Do této diskuze vstupujte pouze a jenom, pokud chcete zná spoilery z natáčení, nebo pokud chcete ostatním sdělit, jaké nové spoilery z natáčení aktuálně jsou.
Carl umře. Důvod, proč TSDF nevydali spoilery je ten, že Chandler je poprosil, aby to pro tenhle díl nezveřejnili https://m.facebook.com/…76466530825/?…
#246 Alzhaimer: Scénáristé jsou jedni z nejhorších. Kolikrát se mi chce zvracet když sleduju se co tam děje nebo o čem si lidé mezi sebou povídají. Př. „Musíme to udělat.“ „Ano musíme.“ „Musíme vyhrát.“ Dokonce i ten Negan začíná mluvit jak polomentál.
Carlova smrt mě nikterak nezasáhla, není to má oblíbená postava, jen se bojím, že si tím zabili seriál. Celou dobu se odvíjí od komiksové předlohy, kde to přeci potom bude o něm, jak v tom světě přežije a bude pokračovat dál. A nemyslím si, že mají tak výborné scénáristy, aby to vymysleli jinak.
Uf, viděl jsem epizodu 8×08. Skvělý díl, dost možná jeden z nejlepších vůbec, plno strhujících momentů a jo, měl jsem naprostou pravdu v tom, že Carlovu smrt si nechají až na únor do dílu 8×09, v tomto díle je jen vidět, jak ho kousnou Chodci a Rick s Michonne ho najdou ve stokách pokousanýho… https://youtu.be/-H90GPnH1q8
#239 dupil77: Negan povede na Alexandrii. Na Království povede Gavin. #240 bywerasss: Oficiální webová stránka The Spoiling Dead Fans. Musíš se tam zaregistrovat, abys viděl spoilery
#222 SOADdave: Jerry by umřít neměl? Jako mám takový pocit, že byl viděn na dalších natáčení. Tahle scéna by měl být i s Jesusem, takže ten ho zachrání asi
Budu se opakovat, ale ať zabijou koho chtějí jen ne toho jednookýho borce, kterého mám rád až od čtvrté série. Nevěřil bych, že se někdy přistihnu u toho jak doufám, že umře Daryl.
#230 bywerasss: Že bude rozestup mezi koncem 8. řady TWD a začátkem 4. řady Fearu týden jako tomu bylo až doposud. Přes léto se vysílat nebude. Zbytek 4. série bude v září a říjnu.
Umře, ale do února budeme jako natrní, zdali náhodou zase netrollujou jako tenkrát s Glennem.
Carl umře. Důvod, proč TSDF nevydali spoilery je ten, že Chandler je poprosil, aby to pro tenhle díl nezveřejnili https://m.facebook.com/…76466530825/?…
Kdyžtak se podívejte na jeho twitter, má tam na ten rozhovor odkaz.
Carl je definitivně mrtvý, není imunní. Prostě je s ním konec. Řekl to v jednom rozhovoru. Poslední rozloučení bude v 8×09 u jeho hrobu.
#246 Alzhaimer: Scénáristé jsou jedni z nejhorších. Kolikrát se mi chce zvracet když sleduju se co tam děje nebo o čem si lidé mezi sebou povídají. Př. „Musíme to udělat.“ „Ano musíme.“ „Musíme vyhrát.“ Dokonce i ten Negan začíná mluvit jak polomentál.
Carlova smrt mě nikterak nezasáhla, není to má oblíbená postava, jen se bojím, že si tím zabili seriál. Celou dobu se odvíjí od komiksové předlohy, kde to přeci potom bude o něm, jak v tom světě přežije a bude pokračovat dál. A nemyslím si, že mají tak výborné scénáristy, aby to vymysleli jinak.
#247 MichaelMyersNaděje umírá poslední. Možná seriál půjde i trochu jinou cestou a Carl bude imunní. Na 99% to tak nebude, ale prosím. xD
Viděl jsem trailer na 9 a Rick bude pěkně v depresi.
RIP Coral
Uf, viděl jsem epizodu 8×08. Skvělý díl, dost možná jeden z nejlepších vůbec, plno strhujících momentů a jo, měl jsem naprostou pravdu v tom, že Carlovu smrt si nechají až na únor do dílu 8×09, v tomto díle je jen vidět, jak ho kousnou Chodci a Rick s Michonne ho najdou ve stokách pokousanýho… https://youtu.be/-H90GPnH1q8
#239 dupil77: Negan povede na Alexandrii. Na Království povede Gavin.
#240 bywerasss: Oficiální webová stránka The Spoiling Dead Fans. Musíš se tam zaregistrovat, abys viděl spoilery
#238 SOADdave: a kde se daji prosim shlednout spoilery z nataceni? diky
#241 StardosPodle fotek a toho co jsem slyšel povede Negan dva útoky?Na Alexandrii a Kingdom ?
#241 Stardos#237 Stardos: já na spoilery z natáčení nekoukám takže nevím zda byl viděn, ale byl bych rád kdyby přežil uvidíme. :)
#240 bywerasss#222 SOADdave: Jerry by umřít neměl? Jako mám takový pocit, že byl viděn na dalších natáčení. Tahle scéna by měl být i s Jesusem, takže ten ho zachrání asi
#238 SOADdaveBudu se opakovat, ale ať zabijou koho chtějí jen ne toho jednookýho borce, kterého mám rád až od čtvrté série. Nevěřil bych, že se někdy přistihnu u toho jak doufám, že umře Daryl.
#233 Leon: achtaak. diky.a nevis jestli jesou nekde k docteni spilery k fearu?
Tak jestli zabijí Corala a ještě do toho Jerryho, tak to ať se jdou bodnout :D
#230 bywerasss: Že bude rozestup mezi koncem 8. řady TWD a začátkem 4. řady Fearu týden jako tomu bylo až doposud. Přes léto se vysílat nebude. Zbytek 4. série bude v září a říjnu.
#235 bywerasss#231 Zigulík: taky doufám ale vypadá to špatně :(