saracenko to jo a Michonne by u toho mohla třeba i promluvit :D ale ne Michonne je supr zvlást v komixu a v komixu je i Andrea bestovní i jako nakreslená je hezky a je tam důležitá (pro Ricka a pro skupinu) a bady já věděl že ti to nedá mno je mi jedno že tam jsou jiný postavy spíš je to i celkem dobrý ale ta Tyreesova skupina se nabírá upe debilním směrem to je jediný co mi tam tak extra vadí a taky Daleova smrt ve 2. sérii
Tak mně se TWD pořád líbí, ale věc, která už mě vytáčí je Andrea, já už jí v seriálu nemůžu ani cítit, jakmile se tam objeví, tak mám chuť to vypnout. Šíleně mě nudí, oproti ní byla Lori čajíček. Mě už neštve jen ta postava, mě už štve i ta herečka! To se radši budu dívat 45 minut na to, jak jí Michonne sušenky než na 1 minutu a Andreou.:-(
#1264 tom99: Showrunner je od začátku 2. řady stejný a to až do konce 3. řady, až 4. řada bude mít nového. A rozhodně kvalita neklesá, tenhle díl byl trochu pomalejší, ale pořád dost dobrej, předchozí byl peckovej. Pořád to je pro mě nejlepší řada, daleko lepší než druhá.
#1271 PenaPP: konecne to melo i nejakou tu stranku z comixu neni treba furt rezat zombie ale i rozhovor jen skoda ze velice nic duchaplnyho v tom je comix 100 lepsi si myslim ale tak skoda ve svete kde zije asi jen hrstka lidi se mezisebu vrazdit mistot toho aby spolupracovaly kor kdyz z vezeni mohla byt slusna farma :)
Tak oproti 12. epizodě mě 13. moc nenadchla :( Moc si nedokážu představit, že by si Rick se starostou takhle pokecal. Myslím, že by ho odkrouhl hned při první příležitosti. Tenhle tah se scénáristům moc nepovedl…
Zdravím, právě jsem dočetl knížku Walking Dead – Vzestup guvernéra. Rád bych ji poslal dále, mě už je k ničemu. Nová stojí 330 Kč, prodám za 230 Kč, pošta je v ceně nebo předání osobně v Ostravě, kdyžtak mi napište soukromou zprávu, díky :)
badyvlasime mno neříkal si že se na to přestaneš koukat a už to tu zas popisuješ ? :D(nic proti tobě ale vtáhlo tě to zpět) navíc mi nevadí že je to jiný jak komix souhlasím s torenem hlavní je že se toho drží v základních bodech-Atlanta,farma,vězení protože pak vidíš jak se s tím poperou rozdílní tvůrci
Ahoj, nevíte pls někdo co za song (Interpret) hraje v poslední čtrtině epizody ? Od momentu kdy se Rick s guvernérem rozjedou každý na svou stranu;-) Shazam v mém telefonu to nedokázal najít… Díky
#1264 tom99: S tím tak úplně nesouhlasím ,ten novy dělal na dílech 2×7 a 3×6 ,a ty nepatřily k tem nejhorším ,např 2×7 byl jedním z něj dílu 2 serie mimochodem k tomu kecání v komixu toho byla taky až moc proti tomu je serial nabity akci
Taky vám přišli poslední díly slabší? Nedivte se, stávající showrunner, který skvěle nastartoval 3. sérii, odešel od seriálu, a na jeho místo se vrátil showrunner z 2. série, tedy z té nudnější řady…
#1259 toren555: Vidím to naprosto stejně…Možná boj vypukne už v posledním díle a v další řadě ukážou kdo tu přestřelku přežil.. Ukázka příštího dílu moc zajímavá nebyla.. Do posledního dílu se už toho moc nestane.. Walking dead ale stejně není o střílení zoombie ale o přežívání a kecání..
#1261 badyvlasim: já sem četl komix a velmi se mne libí ale sem však rad že je serial jíní tak nevím co je čeká taková jiná realita D: mně stačí když se budou držet hlavních bodu – atlanta ,farma ,vezení atd
#1260 toren555: Nemluvim o akci. Dejou se tu naprosty nesmyslnosti a s komiksem uz to ma spolecny jen název, zombie a jména postav(a to ještě jen některý)
#1257 badyvlasim: To už rovnou řekni že konci svět D: mne se 3 serie libí jen se těším až budou na cestách navíc kdyby bylo vice akce bylo by mnohem dražší natáčeni a pak už by se jim to nemuselo vyplatit natáčet a to fakt ne když vezmu jak málo je dobrých zombie filmu
saracenko to jo a Michonne by u toho mohla třeba i promluvit :D ale ne Michonne je supr zvlást v komixu a v komixu je i Andrea bestovní i jako nakreslená je hezky a je tam důležitá (pro Ricka a pro skupinu) a bady já věděl že ti to nedá mno je mi jedno že tam jsou jiný postavy spíš je to i celkem dobrý ale ta Tyreesova skupina se nabírá upe debilním směrem to je jediný co mi tam tak extra vadí a taky Daleova smrt ve 2. sérii
#1267 nevermore: Dík…
Tak mně se TWD pořád líbí, ale věc, která už mě vytáčí je Andrea, já už jí v seriálu nemůžu ani cítit, jakmile se tam objeví, tak mám chuť to vypnout. Šíleně mě nudí, oproti ní byla Lori čajíček. Mě už neštve jen ta postava, mě už štve i ta herečka! To se radši budu dívat 45 minut na to, jak jí Michonne sušenky než na 1 minutu a Andreou.:-(
#1268 Raiz3N: jj rikal. No nedalo mi to :-) Nic to ale nemeni na tom, ze me stve, jak to v serialu vymysleli.
