#1456 DiceCze: Kdyby je dali kolem plotu, tak se k němu zombíci nedostanou a nemohli by je likvidovat přes plot a museli by ven, což by bylo nebezpečnější. nejepší způsob je denní likvidace všech nově příchozích. Popřípadě vykopat příkop kolem vězení. Podobně, jako měli ve Woodbery ty jámy. Bagr by někde našli. Zombíci by tam padali a každé ráno by je vymlátili. Dokonce by to zastavilo i stádo.
#1454 Moor8: K bodu 5, pokud si dobře vzpomínám, tak v 3. serii, když přišli do vězení, tak některé cely byly otevřené a některé zavřené a byli v nich chodci. Takže bych usuzovala, že cely se dají zamknout a otevřít samostatně. A souhlasím s vámi, taky bych nespala s otevřenou celou :D
#1454 Moor8: U 4. bodu naprosto souhlasím, oni tam radši všichni brečej jak jich je tam moc ale pošlou tam jen 4 lidi aby je likvidovali? Kdyby tam naběhli všici, tak je na chvíli od zombíku za plotem klid! Jediný co jakžtakž opevnili je brána, ale kdyby ty kůly rozmístili po celem obvodu plotu, tak maj hned klidnější spaní. Nj ale hold je to seroš no, nesmíme po nich chtít zas tak moc přemýšlet, že? :D
#1451 Harimata: Nejsem si jistej, část komiksu, kdy byli ve vězení, jsem četl už před dlouhou dobou, ale myslím si, že tam si cely zavírali. Příští díl bude opravdu nakupování u řezníka :D
Takže taky se zapojím. Díl skvělý, úžasný, dokonalý, vzbudil opět velkou nedočkavost.
Oni nevěděli, co je tomu praseti, či zda mu vůbec něco je. Rick říká: „může být nemocná, nemusí jí být nic.“ Takže proto jí tam nechali. Mě spíš zarazilo, že jen tak najde zahrabanou pistoli.
Problematika špeha. Určitě se tam nedostal v té první várce, kdy přijeli lidé z Woodbery. Jelikož to bylo tak narychlo, že nějaký evilplan mít guvernér nemohl. Ale zase nacházeli lidi i v průběhu času. Někdo tam říkal, že ho Rick našel v lese, ale nevím, zda se to týkalo toho černocha. Pokud ano, tak by to byl ideální kandidát na špeha. Na druhou stranu, je to bývalý alkoholik. Proto chtěl jít ven a proto tak přemýšlel nad tím vínem.
Co se týče mrtvého kluka, tak nemáme dostatek informací a doufám, že to vysvětlí a nenechají jen tak vyšumět. Vypadalo to na nemoc a né na otravu od špeha. Leč nepřišel do styku ani s prasetem, ani s tím krvácivým zombíkem. To už by spíše byli nemocní ti, kteří je tam zabíjeli přes plot. Na druhou stranu, kdy děkuje Darylovi za jelena, tak mohl být nakažen ten jelen. Vypadalo to, jako velká záplava zombíků v tom vězení. Kdyby byl jediný, tak prvního, koho by kousnul, by začal řvát, to by zburcovalo ostatní a proběhla by rychlá likvidace. Takže se domnívám, že nebude jediný, koho přes noc zabije ta záhadná nemoc. Na druhou stranu jelena by jedli asi všichni.
Nápor zombíků na plot. To je závažný problém. Divím se, že to nechali přerůst do takového rozměru a nelikvidovali je průběžně. Přeci jen nemůžou přicházet tak rychle, jak je likvidují, plot je velký a když vezmou 10 lidí, tak je zlikvidují celkem rychle. Na druhou stranu by mohlo dorazit stádo. Jako za tu dobu si mohli proti něčemu podobnému vybudovat obranu. Tento problém mě napadl hned na začátku.
Spaní v zavřených celách. Pokud by to šlo, tak bych se také zamykal. Jistota je jistota. Nikdy nevíte, kdy to nějakého staříka klepne, či někomu praskne cévka v mozku atd… Problém může být v tom, že jsou ty cely na centrální ovládání, takže se buď všechny zavřou, nebo všechny otevřou. Popravdě říkám, že jsem si nevšiml, jaký je tam systém.
ten kluk se podle mě nakazil nějakým novým způsobem „zombie“ viru, protože před proměnou vykazoval symptomy proměny podobně jako Jim v 1. serii sám jsem ohromně zvědavej jak to nakonec bude…
Jinak ještě jsem chvíli podezřívala Ricka, že v zombici vidí živou ženu :D a ta cedule kde se počítají dny bez nehod mi přijde.. no já bych ji tam neměla. Páč bych se na ni dívala a pořád by mi připomínala, že už je to moc dlouho co se nic nestalo a že dneska se to musí zlomit :D Takový demoralizátor.
