našel by se tady negdo kdo by byl ochoten udělat titulky k tomuto video <cenzurováno – odkaz na problémový obsah> je to 13 minutová scéna která nebyla v seriálu a je fakt dobra http://www.youtube.com/watch?…
Fakt jsem doufala, že mě Andrea překvapí a že ho zabije. Ještě jsem dovedla pochopit, že zůstala ve woodburry, když mishonne chtela pryc, ale tohle už pochopit nedovedu. Ví, že chtěl zabít mishonne, že jí lhal a napadl její přátele a stejně jí to očividně nevadí. Jediné, co by ji mohlo omluvit je to, že se bála, že jí pak město zlinčuje. Dávám jí ještě půl epizody, maximalně jednu celou, aby dokázala, že ho zabít chtěla, jen nějak lépe, ale peníze bych si na to nevsadila.
SI všichni vážně myslíte, že Merle zapadne?;) Možná na čas a dokud to bude v pohodě ale dřív nebo pozdějš se něco stane a Merle bude zas jako předtim. A ostatní mu taky nic nezapomenou. Minimálně Glenn.
No, teď už to zase začíná být zajímavé, doufám, že tam bude hlavně akce, protože poslední dva díly malinko nuda. Ale konec posledního neměl chybu a i díky němu očekávám akčnější scény :) Jinak s tím střílením máte pravdu, ale tak to je snad v každých amerických střílečkách :D
Díky :D
#1197 Koki: Tom Waits – Hold on:-D. Ta teď bude slavná:-DDDD.
Ahoj, nezná někdo název písničky co hraje na konci 11. dílu? díky
#1198 saracenkanašel by se tady negdo kdo by byl ochoten udělat titulky k tomuto video <cenzurováno – odkaz na problémový obsah> je to 13 minutová scéna která nebyla v seriálu a je fakt dobra http://www.youtube.com/watch?…
Fakt jsem doufala, že mě Andrea překvapí a že ho zabije. Ještě jsem dovedla pochopit, že zůstala ve woodburry, když mishonne chtela pryc, ale tohle už pochopit nedovedu. Ví, že chtěl zabít mishonne, že jí lhal a napadl její přátele a stejně jí to očividně nevadí. Jediné, co by ji mohlo omluvit je to, že se bála, že jí pak město zlinčuje. Dávám jí ještě půl epizody, maximalně jednu celou, aby dokázala, že ho zabít chtěla, jen nějak lépe, ale peníze bych si na to nevsadila.
#1192 nevermore: dokud nezabije guvernera jestly ho teda zabiji kdyz ma byt dalsi serka z woodbury tak to bude zajimavy jak se tam dostanu :D
#1191 MitchBjukenen: Jestli myslíš ten pohled do zrcadla, tak tak už to většinou bývá, v seriálech i ve skutečnosti .)
SI všichni vážně myslíte, že Merle zapadne?;) Možná na čas a dokud to bude v pohodě ale dřív nebo pozdějš se něco stane a Merle bude zas jako předtim. A ostatní mu taky nic nezapomenou. Minimálně Glenn.
#1194 atackUž jste si někdo všiml oka guvernéra?Každou chvíli má špatné jiné oko :-D :-D Dost velká chyba!!!!
#1193 DiceCze #1209 Nasťazajimavy ze v comixu je akce vcelku po skromnu a nema to chybu kor kdyz by to nemel byt jen ciste akcni seros :D
Merle si myslim,že se srovná a zapadne do party.Jsem spíš víc zvědav na Andreu.
#1187 Nasťa: Taky doufám i když jednorukej dobrej bojovník a těch neni nikdy dost :D
Přímo, Andrea nemá žaludek na to zabít Guvernéra, i když by to bylo nejlepší a Merle snad bude konečně v pohodě.
#1188 Wolfinator1Merle by mohol byt v pohode snad, Rick sa uz pomaly tiez dal dokopy a da snad, ale ta Andrea ach, na odestrel nana jedna
Tezko rict,ja bych mu moc neverila.I kdyz na druhou stranu je velmi loajalni vuci svemu bratrovi,tak uvidime :-D#1184 Wolfinator1:
#1180 pupik206: Přesně. Jak to vidíte s Mearlem už z něj bude hodnej kluk nebo ještě otočí až bude mít šanci ? :D
#1185 ValroseTak ono je taky rozdíl když střílej zombíky anebo když kolem lítaj kulky…
No, teď už to zase začíná být zajímavé, doufám, že tam bude hlavně akce, protože poslední dva díly malinko nuda. Ale konec posledního neměl chybu a i díky němu očekávám akčnější scény :) Jinak s tím střílením máte pravdu, ale tak to je snad v každých amerických střílečkách :D
Třetí série nemá chybu,prostě super…
JJ,dobrej díl.Sice se to někomu nemusí líbit,ale nemusí bejt furt masakr a akce.Toho si užijem příští díl až,až.
#1184 Wolfinator1