#1264 tom99: Showrunner je od začátku 2. řady stejný a to až do konce 3. řady, až 4. řada bude mít nového. A rozhodně kvalita neklesá, tenhle díl byl trochu pomalejší, ale pořád dost dobrej, předchozí byl peckovej. Pořád to je pro mě nejlepší řada, daleko lepší než druhá.
#1280 JackIsBest#1273 atack: To s tou farmou máš pravdu , dobře oploceny pozemek hned vedle potok co vice si přát
#1271 PenaPP: konecne to melo i nejakou tu stranku z comixu neni treba furt rezat zombie ale i rozhovor jen skoda ze velice nic duchaplnyho v tom je comix 100 lepsi si myslim ale tak skoda ve svete kde zije asi jen hrstka lidi se mezisebu vrazdit mistot toho aby spolupracovaly kor kdyz z vezeni mohla byt slusna farma :)
#1274 toren555nikdo nechce smrt :) to že by zabili guvernera by je na ně i tak mohlo poštvat
Tak oproti 12. epizodě mě 13. moc nenadchla :( Moc si nedokážu představit, že by si Rick se starostou takhle pokecal. Myslím, že by ho odkrouhl hned při první příležitosti. Tenhle tah se scénáristům moc nepovedl…
#1273 atackZdravím, právě jsem dočetl knížku Walking Dead – Vzestup guvernéra. Rád bych ji poslal dále, mě už je k ničemu. Nová stojí 330 Kč, prodám za 230 Kč, pošta je v ceně nebo předání osobně v Ostravě, kdyžtak mi napište soukromou zprávu, díky :)
#1266 Santiago01: Btw Shazam možná nenašel ale Soundhound jo právě odtud to mam.;)
badyvlasime mno neříkal si že se na to přestaneš koukat a už to tu zas popisuješ ? :D(nic proti tobě ale vtáhlo tě to zpět) navíc mi nevadí že je to jiný jak komix souhlasím s torenem hlavní je že se toho drží v základních bodech-Atlanta,farma,vězení protože pak vidíš jak se s tím poperou rozdílní tvůrci
#1276 badyvlasim#1266 Santiago01: Kdyby sis projel diskusi tak na minulý stránce už sem to jednou psal.
#1278 Santiago01Ahoj, nevíte pls někdo co za song (Interpret) hraje v poslední čtrtině epizody ? Od momentu kdy se Rick s guvernérem rozjedou každý na svou stranu;-) Shazam v mém telefonu to nedokázal najít… Díky
#1267 nevermore #1269 nevermore#1264 tom99: S tím tak úplně nesouhlasím ,ten novy dělal na dílech 2×7 a 3×6 ,a ty nepatřily k tem nejhorším ,např 2×7 byl jedním z něj dílu 2 serie mimochodem k tomu kecání v komixu toho byla taky až moc proti tomu je serial nabity akci
Taky vám přišli poslední díly slabší? Nedivte se, stávající showrunner, který skvěle nastartoval 3. sérii, odešel od seriálu, a na jeho místo se vrátil showrunner z 2. série, tedy z té nudnější řady…
#1265 toren555 #1275 dAw3#1259 toren555: Vidím to naprosto stejně…Možná boj vypukne už v posledním díle a v další řadě ukážou kdo tu přestřelku přežil.. Ukázka příštího dílu moc zajímavá nebyla.. Do posledního dílu se už toho moc nestane.. Walking dead ale stejně není o střílení zoombie ale o přežívání a kecání..
#1261 badyvlasim: já sem četl komix a velmi se mne libí ale sem však rad že je serial jíní tak nevím co je čeká taková jiná realita D: mně stačí když se budou držet hlavních bodu – atlanta ,farma ,vezení atd
#1260 toren555: Nemluvim o akci. Dejou se tu naprosty nesmyslnosti a s komiksem uz to ma spolecny jen název, zombie a jména postav(a to ještě jen některý)
#1262 toren555#1257 badyvlasim: To už rovnou řekni že konci svět D: mne se 3 serie libí jen se těším až budou na cestách navíc kdyby bylo vice akce bylo by mnohem dražší natáčeni a pak už by se jim to nemuselo vyplatit natáčet a to fakt ne když vezmu jak málo je dobrých zombie filmu
#1261 badyvlasim