Pravděpodobně se začnou zabývat mutací viru skrze zvířata. Takže onemocní i ti, co dosud byli imunní, nebo bude víc možností jak se nakazit, třeba i vzduchem, vodou, apod. I to prase v lese vypadalo, že chcíplo na nemoc. Spíš mě zarazilo, že viděli, že se jim cuká prase a klidně ho nechali s ostatními, zatím možná zdravými selátky na jednom místě. Já si ani nemyslím, že když nebezpečí přichází zevnitř, že to hned musí být konspirace a budou tam špehové. Jde o to, že ve skupině dochází ke spoustě nehod(viz nehoda s vínem), nedorozumnění(„já myslel, že hlídku měl dnes Tony?“) a pod. Nebo i zbytečných chyb, jako třeba že spí ve věznici, ale nechávají si ty cely otevřené. Teď si je ten klučík povybírá jako v supermarketu. Ale je fakt, že já jsem přehnaně opatrná, já bych se bála sínat i vedle manžela, aby se náhodou v noci nějak neudusil a nesnědl mě pak :D Plus jsou tam děti v pubertálním věku(nebo jak říká náš prezident-v pubertálním adolescentním věku), to je nebezpečný koktejl sám o sobě, vzpoměňte na Carla… A teď jich tam je kolik, 7?
#1445 jedy357: Já si právě myslím, že v tom bude něco víc, než že se jen praštil do hlavy. Přišlo mi trochu podezřelý, že během dílu byl (myslím) 2× záběr na toho chodce u plotu, co neměl oči (dá se říct vykrvácený oči?). A pokud jsem dobře zahlídla, tak v ukázce na další díl tam byl taky nějaký chodec se zakrvácenýma očima. Ale možná jsem úplně vedle a bude to jinak. Uvidíme :)
#1444 anushka: V tom případě se jako nejlepší postava na post „špeha“ ukazuje ten černoch, co uvízl pod regálem s vínem. Ale i tak to bude spíš nějakej novej druh, nějaká mutace, nebo tak. Můj osobní názor je takovej, že teď budou moc chodci i myslet.
#1442 pilarius: Jo, s tím prasetem mě to taky napadlo. Tak buď to bude nějaká nemoc, nebo tam mají nějakého sabotéra. Už dřív v trailerech říkali, že teď bude největší nebezpečí hrozit zevnitř skupiny. Možná si tam přivezli nějakého špeha. Kdo ví, to nám ukáže až čas.
Konečně se to zase po dlouhý době rozjelo :) Hezky to vymysleli s tim pozvolnym startem, jak ukázali, co se po příjezdu lidí z Woodbery ve věznici zbudovalo a celkově ten chod postapokaliptický společnosti. Už se nemůžu dočkat dalšího dílu. Dneska lítali zombíci vzduchem, co přijde příště :)
Tak on to žádnej spoiler není, vždyť je to diskuze o aktuální epizodě. :) Náběh zatím vypadá solidně. Co se týče té nemoci, nejspíš mělo něco to prase, jinak by tam tolik nebylo. Kluk ale nemusel ale zemřít v důsledku té nemoci, mohl se zabít pádem. Jsem hlavně rád za hodně nových postav. Jinak je škoda, že se zabila ta ženská.
Moje nedočkavost byla uspokojena. Ta scéna v obchoďáku se mi líbila nejvíc, zombíci padající ze stropu :) ! Teď jsem akorát zvědavá, proč umřel ten kluk. V podstatě z ničehonic.
#1456 DiceCze: Kdyby je dali kolem plotu, tak se k němu zombíci nedostanou a nemohli by je likvidovat přes plot a museli by ven, což by bylo nebezpečnější. nejepší způsob je denní likvidace všech nově příchozích. Popřípadě vykopat příkop kolem vězení. Podobně, jako měli ve Woodbery ty jámy. Bagr by někde našli. Zombíci by tam padali a každé ráno by je vymlátili. Dokonce by to zastavilo i stádo.
ahoj, neviete názov pesničky čo hrá na začiatku v S4E1 Rick má sluchadlá a pčúva to znie to ako nejake country
#1454 Moor8: K bodu 5, pokud si dobře vzpomínám, tak v 3. serii, když přišli do vězení, tak některé cely byly otevřené a některé zavřené a byli v nich chodci. Takže bych usuzovala, že cely se dají zamknout a otevřít samostatně. A souhlasím s vámi, taky bych nespala s otevřenou celou :D
#1454 Moor8: U 4. bodu naprosto souhlasím, oni tam radši všichni brečej jak jich je tam moc ale pošlou tam jen 4 lidi aby je likvidovali? Kdyby tam naběhli všici, tak je na chvíli od zombíku za plotem klid! Jediný co jakžtakž opevnili je brána, ale kdyby ty kůly rozmístili po celem obvodu plotu, tak maj hned klidnější spaní. Nj ale hold je to seroš no, nesmíme po nich chtít zas tak moc přemýšlet, že? :D
#1459 Moor8#1451 Harimata: Nejsem si jistej, část komiksu, kdy byli ve vězení, jsem četl už před dlouhou dobou, ale myslím si, že tam si cely zavírali. Příští díl bude opravdu nakupování u řezníka :D
Takže taky se zapojím. Díl skvělý, úžasný, dokonalý, vzbudil opět velkou nedočkavost.
ten kluk se podle mě nakazil nějakým novým způsobem „zombie“ viru, protože před proměnou vykazoval symptomy proměny podobně jako Jim v 1. serii sám jsem ohromně zvědavej jak to nakonec bude…
Jinak ještě jsem chvíli podezřívala Ricka, že v zombici vidí živou ženu :D a ta cedule kde se počítají dny bez nehod mi přijde.. no já bych ji tam neměla. Páč bych se na ni dívala a pořád by mi připomínala, že už je to moc dlouho co se nic nestalo a že dneska se to musí zlomit :D Takový demoralizátor.
