Ikra: mohla bys tu prestat spoilovat?? Nebo aspon to nejak vyrazne do prispevku napsat?? Po tvem prvnim prispevku tve dalsi uz nectu.. Pokud to s tou Lori je spoil a ne tvoje prani, tak jsi asi fakt uplne vymastena.
SWENY: No kedže s ním denno denne pracujem tak hej :-D len cez víkend ho nezapínam, teda len svoj mail keby niečo, ale nesurfujem… treba aj oddych nie?
:-D to je čistý zámer :-D prečítaj si tento môj komentár: SWENEY: Ikra :-D:-D:-D:-D Utíkala by jsi a doufala, že tě DARYL zachrání :-D Větší Darylův fanoušek snad není :-D Každopádně už tenhle díl chci! :-)..... a ja nato: Čosi to som žartovala…mňa by dostali okamžite bo by som im v tom strese utekala oproti :-D
Ikra: Však jasně:D Já to nemyslel nějak zle, spíš naopak:D Pro mě je taky Daryl nejoblíbenější postavou a Lori s Carlem zase nejhorší:D Ale jen, že mě to někdy rozesměje, co tu hodíš:D
Sweney: Ako som už písala ?:-D makám u fotríka v rodinnom podniku a bohove sa niekedy nudím :-D preto a to mám defekt zo školy,pretože som na Informatike mala počas 4 rokov na výber robiť buď blog alebo stránky a tak som mala blog ( no teraz už praveký :-) a zháňala som si na ňu obrázky informácie a podobne. Poznám HORDU stránok a mám to zmáknuté tak preto :-D Tiež prispievam na jeden informačný USA portál rôzne články tak tak :-D
Mě se hodně líbí ty posty, když tady hodíš fotku nějakou. Třeba Daryl na motorce s Carol, ten obrázek se mi hodně líbil a já nejsem člověk co by to nějak vyhledával, proto jsem rád, že to tu občas hodíš :-)
Je to přání nás všech a bereme to jako fakt. Přece bys nechtěl aby to přežila zrovna LORI ne?
Ikra: mohla bys tu prestat spoilovat?? Nebo aspon to nejak vyrazne do prispevku napsat?? Po tvem prvnim prispevku tve dalsi uz nectu.. Pokud to s tou Lori je spoil a ne tvoje prani, tak jsi asi fakt uplne vymastena.
KatHeroes: úsmevov má zatiaľ 5 :-D čo som narátala a zmyselné pohľady 3 :-D ktoré venoval Carol
Ikra: jojo četl jsem:D:D aha, tak už aspoň vím, co jsi myslela těma milimetrovýma úsměvama:D v seriálu jsem si takových detailů vůbec nevšímal:D
Jak jinak :D
To teda jo :-) Ty jsi tady aktivní skoro furt, že? :-D
SWENY: No kedže s ním denno denne pracujem tak hej :-D len cez víkend ho nezapínam, teda len svoj mail keby niečo, ale nesurfujem… treba aj oddych nie?
Vidím že máš nabitý čas u počítače :-D
beruš akože lienka :-D beruška ? :-D
Díky beruš :D
Milimetrové úsmevy :-D http://normanreedusgifs.tumblr.com/…/14177537282 … http://verysharpteeth.tumblr.com/…he-fact-that
:-D to je čistý zámer :-D prečítaj si tento môj komentár: SWENEY: Ikra :-D :-D :-D :-D Utíkala by jsi a doufala, že tě DARYL zachrání :-D Větší Darylův fanoušek snad není :-D Každopádně už tenhle díl chci! :-)..... a ja nato: Čosi to som žartovala…mňa by dostali okamžite bo by som im v tom strese utekala oproti :-D
Ikra: Však jasně:D Já to nemyslel nějak zle, spíš naopak:D Pro mě je taky Daryl nejoblíbenější postavou a Lori s Carlem zase nejhorší:D Ale jen, že mě to někdy rozesměje, co tu hodíš:D
Zlato už je sekcia SPOILERY tak neboj…kvôli tebe som písala Adminovi a un ju urobil :-D
Sweney: Ako som už písala ?:-D makám u fotríka v rodinnom podniku a bohove sa niekedy nudím :-D preto a to mám defekt zo školy,pretože som na Informatike mala počas 4 rokov na výber robiť buď blog alebo stránky a tak som mala blog ( no teraz už praveký :-) a zháňala som si na ňu obrázky informácie a podobne. Poznám HORDU stránok a mám to zmáknuté tak preto :-D Tiež prispievam na jeden informačný USA portál rôzne články tak tak :-D
Promo obrázky nebo making of klidně, hlavně žádný spoilery :/
Mě se hodně líbí ty posty, když tady hodíš fotku nějakou. Třeba Daryl na motorce s Carol, ten obrázek se mi hodně líbil a já nejsem člověk co by to nějak vyhledával, proto jsem rád, že to tu občas hodíš :-)
Eugene: :-D
Ikra: Je mi to docela jedno, ale pokud náhodou narazíš na Daryla v 3D posteru tak mi dej pls vědět, JÁ si ho na ty dveře totiž nalepím ;)
Sweney: a mám pokračovať či Vám to ide na nervy??? :-D