Co myslíte v 10 Epizodě bych typoval toho odstřelovače na střeše jako Morgana a je to pravda Duan mu umřel on se z toho z cvoknul Rick ho zatáhl do domu ukázal mu vysílačku četl sem že Duana pokousala jeho Matka tak uvidíme
Penny neni dcera guvernera, je to dcera jeho bratra Philipa s kterym zvladl cestu do Woodbury. Ve Woodboory Philip zacal zabijet lidi aby nakrmil svoji dceru a to se nelibilo tretimu ze skupiny, zabil Philipa a Brian zabil tretiho ze skupiny. Pote Brian zbavil Woodbury 3 vojaku narodni gardy co terorizovali mestecko. Obyvatele mestecka prijali Briana jako vudce a Brian na otazku jak se jmenuje rekl:Philip Blake. Guverner se stara o Penny jako o vlastni, je v tom nostalgie za vse minule a nejaka zvracna povinost za mrtveho bratra Philipa. Pri putovani z Atlanty na jih, skupinka obsadi opevneny domek ale banda kriminalniku je sleduje a za par dni zautoci. Philip posle bratra Briana a Penny at se schovaji. Ve schovce je nachyta jeden z kriminalniku a vystreli. Penny je zranena a umira Philovi v naruci. Phil obvini bratra Briana z jeji smrti a ztluceho do bezvedomi. Skupina doputuje do Woodbury kde se stanou veci uvedene na zacatku.
Ahoj všem. V Europarku sem sehnal knihu,1 část trilogie, Vzestup guvernera. Je to z knizni serie The Walking Dead. Cena 329,– za 340 stránek. Je popsán osud 5 hrdinů, od vypuknuti nákazy až po založeni Woodbury s guvernerem. Take vysvetlení co se stalo jeho dceri. Ted uz vim proc guverner nechal postrilet vsechny vojaky od vrtulniku.
Já bych neřekl,že se tam nic moc nestalo,naopak.A taky po takový pauze.Tento díl,mi připadal,že nás měl někam nasměrovat a příště to vypukne.Mě se líbil,hlavně ta Lori na konci,to bylo dobrý…
To je hrůza, člověk čeká na další díl, když se na něj podívá, tak 43 minut super a pak zase čekání, čekání a čekání. Kdyby to šlo aspoň každý den :)
Jinak to je na pytel, když Axel umřel. Čekal jsem na to, co dokáže jeho postava a oni ho daj pryč :(.
Opět super díl.Parádní akce.
Ty kulky měly jít skrz. Pokud dobře trefíš blok motoru, tak projdou i motorem. Tohle je nereálný. #1156 nevermore:
Do hajzlu proč Axel a ne Carol.
#1157 katsyon se ptal já odpovídal už zase začínáš? :D seriál se liší takže to není vyzrazení příběhu :*
Nechcete si tyhle věci laskavě rozebírat jinde, a né ve fóru aktuální epizoda?
aracku v komixu umřel morgan v alexandrii když jim tam vtrhli chodci bemiku víme to z komixu a odstřelovač je z prom a sneak peeků
#1148 atack: Je to napsano za zadnim obalu khihy: Takze se muzeme tesit na dalsi 2 dily.
#1150 bemik11: duana i v comixu pokousaly ale kde ste videly morgana ?
kde se te zjistili že Duan umřel a kde steviděli nakýho odstřelovače
#1151 atackCo myslíte v 10 Epizodě bych typoval toho odstřelovače na střeše jako Morgana a je to pravda Duan mu umřel on se z toho z cvoknul Rick ho zatáhl do domu ukázal mu vysílačku četl sem že Duana pokousala jeho Matka tak uvidíme
#1144 LubosPubos: kde jsi prisel na to ze to je trilogie ?
#1152 LubosPubosZdravím nevíte kde by se dalo koukat , na talking dead s titulky
Čekal jsem trošku víc, ale rozhodně zajímavej díl ;)
#1140 pupik206: skoda v comixu to bylo taky logictejsi :)
Penny neni dcera guvernera, je to dcera jeho bratra Philipa s kterym zvladl cestu do Woodbury. Ve Woodboory Philip zacal zabijet lidi aby nakrmil svoji dceru a to se nelibilo tretimu ze skupiny, zabil Philipa a Brian zabil tretiho ze skupiny. Pote Brian zbavil Woodbury 3 vojaku narodni gardy co terorizovali mestecko. Obyvatele mestecka prijali Briana jako vudce a Brian na otazku jak se jmenuje rekl:Philip Blake. Guverner se stara o Penny jako o vlastni, je v tom nostalgie za vse minule a nejaka zvracna povinost za mrtveho bratra Philipa. Pri putovani z Atlanty na jih, skupinka obsadi opevneny domek ale banda kriminalniku je sleduje a za par dni zautoci. Philip posle bratra Briana a Penny at se schovaji. Ve schovce je nachyta jeden z kriminalniku a vystreli. Penny je zranena a umira Philovi v naruci. Phil obvini bratra Briana z jeji smrti a ztluceho do bezvedomi. Skupina doputuje do Woodbury kde se stanou veci uvedene na zacatku.
#1148 atackLubosPubos tak proč to sem nenapíšeš co se stalo jeho dceři…
Haha jsem zvědavej, jestli se v příštím díle budou Ricka ptát jestli " Vidí mrtvé lidi" :D :D :D
Ahoj všem. V Europarku sem sehnal knihu,1 část trilogie, Vzestup guvernera. Je to z knizni serie The Walking Dead. Cena 329,– za 340 stránek. Je popsán osud 5 hrdinů, od vypuknuti nákazy až po založeni Woodbury s guvernerem. Take vysvetlení co se stalo jeho dceri. Ted uz vim proc guverner nechal postrilet vsechny vojaky od vrtulniku.
Já bych neřekl,že se tam nic moc nestalo,naopak.A taky po takový pauze.Tento díl,mi připadal,že nás měl někam nasměrovat a příště to vypukne.Mě se líbil,hlavně ta Lori na konci,to bylo dobrý…
#1145 atack