To bylo trošku ironicky myšleno, no to je fuk. Fakt jsi napsal, že si nejsi jsitej, že to je Andrea? :D Dyť je v Mlze uplně stejná :D A myslím že snad každej ví, že hráli v Mlze, tos na Mlhu došel až teď? :D Jen se ptám neber si to osobně v pohodě jinak :) Komix jsem nezačal, pujčil jsem is Hobita a čtu cestu tam a zase zpátky :D takže WD později .. :D
taky mam 4 a v lednu ma vyjit dalsi tak to asi dokupim at mam vsechny :) jeste ze je moznost nejak podporit dobry seros coz se neda rict o jinych serialech… skoda ze tu nejde sehnat blu ray aspon z cz titulema max si to nechat poslat z jinama ale tam nejsu ani titule :D
Určitě doporučuju Game of Thrones. ;) ve svém žánru nic lepšího asi není
na revolution ci supernatural urco nemaj :D
Seriálů který určitě stojí za to vidět je víc. Určitě bych ti doporučil Game of Thrones nebo Sherlocka, ty seriály nemají chybu.;)
ehmm vph :D já viděl mlhu dáááávno :D tak si to nepamatuju ale komix fakt musíš hnedka po Hobitovi jop? !! :D
tak ze pry potvrdily dalsi serii WD :D
To bylo trošku ironicky myšleno, no to je fuk. Fakt jsi napsal, že si nejsi jsitej, že to je Andrea? :D Dyť je v Mlze uplně stejná :D A myslím že snad každej ví, že hráli v Mlze, tos na Mlhu došel až teď? :D Jen se ptám neber si to osobně v pohodě jinak :) Komix jsem nezačal, pujčil jsem is Hobita a čtu cestu tam a zase zpátky :D takže WD později .. :D
jop a už si začal číst komix? :D
Oh, really?
jo ted sem zjistil že Dale,Carol a myslím že i Andrea jsou ve filmu Mlha tu Andreu si nejsem jistej ale připomíná mi ji
nj ale nesměj se dívám se ještě na anime a čtu mangy ale neřeknu čeho :D
Lidi, zajímalo by mě, na jaké jiné seriály koukají fanoušci WD? Potřebuju si něčím zkrátit čekání, tak pro inspiraci! ;)
taky mam 4 a v lednu ma vyjit dalsi tak to asi dokupim at mam vsechny :) jeste ze je moznost nejak podporit dobry seros coz se neda rict o jinych serialech… skoda ze tu nejde sehnat blu ray aspon z cz titulema max si to nechat poslat z jinama ale tam nejsu ani titule :D
Jj od nich mam taky první 4 díly česky každej stál 300 a co sem viděl tak zatim mají česky přeložených prvních 6 dílů.
Jacku tak co mrkneš na komix? =)
da se sehnat i nekde pod 230 zhruba ale vetsinou 260–300 a hezky, a ja radsi tistenou podobu i kdyz ctu i slovensky na netu aktualni epizodu.
Odkazy na epizody jsou ve druhem foru, hned pár hodin po odvysílání.
Omlouvám se za hloupý dotaz,ale jdou tu stáhnou už nějaké epizody ze 3. série? Díky za odpověď. :-)
tj aspon stejně jak Dale v komixu
to to kupuješ tedy? a kolik to stojí?
ja zacal cist tistenou formu od crew maj to hezky udelany a snd to dotahnu do konce pristi rok maj byt v půlce :)