ve věznici a nevycházet a zombíci by snad po čase odešli sami kdyby neviděli žádnou potravu za plotem :D toť můj názor na řešení problému :)
#1494 k_ub0#1491 Harimata: JO je to tažšie ale keby ich priebežne zabijali tak im do tej jamy spadne 1–2 zombici za den ,lepšie keby tie ostne spravili zo železa keby pobrali všelijake tyče a potom by ich mohli spalit v tej jame ostne by ostali keby boli železne a vybavene, oni sami by im tam popadali a len by icch zapalili nahadzali by tam suche listy maju tam hned les a by mrtvoly zombikov chytili od suchych listov ani by nemuseli pouzivat benzin :D a praveze to ze vidia cez plot možu vidiet aj iny ludia a ked su na dvore možu icch zastrelit ako ked guverner tam došiel keby tam bol 4 metrovy dreveny plot a všade naokolo ostne a 4 stražne veže tak si može guverner alebo iny ludia čo by im zavideli veznicu iba piskat :D takže oni by ostne spravili zo železa stačilo by ich pozapichovat do zeme zaostrit a zombici tam sami popadaju a potom ich podpalia :) ja som špekulant ja by som to vykoumal :D sam osobne strielam z luku a pači sa mi doba za čias robina hooda :D
Jojo, s plotem souhlasím, jen je pak třeba mít opravdu někoho na stráži, kdo neustále sleduje, kdo se blíží, protože takhle přes ten plot vidí, když se někdo blíží. Ta díra taky není špatná, jen si nedovedu moc představit, jak lezu do díry s bodáky kde je plno ještě nezabitých zombií, které první musím dorazit a pak vytahat. Což je riskantní, protože se sama můžu zranit v tak nebezpečném prostoru a navíc vytahovat nabodané zombíky je těžší, než je posbírat podél plotu.
#1492 k_ub0#1486 Harimata: jo ale to by došlo stado popadalo do jamy nabodli sa polovica by sa napichla na hlavičku a potom by boli neškodny zakliesneny a by ich odtial povytahovali a každy den by im tam dalšie stada nechodili oni chodia postupne ako vo woodbury ked tam mali hliadku tak prišli 2 ja traja lebo ich likvidovali priebežne ale počaš 3 serie celej ich pri tom plote vo veznici nehali a tam boli a sa nahromaždili teraz ked je tam plot tak ich chodci vidia a počuju a je ich tam vela ale keby tam bol dreveny plot tak by boli izolovany a taky plot nieje tažke urobit ved ho v stredoveku robili ked neboli bagre ani nič len sekery a lopaty :D keby ich priebežne likvidovali a mali by to vyčistene mohli by postavit tie ostne a novy plot dreva maju dost a potom by mali pokoj :D
A taky je ale fakt, že když se tam někdo nakazil zombie chřipkou, tak měl takové ty zombie mžiky, což on asi neměl, tak mě napadá, v době, kdy se zhroutí civilizace je málo jídla, špatná hygiena a podobně, se vracejí dávno vymýcené nemoci, takže se jim tam klidně může rozšířit tyfus, nebo cholera :D
já si spíš myslim že to proč mu bylo špatně už byla započatá proměna nějakym způsobem se nakazil ať už jed třeba něco infikovanýho snad nám v příštím díle ukážou jak se to stalo :) jinak v dalším díle podle traileru se asi dočkáme toho že věznice padne zpátky do rukou mrtvejm
S tou krví stříkající všude po obličeji atd. už jsem taky koukala a bylo to už i v minulích dílech, přitom mám pocit že v uplně prvních dílech se nakazit mohli snad uplně ze všeho :D a navíc jsou nakaženi všichni jestlisi dobře pamatujete, tak kluk mohl mít jen chřipku (taky proto odešel z toho čtení a říkal že nechce nikoho nakazit) při nelečený chřipce měl vysokou horečku chtěl se ochladit vodou ve sprše a tam prostě omdlel, praštil se do hlavy a bum konec a ráno se probudí jako zombík :D :D #1485 Harimata:
No jo, ale teď si představ, že se ta díra zaplní :D a teď je z tama tahej :D
#1490 k_ub0#1482 k_ub0:
Jojo, to co řekl o tom praseti si pamatuju, každopádně prohlásit netečné škubající se prase za asi zdravé je minimálně chovatelsky dost debilní :D Taky se mi nelíbí, jak se tam ti zombíci kupí. A moc tam neukazují, jak odklízí už ty mrtvé zomboše, to musí být podle mě na tom asi nejnáročnešjí, odvážíš jednoho po druhém, mezitim se blíží další… asi je pálí, nebo nevím co jiného, zas na to je skoro škoda benzínu… Ale teda jak to sleduju, fakt jim to jejich přežívání nezávidím… To že se kluk proměnil první by se dalo přisoudit jeho slabší tělesné konstituci, takový neduživý kluk, mohl mít třeba slabší imunitu(?). Mimochodem, co nechápu, oni už se teda nemůžou nakazit tělníma tekutinama? Kolikrát jak tam ty zomboše likvidují ,všechno stříká, tak si říkám, že nejsou moc opatrní.
#1487 XelisHmm tak na to by potřebovali,asi trchu lepší nářadí…
takto som to myslel :D a pred to ešte hroty
http://www.megasphera.cz/…/Dungeon.jpg
Hej ryžo-žrouti :D čo sa stalo tomu šprtovy ? čo tam odkvecol :D a ten plot stym stadom zombikov by som ja chránil ako v dobe ked žil robin hood 2 metre pred plotom a okolo celeho plotu by som vykopal hlboku jamu a tam zastrčil drevene ostre hroty ako maju pri brane a odtial by zombici nevyliezli ,maju tam kopu dreva všade maju les okolo seba a pletivo by som nahradil drevom keby sundali kazdy den nejake stromy a všetky ich pekne zakopali do zeme ako vojacci vznikol by dreveny plot pekne pevny z hrubych stromov a pred tym by bola ta jama z hrotmi a mali by to vyriešene ale je to iba serial a musia to urobit zaujimave takže možeme iba polemizovat hlavne čo mne tam chyba je nejaka činnost keby tam niečo budovali ukazovali ako tam stavaju niečo ako to tam zabezpečuju tak ako z 2 serie po dejlovej smrti druhy den tak sa mi to pačilo :)
#1486 HarimataJen chci ještě dodat, že nemyslím, že se otrávil ze sprchy, ale z nějaké vody co vypil už dříve, třeba více než ostatní nebo z nějaké jiné než ostatní. Může v tom být nějaká infekce, co postihuje i zombíky, a proto mají takové oči. Klukovi se pak udělalo špatně, upadl a rozrazil si hlavu, následně se z něj stal zombík :-) To je má teorie, uvidíme jak to bude doopravdy…
Já jsem to s Rickem pochopila tak, že si tam tu pistoli sám zakopal a proto pak věděl přesně kde je. Co se týká toho kluka, tak těžko říct, můj původní tip byla otrava z vody a následné upadnutí a rozbití hlavy…V traileru na 4. řadu se říká: „Napijte se vody…riskujete životy.“ Tak z toho jsem si myslela, že by mohlo být něco s vodou, ale možná to bylo myšleno i tak, že se pro vodu skrčí a zombíci je snadněji dopadnou. První co mě napadlo s prasetem bylo – a za chvíli tam bude běhat zombieprase :-D
#1465 anushka: Věř mi, všichni nechceme, aby do toho Daryl s Carol praštili, mně se třeba to neurčito a spíš přátelský vztah líbí tak jak je ;-)