Do této diskuze vstupujte pouze a jenom, pokud chcete zná spoilery z natáčení, nebo pokud chcete ostatním sdělit, jaké nové spoilery z natáčení aktuálně jsou.
#206 Stardos: Kámo, to ne, Daryla nezabijou, ale mohlo by se stát, že během útoku na Alexandrii může přijít o ruku/nohu jako se to talo Heathovi v komiksu…
#206 Stardos: Daryla jsem měla dřív ráda, ale už mi opravdu leze krkem, takže by mi tato možnost nevadila. Rozhodně bych jí uvítala víc, než smrt Carla.
#204 MichaelMyers: Jo bez Corala by to nebylo ono, to máš recht :D Pevně doufám, že to udělají tak, aby byl třeba trochu stranou, ale ne že rovnou zemře. Pro mě tím, že tam byl od začátku, jako malý nevinný dítě a oni ho vypiplali do toho, kým je dnes a může mít obrovský potenciál, že by se nezkusili s představitelem dohodnout na nějakých podmínkách? Uvidíme v pondělí, respektive v roce 2018 :)
#202 Annie27: O tom volnu jsem tu psal, upřímně v to doufám. :D Jinak se seriálem končím. Neumím si představit jak by seriál fungoval bez Corala nebo Ricka. Každý díl kde se neobjeví mě nějak extra nebaví, protože jsou to pro mě postavy, které to celé vyprávějí a prožívají to tak trošku jinak než ostatní postavy. Nevím jak by to pak celé utáhl ještě víc vydeptaný Rick a i když je Negan fajn, ten na to taky nemá.
A další věc, na všechny ty teorie měl reagovat Chandler Riggs s tím, že si máme přečíst komiks, kde byl zraněn, mysleli si, že je mrtvý, ale nakonec to přežil. No jsem na to čím dál víc zvědavá, ale podle mě jestli na to opravdu reagoval tímto, tak nás tahá za nos a opravdu zemře :D Nicméně, kdyby třeba ležel zraněný na ošetřovně, tak nemusí být do konce sezóny vidět (max ten jeho doubler) a Chandler by měl to svoje volno na jiné věci.
Na TSDF jsem v diskuzi četla příspěvek, že by měl Carl s někým bojovat, být pobodán a pak v dalším díle by mělo být velké odhalení, že se proměnil v chodce. Někteří tam dokonce řeší možnost, že Carl převezme smrt Lori v komikse a umře spolu s Judith, ale osobně si nemyslím, že by k tomuhle mělo dojít.
#209 Leon: O nohu přijde buď to Rosita a nebo Tara. Jestli Carl neumře, bude to Daryl
#215 LeonDaryl ať jde do prdele. :D
#206 Stardos: Kámo, to ne, Daryla nezabijou, ale mohlo by se stát, že během útoku na Alexandrii může přijít o ruku/nohu jako se to talo Heathovi v komiksu…
#211 Stardos#206 Stardos: Daryla jsem měla dřív ráda, ale už mi opravdu leze krkem, takže by mi tato možnost nevadila. Rozhodně bych jí uvítala víc, než smrt Carla.
#204 MichaelMyers: Jo bez Corala by to nebylo ono, to máš recht :D Pevně doufám, že to udělají tak, aby byl třeba trochu stranou, ale ne že rovnou zemře. Pro mě tím, že tam byl od začátku, jako malý nevinný dítě a oni ho vypiplali do toho, kým je dnes a může mít obrovský potenciál, že by se nezkusili s představitelem dohodnout na nějakých podmínkách? Uvidíme v pondělí, respektive v roce 2018 :)
Já stále doufám, že Carlova údajná smrt je jen zástěrkou pro smrt Daryla
#208 Annie27 #209 LeonPřesně Rick a jeho Coral Ti jsou prostě nej :D
#202 Annie27: O tom volnu jsem tu psal, upřímně v to doufám. :D Jinak se seriálem končím. Neumím si představit jak by seriál fungoval bez Corala nebo Ricka. Každý díl kde se neobjeví mě nějak extra nebaví, protože jsou to pro mě postavy, které to celé vyprávějí a prožívají to tak trošku jinak než ostatní postavy. Nevím jak by to pak celé utáhl ještě víc vydeptaný Rick a i když je Negan fajn, ten na to taky nemá.
#207 Annie27Asi jo to by nebyli oni aby nám dali dárek na Vánoce.
#201 dupil77: Tipuji tu druhou možnost.
#204 MichaelMyersTak či tak se to dozvíme v pondělí a nebo v roce 2018.
#202 Annie27A další věc, na všechny ty teorie měl reagovat Chandler Riggs s tím, že si máme přečíst komiks, kde byl zraněn, mysleli si, že je mrtvý, ale nakonec to přežil. No jsem na to čím dál víc zvědavá, ale podle mě jestli na to opravdu reagoval tímto, tak nás tahá za nos a opravdu zemře :D Nicméně, kdyby třeba ležel zraněný na ošetřovně, tak nemusí být do konce sezóny vidět (max ten jeho doubler) a Chandler by měl to svoje volno na jiné věci.
Na TSDF jsem v diskuzi četla příspěvek, že by měl Carl s někým bojovat, být pobodán a pak v dalším díle by mělo být velké odhalení, že se proměnil v chodce. Někteří tam dokonce řeší možnost, že Carl převezme smrt Lori v komikse a umře spolu s Judith, ale osobně si nemyslím, že by k tomuhle mělo dojít.
asi kvůli tomu Carlovi…
Proč asi ? Buď se stane něco velkého a nebo schválně napínají a nic extra tam nebude,ale myslím si že někdo zařve.
Na tuto epizodu se rozhodli, že spoilery nevydají. Takže si budeme muset počkat
Okey všechno sem napiš.
#193 Leon: No tak uvidíme. Jestli TSDF dodrží své vydávání spoilerů, tak okamžitě zítra po šesti ráno tu napíšu, jak to s ním je
O smrti Carla už se asi moc nepochybuje, ale uvidíme jeho potvrzenou smrt už v díle 8×08 nebo až v únoru?
#194 Stardos#191 E la Trabanto: Alexandrii odbouchnuli ale po konci války se tam vrátili