To je všechno pravda, ale už se to tu řešilo a hlavně to není moc k věci. Mě spíš zajímalo, jestli ten vrtulník přeletěl ve chvíli, kdy byl Rick v Atlantě (a tedy odlákal chodce už v tu chvíli). Jak to zatím chápu já, tak Rick před odjezdem z města zavolal Morganovi, pak se sbalili a odjeli. V tu samou chvíli tudy proletěl ten vrtulník a města současně opustili chodci. A zatímco skupina jezdila všude možně a dostala se postupně až do závěrečného dílu, chodci si pro ně v klidu došli. To mi přijde vážně trpké. Když se ještě vrátím k odpovědi od atack, tak z toho nejsem moudrý už vůbec. Mohl bys to nějak upřesnit? Jde tedy o tentýž vrtulník?
nevim jestly je to vtipny co tu pises ale az na to ze je matka tehotna a na zabijeni ma muze tak ma resit co ? kolik jich zabije ? vem si zen je vcelku malo a deti v celem comixu i serialu moc neni coz znamena co asi ? …
Pokus o inteligentní dialog, důkaz že nejde o chybu tvůrců: Rick: Víš, tak si po tom všem říkám jestli má tohle všechno nějaký smysl. Dale, Shane, farma je toho na mě prostě moc. Nevím jak dlouho tohle vydržím… Lori: Chceš k tomu kečup nebo hořčici?
Chodci maj pomalou chůzi a určitě nešli přímou cestou k farmě.. Pak se řešilo něco, že Hershel říkal, že se něco dělo s těma bažinama a chodce to hodně zbrzdilo ( zasekli se tam tak, jak toho co zabil Dalea viděl Carl ) a když se všichni doplazili na farmu, už byli bažiny ve stavu kdy se z nich dostali.
To je všechno pravda, ale už se to tu řešilo a hlavně to není moc k věci. Mě spíš zajímalo, jestli ten vrtulník přeletěl ve chvíli, kdy byl Rick v Atlantě (a tedy odlákal chodce už v tu chvíli). Jak to zatím chápu já, tak Rick před odjezdem z města zavolal Morganovi, pak se sbalili a odjeli. V tu samou chvíli tudy proletěl ten vrtulník a města současně opustili chodci. A zatímco skupina jezdila všude možně a dostala se postupně až do závěrečného dílu, chodci si pro ně v klidu došli. To mi přijde vážně trpké. Když se ještě vrátím k odpovědi od atack, tak z toho nejsem moudrý už vůbec. Mohl bys to nějak upřesnit? Jde tedy o tentýž vrtulník?
#7402 Jedi knightSouhlasím, psal jsem něco podobného pár příspěvků před tebou. Myslím, že by to ještě celé bylo zajímavé, kdyby Dale i Shane přežili.
#7402 Jedi knightmyslis ze je nelogicke aby se nekdo staral o to ze i bez zombie muzou vymrit a v comixu mi nepripadne vubec blba a v serialu normalni …
#7402 Jedi knightMohli by zase natočit nějáký webepisody z počátku infekce. Jen mam takovej pocit že natočit to, by zabralo větší rozpočet než celá druhá série.
#7402 Jedi knightŘíjen
#7402 Jedi knightnerozumím, co má společného počet žen a dětí s tím, že je blbá a v komiksu ještě blbější…?
#7402 Jedi knightnevim jestly je to vtipny co tu pises ale az na to ze je matka tehotna a na zabijeni ma muze tak ma resit co ? kolik jich zabije ? vem si zen je vcelku malo a deti v celem comixu i serialu moc neni coz znamena co asi ? …
#7402 Jedi knightKedy bude 3. seria???
#7402 Jedi knightRadši Carla, který konečně vytáhuje bouchačku než jeho matku „Chceš k tomu kečup nebo hořčici?“ :D
#7402 Jedi knightEugene: Já celkově moc nemusím malé děcka ve filmech… a zvlášť ne takového, co takhle uvažuje a jedná…
#7402 Jedi knightja jen lidmi prevazne v teto sekci :D
#7402 Jedi knightnení ale takhle nějak to zhruba s inteligencí jednotlivých postav vypadá…
#7402 Jedi knightcítím se pohoršen zdejším fórem, co máte všichni proti Carlovi? je to jen dítě, „for Christ sake“… :D
#7402 Jedi knightTo tam fakt je? :-D :-D :-D :-D
#7402 Jedi knightPokus o inteligentní dialog, důkaz že nejde o chybu tvůrců: Rick: Víš, tak si po tom všem říkám jestli má tohle všechno nějaký smysl. Dale, Shane, farma je toho na mě prostě moc. Nevím jak dlouho tohle vydržím… Lori: Chceš k tomu kečup nebo hořčici?
#7402 Jedi knightnevim ale pokud doctes treti sesit pochopis ci je vrtulnik :)a ktomu i kdy by mohla zemrit Lori :)
#7402 Jedi knightChodci maj pomalou chůzi a určitě nešli přímou cestou k farmě.. Pak se řešilo něco, že Hershel říkal, že se něco dělo s těma bažinama a chodce to hodně zbrzdilo ( zasekli se tam tak, jak toho co zabil Dalea viděl Carl ) a když se všichni doplazili na farmu, už byli bažiny ve stavu kdy se z nich dostali.
#7402 Jedi knightChudák Dale, Shane mu zabil Randalla za kterého se skoro obětoval, myslím, že kdyby ještě žil zabil by se znova.
#7402 Jedi knightNejlépe hned v prvním díle třetí série by oba dva mohli zdechnout… hnusnou smrtí:D
#7402 Jedi knightJoj :-D z duše mi hovoríš :-D Nech už zavrie hubu a aj tým faganom Carlitom :-D
#7402 Jedi knight