Pravděpodobně se začnou zabývat mutací viru skrze zvířata. Takže onemocní i ti, co dosud byli imunní, nebo bude víc možností jak se nakazit, třeba i vzduchem, vodou, apod. I to prase v lese vypadalo, že chcíplo na nemoc. Spíš mě zarazilo, že viděli, že se jim cuká prase a klidně ho nechali s ostatními, zatím možná zdravými selátky na jednom místě. Já si ani nemyslím, že když nebezpečí přichází zevnitř, že to hned musí být konspirace a budou tam špehové. Jde o to, že ve skupině dochází ke spoustě nehod(viz nehoda s vínem), nedorozumnění(„já myslel, že hlídku měl dnes Tony?“) a pod. Nebo i zbytečných chyb, jako třeba že spí ve věznici, ale nechávají si ty cely otevřené. Teď si je ten klučík povybírá jako v supermarketu. Ale je fakt, že já jsem přehnaně opatrná, já bych se bála sínat i vedle manžela, aby se náhodou v noci nějak neudusil a nesnědl mě pak :D Plus jsou tam děti v pubertálním věku(nebo jak říká náš prezident-v pubertálním adolescentním věku), to je nebezpečný koktejl sám o sobě, vzpoměňte na Carla… A teď jich tam je kolik, 7?
#1455 jedy357Tohle bude velkej mazec, úvodní díl čtyřky luxusní! Takhle to má být, ale jestli budou takhle navnadivý konce každý díl, tak se budu trápit :D :D
#1445 jedy357: Já si právě myslím, že v tom bude něco víc, než že se jen praštil do hlavy. Přišlo mi trochu podezřelý, že během dílu byl (myslím) 2× záběr na toho chodce u plotu, co neměl oči (dá se říct vykrvácený oči?). A pokud jsem dobře zahlídla, tak v ukázce na další díl tam byl taky nějaký chodec se zakrvácenýma očima. Ale možná jsem úplně vedle a bude to jinak. Uvidíme :)
#1447 IndieCoreFrank: A za chvíli budou i mluvit ne? :D
#1444 anushka: V tom případě se jako nejlepší postava na post „špeha“ ukazuje ten černoch, co uvízl pod regálem s vínem. Ale i tak to bude spíš nějakej novej druh, nějaká mutace, nebo tak. Můj osobní názor je takovej, že teď budou moc chodci i myslet.
#1448 Lem0nWalking Dead S04E01. Co na to říkáte vy? :) Já jsem se u toho chvilkama bál :D Za mě 9/10 ;) http://epizodezone.blogspot.cz/…-s04e01.html
#1440 anushka: Řekl bych, že omdlel (měl horečku) a pádem si nejspíše rozsekl hlavu a vykrvácel nebo něco podobnýho.
#1449 anushka#1442 pilarius: Jo, s tím prasetem mě to taky napadlo. Tak buď to bude nějaká nemoc, nebo tam mají nějakého sabotéra. Už dřív v trailerech říkali, že teď bude největší nebezpečí hrozit zevnitř skupiny. Možná si tam přivezli nějakého špeha. Kdo ví, to nám ukáže až čas.
#1447 IndieCoreFrankKonečně se to zase po dlouhý době rozjelo :) Hezky to vymysleli s tim pozvolnym startem, jak ukázali, co se po příjezdu lidí z Woodbery ve věznici zbudovalo a celkově ten chod postapokaliptický společnosti. Už se nemůžu dočkat dalšího dílu. Dneska lítali zombíci vzduchem, co přijde příště :)
Tak on to žádnej spoiler není, vždyť je to diskuze o aktuální epizodě. :) Náběh zatím vypadá solidně. Co se týče té nemoci, nejspíš mělo něco to prase, jinak by tam tolik nebylo. Kluk ale nemusel ale zemřít v důsledku té nemoci, mohl se zabít pádem. Jsem hlavně rád za hodně nových postav. Jinak je škoda, že se zabila ta ženská.
#1444 anushkaSorry za spoiler, ale já prostě nemůžu zaboha přijít, jak se ten spoiler dělá. Ani podle návodu níže :/
Moje nedočkavost byla uspokojena. Ta scéna v obchoďáku se mi líbila nejvíc, zombíci padající ze stropu :) ! Teď jsem akorát zvědavá, proč umřel ten kluk. V podstatě z ničehonic.
#1445 jedy357