No taky bych řekl, že se mezi těma „zachráněnýma“ neobjeví žádný nový charaktery (když se neobjevili doteď). Všechno ženy, starci a děti (normální děti, žádní zabijáci jako Carl). Vzhledem k tomu, že vůbec nevím ani náznakem o co pujde v další řadě (komix sem nečetl), tak je těžký říct co se asi stane…Věznice je sama o sobě furt dost bezpečná takže je logický v ní zůstat…otázka jak odpoví guvernér.
Docela by mně zajímalo ,jestli sebou kromě lidi z Woodbury vzaly také všechny zásoby Jidlo, zbraně , benzin atd , jinak bych řekl že ty noví lide stejně brzo pojdou , akorát je škoda je krmit D: .
#1394 migilko: Když si Guvernér uvědomil,že definitivně ztratil Woodbury a aby pro jistotu nebyl zlynčován rezidenty Woodbury jako v jisté předloze,ze které si scénáristé udělali toaletní papír,vydal se zotročit Alexandrii a vybudovat novou armádu,kterou by mohl třeba ve finále čtvrté série opět zmasakrovat :D
Prvá fotka zo štvrtej série – http://instagram.com/p/ZI85MSKyZw/
#1417 freedll: tak to se omlouvám ale nechtěl jsem prohledávat 30 stránek diskuze od posledního odvysílaného dílu je jednoduší se zeptat :)
#1416 Derthiel666: Co třeba se podívat o 5 příspěvků výše?! Nebuď líný ;)
#1418 Derthiel666Takový dotaz jak to vypadá se seriálem kdy můžu očekávat pokračování
#1417 freedll#1414 wencik: John Murphy – Sunshine (Adagio In D Minor)
Chci se zeptat je to jeste z s1e5 cas 30 minut nezna nekdo tu hudbu v soundtracku jsem ji nenasel
#1415 t0mas0Video + text (slovenský) o štvrtej sérií: http://walkingdead.joj.sk/…ng-dead.html
To je fajn zpráva :)
je potvrzeno že 4.série se začne natáčet v květnu a v řijnu bude premiéra :D
Nevimt o teda,ale osobně si myslím,že někdy kole říjen,listopad…
Lidi nevite kdy bude 4 serie??
Za hodně,hodně dlouho…
Jsou nějaké informace kdy bude další řada?
Já komix četl ale take vubec nevím co očekávat jelikož poslední díl se brutálně vymykal :D
#1402 Cybercaf: Guverner nema žiadnich ludi tak po pripade tam pojde z Martinezom ale moc od toho neočakavam.
#1391 kiso1561: Pěkná fotka.
finale bylo super…jen sem od Martineze cekala neco vic a ne ze se z Guvernera tak po*ere
No taky bych řekl, že se mezi těma „zachráněnýma“ neobjeví žádný nový charaktery (když se neobjevili doteď). Všechno ženy, starci a děti (normální děti, žádní zabijáci jako Carl). Vzhledem k tomu, že vůbec nevím ani náznakem o co pujde v další řadě (komix sem nečetl), tak je těžký říct co se asi stane…Věznice je sama o sobě furt dost bezpečná takže je logický v ní zůstat…otázka jak odpoví guvernér.
#1405 delvisDocela by mně zajímalo ,jestli sebou kromě lidi z Woodbury vzaly také všechny zásoby Jidlo, zbraně , benzin atd , jinak bych řekl že ty noví lide stejně brzo pojdou , akorát je škoda je krmit D: .
#1394 migilko: Když si Guvernér uvědomil,že definitivně ztratil Woodbury a aby pro jistotu nebyl zlynčován rezidenty Woodbury jako v jisté předloze,ze které si scénáristé udělali toaletní papír,vydal se zotročit Alexandrii a vybudovat novou armádu,kterou by mohl třeba ve finále čtvrté série opět zmasakrovat :D